- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
factory reset-tel a sms törlődnek ?
-
Mappa
addikt
Telenornál több mint valószínű, hogy SLCD Desire kapható
Kollégám tegnap mutatott egy hiba jelenséget az ő Desire-jén és akkor láttam, hogy a gombok sokkal fehérebben világítanak ...de a kijelző sokkal "sárgásabb". Oldalról betekintési szög sokkal jobb az amoled-nek.Nekem az led sokkal jobban bejött hiába ha túlszaturáltak a színek stb. jobb volt ránézni az enyémre
és a hibajelenség: bluetooth kihangosítóval össze van párosítva a készülék....és minden hívás végén szó szerint elszáll a android ..totál behal a készülék.csak a restart segít ...volt már rajta factory reset. de ugyanazt produkálja ..így most ment vissza szervizbe mert más ötletet nem tudtunk rá. froyo 2.2 a telenoros is már
-
Mappa
addikt
válasz
Luser2000 #9081 üzenetére
Nem sokat foglalkoztam úgy általában a navigációval ..pl kint Prágában a google maps minden további nélkül jól teljesített.csak gondoltam kipróbálom amiket itt említetek
Sygic - na annak még neki futok azt is sokan dicsérik
N4ri87 - Innen Market-ből szedtem le és telepítettem+töltött le amit akart és ott megáll a tudomány "nincs internet kapcsolat / ellenőrizze a hálózat beállítást üzenet..majd ok és kilép de WiFi-től kezdve minden online funkció aktív ..gondolom ez is valami próba verziós lenne, de az indításig nem jutottam el vele....mindjárt megpróbálom még egyszer leszedni és életre kelteni mert market képekből ítélve pofásan néz ki.csak nem szöszmötöltem vele annyit...tehát ilyen térkép meg egyéb fájl rossz helyre való telepítése egyenlőre kizárt.
Pitiless_ - és only GPS-nél is ilyen hamar talál ?
-
Mappa
addikt
Egy kis gyors élménybeszámoló/tapasztalat az Ndrive navigáció szoftverről
Navigon és a Ndrive ezt a két programot ajánlották itt többen is a fórumon.
mind2t letöltöttem Navigonnal kezdtem...közel 30 MB fájl-t töltött le(valami update)..miután ezzel végzett indult is.A szoftver közli velem, hogy online internet hozzáférés szükséges,ez meg is volt de ennek ellenére ez után meg sem mukkant
..na mondom oké akkor ez ennyi volt nem foglalkoztam vele tovább.
Ndrive indít próba verzió (15 napos?) és egy térkép csomagot le is töltöttem vele ami 480MB körül volt.
A program tök szuper egyszerű,átlátható
és nem lassú (volt már fent egy előző navigáció,de a nevére nem emlékszem csak, hogy nem volt méretarányos a kijelzővel és gusztustalan hatalmas gombja voltak.Az egész kék/fekete alapon jelent meg..na az baromi lassú is volt).
Úgy kb. 3-5 perc alatt talált műholdat ..és onnantól kezdve 5-6 órát ment a navigálás.Ez alatt az aksi le is ment sárga rubrikába 100%-ról. az 5-6 óra végig gyalog! túra volt, Pécs városába. Ez alatt 2x szakítottam meg a navigációt és állítottam is le a programot úgy fél fél órára (kocsma miatt
).Utána mind a 2 alkalomkor 10-20 másodperc rekord idő alatt talált műholdat.egyszer sem dobta el a jelet úgyhogy nagyon megvoltam vele elégedve,ha nem lenne eladó a Desire-m akkor elgondolkodnék, hogy teljes Európa térképét megvegyem ami ha jól emlékszem 20€-22€ között van. (új M6 nem ismeri még) de autókázás közben nem is használtam csak 1x, és ott is hibátlanul tette a dolgát.
Összegezve az Ndrive nagyon jó kis cucc
-
Mappa
addikt
srácok én telefonon belül gondoltam egy új fájl létrehozását
(szép is lenne pc-nem tudnék
) ...azért ne mindent pc-ről másoljak meg irányítsak, hogy tudjam is "használni" a telefont.
-
Mappa
addikt
válasz
r3v0Lut10n #8838 üzenetére
lehet hogy amatőr kérdés ...de .nomedia fájlt hogyan hozok létre ?
-
Mappa
addikt
válasz
LouiS22 #8821 üzenetére
na ezzel a StudioKUMA .nomedia Manager programmal ment a dolog ....de csak akkor működött ha a komplett zenéimet egy új "music" mappába kreáltam. mert továbbra is rakott be automata képet amit ő gondolt ...annak ellenére, hogy már a programmal kilőttem hogy ne tegye!
mind1 sikerült ...kicsit babrás hogy mindenre program kell
kösz a nomedia tippet
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
a gyári zenelejátszónál hogy a jó égbe tudom beállítani az album képet ? ...mert amire nincs, fogja és berak egy fényképet amit utólag küldtem át a telefonra ....eléggé idegesítő hogy ha ismeretlen az album, akkor egy ismerősöm kontakt képét látom egy csomó albumnál ...
ötlet?
-
Mappa
addikt
válasz
JarrekStar #8695 üzenetére
ahogy azt RazorGTR1 kolléga is leírta
"
Az iPhone-tól rázott a hideg, de az új modellre, még így Android-fanként is azt kell mondanom, hogy ez igen. Számomra megér egy próbát"nekem nem tetszenek a 4 előtt iPhone-ok ..a HTC vásárlása előtt el is gondolkoztam a iPhone-on de letettem róla ...aztán jött a i4 nekem formavilágban most mindent ver
remélem lesz egy kulturált árú előfizetés t-nél és akkor minden további nélkül.
-
Mappa
addikt
válasz
JarrekStar #8685 üzenetére
én is most tervezem lecserélni a desire-t i4 re ....
jó áron passzoltad el ..nekem "jegelve" van a desire 90-ben egy ismerősnek ...egyébként meg 100k 4 hónapos független semmi root
tiéd volt root-va?
-
Mappa
addikt
válasz
Integra #8399 üzenetére
valahogy tökre én is vagyok vele csak én meg ios,i4 szemezek már kíváncsiságból is ....aztán lehet wp7 lyukadok ki "végül"...
Az miért van a telefonnál hogy egyszer megtudok nézni egy youtube-os videót ...valamikor meg ugyanarra a videóra kiírja hogy "bocsi nem játszható le a videó" és csak a restart segít rajta?!
-
Mappa
addikt
tegnap feltettem ezt xyplayer.apk appot ....ugy ahogy van kilőtte a billentyűfeloldást ..tehát szimplán desktopot adott be ...a billzár le csuszka helyett
....kitud borítani mennyi gyökér program milyen galibákat okoz már.
Gameloftos Assassin Creed és HawX játékokat felettem ...főképernyőnél kiírja
"This is not an original copy of Assassin" ..ok ok virágbolti ....de froyo előtt 2.1 ment gond nélkül ..itt miért nem megy ?
-
Mappa
addikt
okés..
még itt is szét lehet nézelődni, kérdezősködni Android appz - szoftver kibeszélő topik
-
Mappa
addikt
válasz
Játékos #5639 üzenetére
előtte sem volt meg froyoval sincs ...felvétel előtt befókuszál azt jó napot ..tehát ha távolit veszel fel akkor közelit nem tudsz csak jó homályosan ..és ugyanez fordítva a közelinél egy nagy szar
most nézegettem 720p meg WVGA 800x480 amiket csináltam ...hát van javulás de ennyi, mérete a videóknak lazán duplája 720p nél
-
Mappa
addikt
válasz
patakidr #5603 üzenetére
nálam sincs ilyen pedig bőszen használom
akksi story:
szombat reggelre 100% feltöltve
szombat este egy kis kerti parti haverokkal ..odáig volt 4 hívás mind rövidek perc körüliek
aztán haverok nyomkodták vagy 1 órátvasárnap ..szinte csak a forma1 re keltem fel,telót kézbe sem vettem egészen éjfélig mert akkor láttam megjött a froyo telepítés után kb 20 perc tapi
hétfő: melóra eljöttem vele 50% akksival még egy kis tapi kb 2 sms 3 hívás szintén rövidebb
ma 27%on állt 5:30 körül ..most 10:00 kor volt 20%on
wifi végig ment/megy otthon, munkahely 3g nuku ..és most ugrott át narancssárgába
sztem a holnapi napot is kibírná ha hozzá sem nyúlnék ..de hát az kizárt
-
Mappa
addikt
mi volt az az alkalmazás ..amikor telefonkönyvből hívok valakit és a hívás befejezése után az alap oldalra lép ki nem pedig vissza a telefonkönyvbe?...ez is mekkora marhaság már
-
Mappa
addikt
hát komolyan mondom tarkón vágom magam ezzel a telefonnal...most meg egyszer csinálja az animációt analóg órán...egyszer meg nem ... a lapkázos óra az felejtős.
mind1 a froyo majd erre is rá ver
-
-
Mappa
addikt
firmware amit feltett rá kb 1 hónapja azt hogy tudom leszedni róla ?
-
Mappa
addikt
válasz
#59816064 #4135 üzenetére
háde várjunk már ... amit linkeltem video az egy desire...azon a két órás analóg óra ...animációval működik ..na ez nálam nincsen ..pedig tudom hogy volt! ..már majdnem mindent leszedtem róla hátha valami kilövi ezt a funkciót ..restart is volt semmi ...ugyanúgy átugorja az animációt....mi a f***ért
-
Mappa
addikt
ez a clock widget van beállítva nekem ...na most ha mászkálok a telóban és közben eltelik pár perc ..majd visszaugrok a főmenüre ..akkor ilyen szép animációval kéne leperegnie az óra /perc lapkáknak...ehelyett egy félpillanatot vár ..és csak szimplán átugrik a pontos időre. 1:15nél így kéne működni ..nekem ehhez képest gusztustalanul átugrik az időre analóg óránál is
-
Mappa
addikt
válasz
Dinamiq #3716 üzenetére
Van a telefonon ez a Voice Recoder..most ezzel próbáltam le egy beszélgetést ....ha teljesen felnyomom a beszédhangerőt akkor így visszahallgatva elmegy....ha gépre teszem és kis aládolgozással itt még komolyabbra is sikerülhet a minőség ....
viszont ha másik fél a túloldalt alapjába véve halkan beszél akkor nem hallani sokat belőle.
-
Mappa
addikt
valami értelmes telefon beszélgetés felvevő program van erre a csodakészülékre ? mert az ilyen all call record meg a többi ilyen szar vacak használhatatlan egy laza hívás kb 1 perc míg tárcsáz aztán utána szarrá lassul a telefon....azért vicces,hogy egy ilyen kaliberű készülék azt gyárilag felvenni sem tud
-
Mappa
addikt
egy kérdés:
ha rábökök a Phone-ra ..előjön a névjegyzék..és egyben a szám sor is amit egy mozdulattal leküldhetek meg vissza....na de erre nincs valami beállítás hogy ne mutassa? (nem egy eget rengető gond)
-
Mappa
addikt
válasz
Integra #3307 üzenetére
ja elég cumi hogy olyat akadnak a gamek mint a picsa
más: megvolt életem legbrutálisabb telefon leejtésem, jobb kéz telefon ..mentem ki kakukk sötétben folyosón...villany fel és azzal a mozdulattal ahogy nyúltam a kapcsolóhoz a telefon olyan irdatlanul vízszintesen leesett a járólapra hogy öröm volt hallgatni a hangját akkorát csattant (kb vállmagasságban volt a kapcsoló olyan 170cm ) tehát nem egy laza 1méteres magasság volt ....
csak lenéztem rá és nem akartam elhinni...
na de .. telefon egybe ..nem esett szét....örültem ..na mondom karc,ütődés stb keresés vagy 10 percig nagyon alaposan..de SEMMI
eszméletlen jó anyagból van ez a telefon ..ami körbe veszi ez a bársonyosan "puha" anyag vagy miez ..de valami csoda egy dolog ez ...semmi baja nincs. HTC
-
Mappa
addikt
mindjárt itt a froyo
-
Mappa
addikt
Azt betudom állítani a telefonon,hogy ha a menü gombot megnyomom mászkálok a beállításokba,alkalmazásokban stb ..és ha megnyomom a vissza gombot akkor ne lépjem az alap oldalra(kezdő képernyő) hanem vissza a menübe?...elég idegesítő ha benne vagyok már valamibe ..újból ki kell keresni
-
Mappa
addikt
válasz
zozo2001hu #2794 üzenetére
t-mobilos kártyával használom és semmi gond mondjuk ez nem HD2 de most az tökmind1 gondolom
Szerk.: ja és énis a XXL-nél vettem ....pixelhibás volt,másnap vissza(szombat)...hétvége...hétfőn egy új telót kaptam
-
Mappa
addikt
válasz
tariattila #2789 üzenetére
elég baj ....
-
Mappa
addikt
nexus topikba írtam már ezt ..de ott elég halottság van(nem tudom miért
)
A froyonál már működik normálisan a fogadott névjegyzék kezelés? Mert 2.1 ben írja hogy sikeresen importálja de ezen kívül nem csinál vele semmit.
-
Mappa
addikt
válasz
eladotattoo #2768 üzenetére
na de a listából ráklakkolva miért a BlackBerry 9500 (Storm) hozza be?
-
Mappa
addikt
válasz
edward2 #2653 üzenetére
speedshop.hu innen tudsz rendelni is a gyári HTC fóliát nem ismerem(biztos az is jó)..de már előző telefonomon is ugyanilyen brando fólia volt tehát ezt ajánlom...amúgy karcmentes edzett üveg a kijelzője a Desirenek is,tehát elméletileg nem karcolódik.ennek ellenére én még is vettem rá
-
Mappa
addikt
#2580ra valaki?
-
Mappa
addikt
válasz
kosturica #2590 üzenetére
értem akkor te a nagy tudású dj fejhallgatód minden akusztikai tudását egy telefonon élvezed ki hát ehhez gratulálni tudok
...és ide meg végképp nem kéne kinek milyen jobbnál jobb cucca van éltetés ...tudom, értem én de leszarom.
jaj bocsáss meg ..a nagy tudású fejhallgatód egy telefonon és a audio player EQ Platinum kíséretével
Szerk.: OFF a téma részemről
-
Mappa
addikt
válasz
kosturica #2586 üzenetére
Nekem eszembe nem jutna a HD-555-emet rádugni egy telefonra.nemtudom milyen hangminőségről beszélsz ? a srác fülhallgatóról beszélt és nem fejhallgatóról...de azt most megmondom hogy egy agybadugóssal sokkal jobban lehet zenét hallgatni kültéren egy utazó járművőn (busz,villamos,vonat) mint fejhallgatóval egy track váltásnál simán beszűrődik a beszélgetés +egyéb zaj...
-
Mappa
addikt
válasz
axis211 #2581 üzenetére
Szia!Most próbáltam le a fülesemmel (Senn.CX350) ....ahhoz képest hogy gyárilag nincs hangszínszabályozó a telefonba ..piszok jól szól megmerem kockáztatni hogy jobb a 5800-ál pedig annál is nagyon jól szólt
nagyon jó mélyeket adott vissza 5800 ..de ennél is nagyon rendben van...hangerővel sincs probléma.Tehát füles zenélésre okés
-
Mappa
addikt
tegnap óta olyat csinál a Gmail widget hogy nem kapom meg a e-maileket..küldeni tudok csak fogadni nem ..és ami érdekes hogy ha menu/Gmail programot indítom el akkor ott meg megérkezik.már végig zongoráztam a beállításokat imap/smtp dolgokat ...de widgetben nem kapom meg a levelet
..restart után sem kapom
-
Mappa
addikt
5800-ről váltottam Dézikére ....a hangjáról annyit hogy meg sem közelíti a 5800-ét ...de mivel az zene mobájl volt stereo hangszórókkal.Ennek magas cicergős hangja van gyenge középpel de tisztán szól
...
adatforgalom kérdésre passz (én only wifi itthon meg munkahely) ....kamera :sztem nagyon durva felvételeket lehet készíteni vele...5800hoz képest ég és föld
-
Mappa
addikt
válasz
Tigershark #2572 üzenetére
basszus akkor lehet nekem a szemüveg kerettől van..mert vagy 3-4x lekoccoltam már vele
-
Mappa
addikt
válasz
hanczur #2558 üzenetére
Factory(hard) reset-et probáltad már ??? factory(hard)reset
-
Mappa
addikt
válasz
verser233 #2512 üzenetére
"- Tényleg igaz, az, hogy pár hetes használat tudán lepattoghat a festés néhány helyen?
"
Nálam egy a pötty úgy keletkezett rajta hogy nem tudom
mélyedése nincs körömmel nem érezhető egyszerűen ott van kb 1 hét után jelentkezett ez nála....és ami érdekes elkezdtem szemügyre venni a telefont hogy mi lehet ez ..hát nem akkor ejtem le a telefont
...addig sose ejtettem le,szerencsére szőnyegre esett tehát semmi baja nem lett semmi karc ilyesmi vigyázok rá mint szemem fényére,de ma napig nem értem hogy került ez az oldalára.
-
Mappa
addikt
Act 1 Video Player full nem Lite! ....ami fent van Marketben az nem teljes verzió (a lite verzió 2 perc után leáll )
Act 1 Video Player: elég igényes videó lejátszó program sok okossággal többek között Aspect ratio állítással is ...voltaképp ez miatt cseréltem le a sima Video Player programot
tehát csak ajánlani tudom
-
Mappa
addikt
válasz
Oraculus #2282 üzenetére
Az Ultra clear az a fényes fólia a Enhanced az meg a matt ...ami egy szar
mindenféleképpen a drágábbat 2600 huf-ot vegyed rá ...mert a matt amilyet én is vettem rá borzasztó...szedtem is le róla pár másodperc után
tehát ezt kell venni
---->BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus
-
Mappa
addikt
Hi
Egy olyan zavaró problémába ütköztem,hogy ....amiket letölötk zenéket ...pl: gmailen küldök mp3-at azt lementem telóra ..ha nincs más kéznél stb....
és ha belemegyek a Music menü ...tehát szimplán a zenelejátszóba akkor az ismeretlen előadóknak eléggé zavaró képet tesz be album képnek(trafi fotó igy nem éppen jó ránézni
) ....már töröltem is azt a képet a telefonról ..de még mindig ezt teszi be ..hogy az égbe tudom törölni vagy hol tudom azt állítani hogy egyáltalán semmi képet ne rakjon be ?
-
Mappa
addikt
Ez a Desire tudja a hívó nevének kimondását ..mint pár komolyabb nokia telefonnál ?
-
Mappa
addikt
a hívószám kijelzés/letiltást hogy lehet beállítani ?
-
Mappa
addikt
ez a fólia dologhoz annyit fűznék hozzá hogy a hétfőn vettem desirere egy matt brandot mert a fényes nem volt....hát úgy kb 7 mp-ig hagytam rajta annyira gány a matt.de ettől függetlenül fogok venni rá egy fényes brandot sztem....az meg hogy az érzékenységét korlátozza nem nagyon vettem észre...két kollégának is iPhone-ján van fólia pedig azis karcmentes edzett üveg ha jól tudom...
-
Mappa
addikt
Display settings
Switch orientation automatically when rotating phone van egy ilyen
ez hol látom?minél? ha be van kapcsolva !
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
Ha a Phone ra bökök és előugrik az össze kapcsolat facebook ismerős sim kártyáról mindenki...Ezt lehet állítani hogy csak azokat lássam egyből akiket én akarok?
-
Mappa
addikt
válasz
KingVince #1307 üzenetére
A táblázatkezelőnek nincs semmilyen beállítási lehetősége, csak olvasni tudjuk anyagunkat(xls]. A nagyítás azért kétujjas módszerrel is lehetséges. Szöveges fájlokat (txt, doc) beolvassa , van multitouch nagyítás, szövegkeresési funkció, és a képernyőre tördelés is működik..
-
Mappa
addikt
Ti Melyik Task Managert használjátok ..?
-
Mappa
addikt
válasz
qwerty1125 #1238 üzenetére
a Video lejátszóra ajánlom a ' Video Player - Jeff Hamilton" verziót ...divx nem visz ..de minden mást ami a telefonnak kell azt gond nélkül
-
Mappa
addikt
válasz
Integra #1217 üzenetére
Nekem tette a dolgát (bekapcsolva volt éjjel,töltőn) 4:00 kor még félkómás állapotban is belőttem neki hogy 4:20 kor megint ébresszen mert szundi helyett leállítás nyomtam
a sd-s egyéni mp3 megoldás engem is érdekelni mert valami ritka hülye rikácsoló hangot sikerült beállítanom
szerk.: már válasz is jött ..pörög a a fórum
-
Mappa
addikt
válasz
ThorsHUN #1212 üzenetére
Igen az sem lenne rossz lehet van rá valami alkalmazás majd utána járok,csak még énis friss user vagyok.A másik ez a beégés dolog sztem nem kell ilyentől tartani itt,ki van ez találva.Gondolom akkor gyárilag nem lenne ilyen funkciója mert "beégne" a kijelzőbe..azt a fene se tudja
De ez sztem simán lehetne benne hogy oldalt megnyomom a valamelyik gombot a kettő közül azt kijelzi az időt mint anno a K800 SE-on.
-
Mappa
addikt
Ezt a Desk Clock óra kijelzést nem lehet beállítani hogy lezárás után kijelezze ótómatica ?
-
Mappa
addikt
A hívás időt mivel tudom előcsalogatni hogy ha befejeztem akkor jelezze mennyit beszéltem ?
-
Mappa
addikt
#1144 erre valaki
-
Mappa
addikt
A HTC hányas szabványba sorolja a kijelzőt class I, class II, vagy class III ?
-
Mappa
addikt
na megvan a készülék szép meg jó ..de egy háttérkép változásnál azt vettem észre hogy egy pixel bizony ki van égve ..sárga háttér és kéken egy pixel virít ...most délután vettem át
xxlgsm-től ...ilyenkor mit lehet tenni ? visszavinni -
Mappa
addikt
123 pénz én ma megyek érte
huh már kíváncsi vagyok
-
Mappa
addikt
Brando fólia Nekem 5800-on volt ilyen,fényes meg matt közül lehetett választani.A matt az olcsóbb nem tudom,hogy ez a fólia felmegy-e a desire-re,de feltételezem nem ajánlanák a készülék alatt mint kiegészítőt.Mindenesetre kiindulási pontnak nem lehet rossz ez az oldal ....
5800-ra a speedshop
ban vettem rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest