- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Foliat hogy lehet rola levenni egyszeruen?
-
janos1988
addikt
Mintha az autofocus mukodne felvetel kozben, vagy ez eddig is volt csak nem tunt fel? Bar elegge lassan reagal a mozgatasra (mint egy tft-n a szellemkep egy 25 ms-osnal).
-
janos1988
addikt
A telefonnal keszitett 720p-s videokat nektek is akadozva jatsza le a telo es a szamitogep?
-
janos1988
addikt
Van olyan task killer ami 1 gomb nyomassal lelovi a megadott alkalmazasokat?
-
janos1988
addikt
válasz
james008bond #6752 üzenetére
Pl Desirebe ott van az Airplane Mod, kb majdnem ugyan az, mintha kikapcsolnad, majdnem.
-
janos1988
addikt
válasz
r3v0Lut10n #6652 üzenetére
De ha megy a net akkor sem szedi csak vmit check-ol.
-
janos1988
addikt
Ugy nez ki, hogy pipa. Helyre allt a rend. Kb. 5-6 alkalmazast lelottem (greader, market stb) amik vmiert fut maradnak a hatterben, es most kb. eltelt ugyanugy 20 ora es csak 1 egyseg ment le, a tegnapelotti 4-hez kepest jo arany. Mar csak azt kellene kideriteni melyik progi szivta az akksit.
Raadasul ma kiesett kb. fel meterrol a telo a jo kemeny betonra a felso zsebbol, de legalabb szerencsesen esett es mint a macska "talpra" erkezett igy csak par kisebb karc lett a hatoldalan.
-
janos1988
addikt
Oszinten megvallva lovesem sincs. Csak annyit fogok fel, hogy a wifi 1/4-et megeszi/megette
. De tegnap ota ki van kapcsolva a wifi es tovabbra is szivja lefele az akksit vmi. Pedig probaltam direkt nem hasznalni, hogy megnezzem, alapon.
Most igy nez ki:
Cell standby 41%
Phone idle 42%
Anbdroid System 8%
Wifi 4%
Display 3%
Voice calls 2%Tegnap este - 19 korul - lett feltoltve teljesen, es most mar csak 55%-on van a toltottseg, kb 20 ora elteltevel es ugy, hogy mondom, probaltam nem hasznalni, hogy megnezzem igy a fogyasztast.
-
janos1988
addikt
Ilyen elosztasban eszik az akksit.
Bar azt nem tudom, hogy masnak is feltunt-e, hogy mintha erzekenyebb lenne a wifi antennaja a 2.2-vel?!
-
janos1988
addikt
Biztos szazszor megkerdeztek mar es 100x volt leirva a valasz, de a 2.2 ota miert merul hamarabb a telo?
-
janos1988
addikt
Valaki nem tudna az "A Online Radio" es ennek a musorujsagnak a telepitoit elkuldeni?
-
-
janos1988
addikt
Nektek telobol a marketben latja az "a online radio" es a "bluetooth remote" alkalmazasokat froyoval?
-
janos1988
addikt
Move to sd card nalatok sem mukodik minden alkalmazasnal?
Szerk.: Sot nagyreszenel nem is megy.
-
janos1988
addikt
Navigonhoz miert kell interneteleres? Ki lehet ezt iktatni valahogy?
Amugy ebben a froyoban, ha "move to sd card"-ra rakok egy programot akkor mindent atmasol, beallitasokat is? Igy hogy ha tolok egy resetet akkor sd-n minden ugy lesz mintha a belso memoriajan lenne?
-
janos1988
addikt
Hmm, jol latom, hogy a gyari bongeszonel vegre nem ugrik be egy szovegmezonel az ablak, hanem mint ha gepen potyognek, pl googlenal listazza is rogton a szavakat? Vagy ez a 2.1-nel is igy volt?
De a magyar bill nem nagyon akar elovarazsolodni nekem.
-
janos1988
addikt
Wow, alapbol van benne lampa es vegre 720p felvetel, meg animacio is mint az iphoneba
App Share micsoda?
-
janos1988
addikt
Elerhetooooooooooo
-
janos1988
addikt
válasz
agent2.0 #5109 üzenetére
1.) hosszan lenyomva tartod á-hoz az a betut
2.) felrakod ezt
3.) megvarod a froyot, allitolag abban alapbol lesz. -
janos1988
addikt
Nem tudjatok miert nem tolti fel szinkronizalas utan a google calanderba a telon naptarba beirt dolgokat? Forditva mukodik.
Illetve van olyan widget ami kiirja milyen nevnapok vannak ma?
-
janos1988
addikt
Ez a navigon nincs magyar hanggal?
-
janos1988
addikt
válasz
#59816064 #4679 üzenetére
Engem rabeszltek egy foliara, de nem volt hulyeseg, igy nyugodtan letorolhetem a sok tapizas utan. Mindenkepp tegyel ra, megeri.
Vki tud hozza kemeny tokot, mert en munka kozben csak abba a taskaba tudom rakni, amiben tok nelkul karcolodna?
Mod: maathe-nak akartam nem neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest