Hirdetés
- Magisk
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Így készül egy Earfun headset
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent2.0
tag
MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alig hiszem el, sikerült vennem egy Desiret, pannontólImádom már most, ismerkedünk. Esetleg valaki tudna egy magyar nyelvű használatit, amiben több minden van leírva mint amit adnak hozzá? Átolvasnám egyszer.. bár gondolom csak angol van..
Na közben találtam egyet googleben
[ Szerkesztve ]
-
kokler
aktív tag
Gizmodo just confirmed with official HTC source, Froyo should be available for Factory Unlocked European Desires in the weekend !! =D
Hát mennyei élmény lenne...
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
mumk
tag
-
agent2.0
tag
Közben megtaláltam! Csak az zavart meg hogy ugyanúgy kezdődött mint ami hozzávolt de ez hosszabb. Köszönöm!!!!
-
benyito
csendes tag
Ez itt hogy lehet? [Htc Desire uj] a 97k szép ár de valahogy nem független és áááh tele lehet buktatókkal
A repülés titka az, hogy valaki próbálja ledobni magát a földre, de elvéti. - Douglas Adams
-
BenHans
addikt
válasz agent2.0 #5001 üzenetére
Hello!
Ha út közben kellene a segítség(manual), akkor: kezdőképernyő-->főmenü(all programs)--> PDF Viewer és itt kiválasztod milyen nyelven szeretnél olvasgatni
(van a jó magyar anyanyelven is)️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
MODERÁTOR
Nah, úgy döntöttem, hogy Photohall marad. Sajnos ma adták el az utolsó Budapesti példányt, de vidékről elvileg szerdára felhozatják nekem.
Szóval szerdától én is tulaj vagyok. Jippí
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
Ehhhh. . . nem tudom már szerkeszteni
Amúgy a Google Keynote beszarás a Froyo-val kapcsolatban, most láttam először, és sírtam
"Let's see what happens on some other systems. You find the app, you download it to your PC or Mac. You have to then convert it over that tethering to your device, and make that sync happen. Well guess what? We discovered something really cool:
It's called the INTERNET"
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
kokler
aktív tag
XDA fórumról:
Just heard from a user on tweakers.net that he got the update, and is installing it now.
while (0 < 1) {
System.push(Menu);
System.push(Settings);
System.push(About phone);
System.push(System software updates);
System.push(Check now);
Thread.sleep(5000);
}+1
DO NOT INSTALL ANY HTC UPDATES OVER THE WEEKEND IF YOU WANT ROOT!
[ Szerkesztve ]
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Tiboy86
tag
Na most lett elegem a telefonból. Éjjel amíg aludtam magától felment a netre és letöltött több mint egy gigát mobilnettel. Pedig van wifi is itthon. Azt hittem a 3G watchdog hülyült meg hogy egyfolytában számolt, de nem, a szolgáltató oldalán ellenőriztem és a túlfizetés szép összeg. Széttörni kevés lenne
-
N4ri87
senior tag
válasz Tiboy86 #5017 üzenetére
Sajnálatos. El is hiszem, hogy felhúztad magad. Én mobilnet előfizetés nélkül jártam hasonlóképp. Éjjelre bekapcsolva felejtettem a 3g-t. Hát az én számlámban sem volt köszönet :S
Egyébként hadd legyen egy buta kérdésem:
Ha a telefont átállítom GSM Onlyról GSM/WCDMA-ra, viszont a mobilnet nincs bekapcsolva, olyankor is generál adatforgalmat?C805
-
r3v0Lut10n
senior tag
Remélem jó hétvégénk lesz, már nagyon várom xD
Más téma, sygic drive-ot használ valaki ? (mobile maps 10) kérdésem lenne futással kapcsolatos tapasztalatokról. korábban ndrive volt fent, de miután bakizott, adtam 1 esélyt ennek. az zsír folyamatos volt (a térkép követése és az animáció is), ez azonban olyan darabos ránézésre ilyen 0,5 - 1 mp-enként frissíti a kijelzőt (nem, nem fut semmi a háttérben és 200+ szabad ram van) másnál is van vagy én basztam el vmit ?
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
N4ri87
senior tag
(#5021) r3v0Lut10n
(#5022) KarmaKöszönöm!
C805
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Tiboy86 #5024 üzenetére
rakjál programot ami figyeli. mert időjárás még órás frissítésbe is semmi, ha gmail-t syncel az sem ennyire durva ... fb friend stream sem lehet. háttérben esetleg úgymaradt valami alkalmazás ami folyamatosan reklámokat szedett ?
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
Tiboy86
tag
válasz r3v0Lut10n #5025 üzenetére
Melyik program figyeli azt hogy konkrétan melyik alkalmazás használja a netet? Mikor reggel felkeltem lassanként még akkor is ment fel a számláló, vagyis a százalék a watchdogon belül. Pedig akkor már wifin voltam. Egy gigányi reklám? Ez is sok. Egyszerűen hihetetlen. 15ezer forintnyi túlfizetés, voltam bent náluk mondták hogy ha megjön a számla adjak be reklamációt.
-
Dinamiq
tag
válasz r3v0Lut10n #5020 üzenetére
Nekem semmi ilyen gondom nem volt vele. Ment szépen, semmi akadás. Viszont ez többet fog hibázni. Olyan nincs ami nem szúrja el. Próbáld meg újratelepíteni.
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Tiboy86 #5026 üzenetére
konkrét adat forgalmat programonként nem, de mondjuk systempanel -el megpróbálnám. azon látni a netforgalmat. aztán szépen sorban kilőni a dolgokat és előbb utóbb ki derül melyik is tekeri a netet van grafikon amin látod a netforgalmat és azt is ha csökken ha kilősz vmit
-
hoffman_
nagyúr
Media Markt-ban nincs esetleg? Megyek kipróbálni a Galaxy S-t, és ha már ott vagyok, örülnék, ha lenne ez is.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Tiboy86
tag
válasz r3v0Lut10n #5028 üzenetére
Már nem megy rajta a net, ki-be kapcsoltam. Nem tudom mi történhetett
-
Brain75
senior tag
válasz Tiboy86 #5030 üzenetére
Tedd fel a 3G watchdog nevű programot és abban állíts be a mobil limitet. Ha eléri a telefon azt a limitet egyszerűen lekapcsolja a 3G elérést.
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Tiboy86
tag
válasz Brain75 #5031 üzenetére
Pont az a program volt aminek köszönhetően észrevettem a hibát. Reggel pirosan villogott. Sajnos nem volt bekapcsolva hogy 99%nál tiltsa le mert nem voltam még a közelében sem este, 20%on lehettem az egy gigából. És hiába rezgett 75%nál nem mentem vele semmire, aludtam.
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Ja csak aki venni akar desit, és neadjisten áfát igényelne vissza, az ne olyan helyen vegye ahol 0% az áfa.... Az olcsó helyek ált ilyenek!
-
Dinamiq
tag
Akinek kevés az akksi tudása, mert sokat használja távol a konnektortól, annak ez jól jöhet:
http://mobilarena.hu/hir/tartozekteszt_gum_pro_mobile_battery_pack.html
Véleményem szerint terepen sokkal jobb megoldás, mint egy napelemes töltő!
-
agent2.0
tag
Gyerekek nem szóltatok, hogy ezt nem lehet letenni
-
hoffman_
nagyúr
Jááj, végigolvastam az utolsó ~ 5 oldalt. Tényleg ennyi probléma lenne vele? Ijesztő Most megyek át a GalaxyS topicba, megejtem ugyanezt
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
na, most már a facebook for android is teljesen meghülyült...
nincsen news feed-em, csak a saját adatlapom látom...
most vagy szar lett az fb megint és ezért hülyült meg, vagy én nemtom.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sid87
senior tag
válasz hoffman_ #5029 üzenetére
én kipróbáltam már pár hetes desire tulajként a galaxy-t, de nem váltanék rá. samsung egyáltalán nem jobb. a felhasznált anyagok is a htcnél jobbak, élmény fogni ezt a telót.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz hoffman_ #5039 üzenetére
azért arra felhívom a figyelmed hogy a problémázó emberek 90%-a nem gyári szoftverrel nyomja hanem ilyen olyan verziós rommal
más kérdés, favourites-ből (kis kontaklista applet) hogy lehet törlni ?
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz r3v0Lut10n #5020 üzenetére
nos valaki fenti sygic kérdéshez válasz?
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz r3v0Lut10n #5042 üzenetére
rájöttem közben h csoportoknál a favourites-ből pucolható
-
R.I.P
csendes tag
Sziasztok!
Lassan egy hónapja hassnálom a Desire-t, megerősítem, hogy ennél jobb telcsi nincs
Az extreme digital-ban vettem, meglepődve vettem észre, hogy szlovák, cseh, lengyel, orosz (és hála égnek angol) lokalizáció van rajta. Eddig nem zavart, de most, hogy jön a froyo, kicsit elbizonytalanodtam. Vajon gyári rom dolgozik benne? Gyárilag unlock-olt?
Mit gondoltok?ASUS A6JA (2006)
-
r3v0Lut10n
senior tag
edigitalos gyári unlockolt, lévén nem szolgáltatónál vetted
-
racerx
őstag
válasz r3v0Lut10n #5043 üzenetére
Nos ha legkorábban nem is, jövő héten kipróbálom, azt majd beszámolok. Navigon folyamatos, az biztos, bár tegnap engem is érdekesen akart a célhoz vinni.
Szvsz ha majd kijön a primo androidra, az lesz az ultimate megoldás :-) . -
hoffman_
nagyúr
válasz r3v0Lut10n #5042 üzenetére
Na ez ìgy màr jobban hangzik :-) Tehát akkor gyári 2.1 és remélhetőleg a gyári froyo ennyire nem bugos.. Amùgy itt ülök az Eurocenterben, mert nézném a Galaxyt, de a MediaMarkt csak 10kor nyit. Én kis buta, hogy nem gondoltam erre...
Még jò, hogy van nàlam telefon[ Szerkesztve ]
-
tgb
senior tag
3 hete gyári rommal,buherálás nélkül használom,nagyon szépen működik,semmi gond nincs vele!jó választás volt!
az irányár nem félarat jelent!
-
sbazsi
veterán
Hétvége van. Froyo még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest