Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Van két magyar nyelvű videós teszt is róla (ha a sima 13-ról beszélünk): Tech2, Ren-Tech.
Illetve írott is: Alza, Tesztarena. -
Addig 16* nem lesz meg a OP13 mire kijön rá az utolsó főverzió. Eladáskor fontos sztem, a 11-esnél kérdés volt mit kap, többet "ér" a tudatos vásárlónak. Egyébként nem érdekel mert jó pár évet minden kap.
-
janeszgol
félisten
válasz
GoodSpeed #15 üzenetére
Sajnos anno nem írtam hozzá. Én nem tartom hülyeségnek a max 4-5 év supportot. Androidos szinten pláne nem, ahol az egy magos cpu teljesítmény gyenge szokott lenni. Amit magas frekvenciával akarnak kompenzálni, ami plusz melegedést és emiatt leszabályzást érnek el. CPU egy magos teljesítményben az sd8 gen2 az Apple A15 (iPhone 13, 2021) szintjén van vagy valamivel alatta. Hatékonyságban meg bőven alatta. (Az Apple A15 hatékonysága 75% feletti, az sd8 gen 2-é meg 70% alatti.)
Lásd Samsung S24 hetes év supportjának első évét, ami egy vicc. De említhetem az S23 második évét. Az S22 harmadik évét. Hopp ezek ugyan azok.
De a Xiaomi is csak benevezett a versenyre, de ott is csúsznak a frissítések. Szart sem ér az ígéretük. -
válasz
janeszgol #13 üzenetére
A gyártóra gondoltam. Meg is van.
-
F.tibooo
kezdő
válasz
bollokcs80 #10 üzenetére
Soha nem az. A 12 gyakrabban kapott.
-
F.tibooo
kezdő
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
Semmivel nem jobb az új akksi. 3 db 12- őm volt, ès 2db. 13 telóm... Van tapasztalatom.
-
F.tibooo
kezdő
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
A 12 jobban sikerült.
-
Nem ők voltak, akik régen gúnyolodtak, hogy a Samsung hosszú támogatást ad, és kijelentették, hogy nem hisznek a modellben?
-
andaxin76
aktív tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Hát ez nagyon messze van a teszttől. Ez csak a specifikációkról ír és hogy miben különbözik az Op 12 -től
-
Ha küldesz nekik készüléket, mivel a gyártó nem ad már egy ideje. Megvenni és visszaküldeni pedig nem akarják. Mivel az Alza hivatalos OP forgalmazó, szerintem inkább a szándék hiányzik...
-
ParmaBoy
junior tag
Tesztre lehet számítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma De tisztázódott. A rendszerverzió, amivel a OnePlus 13 bemutatkozott nem számít bele a matekba.
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest