Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.I.P
csendes tag
Sziasztok!
Lassan egy hónapja hassnálom a Desire-t, megerősítem, hogy ennél jobb telcsi nincs
Az extreme digital-ban vettem, meglepődve vettem észre, hogy szlovák, cseh, lengyel, orosz (és hála égnek angol) lokalizáció van rajta. Eddig nem zavart, de most, hogy jön a froyo, kicsit elbizonytalanodtam. Vajon gyári rom dolgozik benne? Gyárilag unlock-olt?
Mit gondoltok?ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
Mindenki figyeljen ide!
Épp most jön a froyom!!!
Sőt, mire megírtam, le is jött.
Ha megbocsátotok, kicsit offline leszekASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
válasz -Maci- #29659 üzenetére
Csatlakoznék macihoz.
Nekem a 2.6 lett feltéve. Először ámultam-bámultam, mint Jenő a moziban, milyen klassz dolgokat tud a telefonom (új lockscreen, időjárás, quick settings a kedvenceim)
de aztán jöttek a negatívumok: jelentősen romlott a rádió teljesítménye (wifi, ill térerő), a böngészővel is van gond, a marketról való töltés pedig valamiért folyton behalasztja a telefonomat, hacsak nem egyenként töltögetek. Pedig sokan írták, milyen stabil. A gyári rommal nem volt ilyen gond.Azt hiszem, megy vissza az eredeti rom. Pedig nagyon hiányozni fognak a plusszok...
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
A trackball rész melegszik, a kameránál szinte fagyos
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
válasz Skillet #29750 üzenetére
Nagyon köszönöm az infot!
Nekem még (hála égnek) nem volt alkalmam tapasztalatot szerezni a szervizzel, de az ilyen beszámolóknak hála mégis bővíthetem ismereteimet a cégről. És nekem is nagyon szimpatikus, ahogy a HTC a felhasználókhoz áll. Egyetlen feketepont a Dézi memóriája, amit én vásárláskor elnéztem, mert azt hittem, a majd megjelenő 2.2 orvosolja ezt a bajt. Hát csak részben lett így.
Kicsit viszont bajban vagyok a kamera miatt. Az én üvegem is foltosodik, de hogy őszinte legyek, nem veszek észre romlást a fénykép minőségében. Hmm...
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
No...
Valaki írja már, hogy itt az OTA update!
Plusz egy kis teszt is jól jönneASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
Valaki el tudná mondani nekem, mi a különbség a gyári froyo-s a2sd és az a2sd+ között?
Sokkal többet nyerek az a2sd+ -szal?ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
válasz batabe #29886 üzenetére
Nekem is a 2.6 Singer Sense FN-nél jött elő ez a bug. Főleg tömeges frissítésnél jelentkezik, de egyedileg is, elég gyakran. Gyári rommal ez összehasonlíthatatlanul ritkábban jelentkezett. Próbáltam megoldásáért folyamodni, sikertelenül, mert mindenki a 2.9-cel foglalkozik. De már nem is érdekes, várom a gyári 2.3 frissítést, kíváncsi vagyok, mi (nem) lesz benne. Abból lenne jó egy a2sd-s változat...
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
Érdekes dolgot fedeztem fel...
Gyári, belakott RRU, 80Mb szabad memória, Flash player 10.1
Flash player 10.3 update, szabad memória kb 67 maradt.
Vérnyomás x2, uninstall update, ismét 10.1 0kbyte-tal jelezve.
Szabad memória viszont 75,5 Mb.
Vérnyomás kritikus.
Ötlet?ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
ÖTEN vagyunk!
Tegnap tettem vissza a gyári RRU-t Megfizethetetlen, hogy minden MŰKÖDIK Több kedvenc appom nem szerette a root-ot.
Érdekes, hogy a legtöbb progit visszatettem, mégis van kb 70 mega szabad helyem!
Bár a flash 10.3 install-uninstall utáni pár megás szabad hely "eltűnést" azóta sem hevertem ki.Hangerő gombom (lefelé) csak erősebb nyomásra reagál.... Valaki találkozott ilyennel?
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
válasz petipetya #30102 üzenetére
Én nem vagyok hozzáértő, csak ötletként dobom fel a dolgot...
A root előtt megnéztem, melyik RRU volt eredetileg a telómon.
Nekem ez:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=869048
Ezt is tettem vissza, azt feltételezve, hogy azzal biztosra megyek.
Lehetséges, hogy rosszat próbálsz feltenni?ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
válasz bega82 #30123 üzenetére
Szüleimnek 30 megás van, csak mail és szinkronizálás - kb 30 mega a havi forgalom.
Menyasszonyom (igaz iPhone) 100 megásba simán belefér, otthon wifivel. Napi szinten mailezünk sms helyett, néha netezik, játszik is is 3g-n.
Nekem 3 gigás, mert gyakran vagyok távol, és laptoppal használom.
Egyébként változások jönnek a T-nél (sajnos nem árban)
http://mobilarena.hu/hir/adatatviteli_technologiakbol_vizsgaztatott_minket.htmlASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
Gyári rom-mal az alábbi "csodák" jöttek elő:
A rég óta meglévő hangerő gomb gyengélkedés után a menu és home is "kihagy" kb két hete.
A térerő mintha csökkent volna korábban megszokott értékekhez képest - ma viszont egy ideig nem tudtam hívást indítani, csak fogadni.
Gmail pedig nem értesít beérkező üzenetekről (pedig be vannak töltve)
Ötlet?
Instant ecare?ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
válasz patakidr #30966 üzenetére
Olyan témát feszegetsz, ami nálam is aktuális. Az én telefonom is rendetlenkedik, és kicsit el vagyok gondolkozva, mit is csinál a HTC.
Hogy pozitív példával szolgáljak, a desire előtt touch-om volt. És amíg használtam, hibátlan volt. 40 ezerért vettem, a desire-t majdnem háromszor annyiért.
Mostani álláspont szerint nem biztos, hogy htc lesz a következő is. A sense, a telefonok minősége, meg a jó szerviz még mindig melette szól. Minőség alatt nem tartósságot értek persze
Más téma:
Gyakran használom a telefont modemként (usb), és egyre gyakrabban tűnik úgy, mintha eldobná a 3g-t. A kijelzőn minden ok, de a számítógépen a chrome csak töltöget és töltöget. Mintha nem lenne netem kb 10-30 másodpercen keresztül.
Valakinek van hasonló tapasztalata? Normális ez így?ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
Új jelenség a telefonomon:
Fekvő üzemmódba váltás után nem kapcsol vissza állóba. Újraindítás segít, de csak addig, amíg nem fordítom ismét fekvőbe (böngésző, gmail, sms...). Utána újfent nem megy vissza állóba. Próbáltam keresni, de nem találtam hasonló bejegyzést itt. Valakinek volt hasonló?
Gyári 2.2Többször rendeltem a dealextreme-ről, többen ajánlották az ismerőseim közül. Eleinte kicsit tartottam tőle, de mindig korrektek voltak. Kici, occó
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
válasz Skillet #31094 üzenetére
Ingyen, igen. És hála égnek, elég gyorsan. MemoScannert vettem az autómhoz, PS2 controller USB adaptert és egy Kingmax 16 Gb micro SD-t. Csak a microSD-hez adott sd adapterrel volt gond eddig, de nem foglalkoztam vele.
Problémám megoldódott - többszöri kalibráció után el is olvastam a képernyőn megjelenő utasítást, hogy TEGYEM LE a telefont közben. (Duuuuh)
Azt hiszem, lecserélem a képemet egy majom-ra...
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
válasz Skillet #31100 üzenetére
Én is egy játékot próbáltam (a wisp-et), ott volt furcsa az irányítás, ezért kalibráltam újra álló helyzetben. Utána működött is a játék frankón.
Az oldalról még annyit, hogy amikor nagyobb értékű dolgot rendelek, még mindig gombóc van a torkomban. Mégiscsak messze van, meg kínai...
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
Huzamosabb netezés után (számítógéppel, kb 2-4 óra után) egyfolytában eldobálja a netet. A kijelzőn nem látszik semmi, de az oldalak rendszeresen nem akarnak betöltődni. Aztán kis idő múlva refresh - és mégis. Idegesítő.
Valakinek van erre ötlete/orvossága?
Gyári rom.
Ez a hír most engem is hazavágott... Az, hogy nem lesz 2.3, még ok. Az, hogy megígérjük, aztán mégsem, az már nagyon nem tetszik. A touch-om óta nagy HTC fan vagyok... vagy voltam.
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
válasz dombila #31801 üzenetére
Dombila által linkelt oldalon az update apps - nevű mod ütött szöget a fejembe. Miért kell a maps és a gmail app-ot moddal frissíteni? A marketből nem lehet root-olt állapotban??
Vagy ez az a frissítés, amit majd egyszer mi, közép-európaiak is megkapunk? A navi-s??ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
válasz Skillet #31846 üzenetére
Nem mondom, nem lenne rossz a "ravasz istenkirály" szerepben tetszelegni, de csak arról volt szó, hogy egynapos dolgom volt Pesten. És odatelefonáltam, hogy létezik-e viszem-hozom "szolgáltatás", (létezik, 5000-ért), de ennek ugyebár feltétele lett volna, hogy van a kérdéses alkatrészből.
Ennyi a történet
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
Gmail Nálatok sem frissít?
Vagy a feleségem hotmail-jével van a gond... (?)ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
Másnál is előfordul, hogy ha (gmail app-pal) a fentről lenyíló e-mail notication-re kattint, akkor az eddig vertikális kijelző átfordul horizontálisba. Egy-két másodperc után újra visszaáll vertikálisba. Ekkor még mindig csak a lenyitott notification menüt mutatja. Még egyszer rányomva megnyílik a gmail, a friss üzenettel, de egy pillanattal később visszalép az inbox-ba. Újra meg kell nyitni a mail-t.
Idegesítő!!Gyári 2.2
[ Szerkesztve ]
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
Sziasztok!
Egy órája keresgélek visszafelé, de eredménytelenül... pedig tudom, hogy valaki(k) (Skillet, Zsirmanc?) próbálkozott root+gyári 2.3+a2sd-vel.
Szóval az a valaki megosztaná velem tapasztalatait?
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
válasz dombila #33619 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Lesz egy e-care hardver gomb "holiday", utána pedig talán ez.
De kicsit elbizonytalanodtam a stabil Cool3D hírére... Csak tudnám, mennyire stabil az a stabil
Na meg mostanában az új nexus-ra is kíváncsi vagyok. Nemrég olvastam, hogy a One is bőszen kapja a frissítéseket még mindig...
eCare előtt mit javasoltok? Egy factory data reset jót tenne gondolom...
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
-
R.I.P
csendes tag
Kutakodtam stabil sense-es romok után. Valóban annyira stabil ez az InsertCoin, mint amennyire írják? Valakinek van tapasztalata újabb verzióval?
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
Meg tudja valaki mondani, hogyan tudom megállapítani, hogy az A2SD+ script valóban működik?
Gyári 2.3 van fent root-tal, és A2SD+ scripttel. Kevesebb helyet igényelt az összes szokásos progi, mint a korábbi 2.2-nél, de azért így sem vagyok 100% elégedett, mert fogy a hely...
Viszont nem tudom megállapítani, hogy a mostani -jobb- programkezelés az A2SD+ érdeme, vagy csupán a 2.3 fícsöre, az A2SD+ scriptet meg esetleg valamiért nem sikerült flash-elni.
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
Ja!
Furcsaság(?), hogy az applications / storage use menüben az internal storage 82 Mb szabad helyet mutat.
Kicsit visszalépkedve az SD and Phone storage 64 Mb szabad internal-t mutat.
Most akkor melyik?
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
34150/151-re valaki?
ASUS A6JA (2006)
-
R.I.P
csendes tag
válasz kalmi_v #34179 üzenetére
Köszönöm a válaszOKat!
A QSIP segített valóban, láton az A2SD helyet.Most már csak a kíváncsiság hajt: Mi az a 81Mb vajon??
Jelenlegi helyzet:
Apps - storage use - internal free: 81Mb
Sd and Phone storage - internal free: 66MbQSIP: Internal storage - free 66Mb
A2SD storage: 1,27GbMás:
Már kérdeztem, de nem jött válasz...
Meg tudnátok nézni, hogy Nektek a google skymap horizontálisan fordulva "bugos"-e?
Nekem van, hogy amikor egyenletes sebességgel fordulok körbe, a térkép lelassul (mindig ugyanazon a ponton), majd gyorsabbal fordul "utánam.
Most éppen VISSZAFELÉ is forog egy bizonyos ponton :s
eCare-ben volt a gép (más miatt), hibajelentésbe ezt is leírtam, de nem csináltak vele semmitASUS A6JA (2006)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest