Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3v0Lut10n
senior tag
létezik program amivel adott számról érkező hívás vagy sms-t lehet elutasítani ? tehát neki foglaltat jelez, és nem tud mondjuk sms-t küldeni ? igen zaklatás téma miatt kérdem ...
-
Joachim
tag
Sziasztok!
Szerdára kértem a WestEnd-ben lévő Vodafone viszonteladói üzletbe egy Dezsőt.
Amit az eddigi hozzászólásokból kibogoztam, megoldható a root-olás úgy hogy a hálózatfüggőség megmaradjon!?
Tehát semmivel sem lesz kevesebb az én Dezsőm ha átesik a root-on mint egy független?A válaszokat előre is köszi!
-
Integra
titán
válasz
hoffman_ #7681 üzenetére
nimbuzzon működik minden.
de a másik oldal fontos, vagyis előfordul, hogy nem tud becsatlakozni..
a google talk és az skype nálam szinte hiba nélkül becsatlakozik, az msn néha nem, a faszbúk meg utóbbi időben nagyon problémás, nem értem miért..
olyan is megesik, hogy settingsben az msn account mellett pipa van de a listában mégse jelennek meg a kontaktok. -
LouiS22
veterán
válasz
r3v0Lut10n #7694 üzenetére
Ez a jó az Androidban
Mindenre van több megoldás!
-
LouiS22
veterán
válasz
hoffman_ #7691 üzenetére
Az általam említett progi egészen biztosan csak rootolt készülékkel megy...
Egyébként pedig igen
De ez nem egyenlő az APP2SD scripttel, és lesz olyan program, amit nem lehet átmozgatni, illetve a mozgatás után is valamennyi marad a belső tárhelyen. Mondjuk én legalább 20 megát át tudtam mozgatni, és így is maradt hely.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
lfarkas #7689 üzenetére
Ha sokat nem akarsz vele szarakodni, akkor az xda-n keress rá a Setinstalllocation nevű alkalmazásra. Kb. 10 kbyte, és ugyanazt csinálja meg, mint a parancssori. Csak rootolt készüléken működik.
Ja, miután elindítottad a progit, utána neked kell az applications fül alatt átmozgatnod a kiválasztott programokat.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz
r3v0Lut10n #7683 üzenetére
Hülye nem vagyok
Van
Skype nekem is jó. Fb jó volt, aztán kidobott valami hibaüzit, amíg az msn-nel pöcsöltem. De a Skype végig oké volt.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Pitiless_ #7679 üzenetére
Nekem egyik se megy. Jó, hogy a Nimbuzz-al még csak ismerdekek, és FB illetve Skype accom elvileg már bent is van, de az msn ezen se jó. MsnTalk és Nimbuzz is azt írja, hogy nem correct a name/password, és nem tudok bejelentkezni - pedig hibátlan, 86x ütöttem be...
[ Szerkesztve ]
-
Pitiless_
tag
A GoldCard azért kell, hogy akármilyen romot fel tudjunk rakni. Sajnos erre mindig szükség van, de végsősoron jó hozzá a telefonhoz kapott sd is. Alapesetben csak a telefon eredeti brandingjével azonos RUU-t hajlandó megenni. A goldcard ezen segít, ezt a biztonsági ellenőrzést kerüli ki.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
r3v0Lut10n #7674 üzenetére
Nem mpeg4ben vesz?
mod: gépen is 3gp-t ír, úgyhogy akkor ennyi nem értem
(A Nimbuzz-t csekkolom, köszi
)
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz
r3v0Lut10n #7674 üzenetére
Indulok Dézi-ért...
-
hoffman_
nagyúr
Csináltam egy hosszabb(~16min) videót, leszedtem a RockPlayert(free). Gyári lejátszóval hibátlan, viszont Rockplayerben van kép rendesen, ellenben nincs hang, csak kegyetlenül sistereg. Ez a lejátszó hibája lesz nem?
Ja igen, nézegetem az msn app-okat, és MsnTalk free fent is van már, de nem nagyon akar működni. Se on se offline nincs senki. Mit csinálhatok rosszul?
És mégvalami - hol tudom megnézni, hogy mennyivel pörög a proci?
[ Szerkesztve ]
-
gofry
senior tag
válasz
LouiS22 #7661 üzenetére
Louis, én említettem valóban, de ha másnál nem így van én csak örülök
A gyári froyon nekem vmiért nagyon szívta, uninstall után megszűnt a battery drain, felrakom most a pinky romra isMÁS: volt régen nekem egy antsa, vagy antasa hívás időtartam, mutató , szűrő mindenféle csoda programom, de nem emlékszem pontosan a nevére és nem is találom a marketben. Valaki meg tudja mondani, hogy mi a neve pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Na akkor:
- Netcounter látná ahogy kell, de megzabálja az aksit
- 3G watchdog meg pontatlan ha jól értem
- Talán még az lehet hogy marad a 2.1 és Netcounter, csak az úgy meg elég bénaNem akarom elhinni, hogy manapság nem megoldott az ilyesmi.
-
Integra
titán
válasz
Viper26 #7645 üzenetére
evidens, hogy market wifi-ről megy, ahogy az updatek is. nekem is 200-as havim van és azért necces, figyelnem kell rá, nagyon szűkösen jövök ki ennyiből.
3g watchdog fent van, de sajnos nem tökéletes, egy nagy hibája van, és ez pont a lényege: nem tudja elválasztani a hsdpa netet és a gprs-t. és úgye hsdpa-ra adják a 200mb-ot. vagyis a szolgáltató tudja mérni hogy mikor melyik csatlakozással van adatforgalmad. ez a kis app meg nem, így nem kapsz valós hsdpa adatmozgás információt, hanem az egészet egyben.
szvsz egy ilyen telefonhoz 500mb kell minimum, ezzel már nyugodtabban lehetne használni és elég is lenne. ezek a telefonok erre lettek kitalálva.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz
Integra #7644 üzenetére
Market itthonról megy wifin majd, hírolvasó, meg idójárás szinkronizálásra meg még sok is.
Ma meg is lehet Telenornál, csak el kéne menni érte.
Remélem nincs rajta félméteres betűkkel a szolgáltató, mert akkor ott is hagyom.
Egyébként nagyon bonyolult egy esetleges függetlenítés?A másik, hogy root-ban gondolom ne is gondolkozzak ameddig függő a készülék?[ Szerkesztve ]
-
benyito
csendes tag
csináltam neki egy kis home made tokot
szerintetek? Kép
[ Szerkesztve ]
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok!
Ha az én Desire-m utólag lett függetlenítve akkor a rootolást úgy kell csinálni mintha független lenne?
Előre is köszönöm a választ.
Üdvözlettel,
Sapphi -
Viper26
nagyúr
Van a Telenornál, 1év garival 119-ért akarják adni, szerintetek?
-
LouiS22
veterán
válasz
TwentySix #7626 üzenetére
Soha nem értettem ezeket a sebességbuzulós emberkéket (ez nem neked szól, TwentySix). Milyen gyerekes öröm az. hogy nekem 2 egységgel gyorsabb, bebe... Nem tökmind1, amikor telefonálsz vagy sms-t írsz?
Az Android egyelőre nem játékplatform, akinek meg az a fixa ideája, hogy milyen jó 3,8 collon játszani, hááát...
-
TwentySix
aktív tag
válasz
BenHans #7619 üzenetére
A Galaxy S sebessege a quadrant-ban gyari ROM-al 900 korul van, de egy kis kattingatas utan felelmetesen begyorsul, lasd a sarga, legfelso csikot.... 2055 az ertek.
Es ez meg csak a 2.1-es ROM, (A Desire teszt is azzal van meg) a Froyo-val durvat fog gyorsulni.[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
kiskacz #7609 üzenetére
Ilyet meg ne is terjessz hogy nincs reset a dezsőn-kön!!! Hogyne lenne. Próbáld csak ki !!
Power + Trackball + Volume down
Figyelj a sorrendre mert ha a Volume-t nyomod meg előbb, veszi le a hangerőt.
De reset ez a javából, és még az aksit is kíméli !! Softreset !![ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
csináltam egy full benchmarkot és az eredmény 1287.
(a nexus 2.2-é1285; a galaxy s-é 856)
szvsz ez nem rossz -
pzoley
őstag
Szia kiskacz !
Elírtam és time out volt.Jótanács :
1. adb shell
2. pm setInstallLocation x
3. exit !! kilépés a shell-ből
4. csinálsz amit akarsz pl. install,stb
5. adb kill-serverUgye előbb kilépni a shell-ből !!! De úgy is rájöttél volna
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
Szia kiskacz!
Ha ennyire bejött Neked ez a lehetőség akkor még egy kis "okosság".
Ha a pm setInstallLocation 2 üzemmódban vagy, akkor az adb install -s xxx.apk paranccsal a PC-ről tudsz installálni, de úgy hogy minden az SD kártyára kerül.
Pl az NFS shift teljes egésszében az SD-n van !!Jótanács :
1. adb shell
2. pm setInstallLocation x
3. csinálsz amit akarsz pl. install,stb
4. exit !! kilépés a shell-ből
5. adb kill-serverHa ezeket a lépéseket betartod, semmi gondopd nem lehet, de gondolom eddig sem volt.
De ez a hót ziher
Én különben ahogy írtam, mindig visszaállítom a 0 üzemmódot. Ha installálok valamit, és nem a Market-ből, akkor a PC-n keresztül, beállítom a hogy 2, install, ujra 0. És nem kell ujra bootolni !!Jó installálgatást !!
[ Szerkesztve ]
-
kiskacz
senior tag
Persze, hogy nem veszik el! Sőt a kolléga
írta, hogy miután megcsináltad -újraindítás- mivel nálunk még nincs - reset- így a ki-be kapcsolás az igazi..
Újra installálni nem kell - a hivatalos froyoban már így is ott volt a lehetőség némely programnál, hogy áthelyezni az sd-re- ez most már szinte mindegyiknél ott lesz (kivéve a rom-ban lévőt.) -addig,. amíg be nem írod, hogy "$ pm setInstallLocation 0" - mert erre helyre áll a rend.
Minden olyan mint előtte - nem rottya gép - és mégis az SD-n van, aminek ott KELL lennie...
[ Szerkesztve ]
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az én HTC Desirem Angliából lett hozatva és Orange-s, de egyben kártyafüggetlen is tehát T-Mobiles és Telenoros SIM kártyát is simán felismerte.
A kérdés az lenne, hogy akkor most ezt simán kártyafüggetlenként kell rootolni vagy, hogy?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel,
Sapphi -
kiskacz
senior tag
Amíg a dolgot le nem "nullázod" addig igen. (Kapásból feltettem 2 db. 7 - 11 megás játékot, és nem egész 1 mega ment el....
) Motonav, stb-k mellett még mindíg van 88 megám úgy, hogy nem rootoltam.... -1/ nem szeretnék, 2/ ezek után minek? (Tudom- tudom, de én pl. a fizetős marketet úgysem használnám... ) tehát: Nekem tuti!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest