- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgb
senior tag
válasz
Reddevil84 #36785 üzenetére
nem lehet hogy a rajta lévő főzött rom a hibás,vagy valami nem gyári dolog?!
-
tgb
senior tag
A desiren anno a Pzoley fèle 4.6 dhd romot hassnàltam,jelenleg egy htc incredible s tulaja vagyok amin gyàri rom van 2.3.3,de hidd el nem èszrevehető a különbsèg a kettő között.az a lènyeg,mikor desirem volt akkor màr nagyon szuper romok voltak,azóta meg gondolom mèg szuperebbek,fejlettebbek,de càfoljatok meg ha nem igy van!
-
tgb
senior tag
Tèged tènyleg nem lehet meggyőzni!
Pàr perc a root,nagyon jò "gyàri alapù" főzött romok vannak desirere 1GB memóriàval amit kb tiz perc alatt fel tudsz rakni az itteni leiràsok alapjàn,az itteni segitőkèsz Kollègàkkal,hidd el megèri!lesz egy desire s-el megegyező tudàsú telòd(ingyen)!Nem meggyőzni akarlak,ezek tènyek!itt olyanra csinàljàk neked amilyenre kèred! -
tgb
senior tag
sziasztok!nektek megy a gmail-os névjegy szinkronizálás?nekem 2hete nem szinkonizál!
-
tgb
senior tag
szia! én egy jabra sp 700-at használok,tiszta hangzás,jó akkuidő,egyszerű kezelés,fm tanszmitter amely a hivásokat az autórádió hangrendszerére is kiteszi.csak ajánlani tudom!5-6 ezer körül nem valószinú hogy találsz elfogadható minőséget hacsak nem használtba!
-
tgb
senior tag
válasz
janakbacsi #24147 üzenetére
ne a programból akard hanem a telefon testreszabàs menüjéböl,vagy tartsd hosszan az ujjad az üres kezdöoldalon!
-
tgb
senior tag
-
tgb
senior tag
válasz
james008bond #22100 üzenetére
Akkor az sgs sem fogja birni nálad tovább mert majd megbuherálod azt is!?
-
tgb
senior tag
válasz
DonMedve #21891 üzenetére
A tárhely és a tudás szerintem már nen lehet döntő,mert a "kisdesire" is tudja az 1gb intrenal memory-t,és a jobbnál jobb főzött romoknak köszönhetően a tudás is közeliti a HD-t!Root az alapfeltéteé hozzá! a root,s-off az nem mókolás,hanem egy hasznos dolog hogy ki tudd használni maximálisan a készülék tudását!
-
tgb
senior tag
nekem hd_rom v2.1 data2sd van fent class4-es kártyával már megjelenése óta és hibátlanul fut,telepitve minden az internal-ba van,gyirs stabil!
-
tgb
senior tag
rádio rom frissités után eltünt a beállitás menüpontom!hol lehet,mi történt?
-
tgb
senior tag
Pzoley:A HD v2.1-hez flashelhető a "sensenemfordul.zip"?
-
tgb
senior tag
én anno a samsung omnia i900-al voltam igy,mindenki azt mondta fórumokon milyen jó teló,nagyon jó kamera,gyors stb..,hittem nekik megvettem,kiderült számomra hogy még a hivásvárakoztatást sem tudja jelezni,lassú,kamera sem az igazi!eladtam,és képzeld egy nap alatt elvitték,és olyan vitte el aki értett az okostelefonhoz,mint utóbb kiderült abban az időben az i900-nál tényleg nem volt jobb,csak nekem hiányzott egy alapvető ismeret a telefon kezeléséhez!ezt azért irtam mert nem biztos hogy a készülék illetve a gyártó a ludas mindenben!a telefonok,rendszerek fejlődnek,akkor nekünk is fejlődnünk kell, tartanunk kell velük a lépést!szerintem!vagy pedig marad RazorGTR1 javaslata!
-
tgb
senior tag
sziasztok!feltenném ezt a romot(HD-ROM-FN-V3.1-1.72.405.3-data2sd+.zip),azt szeretném kérdezni hogy ha rádio romot is akarok frissiteni,nekem még a "44"-es van,akkor a HD rom telepités után kell ugye felrakni a rádiot,és kell-e rádio telepités előtt is full wipe?
-
tgb
senior tag
válasz
james008bond #17183 üzenetére
köszi!ilyesmiket már próbáltam,kipróbálom a flash-t.
-
tgb
senior tag
próbáltam flashelni kör alakú akksi kijelzést,de sajna nem sikerült,nem indult utána a teló!újra raktam a romot és mégegyszer megpróbálnám ha kapnék kis segitséget vagy linket hogy melyik jó hozzá!
-
tgb
senior tag
Boldog Új Évet Kivánok minden fórumozó Kollégának!
-
tgb
senior tag
én levettem hogy nekem szólt!recoveryből próbáltam s-off nélkül és nem igazán ment!bocs a zavarásért!
-
tgb
senior tag
válasz
james008bond #16448 üzenetére
a törléshez...de látom kell hozzá az is!
-
tgb
senior tag
válasz
james008bond #16446 üzenetére
s-off is kell ugye?
-
tgb
senior tag
rakom az új ota frissitést de jó pár perce fehér háromszög-sárga felkiáltójel-zöld robot a képernyőn!rakta már fel valaki?
-
tgb
senior tag
Lehet hogy csak beképzelem,de feltettem a GDE home alkalmazást és azóta lényegesen megnőtt a telefon készenléti ideje!Holnap melóban(sok telefon és mobilnetnél) még letesztelem mit mutat!Eddig nagyon jó!
-
tgb
senior tag
válasz
Sentinel80 #12808 üzenetére
a legfelső sor:+adds feeds menüpont alatt!
-
tgb
senior tag
Ma próbáltam két különböző multipointos headsetet a telóval, de sajna a hangminőség elég csapnivaló volt!egyébként "sima" bt headsettel semmi gond nincs.van esetleg valakinek tapasztalata ez ügyben?
-
tgb
senior tag
gyári 2.2-ből is lehet progit eltávolitani android commanderrel rootolás után?footprints és egyéb számomra nem lényeges gyári appokra gondolok!
-
tgb
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #10328 üzenetére
szerintem azt csinálja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest