- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
19_OsY_81
aktív tag
Amikor appot töltök le a marketről, akkor honnan tudom, hogy lehet azt az SD-re telepíteni? Valahol valamit engedélyezni, beállítani kell? Gyári, ma telepített 2.2 van nekem a telón.
-
racerx
őstag
hboot downgrade-nél független készüléknél nem kell goldcard?? Vagy itt mindenképpen kell??
-
racerx
őstag
Van egy Zagg invisible screen fóliám, nem kell valakinek? Elnéztem sajnos, és full bodyt akartam rendelni, de ezt sikerült
.Mivel van egy brando a gépen, ezért eladnán.Persze olcsóbban...
-
HaZse
őstag
Na szögezzük le:
Volt nekem is iPhone-m jó volt, szép volt, de ennyi. Sokmindent nem lehetett megcsinálni vele rendesen.
Azzal tisztában vagyok, hogy a mai világban a közösségi oldalak nagyon felkapottak. De nem azt jelenti, hogy ha valaki nem használja, akkor elég neki egy 5k-s telefon. Én pl. nem szobségból vettem meg a Desire-t, hanem azért, mert tetszett és szinte csorgott érte a nyálam, de nem vettem meg azonnal drágán.
Az igaz, hogy a legtöbbet a telefonnal telefonálok, de ez szerintem így van rendjén. Meg nem is tapicskolom minden percben és nem is teszek fel mindenféle app-ot. ROOT-oltam a telefonomat és egy MoDaCo-s costom ROM van rajta.
A telefon akksijával kapcsolatban pedig azt tudni kell, hogy ha sokat tapizzuk, mobilnetezünk, akkor rohamosam fogy az akksi energiaszintje. Sajnos nagy kijelző => nagy fogyasztás. De a fogyasztásba a nem megfelelően megírt programok is beleszólnak.
Én speciel a mobilnetet manuálisan engedélyezem, a 3G-t kikapcsolom, mivel az iroda, ahol vagyok eléggé le van árnyékolva és állandóan 2G-3G között ugrált.
Szerk.: Ha Gubro fórumtárs sznobnak tart emiatt, akkor tudom Őt ezért sajnálni.
-
BenHans
addikt
Bocs ha bárkit is megbántottam az iphone-os hsz-emmel, de szvsz nem ér 1 4g + 225e Ft-ot
sem 1 3gs+70 e-t a desihez képest. /kártyafüggetlenről van szó/
De sztem ebben egyetértünk.
amúgy is sztem mindenki olyat vesz amilyet akar (ha rosszul dönt szerintünk, ha nem) vagy amilyet a tárcája enged. (ne is szidjuk a másikét olyan blogban ahol (szinte) mindenkinek az van)
ilyen célra kellene vagy lehet h van egy moderált vitablog/fórumtopic (okostelefon tulajoknak, és hozzáértőknek)én elégedett vok a desi-vel pedig tudom h lesz jobb és ezt is lehetett volna jobban optimalizálni(pl. érintőkijelző, app, 3D-flash gyorsítás + azok a bizonyos licencek amiket megvehetne a htc)
-
HaZse
őstag
Mert volt előtte másik 3 Androidos telóm is. (Magic, Hero, Galaxy) Meg tetszik a testreszabbhatóság. Azért, mert egy telefon a telefonáláson kívül tud több dolgot, az nem azt jelenti, hogy mindegyiket használni i kell mindeninek. A telefon adja a lehetőséget és a felhasználó meg eldönti, hogy mit használ belőle. Példáúl használom a Googl által adott lehetőséget (Határidőket a telefonba írom be és szinkronizálom). Nekem az a része nem érdekel a telefonnak, hogy van benne twitter, facebook. Mikor diák voltam én csak walkment használtam. Mikorra már eljött az mp3 korszak a hordozható eszközökkel, addigra inőttem belőle. (No nem teljesen, mivel van egy Samsung YP-03-asom és hozzá egy agybadugós Sennheiser fülesem vonaton való utazásnál)
Pl. az építkezéseken, munkaterületeken nincs kedven különböző papírokkal szórakozni. Ha valami hibát találok, akkor lefényképezem, és az EBK koordinátori napon projektor és notebook segítségével bemutatom a vezetőknek.
De ez már nagyon OFF. No mindegy nem vagyubk egyformák, de ezt már megírtam.
-
Gubro
senior tag
-
bazsoo
csendes tag
nem tudsz megbántani, és még csak sajnálni sem kell
az összes nézeteltérésünk mind a felhasználói szokásokból ered.
egy egész egyszerű eset:
ha egy épitkezésen vagyok kint és reklamáció van(vagy bármi olyan amit látnia kell egy olyan embernek aki mondjuk gép előtt ül de 350km-rel arréb), akkor rögtön küldöm a fuvarosnak vagy a gyártónak a hibáról a képet, hogy ezzel se teljenenek el napok míg kijön egy ember lefényképezi stb.stb.
ehhez használj lécci a helyszínen egy 27 colos monitort vagy egy laptopot nyakig érő sárban.
köszi
másik este mp3-ra: pl vonaton vagy buszon hogy használnád az asztali gépedet vagy a fejegységedet?
skype, msn: külföldön élő családtaggal így tartom a kapcsolatot és elkerülhetelen, hogy akkor legyek otthon mikor ők is ráérnek.mindegyik felvetésedre hoztam ellenpéldát, szóval itt egyszerűen a szokások különbözőségéről van szó.
u.i.: nyaraláskor nem akarok számítógépet se látni
-
bazsoo
csendes tag
válasz
BenHans #6307 üzenetére
volt iphone-om is nyugi, tudom, hogy milyen.
nem hiszem, hogy Steve Jobs-nak mentegetőznie kellene, ha csak egy pillanatot is rápillantanál az eladási statisztikára
szerinted van miért szégyenkeznie?
1,7 millió darab az első 3 nap alatt.
mikor lesz bármelyik androidos telefon ilyen kelendő mint az iphone 4?
mindeki szidja az apple-t de az egyik legjobb telefon ami most létezik a piacon. SZERINTEM! mielőtt még bárki is rámugrana megint -
zolij
tag
végre megjött az update
-
Carlo22
csendes tag
ha a letöltés megszakad előlről kell kezdenem vagyy folytatja ahol abbahagyta?
természetesen a froyoról van szó.
előre is köszi a választ -
benyito
csendes tag
most szerinted sok értelme van ennek az osztásnak? szerintem egész érdekes adat (igaz hogy semmit nem kezdünk vele) de tudjuk hogy 4 napig is kibírja. hurrá. megcsinálta. és???
neked lett valami bajod, veszteséged, károd amiatt hogy megcsinálta ezt a tesztet? ha neki van ideje és kedve hozzá, CSINÁLJA! nehogy már beleszólj hogy ne próbálgassa ilyen téren a telót...... -
bazsoo
csendes tag
Kedves Tag!
gratulálok, nagyon ügyes vagy, hogy sikerült 4 és fél napig "nézni" a telefont és mindösszesen 30 percet használni. igazán nagy siker.
ez a teszt, hogy meddig bírja egy vicc.(bár ilyennek is kell biztos lennie, mert ez egy nagyon életképes szituáció)
kit érdekel, hogy ha nem használom akkor mennyit bír. (mások vagyunk, bocsi.)
azért vettem hogy használjam és szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
mert akkor maradhattál volna olyan telefonnál aminek bivaly akksija van és ha naponta beszélsz vele fél órát, akkor is kibírja 4 és fél napig.mint a legelején írtam, nem bántani akartlak de nem értem igazán miért van neked ilyen telefonod, ha nem használod ki a lehetőségeit. csak villogni?! mert mint leírtad, te egyébként se használod sokkal jobban, mint ennél a tesztnél.
így már viszont értem, hogy miért nézek nagyot mikor valaki azt írja h neki 2 napig is elment úgy, hogy használta.
itt látszik, hogy ki mit ért használat alatt.
te inkább csak "nézegeted", én meg telefonálok egy telefonnal( ez egy durva sarkítás volt, de szerintem megérted mire gondoltam)szerintem ez is elég fair!
-
racerx
őstag
válasz
LouiS22 #6369 üzenetére
Nincs. Csak annyi, ha hosszan rányomsz a connected device-ra, akkor ki lehet pipáni az bt audiot és a bt phone-t.
Abban biztos vagyok hogy a múl héten ugy ment hogy a bt audio unchecked volt (nem kell a kocsiban), és a felvétel után rögtön a telón szólt. És ha privátra akartam kapcsolni, akkor a menu-bt headphone off, majd ha visszadni az bt device on-nal lehetett.Tök rejtély...
-
james008bond
őstag
Eddig jó és sztem gyorsabb lett, főleg menüben lépkedve-programok nyitogatása...
-
racerx
őstag
válasz
r3v0Lut10n #6345 üzenetére
Hát ez az! Eddig nekem is így csinálta. Felvettem, és autórádión nyomta, nem kellett menüben átadni. Erős a gyanúm hogy a hétvégi factory reset miatt van, ui azóta csinálja.
Ja, és abban is egészen biztos vagyok, hogy addig, ki tudtam kapcsolni a bt opciókban az use for media audiot, most meg hiába kapcsolom ki állandóan visszakapcsolja. -
Frissítve, ha nem muszáj nem csinálok factory resetet. . .
Viszonylag új a kütyü, szóval nem volt mindenféle szarral szétbarmolva. -
LouiS22
veterán
válasz
james008bond #6363 üzenetére
-
james008bond
őstag
Frissítve
-
19_OsY_81
aktív tag
Egyelőre nagyon tetszik a 2.2, egy pár perce települt fel.
hibás működést nem találtam eddig. a biztonság kedvéért javasoltuk egy factory resetet? Ki csinált közületek?
-
HaZse
őstag
válasz
r3v0Lut10n #6355 üzenetére
Hát ez az... Egy olcsó Nokia pedig tudja.
-
james008bond
őstag
frissít...remélem nem k..rja el a telót...nem kevés pénzbe került...
-
válasz
james008bond #6346 üzenetére
nekem most frissít. . .
HaZse - én azért vettem okostelefont, mert amikor külföldre megyek, nem óhajtok laptopot, miegyebet cűgölni magammal.
Okostelóról ugyanúgy meg tudom oldani a dolgaim nagy részét, mint egy netbookról.
Ja és pont ezért kell a skype kliens.
A múlt héten három napot töltöttem Bécs mellett a határtól pár kilométerre, de a Telenor adótornya már nem ért idáig. Ezrét költsek X ezer forintot, ha a párommal szeretnék egy pár szót váltani? -
HaZse
őstag
válasz
r3v0Lut10n #6343 üzenetére
Hát ez az. Nekem a kihangosítónak van egy alapértelmezett csörgése. És eléggé idegesítő szokott lenni, hogy a telefon szól a saját csengőhangján, míg a kihangosító meg a sajátján.
-
Tiboy86
tag
Mennyi ügyvezető és cégtulajdonos van itt!
Előre is elnézést az offért, de muszáj:
Frissdiplomás közgazdászként állást keresek, hely az mindegy, költöznék ha megfelelő az ajánlat. Vállalatvezetés a szakirányom, értékesítésben van tapasztalatom, de nagyon sokoldalú vagyok. Ja, és van egy HTC Desirém, tehát minden helyzetben minden téren elérhető vagyok!
Privátban várok ajánlatokat. De komolyan!
Még egyszer elnézést, akit zavartam vele. -
HaZse
őstag
Ha külföldön élek, akkor nem a Desirevel fogok a családommal a kapcsolatot tartani. Van arra jobb/kényelmesebb megoldás. Pl.: Notebook Skype-al, MSN-el, de 3 évvel ezelőtt mikor külföldön voltam dolgozni, akkor például voipcheap alkalmazással tartottam a kapcsolatot.
Valóban, erre az esetre nem gondoltam.
-
james008bond
őstag
Első körben nem sikerült a frissítés: kevés neki a belső memória, min 25 MB kell ...
-
janos1988
addikt
Oszinten megvallva lovesem sincs. Csak annyit fogok fel, hogy a wifi 1/4-et megeszi/megette
. De tegnap ota ki van kapcsolva a wifi es tovabbra is szivja lefele az akksit vmi. Pedig probaltam direkt nem hasznalni, hogy megnezzem, alapon.
Most igy nez ki:
Cell standby 41%
Phone idle 42%
Anbdroid System 8%
Wifi 4%
Display 3%
Voice calls 2%Tegnap este - 19 korul - lett feltoltve teljesen, es most mar csak 55%-on van a toltottseg, kb 20 ora elteltevel es ugy, hogy mondom, probaltam nem hasznalni, hogy megnezzem igy a fogyasztast.
-
HaZse
őstag
-
racerx
őstag
válasz
r3v0Lut10n #6318 üzenetére
dekódold egy picit lécci, ui nem értem
beülök a kocsiba, elindítom, bt kihangosítóra (jelen esetben az autórádióm) rákapcsolódik a teló. És így produkálja a fentebb említett feature-t.
Ezért nem értem hogy mi előtt csatlakozik bt-ra?
Hívni tudok bt-on, felvenni is, ha a kihagosítón veszem fel. Viszont mint irtam, ha a telón veszem fel, akkor a telón szól, és ki kell adni a menuvel a kihangosítóra. -
LouiS22
veterán
De nem lett visszavonva, maximum kicsit megroggyantak a szerverek, aztán az okostónik rájöttek, hogy ez így nem lesz jó. Épp ma reggel posztolt valaki egy angol nyelvű levelet a HTC-től.
Egyébként ha valóban visszavonták volna, akkor újabb verziószámmal jönne le azoknak, akiknek most ajánlotta fel. Az meg már feltűnt volna külföldi fórumozóknak is
-
ThorsHUN
őstag
Video nezes, zene hallgatas, netezes stb...
Sokat utazok, mert ugy hozta az elet, hogy naponta ketszer kell Szolnok - Budapest tavot vonatoznom. Hidd el, nagyon jol tud jonni, ha nem kell cipelni a laptopot, hanem egyben ott figyel minden.
Zenehallgatasra, netre, jatekra, ha kell gyors doksiatnezesre stb... -
Elérhető a 2.2 update újra (legalább is nekem felajánlotta)!
-
patakidr
aktív tag
Respect!
A telefon valóban telefonálásra való elsősorban.
Régóta motorozom, szép nagy 1300-as túragépem van. Ez azonban nem azt jelenti, hogy minden percben, mind a 130 Le-t használom, amit tud. Elsősorban közlekedek vele, dolgozni járok, stb., tehát napi szinten úgy kb. 40-50 Le-t használok ki mindössze. Azonban ha kell, akkor megnyelezem és megy mint az állat, van benne bőven tartalék és lehetőség!Valami hasonló a helyzet a Desire-rel is. Telefonálok, sms-t írok, néha emilt olvasok, ha sürgős válaszolok rá. De ebben is van jócskán tartalék, ha kell szinte mindent tud, s ez az, amiért ezt választottam.
De az természetes, hogy ha megy a gépem (s megy, mert ilyen a munkám, mint ügyvezető) akkor csak természetes, hogy nem a telón fogok emilezni, vagy skype-olni.
Az viszont tényleg fontos, hogy TELEFONÁLNI tudjak vele egész nap és ne merüljön le! Azt ugyanis nem tudok a gépemről, mert nem azon hívnak... Ki erre használja, ki arra, felesleges is ezen vitázni.
-
HaZse
őstag
válasz
r3v0Lut10n #6318 üzenetére
NA erre egy kérdés, mármint a BT-vel kapcsolatban. Ha beülök a kocsiba és összepárosítom a kihangosítóval, és a Desire csörög, akkor miért nem adja át a telefoncsörgést is a kihangosítónak? Arra gondolok, hogy amit beállítok csörgést a telefonon, azt miért nem szólaltatja meg akihangosítón? A Nokiám ezt a feature-t tudja.
-
HaZse
őstag
Már régóta smartphone-m van. Tudom mire használható és használom is. Persze, kinek milyen a munkahelye. Nekem például a munkaidőm 2/3-t a gép előtt üllve töltöm, ergo nincs szükségem, hogy a Desiren írja e-mailt. Meg mondjuk eléggé érdekesen nézne ki, ha onnan írnék egy árajánlatot.
Otthon meg állandóan megy a gép és mivel cégtulajdonos/vezető vagyok, ezért otthon is dolgozok. De persze, ha terepen van dolgom, akkor jól jön, hogy jönnek az e-mail értesítések is, de akkor sem szoktam e-mailt írni a Desirevel. Igaz mikor megvettem akkor kipróbáltam, de eléggé sokáig tartott nekem, ezért lemondtam az ilyen dolgokról.
Lehet, hogy valakinek az ahatákony, hogy kanapéból tud skype. MSN-ezni és a twitter, Facebookot nézegetni és olvasni, de hidd el: én örülök, ha akanapén eldőlök és nem a Desire nyomkodása okozza a legnagyobb örömömet, hanem, hogy a fimmmal tudok játszani és a családommal foglalkozni.
És Te is nézz ki a Desire kijelzője mögül, hogy mi minden szép dolog van azon kívül.
Szerk.: De az is igaz, hogy valakinek a telefon nyomkodása hozza meg az örömöt, másnak más.
Azzal is tisztában vagyok, hogy a mai tizen-, huszonévesek nehezen vannak meg a közösségi oldalak és a NET nélkül.
-
r3v0Lut10n
senior tag
-
sippet
senior tag
hogy ki mire használja a készülékét, az annyira csupán hozzáállás kérdése, hogy vitatkozni rajta teljesen parttalan és felesleges. de hogy miért kell bárkinek a saját használati szokásait etalonként beállítani itt a fórumon, azt el nem tudom képzelni.
az biztos, hogy nekem sokkal jobban esik a kanapén fetrengve telefonon bepötyögni egy üzenetet, valamint böngészgetni, mint az asztal előtt görnyedve, de ha valakinek (pláne olyannak, akinek rossz a szeme) ez nem kézenfekvő, azt is teljesen megértem.
-
Integra
titán
én sem a dézire gondoltam..
arról beszéltem hogy teljesen természetes a marketing kommunikációs folyamat ami most megy. természetesen ha van más is mint a samu és jobb feltételekkel és legalább olyan paraméterekkel (ha netán nem jobbakkal), akkor azt fogják venni, ahogy más gyártók is. -
HaZse
őstag
Előre is mondom, hogy bántásból írom a következőket.
Hát ha Te ilyen fontos ember vagy, hogy a Desiren írsz e-mailt és lusta vagy a gépedet bekapcsolni, hát tudlak sajnálni. Símán hamarabb megírok egy e-mailt és megnézek egy weboldalt a 27colos moitoromon, mint, hogy egy 3.7 voloson bűvészkedjek. Szerintem ez arra jó, hogy ha véletlenül nagyon fontos dolgot kell megírnom és nincs a közelben egy asztali gép, esetleg a Notebookom nincs nálam, akkor ez ok. Mp3-at meg telefonon hallgatni olyan tinis szokás. HA dolgozok gép előtt, akkor ott szól, ha kocsiban vagyok, akkor ott meg a fejegységem adja a zenét. Skype, MSN meg már szerintem a telón felesleges. Ha kell, akkor azért telefon a Desire, hogy felhívjanak vagy én hívjam fel, akit kell. Nem hókuszpókuszozok itt ilyen dolgokkal.
Pl. most nyaraláskor is vittem a laptopot, wifi volt a szállodában és ennyi.
A Desire szerintem csak megadja ezeknek a lehetőségét, de csak kicsiben.
-
Integra
titán
válasz
r3v0Lut10n #6294 üzenetére
pontosan.
könnyű bedőlni ennek, elég ha csak most orrvérzésig fizetik egy időre az slcd-s cikkeket. aztán majd ha lesz már elég samu samoled kapacitás, újra elkezdik tolni, hogy a leglegleg.. -
Én ezt most egy egyszerű Jabra BT3030-on vettem észre (még 2.1), hogy ha telefonnal veszem fel, akkor hiába vagyok párosítva, a telefon szól - korábban az Acernek tökmindegy volt, mindig a BT-re kapcsolt -, ha meg a headsettel veszem fel, a headset szól. Fura lesz megszokni, de nem rossz.
-
racerx
őstag
Erősítsen meg már valaki, hogy a desi bt kapcsolta, ugy működik, ha a kihangosítóhoz van kötve, és a telóval veszem fel (ha screen lock akkor lehuz, és answer, vagy ha nincs akkor simán answer), akkor felvétel után a teló szól, és a bt headset on-nal rakhatom ki a kihangosítóra.
Viszont ha a kihagosítóval veszem fel, akkor rögtön a kihangosító szól.Csak azért kérdezem, mert meg mernék esküdni rá, hogy régebben nem így műkött, ui tökmindegy mivel vettem fel, automatikusan a kihagosítóra rakta (és közbe nyomhattam bt headset off-ott - akkor volt a telón csak).
-
BenHans
addikt
Jah, és cseréld le apple-re ami miatt Steve Jobs-nak állandóan mentegetőznie kell.
és a lúzerek titokban akarták visszarendelni a 4g-ketde azért még mindig azt mongják h kiváló
félreértés ne essen mert az apple nagyon sok jót adott már az emberek kezébe de az iphone 3gs+4g nem azok közé tartozik persze nem is arról van szó h rossz csak...szoval értitek am.
Bill Gecit ö-ö Gates-t is rühellem mert ha csinálnak vmi szart akkor is sztárolják és azt próbálják "fejleszteni" (de inkább javítani) h a felhasználó örüljön a szintentartásnak
/persze rájuk is igaz h van pár jó cuccuk/ -
BenHans
addikt
Ezt nézd! Mielőtt hozzászólsz olvasni kéne a topicot, tudod nem kell rendszeresen csk néha rá kell bökni és mindjárt érteni fogod h miről van szó!
És akkor elkerülhető a f@szoskodás az ilyen hsz-nél!Nédda, max 10 oldalt kell visszább lapozni EkSYS hozzászólásaihoz:
"Sziasztok!
Desire tulaj vagyok ezt büszkén mondhatom!
Korábban már írtam az üzemidővel kapcsolatban mert nekem is eleinte probléma volt, aztán "összeszoktunk", -- én : kevesebb tapi, telo:hosszabb aksi
Előrfordult már hogy 5 napot ment a telefon egyetlen töltéssel (éjjel se volt kikapcsolva, wifi állandóán, mail szinkron 15 percenként) - igaz keveset beszéltem (napi átlag 10 perc) de 5 nap!
Azonban ha elkezdem beletolni a live hátterek, és elfelejtem használni a task killert akkor elszaporodnak az alkalmazások és max 2 2.5 nap után 'enni' kér.
2.2-vel javul az üzemidő, illetve az energiamenedzsmentje?""nem vicc!!
(igaz tényleg minimál felhasználás mellett)
most átlag 2-3 napot megy el, de ebben elég rendszeres használat van benne""ok..csinálok egy 5 napost és beszúrom a screenshoot-ot.
nem vagyok messze átjátszótól való igaz. Wi-fi pedig be volt kapcsolva
(csak sűrűn használom a taskkillert és nincs agyon gizmozva a telo, csak ami kell, email szamologep, sms, nem fotozok vele es nem hallgatok vele zenet)""Most tartok 2,5 napnal es felnel kicsit tobb van.
Amint elerem a vegkimerulest jon a screenshoot!!!"szóval OLVASÁS utánna jöhet a hsz, nem kell félreérteni nem bántás én is újonc vok de....OLVASS!!! télleg ne érts félre nyugodtan kérdezz vagy hsz-elj csak olvass előtte!
1000 bocs a többiektől a hsz-em hosszúságáért!
-
LouiS22
veterán
Hát nem tudom, ha pl. a Handcent SMS, vagy a Twitter kliense, esetleg a Titanium Backup gyatra alkalmazásnak minősül... Lehet, hogy nem kerestél jól, vagy elég alaposan, én eddig mindig találtam olyan alkalmazást, amire szükségem volt, vagy amit helyettesítenem kellett. Persze eltérőek vagyunk, mások az igények, de a magam részéről túlzónak érzem a gyatra app kijelentésed.
-
EkSYS
senior tag
Kedves Lelkes kis Újonc!
Képzeld tudom hogy egy 5000 forintossal is meg lehet csinálni. Sőt elárulom neked hogy még 4000 forintos is tudja! Talán még a 3000-es kategória is. (Elvetemültek biztos azt mondják hogy a 2000 HUF-is tudja.)
Nem is ez volt a lényeg, hanem az hogy bírja-e egyáltalán 3-4-5 stb napig. Nálam eddig bírta. Ebben volt természetesen használat is, mert ugye azért van hogy használjuk (mintha ezt írta már volna valaki) kis ez meg kis az. De ez egy teszt volt, normál esetben sem használom sokkal jokkal jobban csak akkor fut rajta az email kliens állandó jelleggel. (bár az újdonság ereje/hatása alól azt hiszem már kikerültem és bírok létezni anélkül hogy napi 10 órát tapiznám a telefont.
Szóval, a tanulság: ha kell bírja sokáig, (lásd korábban), de aki állandóan tapizza az használjon sűrűbben töltőt!ez igy elég fair?
-
sippet
senior tag
nálatok megy rendesen a gmail contacts szinkronizálás? ma reggel óta nem hajlandó szinkronizálni, sőt, az összes kontaktom eltűnt a telefonról. a contact manager-ben minden rendben van, és a mail/calendar szinkron is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest