- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Ha jól veszem le az olvasgatásból, akkor ez
a fájlsd kártya tul. képpen felülírja a szolgáltató algoritmusát, így téve lehetővé a tiltott akciókat. Jól van, köszönöm szépen a segítséged, ha esetleg valamikor erre a területre vetődnék, úgyis fogok még kérdezni. Köszönöm a hozzám valótmod:
Olyan macerás nekem ez a rootolás, pláne ezzel a vacakkal, ezért se akarok belevágni soha. Olyan aprólékos vagyok, mire Rainmeterrel belőttem az asztalom, is volt vagy egy hónap...
-
hoffman_
nagyúr
Erre valaki?
Kerestem a topicban és a gugliban is, nem derült ki, hogy HTC berkekben mit jelent a fogalom:
"Viszont akkor felmerült egy új kérdés, miszerint is nem tudom mit jelent a brand-elés."
-
hoffman_
nagyúr
Köszi a gyors választ. Természetesen csakis legális függetlenítésről szeretnék információt. Nem szeretem a mókolást, de később igényt tartanék egy teljeskörű Dézire, ezért érdekel a dolog.
Tudom, hogy papíron a jön a 2.3, igazából ez nem szempont. Inkább külön öröm, ha megkap abból a pár plusz funkcióból néhányat, amit az S tud. Bár erre nem tudom mennyi az esély. Nekem elég az, ha nem lassul le, és bírni fogja a vas. (bár egy sense.com-nak örülnék az adatürítés és nyomkövetés miatt. ki tudja mikor kell.... )Viszont akkor felmerült egy új kérdés, miszerint is nem tudom mit jelent a brand-elés
llaszlo: Köszi neked is
És köszi a linket, jóféle, most nézem.
-
hoffman_
nagyúr
Hű, nagyon pöpec 1. hsz-t csináltatok, le a kalappal, most néztem csak
Kérdeznék párat. Minek utána az utolsó megmaradt reménysugár is haláltusáját vívja, hogy visszakerül hozzám az ellopott Dézi, új telefon után szeretnék nézni. Az elmúlt fél év alapján HTC-n kívül más nem jöhet szóba. T-nél 28-ért el tudom hozni, úgyhogy ennél messzebb nem is megyek, megint egy új, függetlenre nincs pénzem. Azt szeretném kérni, hogy pár tömör válaszban válaszoljatok a kérdéseimre, ha tudtok
Nem kell gyorsan, csak tudjam meg amire kíváncsi vagyok.
1. A T-nél vásárol készülék külsőben/belsőben különbözik bármiben egy (pl.) CHS-től vett függetlentől? Aggatnak rá idióta T-Mobil logót?
2. a, Olvastam a függetlenítést. Egyenlőre nem tartom szükségesnek, de lehet hogy majd szeretnék. Van bárminemű hardveres oka is a függőségnek, vagy szimplán szoftveres alapú? Van itt olyan, aki legális úton függetlenített, és problémái akadtak?
2. b, Rákerestem, de nem tudtam normálisan kivenni a postokból. Hogyan megy a függetlenítés? A szolgáltatónál történő. illetve valamilyen kódvásárlós fajta létezik, ahogy láttam. Ez ugyanaz, vagy különbözik?
3. Illetve olvastam egy ilyet:
függő készülék esetén kell goldcard a rootoláshoz
Ez azt jelenti, hogy ha függő telefont szeretnék rootolni, akkor ez goldcard történet van(nem néztem meg, nem tudom mi ez), viszont ha már függetlenítettem, akkor nincs rá szükség?
Előre is köszönöm a válaszokat
Ábel
ui.:
Néztem a Desire S-t, 10 ezerrel drágább, gondoltam megéri. Nagyon tetszett a 720p videó, és a sense.com. Külsőre a színe nagyon bejön, a tapis gombok viszont nagyon nem. Aztán láttam, hogy a trackpad is kukázva lett, úgyhogy teljesen kiesett a képből. Néztem sebesség-összehasonlítást, semmi lényegi különbség nincs. Ha mégis érdemes lenne "upgradelni" akkor osszátok meg velem, de ahogy elnéztem majdnem annyival lett több, mint kevesebb sajnos.
mod:
Egy utolsó kérdés. Ha jól tudom, akkor az S-ben van külön működő gpu, ezért jobb pl 3D-ben. Ezt csak gondolom, nem tudtam eddig bizonyítani, nem jött velem szembe ilyen cikk. Meg tudja valaki mondani, hogy a két Desire között van-e tényleges különbség a 3D teljesítményben?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Zirowe #25862 üzenetére
Itt lesznek bajok. Használtan vettem a telefont... A doboza, minden tartozéka megvan, illetve a számlája is, még érvényes garanciával. Csak éppen nem az én nevemmel. Ezért biztos, hogy akadékoskodni fognak
A srác PH-s, nem hiszem, hogy baj lenne a leigazolással, csak éppen hogy és mikor... Pedig holnap délben be is tudtam volna menni az adott kerület rendőrkapitányságára.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Zirowe #25860 üzenetére
Igen, ezt akartam is kérdezni, hogy hol kéne megtennem, köszi szépen mégegyszer
(de sajnos segíteni akarás kérdése egyébként. a családban nem egyszer volt rendőrségi ügy, hát ne tudd meg mit össze szívtunk. ezért is hagyom ki inkább őket ha lehet, több rosszat mint jót csinálnak. remélem most nem így lesz.)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Zirowe #25850 üzenetére
Értem, köszönöm szépen a válaszod. Már eljutottam odáig, hogy kezdek belenyugodni, de azért megpróbálom. Teljesen elvetettem a feljelentős dolgot, de akkor ezek szerint még egy utolsó próbát megér, hátha. Köszönöm a korrekt tanácsokat
A többieknek is, akik pedig "ledoromboltak" a háromszögelés miatt, üzenem, hogy csak kezdeti, elkeseredett fellángolás volt, a nap végére már eljutottam odáig én is, hogy ez bizony nem az én módszerem lesz...
mod
Edenyke: Most nem kezdtem el reménykedni, de azért picit mégis
Van ráció abban amit mondasz, remélem hogy akihez kerül nekem jó sim-et fog használni. És hogy az "offiszerek" tényleg akarnak majd segíteni. Utóbbit sajnos kétlem.
-
hoffman_
nagyúr
Megoldom frappánsan. Nem lesz több tömegközlekedés. Akárhova megyek, autóval megyek és kész. Majd valami sofőrszolgálat hazavisz 3k-ért. És az érzést elég jól megfogalmaztad, tényleg ilyen, csak én emellett el is vagyok kámpicsorodva azért nagyon
(a telefonszámok és sms-ek megvannak mind gépen, csak android kell hozzá ugye..)
Mindenesetre köszönöm a közbenjárást azoknak, akik segíteni próbáltak, nem rajtatok múlott a dolog
-
hoffman_
nagyúr
Nincs sajnos. A PlanB, ahogy sejtettem, nem ment. Voltam egy kis T-ben, van új sim-em, a számom maradt a régi. A lekövetésről nem tudott semmit a srác. Itt a fórumon addig jutottam, hogy van, de csak a rendőrség részére. A telefon letiltása is működik, ahhoz ugye kell a rendőrségi papír. Erre nincs egy napom, hogy megszerezzem, másrészt csak a T hálóján fog tiltani elvileg. A cucc független, így hát vicc az egész. Egy hosszú, szar nap meg pénz lenne, és semmire nem mennék vele. Pláne, hogy át lehet írni a gyáriszámot. Nem, ez sajnos veszett fejsze nyele, kezdek beletörődni. 3 hónapon belül tudnék venni egy újat, de komolyan úgy érzem, hogy "nem érdemlem meg". De android után, akármilyen jó a kis k800i-m, és akármennyire szerettem évekig, nem ugyanaz... HTC után pedig minden más sz@r.
Alapból is olyan rossz érzés, nem is tudom hova rakni. Srácok, nagyon vigyázzatok a Dézitekre, egy kincs!
llaszlo:
Akkor elvileg nincs.
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok! Most akarok Desiret venni, mondjátok már meg milyen! Van már rajta magyar nyelv? Hogy kell rootolni? És mi az a root? Köszi nagyon előre is!!!!!!
btw.:
Mi a különbség a függő(pl T-s) és független telefonok között? Tudom, hogy volt már, nem sikerült előkaparnom. Van bármi mahinálás a menüben? Illetve nekem az rémlik, hogy a frissítések nem úgy mennek a két készüléken.
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
válasz
prezson #25806 üzenetére
Nem náluk vettem, csak a telefon adatai vannak meg. De a sim-em az már majd 10 éve tőlük van, ugyanaz a szám. Ha ezek után még csak meg se fogják próbálni, akkor átmegyek a pannonhoz, és veszek részletre egy Dézit.
Nem is az bánt, hogy odalett 120k-m. Nem terem annyi pénzem nekem sem minden bokorban, évente tudok ennyit elkölteni ilyenre, és már ez sem rossz. Viszont most egy évig ugye nem fog menni, pláne, hogy lakást újítunk fel szép lassan.
Az a sok privát dolog zavar, amit "bennehagytam" a telefonban, és az egész érzés, hogy más bitorolja, ami az enyém. Mert ha meg akarnak verni, és elvenni, akkor vagy nem tudnak, vagy agyonvernek és elveszik. Oké, benne van. De így?...
A sors iróniája, hogy kereken egy évvel ezelőtt ugyanitt volt egy majdnem ugyanilyen incidens. Ugyanazt a születésnapot ünnepeltük, csak korán mentünk haza. Egy 5 tagú színes banda betalált, és el akarták venni a telefonokat. Akkor nem sikerült. Most meg, két kis 15 éves csitri? Kilopja a zsebemből? Elég kellemes fintor volt, köszönöm.
pzoley:
És ezt a tiltást nem lehet felülírni? Mert ha nem, akkor ez nagyon jó hír, köszönöm szépen.
-
hoffman_
nagyúr
A háromszögelést igen, azt én vágom is. Az a bajom, hogy klappolnia is kell a dolognak, mert az kell, hogy menjen a telefon, be legyen kapcsolva, mondom most ez a legnagyobb bajom, mert ugye nincs. A sim-től hálisten ez független legalább, nem úgy mint a PlanB.
De a letiltást nem értem. Mit csinál pontosan a letiltás? Nem hinném, hogy küld egy jelet a telefonba a T, és az ennek hatására kiéget 3 cpu lábat, majd csók. És ha szoftveresen "könnyedén" feltörhető, akkor azzal viszont nem megyek sokra
Mindentől függetlenül holnap bemegyek egy komolyabb T-be, és tekintve hogy évi több százezreket hagyunk ott telefonszámlák kapcsán, és nem 5 éve, verni fogom az asztalt durván, hogy erre álljanak rá de nagyon.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
pzoley #25794 üzenetére
Most jövök a budakalászi Corában lévő T-ből, és nem tudtak segíteni. Mondta a srác is, hogy kell feljelentő lap. Ez oké, de azt mondta, hogy ő nem tudja, hogy lehet ezek után. A letiltást igen, de a "háromszögelés"-ről fingja nem volt. Ezért most nem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e elmenni a rendőrségre, és elcseszni fél napot. Azt mondta, hogy csak elvben jó ez a letiltás, gyakorlatilag pik-pak feltörik, pláne, hogy android. Ebben lehet valami, csak nem vagyok tisztában a letiltás fogalmával, így nem veszem biztosra. Jelenleg tanácstalan vagyok. Ha megtalálni nem is, de azért végleg letiltani nagyon jó lenne, ha tudnám.
cenzi:
Köszi szépen. De ahogy olvasom a leírást, ez csak akkor jó, hogy ha az én sim-em van benne. Nos mivel letiltattam azonnal, és már meg is van az új, ezért nem hiszem, hogy ez menne sajnos. Pláne, hogy bekapcsolt telefon kell hozzá, az enyém pedig pont lemerült éjjel.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
pzoley #25788 üzenetére
A gyári számot a dobozon megtalálom, ugye? Az S/N szám az, nem? Csak a doboz alapján tudok tájékozódni, de az természetesen megvan. 110%, hogy a telefon pesten van. Nagyon köszönöm a válaszod. Nem igazán élem bele magam, de ha előkerülne, akkor lehet, hogy elkezdenék hinni a csodákban.
-
hoffman_
nagyúr
Engem jelenleg legkevésbé se érdekel a flood. A google fiók aktív, vélhetően. Viszont a sim-et letiltattam, nehogy eltelefonálják a vesém, de már előtte is ki volt kapcsolva a telefon, vagy a simet vették ki, mert nem volt elérhető. Illetve merülőfélben volt a telefon, és egy htc töltő meg ugye nincs a sarki boltban. Latitude alapján mégis hogyan?
-
hoffman_
nagyúr
Ellopták a telefonom. 24/7-ben logged in voltam e-mail fiókban, és facebook-on. Ebből lehet bárminemű bajom, kéne jelszót cserélni? Illetve nincs valami lehetőség a telefon lenyomozására, és amennyiben ez nem megy letiltására? Nem sim letiltás, az megvolt, a telefont magát akarom, ha lehet ilyet.
Előre is köszönöm, nagyon fontos lenne a válasz.
-
hoffman_
nagyúr
RazorGTR:
Nem működik a Contact2SIM. Átmásolja elvileg, és az app azt mutatja, hogy rendben, de People alól nézve a SIM kontaktok üresek :/
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok újra,
Rongyosra használtam a keresőt, de nem találtam semmit. Mikor pár hónapja érdeklődtem utána, legutóbb, nem volt még megoldás. Az a kérdésem, hogy megoldható-e már a phone kapcsolatok sim kártyára való mentése. A telefon nincs rootolva, tudtommal nem is volt. Jaj igen, ezt tudom ellenőrizni valahol esetleg?
Előre is köszi,
Ábel
-
hoffman_
nagyúr
válasz
pzoley #24007 üzenetére
Vélhetően ez volt a bibi, mármint a proc. Most nevetni fogsz, de én nem használok semmi ilyet. Azért leszedek egyet a biztonság kedvéért, hogy legközelebb ne szaladjak ilyenbe bele. Egyébként most, hogy így belegondolok volt valami. Annyi történt, hogy egy 10 megás videót csatoltam emailhez, és azt akartam elküldeni egy barátomnak, viszont nem sikerült a küldés, mint ma az kiderült, mikor gépen néztem a fiókomat. Azért is lepett meg, mert még nem próbáltam videót csatolni, de nem értem mi volt a baja. De alapvetően ez sem okozhatna ilyet...
-
hoffman_
nagyúr
Srácok #23992-re valaki? Mielőtt még teljesen a moddolt romok homályába vész...
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Tegnap este nálam is előadta a melegedős játékot a telefon. Elvileg már az a széria, ami nem gyári hibás, de ez most bukott meg. Nem csináltam semmit, a zsebemben pihent, és egyszer csak elkezdte égetni. Off, aksi le, vissza. Utána rögtön még egyszer eljátszottuk ezt, azóta semmi. Kezdjek aggódni? Visszavigyem gariba? Még pár hónapom lehet hátra, de már nem sok.
-
hoffman_
nagyúr
Megnéztem, csak simán a Settings-ben unmountoltam a karit, és úgy mentek a letöltések. Viszont a programok 70%-a SDmove-val a kártyára van rakva, így ha unmounted a kari, akkor nem látja őket a rendszer, és market nem kínálja fel az update-et. Viszont ha mountolom, akkor megint nem jó az install. wtf?
-
hoffman_
nagyúr
Kezd nagyon tele lenni a cipőm a telefonommal. Miért írja lassan 4 hete legalább minden második alkalom után, de inkább 80-90%-ban az update vagy letöltés után, miután végigment az install, hogy unsuccessfull, unkown reason - 18 ? Hajam kitépem. Ebből root lesz. Ahj, ha lenne rá időm
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Nincs Dézire olyan megbízható rom, ami a WP7 külsejét hordozza? Ahogy nézem a teszteket, mocskosul bejön az a felület. Ha majd rootolni fogok, lehet hogy arra tolnám.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
N4ri87 #14439 üzenetére
Köszi a választ
Azért nem, mert természetemnél fogva túl szőrszálhasogató vagyok, és eléggé bele kéne ássam magam a témába, hogy belefogjak. Az meg most így vizsgaidőszakban nem fér bele, így is 3 felé szakadok. Meg egyelőre annyira nem érzem szükségét. De előbb-utóbb beadom a derekam, ne aggódj
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok, kéne valami komolyabb help, mert ehhez én kevés vagyok...
Már 2-3 hete ki se kapcsolom a 3G-t, mert nem igazán veszem észre, hogy szívná az akksit szinkronizálással, így is, úgy is 1-1,5 napig bírja. Viszont újabban nem szinkronizál le, amit azon veszek észre, hogy nincsenek e-mail figyelmeztetők. Ha megnyitom a postaládát, vagy bármi egyéb szinkronizálandó App-ot, akkor rögtön nekikezd vadul. Ez rossz, mert ez nagyon fontos fícsör nekem. Az, hogy emellett az időjárást, news-t és mitökömet se frissít, az megint csak bosszant. Mielőtt bárki bármit mondana, nem állítottam át a ketyerét, egyszer csak abbahagyta a dolgát. Nincs root, Froyo van. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #13853 üzenetére
E 52-re
Túl sok nekem ez, nem használom ki úgy, ahogy vártam. Szép lassan kikristályosodott, hogy amire használom, ahhoz ez túl van méretezve. Mintha légyre páncélököllel mennél
Nem konyítok semmit ahhoz, amit a Srácok itt a topicban csinálnak, de még gyári Froyo-val se használom ki. A játszi könnyedségű netezés kicsit hiányozni fog, de a zsebemben marad 50 ropi, és 4 napig nem kell töltenem
Meg bevallom őszintén, elmúlt a varázs. Amiben verhetetlen, az az email szinkron, de netezni/filmezni nem ezen kell, a többit hozzák a kisebbek is. Csak nem kell senkinek ma már Dézi...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #13851 üzenetére
El biza
De örülök, hogy Te is tag lettél
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #13849 üzenetére
Keversz Kolléga(hacsak nem értek valamit rosszul)
Én még bőven 100 felett vettem, ami akkor piszok jó ár volt, nekem augusztus óta van meg
Btw, köszi az infót!
-
hoffman_
nagyúr
Hello,
Rég jártam erre... Szerintetek egy gyönyörű állapotú függetelen Dézi, 1,5 év hiv. garival, számlával, mindenestül mennyiért elpasszolós?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #13775 üzenetére
Sennheiser PX200-al hibátlanos.
-
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Bajban vagyok, kérlek próbáljatok segíteni! Nem megy fel wifi-re. De érdekes a dolog, úgy néz ki, hogy bekapcsolom a wifit, elkezdi a Scanning... -et, viszont végtelen folyamat lesz, nem talál hálózatot. Itthon se, pedig frankó a háló, azonban Disconnected-et se dob. Fura nagyon, és bosszantó. Csináltam egy újranidítást, de semmi sem változott. A 3G ugyanúgy működik. Van ötletetek?
Előre is köszönöm, Ábel
-
hoffman_
nagyúr
válasz
N4ri87 #11282 üzenetére
Ez lenne az mester, köszönöm a választ!
Megkötés nélkül, nincs semmi gáz a kiléptetésnél? Nehogy az legyen, hogy aztán itthon nem tudok belépni. Csak azért félek, mert a böngésző-támogatás már megszivatott, először én bátor Chrome alól léptem be, és gallyra is vágtam, kellett új jelszót csináltatnom...
Azoknak is köszi, akik reagáltak a kérdésre
Edenyke: Pfuj, büdös jákos
A haveri kör fele oda ment(mert ELTE-t sokan lecsuszták anno), elisszák az agyukat
Ma is, mikor beszéltem cimbivel, már délben végzett, és kocsmában ültek
-
hoffman_
nagyúr
válasz
LouiS22 #11191 üzenetére
Jólvan, igazából nem is saját tapasztalatból írtam, csak mindenki azt írja, hogy az lwp megöli
Nekem nincs is ezzel bajom, én Zedge-t használok. Azzal csak az a gáz, h minden nap 2x kell tölteni a telót, mert annyi wall-t szedek le és nézek meg, és próbálok ki, hogy nem bírja
-
hoffman_
nagyúr
válasz
LouiS22 #11185 üzenetére
A kettő nem multi, hanem dual
Nekem igenis van bajom vele, igaz nem számottevő, nem is bosszantó, de a zoomolsára, leginkább neten, szokott érdekesen reagálni, hogy ha két ujjal csinálom. A licence és a szükségesség kérdése ott dőlt el, hogy ha betolsz egy live wall-t, akkor bukta annak az 1ghz-nek, míg szerintem gpu-s gyorsítás esetén nem nyekkenne meg.
A Copy2SIM-re még mindig senkinek ötlet? És az Exchange-re? Valami leírás is elég nekem, csak segítsetek elindulni...
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Most fedezem még csak fel az Exchange nyújotta lehetőségeket, de nem tudom belőni... A domain névhez mi kell, mikor állítom be a fiókot? Eléggé sutának érzem magam, de a kereső nem dobott ki olyat, ami segítene.
-
hoffman_
nagyúr
Hy,
Zsír lett az első hsz, most láttam csak. Van is pár cucc, amit asszem lehúzok.
Fontos kérdés: Üres a SIM, a Phone-t használom. Telefon alól tudok valahogy Phone-ból SIM-re menteni? Nem találtam ilyen opciót... Marketen 2 programot találtam rá, de azok nem működnek. Azt írják, hogy átmásolt, de People alól nézve ugyanúgy üres a SIM. Valami haszon ötlet? (keresővel nem találtam megoldást)
-
hoffman_
nagyúr
Ez a Wifi-hotspot nagyon zsír cucc, perfektül működik.
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Elég fogas kérdésem van, félek, hogy nem lesz rá válasz...
A kolléga zenéjét előszeretettel hallgatnám útközben is, megoldható ez valahogy? Lement egy .pls fájlt a gép, az aktuális IP címtől függően, és onnan nyutja meg a lejátszást. De van még pár online adás amit hallgatnék. Ezek többnyire m3u fájlok, .pls-ként ismeri fel őket a cucc, és rögtön rakja be lejátszási listába. Van rá mód, hogy ezeket telefonon használjam/hallgassak online rádiót?
Előre is köszi, Ábel
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Segítsetek már picit, nehéz kérdésen töröm a fejem! A snesoidhoz kéne játék.
De nem tudom, hogy mibe fogjak - anno nekem nem volt... Ajánlotok valamit? Valamint a Donkey Kong-ot kerestem gőzerővel, de nem találtam, pedig az beütne.
Előre is köszi, Ábel
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Tudnátok segíteni, de legalábbis megpróbálni?
Azt hittem, hogy meghalt a wifim, mivel suliban a hotspot-ra nem csatlakozik fel. Látja, de conecting-disconnected megy folyamatosan, nem lehet használni. Azért fura, mert már volt, hogy sikerült, de újabban nem megy. Annyira nem vagyok bepánikolva, mert itthoni jelszavas hálóra lazán felmegy, és jön a sávszél ahogy kell, csupán nem értem. Elég hülye az egyetmi rendszer, nyílt hálózat van, de netrekapcsoláskor kidob egy popup-ot, ahol azért csak kell jelszó. De régen ment, viszont most már nem jut el odáig, és nem tudom mi lehet az oka. Tök mindegy, hogy a rúter 2 méterre van, vagy 30 méter + egy fal választ el.
Más: Felraktam egy pár 720p-s videót, 120 megásak átlag. Rockplayer persze nem jó, de mVideoPlayer szuper, és a gyári is viszi. DE nem mindet. Ugyanonnan tölöttem, ugyanazok a videók, egy sorozat 5 része, és van amelyik akad, van amelyik végigmegy, gépen meg mind jó. Ezt sem értem, elég furcsa. Baj nincs, átkonvertálom valami könnyebb felbontásba, aztán nem lesz baj, csupán érthetetlen. MP4-ekről van szó amúgy.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Integra #2148 üzenetére
Keresgélek a postok között, aztán gondoltam reagálok, annyira nem volt rég
Szóval nimbuzz az nekem is kedvenc, mert én telefonálni szokok vele, és amikor a sok hülye látja, hogy skypeon és facebookon is fent vagyok, írnak mint a vadak, és ez kellemetlen, mikor a fülemnél a cucc
-
hoffman_
nagyúr
Fura, 720p filmet a gyári lejtészó lazán visz, a RockPlayer akad, és csuszik a hang. De amit én konvertáltam először flv-ből mpg-be, majd mp4-be, az mindkettővel hibátlanul megy
A gyári lejátszó nagyon jó, kár hogy formátum terén ilyen korlátolt...
-
hoffman_
nagyúr
Lehet, hogy már volt, az előző hosszabb ilyen témájú postot is olvastam, de a telefonkönyvelést nagyon nem vágom ezen a gépen. Azt, hogy a Phone (View Contacts-on belül csak ez van pipálva) mappában lévő számokat - amik kizárólag megjelennek a People-ben, tudom szinkronizálni fb-vel? De úgy, hogy az fb-s contactot ne keverje/frissítse bele... Nem, mi?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
r3v0Lut10n #7683 üzenetére
Hülye nem vagyok
Van
Skype nekem is jó. Fb jó volt, aztán kidobott valami hibaüzit, amíg az msn-nel pöcsöltem. De a Skype végig oké volt.
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
válasz
r3v0Lut10n #7674 üzenetére
Nem mpeg4ben vesz?
mod: gépen is 3gp-t ír, úgyhogy akkor ennyi nem értem
(A Nimbuzz-t csekkolom, köszi
)
-
hoffman_
nagyúr
Csináltam egy hosszabb(~16min) videót, leszedtem a RockPlayert(free). Gyári lejátszóval hibátlan, viszont Rockplayerben van kép rendesen, ellenben nincs hang, csak kegyetlenül sistereg. Ez a lejátszó hibája lesz nem?
Ja igen, nézegetem az msn app-okat, és MsnTalk free fent is van már, de nem nagyon akar működni. Se on se offline nincs senki. Mit csinálhatok rosszul?
És mégvalami - hol tudom megnézni, hogy mennyivel pörög a proci?
-
hoffman_
nagyúr
Még egy kis apróság, tegnap csináltam egy hosszabb(~16min) videót, és este leszedtem a RockPlayert(free). Gyári lejátszóval hibátlan, viszont Rockplayerben van kép rendesen, ellenben nincs hang, csak kegyetlenül sistereg. Ez a lejátszó hibája lesz nem?
-
hoffman_
nagyúr
LoL, most kerestem rá, megvan, de már késő, lebuktam
Fene se gondolta volt, annyira belemerültem, hogy a fizikai gombokra nem is gondoltam...
Köszi a segítséget
-
hoffman_
nagyúr
Most nagyon lámának fogok tűnni, de se a Calendar-on se a People-ön belül nem találok menu-t
Az egyébként működik, hogy Contactokból kiválasztok valakit, és csak őt szinkronizálom, tehát egyesével?
Ja, és mégvalami. Hetek óta olvasom a topicot, de nem rémlik, hogy olvastam volna ilyet. Ha én háttérképet szeretnék betenni, ami ideális méretű, nem torzított, akkor az mekkora legyen, és hova rakom? Csak simán a Gallery-ből jó, nem?
-
hoffman_
nagyúr
Azt be tudom állítani, hogy a szinkronizálásnál nem nyúljon bele a naptárba? Elég zavaró, hogy hülye fb-s születésnapokkal pakolta a tele a naptáramat.
Meg a másik, hogy a telefonkönyvbe is lehúzta az fb-s számokat, és ez se kell nekem, ki lehet kapcsolni?
Valamint a sim számokat át akarom rakni a telefon névjegyzékébe, és csak azt akarom látni - ez megoldható?
Előre is köszi
gofry: Vélhetően igazad van, nem is terveztem teleflúdolni a topicot, most várok, hátha Valaki majd.
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Köszönöm a csengés-infókat, időközben megtaláltam a választ magam is. Viszont ami nagyon fontos, és még nem találtam/kaptam választ, az a mobiltévé.
Hogy tudom használni a Médiamániás mobilTV-t? Van valaki itt, aki ilyet használ? Olvastam a T weblapját is, sokkal nem lettem okosabb.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #7564 üzenetére
További kereséseknek köszönhetően csak sikerült... Úgyhogy köszönöm
Most már csak azt nem tudom, hogy hogyan tudok beállítani valami saját mp3at csngőhangnak. Keresek minta hülye, mert volt róla szó, de kisegíthetnétek
mod: Mégsem, ez csak műsorújság
Még mindig kéne valami TV-s app!
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Nagyon ügyetlen lehetek, de valahogy nem sikerül megtalálnom a keresővel semmit(még a saját régi postjaimat sem ezzel kapcsoltaban...)
Hogyan tudom igénybevenni a MobilTV alkalmazást? Van havi 30 órám, kellene hozzá valami jól használható ingyenes app, ebben tudnátok segíteni?
-
hoffman_
nagyúr
Megvan!
(rola irok, fantasztikus
)
-
hoffman_
nagyúr
Ezek alapján pláne nem Te vagy az, akinek rootra van szüksége
Én is csak játszom a gondoltattal, de a Froyo hozott ugye (korlátolt...) a2sd-t, Marketért meg alapból se akarok fizetni még jóideig, úgyhogy egyenlőre kilőve, még a terv is.
Amúgy:
Én elég töketlennek érzem magam, a sok olvasás ellenére is
Csak mondjatok egy igent, vagy nem esetén okosítsatok
A root az mehet fel teljesen gyári telóra is froyo-ra, és tul. képpen ez az általatok említett rendszergazdajog, de ahhoz hogy fözött romod legyen, ahhoz feltétlen kell. Garanciavesztéshez nem kell fözött rom, elég hozzá ha rootolsz. És ennyi, ugyé?
-
hoffman_
nagyúr
Ezzel én is így vagyok. Gondolkozom, hogy rootoljak-e, fözött rom miegymás, mert bár a Sense és a gyári is elég csábító, de vannak előnyök. (Bár előbb legyen már végre a kezemben a nyamvadék
). Szép és jó, hogy vissza lehet tenni minden gyárit, működik az up/downgrade, de mi van, ha úgy elszáll a telefon, hogy nemhogy nem raksz vissza semmit, de meg se nyikkan? Akkor bukta a gari, ezt nem akarnám.
-
hoffman_
nagyúr
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
-
hoffman_
nagyúr
Üdv! Segítsetek picit kérlek! A Motoker, vagy a CHS jobb referencia? Nagyon háklis vagyok garancia terén... A CHS hivatalos forgalmazónak szàmìt? ( Ugy fest, sinen vagyok
)
-
hoffman_
nagyúr
Ezzel én is tisztában vagyok, nem is adnék érte annyit. Épp ezért nézem már ebayen, amazonon, és használtan is. Nem kapkodok, csak 3 hét után kezdek morcos lenni
Olyan nincs, hogy nincs, akkor is szerzek, ha beledöglöm
Nem kell link, már beszéltem az összes magyarországi forgalmazóval telefonon...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
janos1988 #6518 üzenetére
Tegnap elvileg volt nekik pár darab, de tőlük én nem akarok venni, mert a Telenorosat függetlenítik, azt meg nem akarom. Az egyetlen ember aki belenyúlhat a telefonomba, az legyek már én...
RazorGTR2:
Köszönöm azért
Viszont a linkek amiket küldtél, elég ijesztőek. Ebay-en nem vagyok otthon, úgyhogy utánaolvasok, de ezek az árak még akkor is nagyon alacsonyak, ha aukcióról beszélünk... ( de ahogy nézem, ez németebay -
- úgyhogy csak a szomszédból jönne a cucc, tehát nem amerikai szállítási ktsg-el kéne számolni, és eu szabványos a töltő is)
-
hoffman_
nagyúr
Igen, annak nagyon örülnék, ha megkérdeznéd. Köszönöm! Vasárnap érek haza vidékről, de neten elérhető vagyok. Részleteket tudsz küldeni privátban, kérlek? Olyanok mint szállítás módja és költsége, kereskedő neve(ha van), hogy van hozzá számla, független-e, mennyi a garancia és ilyenek. Nem szeretnék befürdeni azzal, hogy 2 hét/egy év után meghal a készülék, aztán ittmaradok gari és Dézi nélkül. A régiókódja annak gondolom németországi lesz, ez nem jelent gondot itthon? - ezt mástól is kérdem, mert olvastam itt elég galibát
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
hoffman_
nagyúr
Nem lehet kapni sehol. Sehol. Se a hivatalos boltban, se máshonnan behozova, se kamionról leesve. Sehogy. Pofám leszakad, kezd annyira elmenni a kedvem tőle a sok ideg miatt... Esküszöm veszek egy szaros Badás Wave-t, aztán majd jól megbánom. 3 hete üldözöm ezt a vackot, eredménytelenül
Ki akarom bontani azta pici fehér dobozt, és rácsodálkozni, hogy végre az enyém ez a kisokos, és érezni az újillatot, számlával a fiókomban. Ezt nem hogy 115ért nem tudom megtenni, de még 170ért se a hivatalos boltban. Agyrém.
-
hoffman_
nagyúr
Na szép, nem vagyok itthon és 2 nap alatt sikerült 300 postot idefirkantanotok. Azt vettem le, hogy kérdezni majd nem is merek, ha szükséges lesz
Ijesztő, hogy sehol sem lehet megvenni. Amazon-ról nem tűnt olcsóbbnak, és egyébként sem biztos, hogy akarok külföldről rendelni. Itthon a 68-adik boltban is koptatás volt. Esküszöm tojok arra a 30k-ra, és feltolom magam a hivatalos eladók 150k-s listájára, oda legalább tuti jön.
-
hoffman_
nagyúr
Ma voltam hivatalos bemutatóteremben, és beleszerettem, valami brutális módon. Éreztem én, hogy élőben kell ez... Aug 13-án vásárlás. Már ha lesz kapható... Sehol nincs. Arról valaki nem tud, hogy lehet-e még beszerezeni amoledet? Félek kicsit az slcd-től a fogyasztás-pletyka miatt. Nem hallott valaki eldugott barlangokban tanyázó maradék darabokról?
-
hoffman_
nagyúr
Éttem, köszönöm az okosítást
Közben kérdeznék egy - lehet hogy nagy - butaságot. Rootolt gépre ugyanúgy van Sense? Mert jó, hogy tudom mi az a root, de nem értek még mindent. Például gyári ROM-mal rendelkező telót rootolok, akkor az - az ismert előnyök mellett - milyen hátrányokkal jár?
-
hoffman_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest