Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Köszönöm sikerült!
az avi-val megvárom a froyo-t! -
BenHans
addikt
Hello!
gépről szeretnék átrakni filmet , melyik könyvtárba kell rakni h felismerje?
jah és h le tudjam játszani mindenképp le kell vmi media playert töltenem? és ha igen akk meik a legjobb? (vagy megy a film a gyári music playerben is)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
r3v0Lut10n
senior tag
widget-ként is ki tudod rakni (ezzel 1 kattintással killel a beállítások szerint). amúgy először elindítod ráböksz valamire és tudod kivétel listához adni (exclude). alap programban hosszan nyomva tartva az "end all" gömböt öli a beállítások szerint. ha röviden kattansz be állíthatod miket öljön. akad settings is. fent meg alapból kint van a cpu memória és strorage kijelzés, plusz idősávos grafikon cpu és nethasználatról, erre kattansz szintén bővebb infó jön elő
lényeg h exclude listához add amik maradjanak (htc sense, live wallpaper (ha használod) messages, netcounter (kiváló wifi és 3g forgalom ellenőrződ > hajlamos begbolondulni ha ki ki lövik a service-t), messages (ajánlott csak), power monitor widget (főképernyőn %-os akksi kijelzés, 1 katt rajta és kijelző kikapcsolási idő állítás), system panel lite (érthető gondolom
), touch input (billentyűzet szintén alap), cluck (ha használni akarsz ébresztőórát > ha kilőné akkor ébresztőnek lőttek). úgy röviden, asszem a lényeg benne van
az h szükséges-e ... ízlések és pofonok. egy idő után magától is, de hajlamos teleszemetelni, és rengeteg felesleges dolgot cache-ben hagyni, amit ha netezel pl hátrány lesz egy-egy nagyobb oldalnál pl. főoldalon legyen az 1 kattintásos widget, megfelelően konfigolva ellát mindent, néha rákattansz ha combosabb netezés előtt állsz ennyi, vagy időnként ha odatévedsz
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz
r3v0Lut10n #4589 üzenetére
Rendben köszönöm, töröltem is a killert
Ez a sys lite miben más? itt ahogy nézem kézzel állítgathatom le amit gondolok.
szükséges ez, és milyen esetben? vagy tényleg hagyjam h a droid megoldja? -
darkpower
aktív tag
válasz
kazmerr #4580 üzenetére
Nyugi nem egyből akartam mindent
Szépen sorban, először könnyebben fellelhető dolgok, mint hipermarketek vagy hasonló, és nem is a teljes piac lefedése a cél, hanem hogy elinduljon valami...
Mondjuk kétségtelen a leggyorsabb verzió az igo-os poi adatbázis kinyerése lenne a .poi fájlból, de erre nem sok esélyt látokMondjuk a poiplaza-ról se hallottam eddig, kiindulásként mindenképp megnézem mit lehet vele kezdeni
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
Öööö, az normális, hogy a gmail fiókból nem húzza le az összes mailt az inboxomba, csak az elmúlt 3 napét?
Most váltottam Galaxy Spica-ról, előtte meg ACER Liquid volt. Ezeknél a "senstelen" android mutatta a teljes fiók tartalmat. Itt a csiri-biri varázslatban marha eyecandy a tálalás, csak éppen nem látom a leveleimet! -
Dinamiq
tag
A Navitelről:
Ez egy terepnavigációra kitalált program. A www.turistautak.hu vagy az http://www.openmaps.eu/udv oldalról lehet térképet letölteni rá. Ezek a térképek kellően pontosak. Sok-sok ember készít track-eket és így pontosítják. Lényegében ma már sokkal több és pontosabb információt tartalmaz mint egy boltban kapható turistatérkép. A http://peter68.com/navitel/ oldalon minden infó fent van a programról és a térképekről. Péter segítőkész és a vásárlásban is segít. Aki használja a Navitelt, annak ajánlom az Openmaps-os skint. Ez nem csak a szintvonalakat, de a jelzéseket is úgy jeleníti meg mint ahogy az a valóságban kinéz. Ezen kívül geocachinghez is jól használható a program. Egy nagy hiányossága van, ez pedig az iránytű kezelése. Bár ami késik, nem múlik!
Van nekem is túrázós GPS-em. Egy Oregon 300. A Desire-Navitel páros után elég viccesen néz ki az Oregon az ember kezében. A Desire olyan felbontásban és olyan színekkel jeleníti meg a térképeket, hogy nincs hozzá fogható célkészülék. Persze az Oregon is érintős, de nem kapacitív mint a Desire. A gyorsaságról meg ne is beszéljünk. Mindehhez társul a net a Dézi esetében. Így bármit elérek terepen. (ha van térerő) Legyen szó az aktuális műholdképekről, radarképekről, vagy ha kedvem tartja, akkor 3D-ben nézegetem a terepet a Google Earth-ben. Természetesen bármikor megnézem a geocaching oldalon az útba eső ládákat és képeket. Ezt megtehetem akár a Google Earth alatt is úgy, mint otthon a számítógépen. Ráadásul nemrég frissítették M.O. műholdképeit. Így lett igazán ütős.
Persze van hátránya a Desire-Navitel kombónak. Ebbe nem lehet ceruza elemet pakolni és nem is bírja 18 órán keresztül. Nem is vízáló. Ha leejtem akkor meg annyi. Barométer sincs a Dézibe.
Mindezek ellenére azt mondom, hogy egy könnyed kiránduláshoz bőven megfelelő. Sokkal élvezetesebben használható, mint egy túra gps. Arról nem is beszélve, hogy így a telefon, a gps, és a fényképező és a muzsika is egy kütyüben van. A Dézi gpsének pontossága meg bőven megfelel a célnak. Egyébként a Navitel ingyen kipróbálható 100kb-os méretű térképszelvénnyel. A térképeket meg a MapEdit nevű szoftverrel meg lehet vágni a megfelelő méretre.
[ Szerkesztve ]
-
-
LouiS22
veterán
Task Killer kinyírta... Clock ignore list-re, de lehet, hogy inkább hanyagold a Task Killert, vagy kézzel futtasd. Több kárt csinálhatsz vele, mintsem előnyt. Ez nem windows, ráadásul az Androidban "gyárilag" is van egy task killer, ami szép csendben, a háttérben fut és végzi a dolgát mindenféle felhajtás nélkül.
-
Hooper
őstag
Az ébresztő órám kb 10ből 10szer nem ébreszt reggel
Ma is jól elaludtamvisszapörgetve a fórumon > lehet a Task killer lövi le? (advanced task killer van fent, auto kill level SAFE és 4 óránként pucol). Ilyenkor a CLOCK widgetet Ignore list*re kellene tenni?
Köszi -
Dinamiq
tag
válasz
r3v0Lut10n #4583 üzenetére
A froyo megoldja. De a LauncherProval igazan durva. Ott be tudsz olyan sebesseget hogy nem is latod, hogy mi tortenik. En meg ilyet nem is lattam.
-
r3v0Lut10n
senior tag
Gmail fióknál hol lehet beállítani mennyi időnként ellenőrízze? Mert időjárás, facebook stb be lehet állítani a frissítás időközét (acounts & sync-nél) de gmail fiókomnál csak bepipálhatom h mit synceljen (contacts, calendar, gmail) időköz nincs
-
r3v0Lut10n
senior tag
Meg még 1 kérdés ami felmerült
Szép és jó meg minden a telefon, minden funkciót használok is meg jól megy ... egyedül mikor sms-t nézekés görgetem ott darabos (összefűzött lista 1 kontakttól kibontva) ez miért van ? valami megoldás rá ?
-
r3v0Lut10n
senior tag
Üdv !
Rockplayert sikerült vkinek aktiválni? Megvettem (kifizettem paypal-on keresztül) de mikor rányomok h "Activate" csak annyit ír : Cannot activate. Please try it later. WTF ? Másnak ment már, ideiglenes gond vagy mi van ?
-
kazmerr
aktív tag
válasz
darkpower #4575 üzenetére
Szeva, szerintem elég nagy fába vágtad a fejszéd. Még egy budapesti layert is mocskos nehéz összehozni. Talán a legkézenfekvőbb az lenne ha valahogy a publikus poikat összeszednéd (pl: poiplaza, magyarország, 75k db poival) és azokkal indulnál el. Persze szívesen segítek a saját lakóhelyem környékével is, de az kb 20 poi
-
racerx
őstag
válasz
LouiS22 #4552 üzenetére
Igen asszem ott megtaláltam a sarajevo bugot és kiiktattam.
Viszont valami miatt a telóról nem tudok belépni egy user/passt igénylő oldalhoz se (igy ide se, mindig azt irja ki hogy rossz név/jelszó! Pedig tuti jó minden.Több oldalnál, böngészővel is próbáltam
.
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz
LouiS22 #4550 üzenetére
Nekem az kellene, hogy ne kelljen semmit nyomni, csak a beállított idő után lockol, és a kinyitása, annyi, hogy a képenyőhöz hozzáérek, és lehuzom a bar-t. Az unlock progi is csak a bar lehuzását iktatja ki, nem a nyomkodást.Így nyugodtan feléledhetne a zsebemben véletlenül pl., de csinálni nem tudna semmit, mert nem hinném, hogy ugy nyomodna be, hogy a bar-t lehuzná
.
De ahogy nézem, a nyomkodást nem lehet kiktati, hol ezt, vagy azt de nyomni kell.
No mindegy, megbékélek vele. -
darkpower
aktív tag
Üdv emberek!
Elkezdtem készíteni egy saját layer-t, vagyis túlvagyok lassan a tesztelési fázison, hogy hogyan is lehet ezt megvalósítani a valóságban, így most társakat várnék, akik esetleg segítenének az adatbázis felépítésében. Ki-ki a saját kis lakókörnyezetét, vagy egy-egy téma összerakásában segítkező kezet nyújthat.
Mivel elég szegényes a magyarországi layer felhozatal ahogy észrevettem, én kicsit megpróbálnék változtatni ezen, de főleg a poi-k összegyűjtéséhez szívesen veszek segítséget.
Aki érez magában elég kedvet kérem jelezze nekem egy üziben. Ja és témaötletek is jöhetnek, bár sajátból is több van, mint amire időm lesz valószínűleg -
Integra
titán
na, a handcentet is elqrta a fejlesztő
ha kapsz egy sms-t utána a kék led addig ég, amíg nem nyomsz egy off/on-t a telónak..
vicc -
sid87
senior tag
Üzemidőre írnék egy saját tapasztalatot, hátha valakit érdekel.
tegnap töltöttem fel lefekvésig a telót 100%ra, éjjel be volt kapcsolva, ébresztett, aztán telóztam 5 percet, zenét hallgattam 30 percet, wifiztem 15öt, nyomkodtam, állítgattam rajta most este, és most van 53%on a töltöttség. Számomra ez teljesen megfelelő.
-
Dinamiq
tag
A navitelrol csak jot tudok mondani. Az uj verzio nagyon korrekt. Azert azt tudni kell, hogy ilyen megjelenitessel nincs nem letezik turazos gps. Radasul itt a net is a kezedben van. Egyedul az iranytu nem mukodikz de ez is csak ido kerdese.
A terkep teljesen rendben van. Itt ugye a tuhura gondolok. De letezik topoguide is ra
-
sparks
senior tag
Navitelt leginkább geocachinghez használjuk. Turistatérképeket lehet alá pakolni, nincs neki magyar térképe konkrétan. Nem alternatíva autós navira. Turistautak.hu oldalról lehet alá ingyenes túratérképeket rakni. Régebben én is használtam a Russa után, de már váltottam egy Oregon550-esre túrázáshoz, az ütés és vízálló. A PDA meg maradjon csak biztonságban, a Dézit meg pláne nem vinném terepre.
-
HaZse
őstag
Valaki megmondaná, hogy ez a Navitel progi milyen és mennyire pontos a magyarországi térkép?
-
Integra
titán
sajnos elég sok errort jelez hogy violation van és nem tud kártyára menteni..
pedig egy task manager sincsen fent.
ötlet? csak kikapcsolás-újraindítás oldja meg. miért van ez?
van hogy az mp3-at sem tudja lejátszani, hogy nem támogatja a formátumot, wait vagy cancel az opció. szintén off-on a megoldás.. -
Dinamiq
tag
Meg van a megoldás Naviteles ügyben. Íme:
Abban az esetben, ha valaki megvásárolja a Navitel licence-t nem kell lemondani a root-ról. Ha a 2.1-es android alatt ment minden, akkor rootolva is fog menni. Az azonban fontos, hogy az új 2.2-es rootolt androiddal már nem ilyen egyszerű a helyzet. A Navitelnek mindenképp HTC-s kernelre van szüksége. Ilyen ROM pedig kevés van. (DJ Droid, LeeDroid) Ha nem HTC-s a kernel, akkor másik DeviceID generálódik. Így nem megy az Online aktiválás, vagy nem fogadja el a megfelelő licence kulcsot. Természetesen ebből az is látszik, hogy biztos nem lesz gond a gyári 2.2 alatt a Navitellel. Az új v.3.5.0.838-cas verziót ajánlom mindenkinek a figyelmébe. Ez már tényleg nem fagy és gyors is. Teszi a dolgát ahogy kell!
Tehát csak HTC-s kernellel működik, ha így lett regisztrálva. Ennyi! Remélem most más is úgy örül mint én!
[ Szerkesztve ]
-
-
Reaper
őstag
Dinamiq, HaZse, delbarta Köszi
Most már a google contact-ban van mindenki, minden mást leszedtem, és épp azt szemezgetem... 1200 ból már csak 300 körül van, de van még kiket összevonni. Legalább legközelebb tudni fogom... úgyis tervbe volt véve egy nagy rendrakás, ugye van aki nem ugyanúgy használja a nevét pl facebookon, mint ahogy megvan a régi tipusú telefonkönybenSzóval mostantól Keresztnév, Vezetéknév sorrend, mindenkinek. Legalább rend lesz
-
Dinamiq
tag
Ez azért van, mert a Sync is be van kapcsolva és mondjuk a google kontaktokat is leszedi, de azt nem figyeli, hogy ez már felment a mentésből. Így mindent duplikál. Szar meló kiegyelni. Egyszer én is végig csináltam.
Van több megoldás is. Olyan programmal ments, amiben ki lehet jelölni, hogy ne arhiválja a kontaktokat. (A mybackup ilyen) Ha ez nem megy, akkor a google-ba hozz létre egy csoportot, amit használsz. Ilyenkor meg törölj le mindent a telefonról ami nem ehhez a csoporthoz tartozik. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
A mybackup-ot van itt aki elég jól ismeri? Csak mert lementettem vele minden kontaktomat, felment a froyo, most megy a restore, de érdekes módon a restoring contacts-nál dupla annyi kontakt van mint azelőtt... ha ez így megy tovább, akkor még pár rom csere, és több ezer lesz... Mit nézek el? Vagy mit lehet ezzel csinálni?
Thnx! -
N4ri87
senior tag
válasz
delbarta #4451 üzenetére
Sajnos nem nyert. Mondom, teljesen véletlen szerű, hogy a hívófélnek melyik képet teszi ki jól és melyiket homályosan.
Valakinek ötlet erre: [link]Egyébként hogy tudok a telefonnal nyomtatni (Akár wi-fi, akár bluetooth)? Megnyitottam Quickoffice-szal/PDF viewer-rel egy dokumentumot, de sehol nem láttam nyomtatási lehetőséget
-
LouiS22
veterán
Ha jól sejtem, akkor gyári rom-od van. Abban meg van több bug, köztük a Sarajevo. Ha bemész a Settings/Date and Time-ban, akkor (ha jól emlékszem, én már 2.2-t használok és ott nincs ez a hiba) látni fogod, hogy az Időzóna alatt leledzik Sarajevo. A megoldás (de kérlek erősítsd majd meg): kiveszed a pipát az Automaticból és átállítod kézzel a dolgokat.
A másik meg szerintem így működik normálisan, de ez a telefonok többségében így is van, tehát szerintem te akarsz valami egyedit
Esetleg állíts gyorshívót a gyakran használt versenyzőkhöz. Azt tudtad, hogy ha a nagyító gombot megnyomod, akkor felugrik egy kereső, és ha oda beírod - betűvel - a kért nevet, akkor az bizony a kontaktok között is keres? Ha mégsem, akkor Settings/Search/Searchable itemsnél pipáld ki a megfelelő dolgokat.
-
HaZse
őstag
Tegnap próbaképp feltettem az XBC medialejátszót. Van hozzá Androidos WiFi-s távirányító alkalmazás is. Eléggé kényelemen lehet vele a filmeket irányítani az ágyból.
Persze van nekem egy LAn-es médialejátszóm is, de ezzel az a pozitívum, hogy világítanak a távirányító gombjai.
Akit esetleg érdekel itt megtalálja.
Kipróbáltam MAC, Windows alatt is és tökéletesen működik.
-
LouiS22
veterán
De van rá megoldás, a középső gombra is rá van téve az "ébresztés", tehát nem csak a felső gombbal, hanem a középsővel is aktiválhatod a kijelzőt. Az új főzött ROM-ok mellé általában már oda van téve opcióként. Én a legutóbbi, 2.2-es MCR ROM-ot használom (bár ehhez csak fizetés ellenében fogsz hozzáférni), abba épp tegnap került be ez az opció. Ha az xda-n kicsit nézelődsz és keresgélsz, biztosan meg fogod találni a módosítást.
Root olyan értelemben kell hozzá, hogy valamilyen úton-módon be kell flashelned azt a pár sort a kernelbe, ami aktiválja ezt a gombnyomkodós moddot. Ha meg már flashelni szeretnél, akkor egy füst alatt érdemes rootolni, meg egy custom recovery-t (pl. clockworkmod) is felrakni, hogy könnyebb legyen az életed.
-
Dinamiq
tag
Aki DeFrost-os froyot használ és picassa feltöltési gondjai voltak annak ez tetszeni fog:
DeFrost 2.4
Compiled from source (AOSP)
More languages
updated chrometophone
Corrected MediaUploader (picasa upload)
Moved quickoffice to dataA DJ Droid ROM nem egy kiszivárgot Desire rom??? Valaki segítsen! Hol találok ilyet
-
racerx
őstag
No meg még 1, ill. 2 dolog. Az mi a fenétől lehet, hogy ha a thunderbirdben (lightning-ban), beirok egy eseményt a naptárban, az szinkronizálódik a google calendarra,, onnan meg le a telefonra
, az eseménynél az első sorban ha megnézem a telefonon, az van hogy europe/sarajevo
Hol kerül bele? mit mutat, mit állítsak?
Másik meg: hogy lehet megoldani (én a phone-t használom tárcsázásra), hogy a keresésnél ne a számok legyenek alapértelmezettek, hanem ha mittomén megnyomom a 8-ast akkor a T betűsöket hozza fel, ha 2x nyomom akkor az U betüvel KEZDŐDŐKET hozza fel (ha gyorsabban egymásután akkor a TU kezdődőket stb. stb.) s ne összevissza azokat amiben benne van ez a 2 betű. Remélem érthetően elmagyaráztam -
racerx
őstag
válasz
Dinamiq #4515 üzenetére
Pedig pont most akartam kérdezni, hogy vanb e valami megoldás arra (egyenlőre rootolatlan), hogy készülék lezárása/feloldása egyszerűsödjön, ui nekem bőven elég lenne ha a beállított idő után képernyő deaktivizálodik,, lezárődik , és a feloldásnál elég csak a megtapizni hogy feléledjen, és a bar-t lehuzni, hogy feloldjon.Tehát ne kelljen nyomni a tetején a gombot. DE ha jólsejtem, ilyen nincs (még rootolt készüléken sem).
-
Reaper
őstag
Hali,
felraktam egy 2.2-t és eltűntek a szép gyári nem live hátterek. Valaki nem tudná megmondani honnan szedhetném le őket? Ha máshogy nem megy, akkor e-mailben is jó lenne
Köszi! -
Dinamiq
tag
Most kérdeznék én is elég bénát.
Az xda-n található froyo romok közt csak olyan van, ami a gyári nexus rom-ra épül (FRF91)? Vagy van esetleg kiszivárgott Desire rom is?
A problémám a következő:
Megvettem a Navitelt. A gyári 2.1 alatt minden jól működik. A rootolt 2.1 alatt is megy. Azonban a DeFrost (FRF91) froyo rom-mal nem hajlandó menni. A szoftver által generált DeviceID teljesen más, mint eddig volt. Arra gondolok, hogy talán nem Desire-nek ismeri fel a telefont. Ebben a szoftverben meg nem megengedett az áttelepítés. Eszközhöz kötött a licence. Ha lenne Desire rom-ra épülő főzött rom, akkor kipróbálhatnám, hogy jó e az elgondolás.
-
Hooper
őstag
Köszönöm a válaszokat!
LouiS22 Király vagy!
-
LouiS22
veterán
válasz
attila.86 #4536 üzenetére
Helló!
Ez a dátum-hiba ismert, én is jeleztem már a fejlesztőnek. Én is importáltam az sms-eket, és azt gyanítjuk, hogy az importálás során keveredik meg valami (nekem pl. sok régebbi sms időpontja 01:00 és 02:00 lett - nyilvánvalóan nem ekkor küldték). Megoldás még nem született rá, és sajnos nem is tudom tesztelni rendesen, hiszen egyszer beimportáltam, azóta meg annyi új üzenet van, hogy azokat nem akarnám összekeverni.
A másik kérdésre a válasz nem: direk megnéztem, és az MMS letöltés roaming-nál külön-külön tiltható/engedélyezhető, tehát ha pl. Handcentben nincs bekapcsolva, de a gyáriban igen, akkor az utóbbi le fogja kapni (és lesz jó sok számlád
). Ha gondolod, megkérdezem majd, hogy van-e olyan érték, amit esetleg a rendszerbeállításból vesz át (annyiféle lehetőség van, hogy mindet én sem próbáltam még, általában specifikus kérések vannak a tesztre).
-
attila.86
tag
válasz
LouiS22 #4526 üzenetére
Hello
Ha már ilyen bejáratos vagy a Handcent ügyben, használtam 1-2 napig ,de nem vált be, mert valamiért nem dátum szerint rendezte az sms-eket, hanem szerintem ahogy a memóriában helyet foglalnak. Ami végülis nem lenne baj, de mivel utólag importáltam a Nokiámból az sms-eket, így nem éppen valós a sorrend. Aztán egy haveromnak meg importálás nélkül is egyszer csak rossz helyre került egy sms-e. Tudsz ehhez valami segítséget? Meg egy kérdés a progival kapcsolatban, hogy miért van benne olyan opció, hogy letöltse-e pl az mms-eket roamingnál meg egyéb ilyen rendszer szintű dolog. Ezek a beállítások felülbírálják a telót vagy hogy megy ez?
Üdv -
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #4529 üzenetére
Szerintem ez egy nagyon jól használható, áttekinthető naptár progi: Calendar Pad Pro
-
james008bond
őstag
A naptárban a menü-calendars úton a My Calendar, a saját gmailes, pc sync és magyar ünnepnapok vannak kipipálva.
Új esemény bevitelekor nem kínál fel választási opciót, egyszerűen beleteszi és látom a naptárban.
Egyébként telepítve van a Jorte féle naptárprogi is, az Agenda widget.
Amúgy meg az is érdekelne, van-e a fentieken kívül még valamilyen profi naptár-előjegyzési program. Fizetős is érdekelne!!!
Kösz -
Straw
senior tag
Nekem olyan gondom van, hogy ebben a melegben, nem tudom hogy attól van-e, de megjelent egy fehéres folt a kijelzőn, mintha valami maszat lenne de nem tudom letekarítani.
Van rajta Zagg fólia, lehet hogy annak valami melegre kiváló ragasztója?
Tapasztalt már valaki ilyesmit? Vagy van ötletetek hogy mi lehet?
Itt egy kép róla, elég homályos de a lényeg látszik.Előre is köszi.
-
LouiS22
veterán
Szia!
Jó hír: jeleztem a Handcent fejlesztőinél az igényt (béta teszter vagyok), gyors megoldásként egyelőre bekerült egy mapping funkció, azaz te megírhatod rendes ékezetekkel az sms-t, viszont a fogadó fél ékezet nélkül fogja megkapni. Egyelőre ennyi, a semminél ez is több.
A következő frissítéssel letölthető lesz a Marketből.
PS: Keresik a megoldást arra is, hogy ékezettel megírt SMS 160 maradjon, és a fogadó fél is ékezettel kapja meg.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
-
eeXaa
addikt
...hali!
...tud valaki valami modot arra, hogyan lehet mondjuk dupla annyi hangerőt kicsikarni a desire-ből mint amennyire gyári állapotában képes.... próbáltam már mindenféle volume managert telepíteni , de mindezidáig hasztalan.... -
Dinamiq
tag
Tudna nekem valaki segíteni ROM Manager témában?
Az a bajom, hogy egyszerűen nem indul el a telefon Recovery módban, ha a ROM Managgerrel indítom. Mi a hiba? A ClockworkMod Recovery 2.5.0.1 lejött átneveztem update.zpi-re és flash-eltem. Volt, amikor a ROM Manager szedte le. De akkor sem megy.
-
sparks
senior tag
Sziasztok!
Írtam nemrégiben, hogy már csak 1 bajom volt a Dezsővel kapcsolatban: nem tudtam az IP kamerámat megsasolni vele. Nos ez is megoldódott: TinyDVR a neve és a Linksys WVC54GCA kamera mjpeg képét csodálatosan megjeleníti. Emellett számtalan más kamerát is ismer, de nekem csak erre volt szükségem. -
LouiS22
veterán
Szia!
Handcent kérdések:
a draft speciális érték magában az sms database-ben is, a Handcentben nincs hozzá külön menü, ha elkezdted írni, de közben kiléptél, akkor ha legközelebb visszalépsz, ott lesz az sms (de csak akkor, ha már adtál neki címzettet, ellenkező esetben törli az üzenetet).
Az ékezetes karakterek problémája nem a Handcent, hanem az Android, illetve a Unicode kódolás miatt van. Itt ez nem változtatható.
-
bazsoo
csendes tag
van most skype kliens desire-re (fring vagy nimbuzz) amivel lehet hívni egymást skypeon?
-
JoeYi
őstag
válasz
Játékos #4514 üzenetére
hát nálam is gyári 2.1 van, és mivel nálad és nálam is lefagyott, ezért kijelenthetjük, hogy igen, bugos
Hogy hardver hiba, vagy szoftver az már más kérdés. Szerintem hardver, de nem tartom nagy katasztrófának, elég szélsőséges használati mód volt, hogy tized megahertzenként kézzel pásztáztam végig az FM csatornát.
-
Dinamiq
tag
Akinek nem tetszik, hogy a power gombra ébred a telefon annak ezt ajánlom:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=696907
Wake up using Home, Menu, Search or Back (Now with Trackball wake)
-
eos30d
aktív tag
Nekem csak egy kérdésem lenne: Mostanában egyre többször alkalmazás használata közben csak úgy magától újraindul a teló....
Szerintetek sovány malac vágtába kocogjak a http://www.e-care.hu/ -ba?
a "Factory data reset" már megvolt.....
-
Hooper
őstag
Lenne pár felmerülő kérdésem:
Handcent SMSel kapcsolatban:
A piszkozatokat hova menti? (kilépek kiírja h saved as draft - a gyáriban van menü, ebben nem találom)
A karakterírásra ven megoldás? (ékezet esetén majdnem 100 karaktert használ, anno nokián is SEn is belehetett, ill be kellett állítani a karakter kódolást, de itt nem találom)A screen lockot kioldani csak a felső gombbal tudom, nincs rá vmi progi?
-
ByB
addikt
Mp3 lejátszásnál van amelyik albumnál megjeleníti a borítót, van amelyiknél nem.
Ez mitől lehet?
Mp3tag nevű programot és 480 x 480 pixeles, 140 KB-os képeket használok.
WMP asztali gépen mindegyik borítót szépen hozza.
-
tildy
nagyúr
KErdes: ahogy lattam a beepitett ebreszto nem tud mp3at... Viszont ha más ébresztőt használok, van hogy nem ébreszt, ez mitől lehet?
-
sippet
senior tag
válasz
james008bond #4501 üzenetére
belepsz a naptarba, menu/calendars, es kipipalod, hogy melyikeket akarod latni es hasznalni.
haa ez nem segit akkor azt mondd meg hogy amikor uj esemenyt viszel fel a naptarba telefonon, es kivalaszthatod, hogy milyen naptarba tegye, milyen opcioid vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autóhifi
- Renault, Dacia topik
- Trollok komolyan
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112