Hirdetés
- Mobil flották
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz
makaveli666 #7995 üzenetére
Akkor szerencsém volt, hogy pár napja sikerült hozzájutni egy AMOLED-es példányhoz, igaz csak kettő volt belőle.
Amúgy másnál nem szaggat az egész felület, ha a trackpaddal lendít az ember a képernyőkön?[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
válasz
Dinamiq #7997 üzenetére
Küldöm pm-ben is, meg ide is beírom, hátha másnak is kell:
apn name : T-Mobile MMS GPRS
apn : internet
proxy : not set
port : not set
username : not set
password : not set
server : http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
mmsc : http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
mms proxy : 212.051.126.010
mms port : 8080
mms protocol : wap 2.0
mcc : 216
mnc : 30
auth. : none
apn type :not set -
Dinamiq
tag
Ha valaki privátba tudna nekem küldeni működő T-mobile MMS APN beállításokat azt nagyon megköszönném!
-
N4ri87
senior tag
válasz
makaveli666 #7995 üzenetére
Akkor ezt gondold végig még egyszer. Nem teljesen mindegy, hogy milyen ár van feltüntetve, ha a termék nincs készleten?[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
push alatt mit értesz? hogy azonnal értesít, ha valaki megszólít? ezt szerintem bármelyik androidos alkalmazás tudja, fring, nimbuzz stb. illetve push-nak nem nevezném ezt, hiszen az androidnak natívan baromi jó az értesítési rendszere. (nem egy iphone, na.
)
ahogy valaki írta egyébként, gtalk az a rendszer része, menüben a "talk" nevű alkalmazást keresd.
-
agent2.0
tag
Sziasztok! A proci sebességét hol tudom megnézni? Állandóan erről beszéltek
Egyszer már rátaláltam de elfelejtettem hol van. Kösz!
-
N4ri87
senior tag
válasz
makaveli666 #7975 üzenetére
Hol 115 két év garanciával? Szerintem most sehol. Tény, hogy jelenleg kicsit el van szállva kis hazánk a HTC árazással. Photo Hall 140k-ért kínálja a Legend-et akciósan
-
N4ri87
senior tag
válasz
Viper26 #7986 üzenetére
Az lesz. Az ország Keleti részén süt a nap, a Nyugatin viszont sötét van...A telefon szerint. Egy soft reset miben merül ki? Van adat vesztés?
Az a fura, hogy éjszaka nincs semmilyen adatkapcsolat engedélyezve, valahogy mégis tudja frissíteni az időjárást. Amikor reggel ránéztem, napsütéses időt jelzett. Na mondom pontosítunk. Refresh és dobott egy holdat kevés felhővel. Na mondom ez a beszéd![ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Milyen gyakorisággal frissít?
Ma reggel átálítottam, és óránként van update, mutatja is, hogy süt a nap.
Előtte 3 óránként volt, nekem akkor ugyanígy a Holdat mutatt, ugye a következő sync-ig.
Bár így, hogy frissíted, és nem segít, talán kéne egy restart a telónak, hátha.[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
Ebben a percben weather widget többszöri frissítés után is a holdat gondolja erősebbnek a lakóhelyemen. Sehol máshol, csak a lakóhelyemen. Há noooormális?
-
racerx
őstag
válasz
makaveli666 #7975 üzenetére
Jesszus, 115 volt egy hónapja...
-
racerx
őstag
válasz
james008bond #7982 üzenetére
2x is kipróbáltam, és ennyi...
Mindegy , nagyon nem izgatom magam, mert így is bőven több helyem van, mint simán, meg előbb vagy utóbb (ha meglesz a 092-es hboot rootolva akkor előbb, ha sokat vacakolnak vele akkor downgrade 080-ra és utóbb
) rootolok.
-
Viper26
nagyúr
Most reggel e kezembe, került egy Galaxy S, jesszus, de jó hogy Desire-t vettem...
Ahogy látom van simán olyan hogy Mail meg külön Gmail is...melyiket használjam?
A másik dolog, hogy Gmail-nél ki volt véve a sync, mégis lehúzta a leveleket, de miért? -
knorbi77
tag
Valaki tudna nekem mondani valamit hogy hogyan tudnám letölteni az asphalt 5-öt a Desire-re? Néztem Market-en de nincs..gépen nézve a marketen pedig ottvan a játékok között..
-
gofry
senior tag
srácok van olyan csevegő progi, ami pusht támogat, msn, gtalk bármi?
-
knorbi77
tag
válasz
Kertitörpe #7973 üzenetére
Gyors. Csak ha vmi komoly live Wallpaper van beállítva akkor a menü tud kicsit gondolkodni a görgetésnél..de ha megnyomsz vmit minden rögtön történik..nézz htc desire 2.2 videókat meg iphone 4 videókat youtube-on és nézd a menü görgetés stb. sebességét..sztem Desire megfelelően gyors. Alkalmazások is természetesen pörögnek hiba, lassulás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Kertitörpe
csendes tag
Hello
van valakinek infoja arrol hogy a HTC desire android 2.2-essel mennyire gyors? Hab lenne a tortan ha esetleg lenne valamilyen osszehasonlitas HTC Desire (android 2.2) vs Iphone 4.Koszi
-
knorbi77
tag
válasz
makaveli666 #7969 üzenetére
Jövő héttől elvileg lesz újra. Én is egy véletlenül befutottat csíptem el a vodánál ami már SLCD-s
De ezt az egyet küldték csak elvileg. És lefoglalták nekem. Gondolom más helyekre is ment.
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
válasz
makaveli666 #7969 üzenetére
Nézd meg gyorsboltban. Ott elvileg van készleten. Igaz, elég barátságtalan áron.
[link][ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
Basszus megrendeltem a készüléket, és visszaküldték, hogy sajnos per pill nincs az üzletbe, ls egy darabig nem is lesz mivel a kijelző maitt nincs gyártás alatt.... OMG
Valaki kb tudja hogym ikor kezdik el megint forgalmazni? mert ez így nem tuti hogy csajomét nyomkodhatom -.- -
kazmerr
aktív tag
Emberek,ez tényleg megy...
Az a lényeg hogy a launchert alapértelmezett homenak kell megadni.
"Memory
235M Av" -
N4ri87
senior tag
Kipróbáltam az általad ajánlott programot. Gyorsabb, de így is csak a 500kbps az átviteli sebesség a két gép között. Nem kéne ennek cseppet gyorsabbnak lenni? Nem hinném, hogy a dezső wifije mindössze 0,5mbps-ot tudna.
szerk.: áruld már el, hogy csináltad azokat a screenshotokat! Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Felment a LauncherPro, de hogyan érem el?
Közben megvan, hone...[ Szerkesztve ]
-
kazmerr
aktív tag
Bocsi, nem csinálnál róla valami howto-t?
A rootolásnál mindig megállok, pedig már piszkáltam különböző telefonokat sikerrel, de most már kicsit kevesebb időm van és nem tudom magam beleásni. A sense-es trükködet kipróbálom mert a sok ram nagyon csábító! előre is köszi a tippet. -
racerx
őstag
Hát nemtom....
Ugy csináltam ahogy irtad és nálam meg ennyi....
-
Stunts666
őstag
Vennétek 1 év bolti garival Desire-t?? Ha igen akkor miért, ha nem akkor miért???
-
Viper26
nagyúr
Email-eknél milyen protokollt érdemes használni?
Nekem az is jó ha leszedi, és ott nem hagyja meg...ha jól láttam 3 féle van.
Ha telón kukából is ki van szedve, attól PC-n meg látom az összes levél között, nem tudom miért...
Ha mondjuk van egy home screen alkalmazásom akkor simán válthatok a Sense és aközött? -
-
makaveli666
senior tag
huhhh...Hát nekem nagyon új ez az android...előtte csak nokiám volt. Valaki nem tud linkelni egy olyan oldalt ahol le van írva (esetleg magyrul) hogy mi ez a rootolás meg ezt az egész dolgot??? meg hogy miért jó nekem főzött rom miért nem jó ami gyárilag rajta van? szal megköszönném ha valaki linkelne nekem egy ilyen oldalt....
-
pzoley
őstag
válasz
LouiS22 #7946 üzenetére
Már leírtam egy párszor,így csak a lényeget írom le. sdk, adb shell, setInstallLocation 2, exit, adb install xxx.apk., adb shell, setInstallLocation 0, exit, kill-server
Látszatra elég fura, mert pl a NFS shift telepítés előtt 101 mbyte free volt az Internal mem-be.
Feltelepítettem ezzel a módszerrel. Maradt a free ugyanannyi, de az app, Manage app-ba csak 464 KB van amit lehet move-olni a phone-ba. De müxik és az a lényeg.Azt kell nézni, hogy mennyi az Internal mem a telepítések után!!
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz
LouiS22 #7940 üzenetére
én is csodálkozom, mert az utolsó byte-ig a memóriakártyára való telepítés a froyo beépített megoldásával nem lehetséges. ahhoz tényleg rootolni kell, használni az a2sd-t, és még ott is külön engedélyezni kell, hogy az dalvik cache-t is az ext partícióra pakolja.
a beépített megoldással ha lassabban is, de fogyni fognak a megabájtok a rendszermemóriából, ráadásul usb-háttértár módban nem is működik egy csomó app, míg a2sd/ext partíció kombóval ez nem probléma, mivel ilyenkor az ext partíciót nem csatolja le a rendszer, úgyhogy vígan futkorásznak tovább a telepített alkalmazások. ezért van az, hogy a2sd-vel nyugodtan lehet widgeteket meg egyéb rendszerbe piszkáló alkalmazásokat is kártyára telepíteni, hiszen egészen addig futni fognak, amíg a kártyát ki nem veszed a telóból. olyat meg minek tenne az ember, nemdebár?
-
pzoley
őstag
Szia!
El kellett volna olvasni a teljes hozzászólást. Nem a már feltelepített programok move to sd-re utaltam, ha nem arra amikor telepítesz egy progit PC-n keresztül. Nekem sem a Motonav, sem pl a NFS shift nem foglal egy byte-t sem a belső memóriából.
Amint írtam a widget és a bill. kezelőn kívül minden feltelepíthető az SD-re. -
sippet
senior tag
válasz
HUN]Repa #7930 üzenetére
nemnem! azt ne csináld, a clockwork recovery, amit a rom manager használ, ugyanis pont a memóriakártya gyökerébe tett update.zip fáljból indítja magát, ezzel bassza át úgy a bootloadert, hogy nem kell billentyűkombinációkkal indítani a recovery-t. szóval ha azt felülírod, egyáltalán el se fogod tudni indítani.
legegyszerűbb, ha letöltöd a radio romot tartalmazó zipet, és nyugodtan teheted akárhova a memóriakártyába, ugyanis ha utána recovery-t indítasz (akár közvetlenül rom managerben), van olyan lehetőség, hogy choose zip file, és akkor tudsz barangolni a memóriakártya könyvtáraiban, meg tudod keresni azt, amit flash-elni akarsz, kiválasztod, és kész is. nem kell átnevezni, meg semmi, ha a zip tartalma flash-elhető, akkor automatikusan csinálja is.
-
LouiS22
veterán
válasz
makaveli666 #7934 üzenetére
Egy vagy két oldalt olvass vissza és megtalálod a választ.
A root érdemben nem befolyásolja a garanciádat, ha szervizbe kell vinned, szépen visszarakod a gyári romot és senki nem mondja meg, hogy rootolva volt. Ha meg annyira elszaródik, hogy be sem kapcsol, akkor meg nem fogják látni, hogy rootolt. Szerintem.
-
racerx
őstag
Erre az utolsó byte-ig ra kíváncsi vagyok, ui nekem ezzel a módszerrel, van aminek a felét, van aminek a 3negyedét pakolja sd-re.(no persz iígy is bőven jó-de ez az utolsó byte-ig dolog nekem nem fain
) pl. copolit 9 mega,, documentstogo 4,motonav 18 , rockplyer 4 stb stb.
Persze ez így is kevesebb mint at eredeti állapot, az igaz. -
gofry
senior tag
7835 valaki? Elakadtam
-
makaveli666
senior tag
okés köszi.... Majd megpróbálom megérteni a progit
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok... Olyan kérdésem van, hogy most nem tudok programokat installálni rögtön a memóriakártyára? ha nem akkor hogy oldható meg hogy át tegyem őket.... nem Rootolt a teló, és nem is akarom rootolni (gari végett)
-
HaZse
őstag
válasz
LouiS22 #7881 üzenetére
Nem is gondoltam, csakhát itt lett említve, hogy szagatásmentesen vesz fel. Namármost nekem a szaggatásmentességet a 24 és afölötti FPS-nél értem.
Maradok én a H.264 és a WVGA-nal. Az legalább 25FPS-el vesz fel.De azért az érdekes, hogy egy Nokia 5800 a maga 416MHz-vel is tud szaggatásmentesen rögzíteni.
-
HUN]Repa
aktív tag
Egy gyors és láma kérdés /előre elnézést érte/ tehát én mindig Rom managerrel cserélek Rom-ot , most is ki van szemelve a következő ,SD-re fel...stb és progiból betalloz . A kérdés az lenne ,hogy akarom a RAdio-t is frissítteni ,akkor azt másoljam be update.zip néven a memkártya gyökerébe ??
-
-
N4ri87
senior tag
Ha wifin netezek, akkor kapja a telefon a maximális sebességet. Speedtest.net-en szoktam mérni.
(#7922) LouiS22
Túl sok beállítási lehetőség nincs. Mondhatni fapados.(#7923) pzoley
Win7 alatt Total Commanderrel használom. Amit Te említettél, arról még nem is hallottam. Otthon kipróbálom!Köszönöm a válaszokat!
szerk.:
Elképzelhető, hogy nem win barát. Linux FPT-t használ. Azzal pofon egyszerű csatlakozni. De ezek szerint nem a legjobb.Köszönöm még egyszer is!
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
-
kiskacz
senior tag
Én feltettem a LauncherPro-t, a fancy Widget-et, és szinte ugyan azt a képernyőt tudtam megcsinálni, mint az eredeti volt. A két mód között simán a Home gomb-bal lehet váltani.
És most jön a lényeg, főleg játékosabb kedvűeknek. A LauncherPro-ba tedd fel a System panel-t, és bátran nyomj rá a nagy piros icon-ra. / End All , de ki lehet tenni Widgetbe is/.
Ekkor leáll a sense, felszabadul kb 50-70 mbyte a RAM-ból, és sokkal gyorsabb lesz a készülék. És itt már meglehet nézni a számomra is szuper app 3D scrollt, ha már valaki villogni akar.Én megint csak kérdezek...
Rootolni én sem akarok.
Viszont - a Senset-t többször próbáltam már kilőni, leállítani - de mikor kiléptem a programból - úgy csinált, mint egy reset, és visszaállt.
Van valami trükkje? Mondjuk - a Launher/System panel keresztezéssel még nem próbáltam... de ha OK., akkor majd kipróbálom...
Köszi!
-
N4ri87
senior tag
Elsősorban ONAIR-t használókat kérdezném:
Wifin másnak is siralmas az átviteli sebesség telefon és PC között? Nekem még a 100kbps-ot sem éri el. -
pzoley
őstag
válasz
Luser2000 #7916 üzenetére
Ilyen is van, de..
Akkor konkrét számokkal:GPS fogyasztás kb 220-250mA
CPU 50 % / ennyi bőven elég neki / kb 150mA
Kijelző : normál mód kb 80mA
Gondolom ilyenkor nem töltesz le tehát a full EDGE,3G kiesik.
Meg egy kis GSM néha, néha
Ez max 500 mA.
Ennél kisebb töltőt szerintem nem is lehet kapni.Birni kell neki, és birja is. -
pzoley
őstag
No most kapok majd hideget, meleget, de majd beosztom
Mint írtam 3 hete van meg a készülék. Előtte olvastam a fórumot, én is mindjárt root lázban égtem.Voltak segítőkész tagok, de nem rohanunk egyből a falnak. Tehát a fő célkitűzésem, minél többet kihozni az eszközből, abból amit helyből tud.
A legnagyobb probléma a helyhiány volt, de az SD kártyára való telepítés megoldva root nélkül !! És az utolsó byte-ig minden oda települ most már. / amit lehet futtatni onnan /.A másik hogy sense legyen-e vagy ne. Itt jöttek a főzött romok, tucatjával, ez a jó az a jó.
/ De azért van egy pár olyan hozzászólás is ami így kezdődött, Hurrá root-olva vagyok, következő, már feltettem 11 rom-ot, az utolsó, hogy lehet visszatenni az eredetit./
Én feltettem a LauncherPro-t, a fancy Widget-et, és szinte ugyan azt a képernyőt tudtam megcsinálni, mint az eredeti volt. A két mód között simán a Home gomb-bal lehet váltani.
És most jön a lényeg, főleg játékosabb kedvűeknek. A LauncherPro-ba tedd fel a System panel-t, és bátran nyomj rá a nagy piros icon-ra. / End All , de ki lehet tenni Widgetbe is/.
Ekkor leáll a sense, felszabadul kb 50-70 mbyte a RAM-ból, és sokkal gyorsabb lesz a készülék. És itt már meglehet nézni a számomra is szuper app 3D scrollt, ha már valaki villogni akar.
Egy kérdés: Szerintetek tényleg vannak olyan emberek akik feltesznek egy új szöveges boot animációt, és kikapcsolják azért a mobilt , hogy megmutassák nekik ilyen is van ?? Én a 3 hét alatt kb. 3x láttam a fehér HTC képernyőt. És ezért még root-olnak is !! / na ezért biztos kapok/
Tehát számomra egyenlőre a root-olás nem téma, de ha találkozom olyan problémával amit meg kéne oldanom, mert szükséges, és nincs más megoldás, akkor esetleg.
De addig ismerjük meg Dezsőt !! -
Luser2000
addikt
Ebből a szempontból viszont van rossz tapasztalatom is:
Samsung i900 Omnia, gyári (!) töltővel, se Wifi, se BT.
A teljesen töltött akkumulátorral nem tudta végig navigálni az 1300km-es útvonalat, kb. 10 óra után kikapcsolt, nem kapott elég töltést, és / vagy időnként felmelegedett és lekapcsolta a töltést. (Folyamatos klímázás mellett) -
pzoley
őstag
Szia!
Csak azt tudom mondani, amit az előttem szólók.
Hűteni kell, jól elhelyezni a kocsiban / nekem Honda Civic van, szélvédő bal széle, pont a levegő nyílás felett /. Elég ha csak mozog a levegő, megy alapon a venti. Amint tapasztaltad a kisebb áramú töltő újra kezdett tölteni, tehát az a jobb megoldás. Mint írtam számold hozzá, hogy a készülék mennyit eszik amikor szinte 5 percenként egy másik toronyra jelentkezik fel ahogy haladsz, valamint a GPS a legnagyobb áramzabálók között van, a mobil net-ről nem is beszélve. És nem csak a gps és a mobil net volt bekapcsolva, ment ott a gsm is rendesen.Kezdem azt érezni / autós nyelven szólva /, hogy mindenki 160-nal akar menni,közben 2 x 200 wattos hifi-t hallgatni, klímázni, xenonnal hasítani és 3 liter-t fogyasztani százon.Nem megy.
Mert ha én 160 akarok menni, akkor nem érdekel, hogy mennyit fogyaszt.
Bízz azokban akik tervezték a cuccot, ha lekapcsolják a töltést akkor azt le kell. Attól még nem fogsz eltévedni.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Én is hozzászólok a GPS-es - melegedős témához.
Egy új Astrában van elhelyezve Dézi, a műszerektől balra. A verda full extás, kivéve, hogy kézi váltó van benne, szóval gondolom jó a szélvédő minősége.
Az oldalsó üveg mellől jövő levegő pont az akkumulátornál éri a készüléket. Én ebben a melegben állandóan klímát használok, így folyamatosan éri a hideg levegő. A GPS pedig a munkámból adódóan elengedgetetlen, természetesen BT-s headsettel kombinálva, így nem kapcsolhat le semmit, nem is teszi. A töltést se állította még le soha. Mikor délután leveszem a tartóról, olyan fagyos, mintha hűtőtáskában tároltam volna, de lehet hogy csak érzéki csalódás
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
a pára lecsapódástól én is féltem, de:
- hosszú évek tapasztalata, hogy nem okoz gondot,
- nem képződik akkora hőmérséklet különbség, mert: egyfelől teszed közvetlenül a kilépő (akár 11-12 fokos) levegő elé; másfelől fokozatosan (értsd: viszonylag lassan) hűti a készüléket a klíma.seat: jobban számít az, hogy leonon belül milyen felszereltségű, mert (vélhetően) az alap (reference?) felszereltségben a szélvédő UV szűrő képessége kisebb lehet, mint mondjuk a prémium kivitelben.
én a belső tükörhöz viszonylag közel találtam meg az optimális helyet (a nagy batár szélvédőmön).
-
Kronk
őstag
válasz
Luser2000 #7910 üzenetére
Nekem egy új karosszériás Leon-om van, általában a szélvédő közepére teszem, mondjuk ott éri legjobban a nap, de majd legközelebb kipróbálom, hogy a bal oldalra teszem, hátha ott kevésbé éri a napsütés.
Ami a klímával való hűtés illeti, félek, hogy a meleg készülék, és a hideg klíma miatt, esetleg pára képződik a készülékben, és később kinyírja, ezért inkább nem hűteném így...
De lehet, hogy ez hülye gondolat... -
Luser2000
addikt
Melegedés kontra GPS:
A melegedés (mértéke) attól is függhet, hogy a Desi hová van téve az autóban, illetve milyen hővisszatartó (UV) képességű a szélvédő és a nap sugarai milyen szögben érik azt.
Másképp melegszik / viselkedik a készülék egy "jó minőségű" (jó UV szűrő) szélvédő mögött, főleg ha a tartó a levegő / klíma áramlásának útjában is van (hiszen ilyenkor a ventiláló légáram hűti a készüléket);
és megint másként viselkedik, ha az elhelyezés olyan, hogy közvetlenül, felülről éri a napsütés egy "gyengébb minőségű" szélvédő mögött, ahol esetleg a szellőztetés levegőáramlása nem is éri (ilyenkor hevül a legjobban).Érdemes ezt (is) figyelembe venni és esetleg áthelyezni a tartót.
----
Én az elmúlt héten több, hosszabb (2-4) órás utat is megtettem a készülékkel navigálva, úgy, hogy a kihangosítóval is össze volt lőve, engedélyezve volt az adatkapcsolat, de a wifi modul tiltva volt. Egy Nokia 700mA-es töltőm van hozzá és nem volt probléma a melegedéssel. (Még akkor sem, amikor nem ment a klíma, egyébként ebből a szempontból a PUG407-ben nagyon jól el lehet helyezni).
-
rum-cajsz
őstag
Nem tudom pontosan mit akarsz logolni, az elem használatot a JuicePlotter App-al tudod jól megnézni
Egy bemutató cikk rólaJuiceDefender pedig abban segít, ha automatizálni szeretnéd a szokásaid, az aksit kímélendő.
Az aksival kapcsolatban nemrég volt egy-két tanács az Androinica oldalon egy cikkben, amit megpróbáltam lefordítani [link].
-
Kronk
őstag
@pzoley:
Ha már ennyire benne vagy a témában, arra mit tudnál mondani, hogy a hétvégén főleg navigációra használtam a Desire-t Amikor mentem vidékre, egy 2A-es szivargyújtós töltővel töltöttem használat közben. Sajnos eléggé felmelegedett, és le is tiltotta a töltést, fent felváltva villogott a piros és a zöld led. Visszafelé kipróbáltam az 500mA-es régi nokia szivargyújtós töltőmet, ugyan ez volt a jelenség, a kb másfél órás út alatt. Mondjuk itt végig rajta is hagytam a töltést, és nem éreztem, hogy visszahűlt volna, de egy idő után újra elkezdte tölteni. Végig csak a gps és a mobilnet volt bekapcsolva, még a bt-sem ment.
Az előző pda-m egy Htc Dia2 volt, azt el is küldtem szervizbe, a szivargyújtós töltővel, az e-care-be, és visszadobták azzal, hogy ez így normális hogy letiltja a töltést, nehogy tönkremenjen a gép, és ez rendben is van, de nem értem, miért kell ennyire melegednie.
Persze tele van zsúfolva, minden ficsőrrel, és ezért gondolom, már a hűtés és a hőelvezetés nem sikerült olyan jóra.Valaki itt írta, hogy Ő 5 órán keresztül használta hasonló körülményekkel, és még a bt is ment neki, viszont ott nem volt melegedés....
Most mégis van valami gond a géppel, vagy mit tegyek, hogy egy hosszú út végére feltöltött Desirevel érkezzek meg, amin nem lehet egy rántottát csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest