- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
patakidr
aktív tag
Ezen az ébresztés dolgon már jó néhány fórumban vitáztunk nagyokat... Most nem is mennék bele, azonban ez tényleg az egyik leggyakrabban használt funkció, amit a 2000,-Ftos készülékek is tudnak, ezek a néhány 100.000-esek pedig nem
Más: ma reggel egész éjszakás töltés után lehúztam a vasat és egyből 98%-ra esett vissza. Ez miért van? A teljes töltöttség után leveszi a töltést az akksiról? (aztán 1 perc múlva már 96-on volt)
A korábbi hsz-em itt: [link]
-
HaZse
őstag
Már régóta smartphone-m van. Tudom mire használható és használom is. Persze, kinek milyen a munkahelye. Nekem például a munkaidőm 2/3-t a gép előtt üllve töltöm, ergo nincs szükségem, hogy a Desiren írja e-mailt. Meg mondjuk eléggé érdekesen nézne ki, ha onnan írnék egy árajánlatot.
Otthon meg állandóan megy a gép és mivel cégtulajdonos/vezető vagyok, ezért otthon is dolgozok. De persze, ha terepen van dolgom, akkor jól jön, hogy jönnek az e-mail értesítések is, de akkor sem szoktam e-mailt írni a Desirevel. Igaz mikor megvettem akkor kipróbáltam, de eléggé sokáig tartott nekem, ezért lemondtam az ilyen dolgokról.
Lehet, hogy valakinek az ahatákony, hogy kanapéból tud skype. MSN-ezni és a twitter, Facebookot nézegetni és olvasni, de hidd el: én örülök, ha akanapén eldőlök és nem a Desire nyomkodása okozza a legnagyobb örömömet, hanem, hogy a fimmmal tudok játszani és a családommal foglalkozni.
És Te is nézz ki a Desire kijelzője mögül, hogy mi minden szép dolog van azon kívül.
Szerk.: De az is igaz, hogy valakinek a telefon nyomkodása hozza meg az örömöt, másnak más.
Azzal is tisztában vagyok, hogy a mai tizen-, huszonévesek nehezen vannak meg a közösségi oldalak és a NET nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest