Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
Valaki tudna linkelni egy vodafonehoz működő APN beállítást? Én ezt használtam eredetileg ezt használtam, ment is 3g-n, viszont azóta voltam lassítva/korlátozva, ami elvileg kb 3 hete nem él már, viszont még mindig csak GPRS-re megy fel a dézi!
Esetleg lehet, hogy valamit elállítottam? (Ekhm... előfordulhat)
-
sbazsi
veterán
válasz
tariattila #2497 üzenetére
majd.megnezem gepen. igazabol a legjobb az lenne, ha el lehetne tuntetni az archive gombot.
ha mar archivalt, hogy tudom visszahozni? -
Reaper
őstag
Nincs valami olyan progi ami normálisabb hívás fogadás, elutasítás, stb, megoldást ad?
Vázolom mi a problémám: ha egy hívást meg akarok szakítani, akkor ugye csak az end-call-al lehet, én viszont sokszor reflexből a "vissza" gombot nyomom (a régi megszokás...) na ekkor a hívást elküldi a háttérbe, és a notification bar-t nem tudom lehúzni, mert amint közelitek felé a proxy szenzor lekapcsolja a kijelzőt... közben meg megy a percdíj...
A kérdésem az, hogy meg lehet-e valahogy buherálni, hogy programozható legyen az a pár hardveres gomb? pl a "keresés"-t sose használom...
Köszi! -
sbazsi
veterán
a gmailban tobbszor elofordult, hogy veletlen az archive-ra kattintottam. ilyenkor kiirja, hogy undo srchive, de ha az eltunik, akkor hogy tudom visszacsinalni??
-
delbarta
senior tag
válasz
Dinamiq #2492 üzenetére
Nem kell rootolva lenni egyedi csengőhangok használatához. Hozz létre a kártyán egy media/audio/ mappát és itt 3 továbbit: alarms; notifications; ringtones. Rakj bele amit akarsz, indítsd újra telefont és már látja is.
# Edenyke: Kipróbáltam, beraktam egy kb. 2 perces saját mp3-at. Annyira saját, hogy én vágtam ki egy zenéből. Tökéletesen működik.
-
Dinamiq
tag
válasz
tariattila #2481 üzenetére
Nem kell fizetni!
http://android4all.tk/
-
delbarta
senior tag
válasz
tariattila #2486 üzenetére
Még nem próbáltam, mert nem akarok telefonon ilyen dokumentumokat szerkeszteni, de a kollégám felrakta a galaxy spicájára és azon jól működött.
-
Zirowe
nagyúr
Nem kell wav-ba konvertálni,mp3-at eszik az android alapból.
De eddig nem volt bajom: csengőhang, sms és ébresztő: vagy 60mp-s mp3-ak vannak beállítva és mindet lejátssza a gyári beállításokkal (media\audio és azon belül 3 mappa: ringtones (csengőhang ugyebár), notification (sms és mail), alarm (ébresztő) ), nem akarom ezt is külső programmal megoldani.. :S
Már elértem azt, hogy tovább szól vibrálás kikapcsolásával, de még mindig nem teljes..
-
sippet
senior tag
válasz
thisisnotsou #2474 üzenetére
Az elsodleges preferenciaidhoz inkabb egy winmo keszulek illik, foleg hogy allitasod szerint az eyecandy egyaltalan nem erdekel. Htc touch pro 2-t mondanam.
Megturtam a hardveraprot, es nezz oda, mit talaltam:
http://hardverapro.hu/apro/htc_touch_pro2_hibatlan/hsz_1-50.htmlMintha neked talaltak volna ki, ar es a tobbi parameter is tokeletesen stimmel.
-
Zirowe
nagyúr
Beraktam egy kb 2mp-s mp3-at a media\notification mappába, gmail programba kijelöltem, mint mail hang, de ha megjön a mail csak az első másodpercet játssza le, nem a teljes mp3-at.
Ha wav-ba rakom be, akkor amikor kiválasztom lejátssza, de amikor levelet kapok nem szól.Megoldás?:S
-
delbarta
senior tag
Azért nem kell kétségbe esni. 5 perc keresgélés után szinte minden fizetős progit meg lehet találni "ingyenbe" itt-ott.
-
Dinamiq
tag
válasz
tariattila #2479 üzenetére
http://www.appbrain.com/app/com.dataviz.docstogo
-
Zirowe
nagyúr
válasz
thisisnotsou #2476 üzenetére
Olcsóba: spica, hero, legend, hd, touch pro2, legolcsóbb: diamond.
Attól függ milyen rendszert akarsz (wm vagy android).
Persze csak használtan éri meg!
Esetleg ebayen vadászhatsz még olcsóbban, mint itthon vmi jó kis használt, független, garanciális készüléket.Egyébként meg ez felsőkategóriás topic!
-
gofry
senior tag
válasz
thisisnotsou #2476 üzenetére
de szerintem galaxy spica a samsungtól jó vétel lehet neked.
-
gofry
senior tag
válasz
thisisnotsou #2474 üzenetére
hello. szerintem van erre topic
-
thisisnotsou
csendes tag
Heló!
Milyen gépet vegyek témájú kérdésem van
Szóval
PDA-t keresek, 80e körül
ami kell:
telefon
doc, xls olvasás-írás pdf kezelés > normális méretű kijelző, billentyűzet vagy írásfelismerés
szinkronizálás MS Outlookkal (naptár, postafiók stb.)
wifi, 3G
bővíthető memória
megbízhatóság
jó kezelhetőségami nem fontos:
GPS
fészbúk és az internet egyéb mocskai
legújabb-legfrissebb-legmenőbb modellszóval ilyesmi, munkára kell, nem menőzni a haveroknak a nagyszünetben...
előre is kösz a segítséget
-
tonesz
tag
Sziasztok,
újabb furcsa dolog. A facebook contactokat nem frissíti. Se a képet, se az infókat, semmit. Akiket mostanában vettem fel, azok meg sem jelennek, pedig szinkronkor azt mondja, hogy szinkronizálta... Aztán ha a people alkalmazásból szeretném megnézni a user facebook profilját, akkor force close-al újraindul.
Valaki tapasztalt ilyesmit?Üdv.
T -
gofry
senior tag
Az merült még fel bennem, hogy vajon senki nem írt a supportnak, hogy a multi touch problémára érkezhet-e szoftveres megoldás, vagy a panel rossz?
-
Dinamiq
tag
Ha érdekel valakit akkor a napokban látott multitouch teszt letölthető:
http://www.appbrain.com/app/com.batterypoweredgames.mtvistest
Sajnos tényleg silány eredményt mutat Desire-ön. Nem is kellett idiótán rángatni a kezem ahhoz, hogy hibázzon a multitouch.
-
phaet0n
tag
válasz
ManUnited #2456 üzenetére
A probléma csak az, hogy nekem Samsung i8910HD-m van..
#2458: Értem, azért köszi. Abban bíztam, hogy fájlkezelőben, vagy ilyesmiben elérhető számotokra.
#2459: Vao. Tökéletes, mert bár egy pixellel alacsonyabb, mint az én kijelzőm (360*640), de így is jó. (szégyellem magam, hogy erre nem gondoltam, hogy htc wallpapert írjak google-be.. "sense wallpaper", "desire wallpaper" meg hasonlókra kerestem 960*800-as méretben - tudtommal ekkora az android háttérképek mérete.
-
phaet0n
tag
Üdv!
Amennyiben megoldható, valaki megosztaná velem a mobilarenán olvasható Desire tesztben látható kékes háttérképet? Feltúrtam az egész google képkeresőt, de nem nagyon találtam. (ettől függetlenül nem kizárt, hogy valahol megvan.
)
-
ManUnited
aktív tag
Rá lehet már rakni a 2.2-t Desire-re? Ha igen tudna nekem valaki segíteni hogy hogy kell?
-
Integra
titán
gyári facebook kliensben ha frissíteném a news feed-et:
"an error had occured while fetching data [null]"
WTF? -
Adoka
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szeretném élőbe kipróbálni ezt a telót nyomogatni kicsit meg iylenek.Tud esetleg valaki valami boltot ahol ki van állítva és meglehet nézni? -
Dinamiq
tag
A JuiceDefender programmal csak óvatosan! Valószínűleg ebbe is az nyúlt bele. Nem ez az első ilyen furcsa eset. Bár amíg telepítve volt, addig tökéletesen működött. Majd egyszer csak megőrült. Így leszedtem. De úgy ír át dolgokat, hogy nem látszik. Például ez a töltés közbeni képernyő világítás. Nem volt pipa, mégis működött. Bosszantó!
-
Dinamiq
tag
Az mitől lehet, hogy ráteszem töltőre a telefont, és nem kapcsol ki a képernyő. Van, amikor töltő sem kell hozzá. Nyomkodom, majd otthagyom és nem kapcsol ki. A sceentimeout 30s. Nem értem. Van még valahol valami beállítás? Eddig ment. Gondolom ebbe is a juicedfender piszkált bele.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
tariattila #2438 üzenetére
Szerintem már csak azért sem fogja megvenni, mert látja milyen "szar arcok" vannak ebben a topicban, akik semmi építőjellegűt nem tudnak hozzászólni a témához, ezért nem fogja a megfelelő supportot se kapni a készülékhez, ha megvenné..
Pedig én most raktam neki sok szép színes képet a topicba, hadd legyen boldog, ha már egyszer erre vágyik!
-
gofry
senior tag
válasz
tariattila #2438 üzenetére
-
tariattila
veterán
válasz
Soockit #2430 üzenetére
a t-zones web sms-re :
Ha regisztrált vagy és nem járt le a 90nap...ami után törölnek ha nem használtad...
Akkor a net csatlakozásnál kizárólag a t-mobile wap hozzáférési ponton keresztül enged be...!!!
Nem mindegyik böngésző támogatott...a gyári igen! Azt hiszem még skyfire-el sikerült még a küldés...
Ja és nem minden telefon támogatott...ennyit tud a tré...
Zárom soraim mert nortol fórumtárs haragszik az off témák miatt... azért látom ti is rosszkisfiúk voltatok és offoltatok durván... Ő meg szegény nem tudja emiatt eldönteni, hogy vegye vagy ne a desire-t... én pedig ismét nagyot nőtem saját szememben... -
Zirowe
nagyúr
válasz
Soockit #2436 üzenetére
Az nem a pótakksi töltőnek a fedője?
Egyébként ezeknek két usb bemenetük van: egy az adatkábelnek és egy a töltőnek, de kérdem én: vajon nem okoz bajt, ha mondjuk a user felrakja tölteni és egyben adatkapcsolatot is létesít (mert ugyebár erre találták ki)?
Tehát ha két helyről kapja a kakaót?Egyébként elvileg ez a fajta itt a legolcsóbb, 16.44 $ szállítással együtt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Soockit #2431 üzenetére
Na de ez a baj, ez kb olyan, mint amit én linkeltem, kb 20dollárért megkapod ingyen postával,de ebben labilisnek érezném a telefont, mert nincs ami megtámassza, csak az a kis bemélyesztett szar+az usb dugó.
Az eredeti megoldást sokkal stabilabbnak érzem azzal a kis csúszkával. -
Soockit
aktív tag
Engem is érdekelne
Más...
Használtam a Nokia telefonomon a t-zones ingyenes SMS küldését (15db van naponta). Wap oldalt pl az Opera mini tud megjeleníteni, viszont az oldal azzal a hibaüzenettel dob vissza, hogy én nem vagyok T-mobile felhasználó. Régen ez akkor volt, ha nem GPRS/EDG/3G.vel voltam fen, hanem Wi-Fi-vel. Most erre ügyeltem, mégis ezt az üzenetet kaptam. -
Zirowe
nagyúr
Vki tudna segíteni?
Dokkolót keresek desire-hez.
Az eredeti htc így néz ki:A gagyi kínai utángyártottak meg így:
1
2Na most, nekem az eredeti htc megoldás tetszik, mert van egy kis műanyag tartó a telefon mögött, nem csak az usb bedugó és egy kis alsó rész tartja a telefont, szerintem az sokkal stabilabb és időtállóbb megoldás, mint az utángyártottaké.
Itthon egyiket sem találni.
Nem is lenne drága az eredeti, 15font még belefér, csak nem szállítanak ide.
Nem tud vki ilyen dokkolót olcsón? (olyan 20font körül max szállítással együtt) -
kosturica
őstag
Nem osztom az észt, és tojok rá, hogy közgazdász vagy. Az valami nagy dolog szerinted? Látod megint elkezdél hülyeségeket írni. Én mondtam, hogy olvasd el először, hogy én mit írtam, azután gondolkodj. Elmondtam, hogy írtam neki privátot!! Ezt nem olvastad el vagy már elfelejtetted
?Azt mondta erre, hogy még csak most készül a webshop. Tehát nincs telefon sokkal olcsóbban, csak ígéret, hogy lesz. Én erre azt mondom, hogy nem ígéret, hanem konkrétan telefon kellene az általa mondott leges legolcsóbban
! Tisztul már? Nem tudsz gondolkodni, csak azt hiszed
!
-
kosturica
őstag
Ne beszélj már össze-vissza, jó? Milyen tolvaj? Ezt te mondod csak, én ilyet biztosan nem mondtam. Tudod hány helyet tudok mondani, ahol még nincs a telefon, de majd hónapok múlva ott lesz a legolcsóbb
! Az uptime nagyon tetszett, gratulálok! Olvasd el még egyszer, hogy ő mit írt, utána meg, hogy én mit írtam. Az írásaid és a logikád alapján gondolom, nem atomfizikus lehetsz
!
-
Integra
titán
azért vannak dolgok, amiket nem értek.
példának okáért, ha gmail-t használsz és megjön az email a dhl csomagszámmal, akkor mi a retkes f...ért sem lehet kimásolni a számot, hogy a csomagküldő programba betudjam illeszteni és ott nyomon követni???
de ha dolphin böngészőben nyitom meg a gmailt, azonnal másolja a csomag számot....
egyszerűen érthetetle, hogy miért nem működik a GYÁRI gmail kliensben a vágólap.. és a telefonszámok töredékét veszi csak észre szintén, mert attól függ, hogy hogy írják a levélben a telszámot.. -
törölt tag
Sziasztok,
vkinek működik Ratson autokiller-e Desire-on? Rootolt gyári ROM-om van, de nem csinál semmit, mindenféle beállításokkal próbáltam napokig sikertelenül. Olvastam vmerre, hogy még nincs tökéletesen megoldva a rootolás (nem kap RW jogot a system folder), vkinek sikerült esetleg főzött ROM-mal, vagy csak nálam nem működik? -
nortol
senior tag
válasz
tariattila #2370 üzenetére
Gondolom, elégedett vagy a válaszoddal és nőttél a saját szemedben is tőle ...
-
Soockit
aktív tag
A Friend Stream-be nem lehet bekötni BUZZ-t vagy Picasaweb-et?
-
tonesz
tag
Szia, nekem is hasonlo gondom van csak a wifivel. Ha kikapcsolom a kepernyot egy ido utan(par ora) a wifi is kikapcsol. Visszakapcsolaskor a wifi kapcsolatot jelzo ikon nincs a taskbaron, 2-3mp mulva azonban ujra csatlakozik.
Nekem is fent volt a juice defender, de leszedtem mar, nem tudom, hogy ez normalis mukodes-e, en ugy emlekszem, hogy a wifi nem kapcsolt le regebben...
Valaki tapasztalt hasonlokat?Esetleg otlet v. megoldas?Udv
T -
D@niel
addikt
A Mobile Meeting-en prezentálták nekem a HTC Desire-t 3percben, VIDEO.
-
gofry
senior tag
válasz
kosturica #2400 üzenetére
Figyelj gondolkodj már kicsit, ott a legolcsóbb de a link még nem él. HOL A KETTŐ KÖZÖTT AZ ÖSSZEFÜGGÉS!? A link uptime-ja és az ő tudása a telefon árpozíciójáról szerintem kvára nem függ össze. Lényeg, hogy rajtad kívül mindenki vicces, kérj tőle telefonszámot. Komolyan itt mindenki a közösben tud csak picsogni, senki nem gondolkodik és egyből tolvajt kiált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Óra topik
- Hyundai, Kia topik
- iOS alkalmazások
- Asustor NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi mi 11 működő alaplapot keresek!
- Xiaomi 13 8/256GB Dual Sím Független 8K Kamera
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- iPhone 12 mini 64GB purple akku 98%, 5db tok, szép állapot!
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128 GB, 91% aksi független + Nomad fekete bőrtok
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzetek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest