Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgerry79
csendes tag
A vonalkód leólvasók mire használhatók?
-
vince19
csendes tag
Légyszíves segítsetek!
Hogyan lehet beállítani a hívásvárakoztatást, és azt, hogy foglalt szám estén újrahívást kezdeményezzen.
-
vince19
csendes tag
Hívás közben megnyomod a menü gombot, akkor feldobja az elutasítás lehetőségét.
Én legalábbis, így használom.
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz
dbalazs80 #3380 üzenetére
Khm... iPhone-on sem kell hagyni "végig" csörögni, mert a Power gombbal el tudod utasítani a hívást. Ha meg nincs lezárva a képernyő, akkor eleve van rá tapicskoló gomb.
Egyébként a Desi is elutasítja a Powerrel a hívást.szerk.:
Én tennék "demo" képet, de nem tudok screenshotot csinálni.De nem elég annyi, hogy teljesen jól működik?
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
Arra nem jöttem rá, hogy az smseket lehet jelszóval védeni? Tehát, hogy a frissen érkezett és a régi smseket csak egy jelszó beírása után nézhessem meg.
-
Tiboy86
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, tudtok olyan helyet, ahol Desire-ra az új gameloftos játékok beszerezhetőek? Arra a 10re gondolok ami 1-2 hónapja jött ki, a www.gameloft.com oldalon megtalálhatóak.
Amennyiben ez a téma tilos, elnézést. -
TomaszHUN
csendes tag
Ha veszek egy unlockolt desire-t pl: ebay-ről milyen hátrányai vannak?
Nemtudom használni a mobilnetet az tiszta sor de a 3G hálózatot és a telefonfunkciókat ugyanúgy nem?A wifivel meg tudom frissíteni a szoftvert mindig?
-
dbalazs80
tag
Köszönöm.
Egy utolsót még a futam előtt
Amikor bejövő hívásod van, van lehetőség rá, hogy visszautasítsd?
Ezeknél a készülékeknél az nem tetszik, hogy nincs fizikális felvevő és letevő gomb.
Az Iphone-ben egyenesen szar, hogy vagy addig kell hagyni csörögni, amíg a hívó fél meg nem unja, vagy fel kell venni. -
CSiPet2
tag
Nem cél, hogy ebből a sonysból kapjak. Azért kérdeztem, hogy milyen minőség, mert ha rosszabb lenne, akkor ha biztosra akarnék menni, mostanába kéne megvenni. Így viszont még ráér...
Ezt a fogyasztási dolgot én is olvastam. Bár pl, pár helyen meg azt hozták le hírbe, hogy jobb az energiafelhasználása, de olyat is láttam ahol azt írták, hogy rosszabb, szal tippre senki nem tudja igazán.
-
N4ri87
senior tag
válasz
CSiPet2 #3373 üzenetére
Itt már írták, hogy ez a technológia lényegesen többet fogyaszt. Nem tudom, hogy ezt mennyire lehet elhinni, de Desire most sem a készenléti idő bajnoka. Bár engem nem zavar, mert nekem 2 napig elmegy.
A képi minőséget már előttem leírták.
Az viszont egyáltalán nem biztos, hogy itthon te augusztusban IPS paneles Desire-t fogsz kapni, de erre azért ne alapozz.[ Szerkesztve ]
-
-
-
dbalazs80
tag
Sziasztok
Bár elolvastam a topikban lévő hozzászólások nagy részét, de lehet, hogy átsiklottam felette, vagy fel sem merült pár kérdés, ami bennem megfogalmazódott.
1. Hívócsoportokat létre lehet hozni? (Iphone-ban erre nem találtam lehetőséget)
2. Az SMS-eket a készülék itt is chatszerűen jeleníti meg, vagy van lehetőség a normál kimenő/bejövő felállásra is?
3. Van benne híváskezelés? fogadott/nem fogadott/tárcsázott ?
4. Itt fentebb valaki írt valami kijelző problémáról, erről mit kell/lehet tudni?előre is köszönöm a válaszokat.
-
tonesz
tag
Szia,
Jorte - naptár (szerintem a legjobb)
3banana - jegyzet (tud szinkronizálni webbel)
Android system info - mindeféle rendszer infót ad, ill. app uninstallt is tud...
barcode scanner - vonalkód olvasó
battery indicator - a taskbar-on megmutatja az akksi töltöttségét %-ban
Dolphin browser - egész jó böngésző
Dropsearch - keresés wiki-n, imdb-n stb.
google earth -
easymoney - számla nyilvántartó, költekezés monitor.
es file explorer - file manager
feedsquares - rss olvasó
flikie wallpapers hd - hátterek
gmail unread count - widget
gps test - gps működését mutatja (műholdak stb.)
handcent sms - sms manager
ireader - ebook olvasó (chm-et is tud)
mort player - szerintem a legjobb zenelejátszó
netcounter - 3g és wifi adatforgalom számláló
picasa tool - picasa kezelő
ping - egyszerű ping alkalmazás
volume control - a készülék különböző hangjainak hangerejét lehet szabályozni
wapedia - wiki kereső elég jó
weather bug - időjárás progi
zedge - hátterek, csengőhangokaztán van pár hasznos widget
silentmode on/off
sync all
mobile data on/offnagyjából ennyi.
Ez kb 2 hónapnyi használat után.
remélem tudtam hasznos tippeket adni...
Üdv.
T -
Játékos
addikt
válasz
Játékos #3366 üzenetére
Persze teljesen nem vagyok hülye. Nehogy megírjátok, hogy azt jelenti az "idle", hogy üresjárat. Tehát ebbe tényleg az tartozik, amikor semmit sem csinál a kütyü, vagy pedig a háttérben futó programok ide sorolódnak?
Egyébként 100%-os akksi töltöttségről 90-re csökkent 5 óra alatt úgy, hogy semmi nem ment a háttérben (újraindítás után). Ez így OK? Nekem egy kicsit soknak tünik a fogyasztás.[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz
delbarta #3351 üzenetére
Köszi, de azért ez messze nem az igazi megoldás erre.
Nézegettem a beállításokban a "Battery" menüben, hogy mi mennyit fogyaszt, és azt szeretném kérdezni, hogy ti tudjátok-e, hogy mi pontosan a "Phone idle"? Mert nekem a "Cell standby", meg ez fogyaztotta a legtöbbet. (A Cell standby-t ki tudom találni, hogy mi akar lenni.)
Nektek ez hogy alakul? Ezek eszik a legtöbbet?
-
N4ri87
senior tag
Én böngészésre Skyfire-t használok, msn=MSN Talk, apk. telepítéshez Apps Installer, memóriakártya kezelésére meg ASTRO-t. Ezek nekem eddig beváltak. Zene hallgatáshoz nekem jó az alap, bár nincs benne EQ, de nekem arra nincs is szükségem. De ki hogyan használja a kütyüjét. Keresgess marketen és próbáld a jó pontszámú appokat telepíteni. Azokkal ÁLTALÁBAN nem szokott gond lenni. Vacakokkal nem érdemes próbálkozni, ha el akarod kerülni a resetet. Tapasztalgasd. Egész jó tökölni vele.
(#3357) delbarta: Én úgy emlékszem, hogy extremedigital is kínálta sygic lite navigációval. Javíts ki, ha tévedek.
(#3364) sz_gabor555: nekem a sygic-kel meggyűlt a bajom. Senkinek nem kellett aktiválni, kivéve engem. Ez már egy elég rossz pont volt. Meg különben is lite volt, hangnavigáció nélkül. Navigon angol ugyan, de azt a pár tőmondatot nem nagy dolog megérteni. Lényegében csak a hangnavi hiánya miatt szabadultam meg tőle. Azt meg csak zárójelben merem leírni (hogy a kinézete kicsit gagyi érzetet keltett. Navigon-nak navigációs rendszer kinézete van)
Bár így, hogy kérdezted, lehet, hogy a navigontól is megszabadulok. A minap kis városkámban pár utcát nagyon félre nézett (jó utcán mutatta a haladást, csak rossz utca nevet írt ki.) Egy pesti teszt kéne neki...[ Szerkesztve ]
-
19_OsY_81
aktív tag
Hasznaltam a 30 napos proba verziojat a Navigonnak, vegul is nem sok bajom volt vele, viszont a Sygic valamiert jobbnak tunt a keirasok alapjan, bar azt nem probaltam.
Gondolom Te igen, szoval igy jonne a kerdes, hogy miert a Navigon mellett dontottel?
Miben jobb az?
Koszi.
-
tildy
nagyúr
-
Tigershark
csendes tag
Halihó!
Nem tudom van-e valakinek tapasztalata a "Power Save Mode Toggle" progival az Android Market-ről. 4 csillagos az értékelése, többen (pl. Desire használók) nagyon pozitívan nyilatkoznak róla, de páran azt írják, hogy nem lehet tudni pontosan, mit is csinál.
Bárkinek bármilyen infója?
-
delbarta
senior tag
Sygic-ot tudtommal csak a gyorsbolt ad a készülékhez. De az is csak a LITE verzió, amiben nincs hang navigáció, más kártyára nem másolható, szóval nem sokat ér. De ha kicsit keresgélsz a neten megtalálod az 'okosított' változatát hang navigációvak, magyar menüvel. Van még a navigon, igo motonav... hirtelen ennyi jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
Hát nem volt egyszerű kikövetkeztetni, hogy mit szeretnél. Musthave app listát felejtsd el. Olyan nem létezik. Mindenki egyénileg szabja át a készülékét. Lehet, hogy van egy app, ami valakinek musthave, neked nem tetszik.
Sygic: telepíts marketről egy appinstallert, nyisd meg és ha a memcard benne van a gépedben, akkor az installer látni fogja a sygic telepítőjét. ráböksz és már működik is.Én sygic helyett Navigon-t használok.
[ Szerkesztve ]
-
tonesz
tag
Milyen autos tartot ajanlotok a desirehoz? Muszaj egyet venni...
Koszi
T -
tildy
nagyúr
Na nekem is megvan vége a ézi.
Pár kérdés: ti hogyhogy kaptatok hozá sygicet?
Aki ne az haszná, az milyan navi progit?Probaltam atopiko atolvasni, de jó lenne egyamolyan musthave leírás, szerintetek mik azok a progik,ami feltéten jó ha megvannak....
(az az eloterben menos felhos progi az mi?) -
nagygabe
csendes tag
válasz
edward2 #3343 üzenetére
Éppen ezzel szívtam én is tegnap. Azt olvastam, hogy az utolsó frissítés óta jött elő ez a probléma.... Egy hónapja még működött, azóta nem próbáltam, csak most. Ugyanaz a hiba, mint nálad.
A megoldás sajnos elég fájdalmas: Factory resetSajnos mindent újra kellett telepítenem, és legalább a fele beállításom is elveszett.
-
Játékos
addikt
Hali!
Azt mondjátok meg nekem, hogy egy file-hoz hogy tudok shortcutot tenni? Konkrétan lenne egy excel tábla, amin a beosztásom van, és jó lenne, ha nem kéne állandóan keresgélni, hanem a home screenre ki tudnám tenni.
Köszi előre is. -
gofry
senior tag
most olvastam, hogy a htc átáll az amoledekről, a sony tft-jére. Nem ad a samsung nekik több amoledet, ugyanis feltett céljuk a galaxy S-sel htc-nél nagyobb piaci részesedés megszerzése. FIGHT ON
-
gofry
senior tag
On their corporate blog, Sprint confirmed today that the Android 2.2 update for the EVO is being finalized. It’s pretty impressive that the FroYo source code was released just two days ago, and already Sprint is finalizing the code. Then again, as a corporate developer, Sprint had access to the source code earlier than the public, courtesy of the private code branch. It’s no surprise that they chose to update the EVO first, given that it’s their crown jewel.
As work on finalizing the software is under way, Sprint expects to launch the update in the near future – which is sure to make a lot of people happy, given the number of EVO’s sold.
With the Android 2.2 upgrade, customers can expect improvements to include the following benefits: updates to user interface, improved EAS Support, improved browser performance, including Flash 10x Support, voice dialing over Bluetooth and application storage on external memory.
Evora hamarosan kész, szóval a desire-re sem kell sokat várni.
-
N4ri87
senior tag
Kíváncsi vagyok, hogy mikor ér ide a froyo. Nagyon várom már.
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha a Handcent sms rá tudja venni a dezit, hogy a led akár kéken és sűrűn villogjon, nélküle miért nem lehet? -
edward2
addikt
Najo kérdés mingyá megőrülök.
Képet akarnék feltölteni picasa webalbumba, de amint rányomok share-re állandóan uj google acocuntot akar hozzáadatni velem... jo még soha nem használtam picasat de tegnapelőtt aktiváltam accountom ott is tehát él... mit kéne állitgatni?
-
sippet
senior tag
válasz
darkpower #3341 üzenetére
eszerint winmo alatt pim backuppal simán lemented az sms-eidet, aztán ezzel androidon visszateszed. sima xml formátumba menti, és abból is állítja vissza, úgyhogy olyan nagy gond nem lehet. legegyszerűbb, ha valamivel lemented winmo-n a dolgokat, aztán átmész androidra, és megkeresed a legjobb megoldást, amivel sikeresen vissza tudod pakolni. elveszni így már biztos nem fognak, hiszen a backup megmarad.
aki androidon sms backupoló alkalmazásra vágyik, annak egyébként tudom ajánlani az sms backup nevű alkalmazást, ami automatikusan menti a gmail fiókba egy megadott label alá az sms-eket. nálam teljesen pengén, hiba nélkül működik hónapok óta.
[ Szerkesztve ]
-
darkpower
aktív tag
htc touch pro-ról váltanék desire-re. De igazából valami univerzális winmo -> android megoldást keresek. pár angol nyelvű megoldást találtam végre, bár jó lenne, ha valaki tapasztalt személy is tudna ajánlani valamit, mert ezeknél elég vegyes visszajelzés van, ahogy nézem. Sms migrator ami talán jó lehet pár fórum szerint, vagy ez:
http://android.modaco.com/content/software/291748/how-i-transfered-windows-mobile-sms-to-android/De tényleg jó lenne találni valakit,aki "végigszenvedte" már ezeket
-
N4ri87
senior tag
válasz
darkpower #3336 üzenetére
Hali!
Nyilván winmo készülékedhez kaptál valamilyen szoftvert. Elvileg ha azt feltelepíted pc-re, usb-n át tudod küldeni az smseket a gépre. Szerintem az smseket is office outlookba fogja tenni. Arra viszont nincs ötletem, hogy desire-re hogy tudod majd vissza tenni. Tedd fel pc-re a HTC sync-et (letölthető netről, aztán tanulmányozd, hogy az smseket hogy kezeli. -
darkpower
aktív tag
Sziasztok!
Pont egy desire-re váltás előtt vagyok, és kéne egy kis segítség. Minden pim adatot át tudtam már ültetni a google szinkronnal hála, viszont az sms-eket nem. Szóval mivel tudnám a wm-ból kimenteni majd áthozni androidba az sms-eket? köszi előre is -
sippet
senior tag
ez nagyon nem mai probléma, a htc amióta a qualcomm msm7* szériás processzorait használja, azóta jelen van gyakorlatilag. még bőven csak windows mobile készülékeket gyártottak, amikor 2007 tájékán elkezdték ezt a hülyeséget, és azóta is tart. az első olyan népszerű telefonjuk, ahol a probléma elkezdett feltünedezni a felhasználóknak, a kaiser volt, azóta az androidos telók is örökölték ezt részben.
-
N4ri87
senior tag
A hw-s gyorsítás hogyan-miképp-mért dolgait valaki tényleg leírhatná, mert ez a dolog számomra vakfolt.
-
Dinamiq
tag
Egyébként ez a hardveres gyorsítás hogy értendő? Van a telefonban egy grafikus gyorsító, csak tiltva van? Ha én jól értelmeztem, akkor most a proci végzi a grafikus számításokat is?
-
Dinamiq
tag
válasz
Integra #3327 üzenetére
Azért arra elég volt a főzött rom is, hogy észrevegyem, hogy az üzeneteknél ha csak a gördítő sávon nézed a csúszkát, az becsapós, mert az üzenetek hosszának függvényében ennek is változik a mérete. Ezért is néz úgy ki, mint ha akadna. Ettől függetlenül a főmenübe tényleg akad, meg lehet, hogy az sms-ek közt is.
A hardveres gyorsítás tényleg jó lenne. -
Dinamiq
tag
Azt hiszem meg van a hiba. Az ES File Explorer-rel nekem sem látszik semmi a másolás után. Tehát nem az android, vagy a készülék hibája. Ez az ES File Explorer hibája. Utána ha használom azt az SD preparáló cuccot, akkor megjelenik szépen amit felmásoltam.
Egyébként Astro-val megy rendesen.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Dinamiq #3315 üzenetére
Gondolom copy paste telefonon. Amúgy ha PCről másolok a telefonra, persze USB módban, akkor nekem sem kell újra indítani.
Vissza térve a ragasztóra, hidd el, csak jól hangzik. Gondolj bele mit érezhettem, amikor megláttam az egér ragasztót a kétnapos telefonom hátlapján. Rotyogott az agyvizem
-
Dinamiq
tag
válasz
delbarta #3300 üzenetére
Nem tudom, hogy mit csinálok máshogy, de most tettem fel zenét. Nekem azonnal látszik. Nem kell hozzá kikapcsolnom a telefont. Egyébként letöltöttem a programot. Pont azt csinálja, mint amikor Usb drive módból Charge only-ba váltok. Kiírja, hogy preparing SD card. De nekem ez megy a program nélkül is. Persze ha a másolás után úgy hagyod Usb drive módba, akkor nem is fogod látni a felmásolt tartalmat. Ezért kell vissza állítani Charge only-ra, vagy lehúzni a kábelt. Neked ez nem így működik?
-
N4ri87
senior tag
Akár mennyire vigyáztam erre a telefonra, kétnapos korában sikerült egér ragasztóba tennem. De hatalmasat csodálkoztam, amikor a hátlapot megdörzsöltem kétszer a kezemmel, majd egy papír kendővél és láss csodát, eltűnt az egér ragasztó
(#3310) Integra: okosan emlegesd az iphone4-et, mert jön valami iboy és átharapja a torkod
. Van egy cikk itt mobilarenan az iphone4 eddig ismert hibáiról. Nézd meg mi zajlik a hozzá kapcsolódó fórumban
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
én nem játszom, egy jó mahjongg játékot se találtam még, de biztos vagyok benne, hogy a hardveres gyorsítás szuperul jönne a menük mozgatásában is és a scrollozásban is.
amúgy tegnap este egyik kollégámmal videóztunk céges bulin, ő a 3gs-sel, én a dézivel, diszkófény, tánc, buli, a 3gs akkora darabos pixelizé volt, hogyén sem akartam elhinni. a dézié ehhez képest maga volt a csodásan folyékony hd film.. pedig ezen is van még mit javítani..
viszont amiket olvasni a 4-ről, legkevésbé sem zavar, hogy marha drága és nem veszek a dézi mellé egyet próbálgatni, semmivel sem jobb. alapvetően két bitang jó telefon, de mindkettő tucatnyi sebből vérzik. nem lesz itt tökéletes teló soha, mondom..
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz
Integra #3307 üzenetére
ja elég cumi hogy olyat akadnak a gamek mint a picsa
más: megvolt életem legbrutálisabb telefon leejtésem, jobb kéz telefon ..mentem ki kakukk sötétben folyosón...villany fel és azzal a mozdulattal ahogy nyúltam a kapcsolóhoz a telefon olyan irdatlanul vízszintesen leesett a járólapra hogy öröm volt hallgatni a hangját akkorát csattant (kb vállmagasságban volt a kapcsoló olyan 170cm ) tehát nem egy laza 1méteres magasság volt ....
csak lenéztem rá és nem akartam elhinni...
na de .. telefon egybe ..nem esett szét....örültem ..na mondom karc,ütődés stb keresés vagy 10 percig nagyon alaposan..de SEMMI
eszméletlen jó anyagból van ez a telefon ..ami körbe veszi ez a bársonyosan "puha" anyag vagy miez ..de valami csoda egy dolog ez ...semmi baja nincs. HTC
-
Bdanyy
addikt
Köszi a válaszokat.
Igen, ahogy olvasom látom hogy sehol sem fenékig tejfel minden.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Olvastam róla, hogy egy frissítés után a Desire és a Nexus One megkapja a 720p-t. Esetleg egy ilyen tesztvideót be tudtok linkelni a minőségéről? Köszi előre is
-
gofry
senior tag
Srácok egy olyan msn, vagy összevont messenger appra lenne szükségem ( nem a palringora) ami kiírja mood message-be hogy éppen merre járok
-
Dinamiq
tag
válasz
james008bond #3299 üzenetére
Mikor fut egy program, akkor mondjuk home gomb. Elindítasz egy másik progit. Ha vissza akarsz térni az előzőre, akkor home hosszan, majd ráböksz a listából. De ha kint van ikon az egyik képernyőn, és úgy böksz rá, akkor is előjön. Tulajdonkép amíg be nem zárod, addig futni fog. Talán egyszer bezárja az ütemező, ha rég nem használtad, vagy ha kell a memória. A bezáráshoz meg használj valami appkillert.
Egyébként a kijelző olvasható napfényben is. Néha elég elfordítani picit és egyből el tudsz olvasni mindent. Van ennél sokkal rosszabb TFT is. Annyira nem vészes az amoled
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 4
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autóhifi
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest