Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgerry79
csendes tag
sziasztok
két kérdésem lenne
1, kapok egy vCard-t rákatt és kiírja hogy elmentette, de sehol sem találom. Mit csinálok rosszul?
2, mms-t küldenének nekem, de valami hálozati hibát küld és nem tölti le a képet
Köszi
Gerry
-
LouiS22
veterán
Erről beszéltem korábban.
Mellesleg rossz hír, hogy ugyan ott a 720p, de az nem derül ki, hogy milyen formátumban menti le, illetve mennyi az fps. (Az meg egy harmadik kérdés, hogy egy gombostű nagyságú szenzor maximum speckóiban képes HD-ben rögzíteni, de a minősége valahol a VHS környékén lesz).
-
kokler
aktív tag
válasz
LouiS22 #3679 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=PEF-U_eBrEQ
Egy linket azért csak megér
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
#41635072 #3684 üzenetére
Én utcán, buszon hallgatom a rádiót, így nem tudok érdemi választ adni a kérdésedre, mivel ezek a helyek természetükből eredően zajosak. Egyvalamit viszont biztosan tudok: az antenna egészen biztosan nem bivalyerős, ugyanis pl. vonaton, mozgás közben bizony szakadozott a vétel. Persze az is lehet, hogy épp holtsávban mozogtam (bár kissé fura lenne). Egyébként a rádió a legfontosabb?
-
sbazsi
veterán
létezik olyan progi, amivel wifin keresztül tudok a memóriakártyára másolni?
-
törölt tag
válasz
LouiS22 #3683 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen!
Még az érdekelne, hogy mennyire tapasztalható zenehallgatásnál, illetve rádiónál háttérzaj?
Miylen a hangminőség?
Mert pl egy Samsung I8000 (omnia 2) hatalmas cslódás volt a Nokia N78 után e téren. Hatalmas háttérzaj, rohadt gyenge hangminőség...[ Szerkesztve ]
-
Dinamiq
tag
Lehet nem tekerted fel a hangerőt beszélgetés közben. Azt olvastam, hogy akkor viszhangos. Ez az owerclock nem a SetCPU-val megy? Valami hasonlót olvasok a linkelt oldalon. Nekem az is gondom volt a hasonló romokkal, hogy amíg alacsony órajelen járt a rendszer, addig néha előfordult, hogy nem reagált. Elég idegesítő volt. Aztán 1-2 másodperc alatt észrevette, hogy szeretnék valamit és felpörgött. Na onnantól kezdve semmi gond nem volt vele.
Egyébként tetszik ez a rom. Az ikonok is szépek. Ráadásul nincs tele minden sz.rral
[ Szerkesztve ]
-
gofry
senior tag
htc confidental képeket nézve, még van esély a 720p-re
reméljük így is marad, mindenesetre a froyo elég jól muzsikál a teszt videokon, ha ennél jobb lesz vagy csak ilyen marad, azt hiszem nagyon remek kis rendszernek nézünk elébe
-
andrew01
tag
válasz
james008bond #3665 üzenetére
EZ nagyon komoly.. az enyém is 5-6 hetes.. és ma elöször meggajdult... ugyanúgy mint Neked jamesbond.. újraindítottam, jó lett, de rá félórára kicsit lapozgatok a Sense oldalak között és megint káosz.. vagy ugrál vagy nem mozdul meg a Sense megnyomom a 'Phone' -t erre a '+' aktivizálódik..meg hasonló abnormális dolgok..
De ez milyen már hogy nekem is ma.. Tiszta Sci-finajó persze nem örülök ennek.. mostanában sok progit telepítettem.. lehet valamelyik a bűnös.. Lehet hogy Soft Reset lesz belőle..
Nemhinném Jbond, hogy szervízes téma. Attól függ milyen adatokat.. Az sms-ket és a beállításokat automatikasan elmenti a teló, de 3rd p. progik adataival már gondban vagy.. hol vagy már Froyo..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
FM rádióban lehet úgy az állomások közt váltani, hogy nem tapizom a kijelzőt, cask egy gombbal léptetek?
Esetleg valamiylen "távkapcsolós" fülessel ez megoldható? -
Játékos
addikt
válasz
barrasz #3666 üzenetére
Én vettem Brandot-t, de mattot, mert ugye eléggé tükröződik a Desi képe. Namost. A fóliával nem tükröződik, illetve nagyon nagyon jó tapicskolni, mert nem tapad, mint az üveg, illetve gyakorlatilag alig lehet összemaszatolni, egyetlen törlés a pólóba/gatyába
, és nyoma sincs a ganénak.
Viszont cserébe eléggé sokat veszít aképminőségből a Desi, így 2-3 nap próbálgatás után az előnyei ellenére levettem, és rátettem egy CD-tokra, később lehet még használni, mert semmi baja sincs.
Legközelebb (mondjuk, mikor felkelek) valami totál átlátszót fogok venni. -
sippet
senior tag
válasz
ATM_automata #3659 üzenetére
hivatalos 2.2-es romokban termeszetesen sense lesz. neten mar keringenek fotok, amiken az uj verziot futtato desire lathato. varhatoan heteken belul lesz hivatalos frissites is.
most egy nap hasznalat utan azt mondom, hogy kulonosebb bugok nicsenek a 2.2-es fozott romban, legalabbis abban, amit en hasznalok. annyi a gondom, hogy a bongeszo bar kurva gyors a betoltesi ido tekinteteben, az oldalak gorgetese es oldaliranyu mozgatasa nem olyan gordulekeny, mint a 2.1-ben, de ezt ki lehet birni. szoval rendszeres hhasznalatra is siman jo most mar a froyo, nem csak a nagyon kiserletezo kedvueknek ajanlott. persze az igazi azert a hivatalos gyari frissites lesz majd varhatoan, es majd amikor azt kezdik el felturbozni a modaco-s es xda-s arcok.
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Holnap megyek fóliát venni a speedbe érdeklődnék,hogy melyiket vegyem.
Ha van tapasztalat akkor szívesen venném. -
james008bond
őstag
Sziasztok!
Holnap lesz 5 hetes a készülékem és eddig minden simán ment rajta. MA észrevettem, hogy akadozok a soft és amikor írok akkor "melléüt" vagy nem érzékeli az érintést vagy pedig összevissza "ugrál" a kurzor vagy pl az alapképernyők között nem tudok lapozni, csak többedik nekifutásra....már reseteltem az érintőbevitelt, meg kalibráltam is ( akkor sem mindig reagált a billentyű érintésére vagy nem az reagált, amit tapicskoltam ), többször újraindítottam még elemet és kártyákat is kivettem. Szerintetek szervíz? Tönkrement a teló? Ezt mondjuk nagyon sajnálnám...esetleg valamilyen más megoldás? Hardveres vagy soft reset?Előtte adatokat h mentem el? -
Cicero
őstag
Sziasztok! Ma beszereztem egy htc Desire telót, nagyon tetszik, az Android Market is kezd "felnőni" - nagy szívfájdalom hogy nem sikerült elérnem a fizetős appokat.
A kérdésem is ehhez kapcsolódik, érdekelne hogy lehet megkerülni a boltot?...
Priviben valaki rámdobna egy üzit valami forrással, vagy leírással? Előre is köszönöm! -
mumk
tag
válasz
ATM_automata #3661 üzenetére
Természetesen benne van, csak a gyári kernel nem támogatja. Hogy miért, azt csak a htc tudja.
-
mumk
tag
válasz
ATM_automata #3659 üzenetére
Mivel, az N1-es froyo romokat faragták át, sok minden nem működött kezdetben és a videó felvétel volt ami utoljára oldódott meg. Az n-es wifit a 2.1-es romok is tudják, csak persze nem a gyári...
Innen lehet szedni a hozzávalót. [link]
-
ATM_automata
őstag
sippet: Köszi az infót. Ma kb 3x kellett restartolnom a Pulse-t szóval lassan eljutok oda, hogy lecserélem....földhöz csak azért nem csapom, mert műszaki cikk barát vagyok
mumk: Milyen video működik?
Kissé elvesztettem a fonalat. Az N-es wi-fi hogy lehet, hogy megy? Szoftveresn volt butítva?
A 2.2-nél azért nincs Sense, mert nem HTC 2.2-es rom? Gondolom a gyári 2.2-be, (ha megérjük) megint benne lesz. Vagy nem?
-
sippet
senior tag
válasz
Dinamiq #3656 üzenetére
arra keszulj, hogy a sense ui-nak a 2.2-vel bucsut kell intened. a felsorolt dolgok nagyjabol jok lefedik az extrakat.
ami nekem nagyon tetszik, hogy a flash plugin a bongeszoben beallithato on-demand modra is, tehat csak akkor es csak azt a tartalmat jeleniti meg, amire az oldal betoltese utan raboksz, hogy azt szeretned latni. ez igy szerintem tokeletes implementacio, hiszen nem eszi automatikusan az eroforrasokat es az adatforgalmat.
atm automatanak meg annyit, hogy ha tenyleg csak 40mb-nyi appot hasznal, akkor siman valtson desire-re, mert egyebkent semmi berhelest nem igenyel a telo. task killert se kell hasznalni.
-
LouiS22
veterán
válasz
james008bond #3650 üzenetére
RDS egészen biztosan működik, de kissé furcsán. Én elkezdtem beírni az adókat a rádióba, aztán kiléptem és láttam, hogy pár megjelent magától is...
-
Dinamiq
tag
válasz
james008bond #3650 üzenetére
Dehogy nincs. Az enyémen is van, csak eddig még soha nem láttam működni
-
ATM_automata
őstag
válasz
delbarta #3641 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Egy olyan telefon szeretnék, ami berhelés nélkül is tökéletesen megy, tudja amit tudnia kell. Ha lesz hivatalos 2.2 akkor meg megint egyel bentebb leszünk, ami megint csak még kevesebb berhelést igényel.
Igazából most se használok sok app-ot. Szerintem Max 40Mb lehet ami telepítve van....
-
delbarta
senior tag
válasz
ATM_automata #3632 üzenetére
Én egyetlen egy dolog miatt gondolkoztam el a rootoláson, mégpedig az sd kártyára való telepítés. De miután megtudtam, hogy a 2.2-ben alapból benne lesz, számomra értelmét vesztette az egész. Teljesen jól működik minden funkciója, gyors, stb. Akkor meg minek berhelgessem. A fizetős market sem érdekel, úgysem vennék semmit. A legjobb fizetős cuccokat megtalálni máshol is.
-
ATM_automata
őstag
Én is modaco-s romakt használgatok a pulse-on. Most az FLB van fenn, de a Paul fele T-style rom is fenn volt.
A Desiré esetében miben más az a rom, amit írtál(2.1)? A 2.2-es rom hozott valami újat? akár sebességben, akár funkciókban? Mondjuk sebességben egy 1ghz-es procinál nem hiszem, hogy nagyon érezhető lehet a gyorsulás
[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek hiányozna a softreset és nem ismerné a módszert:
Power + Vol Down + Trackpad
Nem mintha sokat kéne újraindítani a cuccot, de ez megoldja -
sippet
senior tag
válasz
en tegnapig modaco cr-en kuldtem, most feltettem az egyik froyo romot. mostanra az osszes bugot kiszedtek belole, minden mukodik faszan. kivancsi voltam arra is, hogy egy ilyen gyors telon hogy fut a vanilla android, es faszan.
aki sokat berhel ilyenekkel, azoknak egyebkent tudom ajanlani a rom manager nevu appot, marketbol letoltheto rootolt keszulekekre. a lenyege, hogy a romfejlesztoknek van lehetoseguk csatlakozni a program mogott allo kozosseghez, es a programon belul kozzetehetik a sajat romjaikat keszulekspecifikusan. a program a sajat recovery-jet is fel tudja tenni, igy sokkal konnyebben elrhetove valik a recovery, nem kell szamitogep az elinditasahoz. a legkitlralyabb, hogy ha kijon a telon levo romnak egy uj valtozata, azt erzekeli, es ugyanugy tud ota frissitest, mintha gyari romot tolnanak ki hivatalosan. kurva jo talalmany, megrogzott rom flash-eloknek maga a mennyorszag.
-
Integra
titán
válasz
én személy szerint a gyárit nyúzom, több okból:
nincsen időm és türelmem ahhoz, hogy ezzel foglalkozzak és ha szabadidőm van, mást csinálok. nekem egyszerűen működnie kell, akkor a lehetőség legyen adott. meg elég jól lehet nyomogatni alapvetően a gyárit is szerintem.meglepődnék ha a dézire nem jönne ki a 3.0, ugyanis azzal hogy a samu nem tud amoledet szállítani még egy ideig azért a dézi valahol a legjobb telói között lesz a htc-nek, úgyhogy ettől azért nem félek.
hogy a 4.0-t lehet e majd még telepíteni rá? na ez már sokkal kérdésesebb lehet.ami még a dézi mellett szól, az az, hogy ezen biztos minden app futni fog, mert elsőre mindent erre írnak meg. sok appnél olvasni a commenteknél a marketban, hogy mely telókon nem fut. a dézin mindegyik fut.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
Integra #3631 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy a Primo Android alá lett fejlesztve
Természetesen nincs, ne is keresd. WinMo változatot tesztelt a minap a hwsw (remélem nem ölnek meg, hogy itt "reklámozom" őket.
Na akkor újra, sokadszorra
Android alapú, működő offline navi programok:
Sygic
Navigon
NdriveUtóbbi kettőből találsz próbaváltozatot is a Marketben. Ndrive a TopMap térképét használja (ezzel megy a magyarok által kizárólag ismert navigáció is
).
-
Dinamiq
tag
válasz
LouiS22 #3624 üzenetére
Az sms kérdés megoldva. Köszönöm!
A memóriáról már sokan írtak egész jó dolgokat. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ezek tényleg rendszer szintű folyamatok-e amik szintén úgy lezabálják a memóriát, mint az automatikusan elinduló programok? (valószínű, hogy igen és ezért nem látni futó programként) Erről még nem írt így senki. Természetesen nem zavar, mert soha nem volt a kevés memória miatt lassulás.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Integra #3629 üzenetére
Köszi a tájékoztatást. Félek, hogy mi van, ha mondjuk a HTC nem adja ki Desirére a 3.0-át...akkor beszívtam
A WildFire 80K, a Desire meg 140K...azért van különbség...Mondjuk WildFire-t még nem igen tesztelt senki szerintem...Youtube-os videókat láttam, azon nem volt lassú mondjuk
Párhuzamosan olvasom a Pulse és a Desire topicot. Érdekes, hogy Pulse esetében már olyan szinten van a topic szakmaisága, meg a moddolással kapcsolatos része, hogy szinte minden a moddolt Rom-okról szól, itt ezt nem tapasztalom. Itt mindenki a gyári romot nyúzza?
Én warezbe néztem, ott nincs, úgyhofy feltételezem legálisba sincs. A Primot tesztelem PNA-n, hát kell vele varázsolni, hogy minden jó legyen...de mostmár megy..
-
Integra
titán
válasz
LouiS22 #3628 üzenetére
van már primo hivatalosan kiadva??
csak mert nálam nincsen marketben.#3630: ez még hagyján, egy dolog, a nagyobb baj az, hogy szarok lettek a szoftverek. nem érdekel engem ha nagyarcú multi, csak a termék legyen jó, de az meg a 2006plus óta egyre gázabb.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz
ATM_automata #3626 üzenetére
soha nem fagyott eddig a dézim.
belassulni 3-4 naponta betud. nálam 24/7 bevan kapcsolva.
bannak igazi zabáló appok, mint pl nimbuzz, azoknál látványosan lassú a kilépés belőlük.
van, hogy pl bekapcsolom a mobil netet és maga a kapcsoló nem reagál, csak egy fél perccel később. na ilyenkor belül tuti dolgozik ezerrel és lövi le ami már nem kell, aztán megy flottul megint. ilyenkor egyszerűen hagyom, nem csesztetem, mert csak még lassabban fejezné be a takarítást.
jól látod, a 3.0 miatt nem érdemes gyengébb telót venni.
vagy várj még ki, karácsonykor még nagyobb lesz a kínálat, talán 10-20e ft-os csökkenés is lesz emiatt, bár nem nagyon hiszem. -
LouiS22
veterán
válasz
ATM_automata #3625 üzenetére
Persze, a Motonav a Motorolának brandelt Amigo (ennek az IGO változatát adták a Spica mellé). Ettől még egy illegális, magyarul mondva warez program. Hivatalos támogatás nem volt, és nem is lesz hozzá, ráadásként legalább három, mondjuk ki nyugodtan: jobb navi létezik Android alá. A NavNGO számára nem az Android az elsődleges platform. (SZVSZ az Amigo a NavNGO félresikerült terméke, nem véletlenül kezdtek bele szinte azonnal a most megjelent Primo fejlesztésébe).
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Nem, valamit félreértettél. Egy alap usernek root nélkül is teljesértékű készüléket jelent a Desire. A root itt annyit tesz, hogy teljes hozzáférést (illetve ez sem teljesen igaz a Desire esetében) kapsz rendszermappákhoz is: magyarán ki tudsz szedni "felesleges programokat", hozzáadni újat, stb. A rootolásnak semmi köze az alkalmazások 99%-ához, legyen az fizetős, vagy free. A google üzletpolitikája szerint megvannak azok az országok (mi sajna még nem tartozunk közéjük), ahol lehet vásárolni a Marketen található fizetős programokból is. De szerencsére majd' mindegyik fizetős programnak megvan a free változata, vagy egy alternatívája, szóval emiatt nem kell aggódni.
Belső memória: ez megint felhasználói szokásoktól függ: értelemszerűen egy újonc tele fogja tömni mindenféle, egyébként soha nem használt programmal a telefont, aztán szép lassan rájön, hogy mi az, amit használ, és mi az, amire egyáltalán nincs szüksége. Az első hetekben emiatt simán előfordulhat, hogy teletöltöd a telefont, és találkozol a klassz, low space noti-val.Viszont! Ha már root-olásra adod a fejed (mert miért ne?
), akkor újabb lehetőség nyílik meg előtted: a neve APP2SD. Ez gyakorlatban annyit tesz, hogy a memóriakártyán létrehoz egy EXT3 partíciót, és ide fognak települni a programok. Magyarán amíg a memkarin van hely, addig telepítgetni is tudsz. Jópofa dolog (én nem használom). A Froyo (ez az Android következő, 2.2 változata, nemrég jelent meg, elméletileg a HTC most ácsolja a Desire-hez, bár ki tudja, hogy mikorra lesz kész, a HTC-nek nem túlzott erőssége az aftermarket support...) már natívan támogatja ezt a lehetőséget, azzal a megkötéssel, hogy az alkalmazások szerzőinek kell engedélyeznie ezt a funkciót.
Taskkiller: ezt mindenki maga döntse el, én azt mondom, hogy lehet használni, de ésszel - korábban is írtam: ez nem windóz.Óvatlan és tudatlan kezek bezárhatnak olyan alkalmazást is, amire éppenséggel szüksége lenne (láttam rá példát, hogy valaki kinyírta a clock-ot, aztán másnap reggel sipált, hogy nem ébreszt a telefon, de szar...).
Remélem, hogy valamelyest sikerült tisztítani a képet!
-
ATM_automata
őstag
válasz
LouiS22 #3624 üzenetére
Ez a memória kérdés engem is érdekelne. Senki sem tudja, hogy hivá tűnik a fél giga ram nagyrésze, és miért csak 140-150mb marad? (ahogy írtátok). Ez azért mindenképpen olyan dolog, amit érdemes lenne megvizsgálni.
Még nem sikerült döntenem, hogy mire cseréljem a pulse-t, desire-nél vannak olyanok, hogy lefagyás, lassulás, sms-ek nem érkeznek meg, stb? Most nézegettem a WildFire-t, az se tűnik rossznak, de kérdés, hogy szabad-e 1ghz-alatti gépet venni, ha a 3.0-ás android csak azokra lesz elérhető......
-
LouiS22
veterán
válasz
Dinamiq #3620 üzenetére
Kapcsold ki a gyári SMS program értesítőjét (Settingsben pipa ki). A memória elfogyástól meg nem kell félned, azt kell megérteni, hogy ez nem windóz, hanem némiképp eltérő logika mentén próbál működni, egyébként pedig van egy belső task killer, ami azért bezár ezt-azt, ha úgy gondolja, hogy szüksége van arra a memóriamennyiségre.
-
Integra
titán
válasz
ATM_automata #3613 üzenetére
lassan kint lesz az igo primo, ez az amigo egy fos.
primo-ban azért reménykedem hogy a régi szép idők 2006plus minőségét hozza újra. -
Dinamiq
tag
Ha kapok smst, a handcent sms egyből jelzi. Minden jól működik, de a gyári program is dobja az értesítést. Ez elég idegesítő, mert 2x kell nyomkodni emiatt. Van erre valami megoldás?
A másik egy érdekes dolog. Nem tudom kinek tűnt ez fel. Ha kikapcsolás után megnézem a rendelkezésre álló memóriát, akkor az olyan 240Mb. Ha mondjuk megy egy napig a telefon, akkor ez lecsökken 140Mb-ra. Természetesen úgy nézegetem, hogy be van zárva minden futó program task killer-rel. Mitől van ez? Én arra tippelek, hogy vannak a rendszernek szolgáltatásai, amik ha pl. használom a gps-t elindulnak. Majd ezek mivel van elég memória nem záródnak be. Mivel rendszerfolyamatok így nem látom a task killer-rel. Ez nem okoz semmilyen gondot, csak érdekes, ahogy "elfogy" a memória.
-
Dinamiq
tag
Rootolás nélkül is megy majdnem minden. Ráadásul a rootolás nem bonyolult. 3-4 lépés. Fizetős appokat nem tudsz root nélkül feltenni. Ha annyira megy a warez, akkor meg nézz rá majd egyszer az androidos programokra. Biztos találsz pár dolgot.
Ráadásul ezekhez sem kell a root.
A task killer nem létszükséglet. Van aki használja és van aki nem. Ráadásul a legtöbb ilyen program automata módban is tud működni és mindegyikben van tiltó lista is. Nem kell ezzel sem szenvedni. Ennél sokkal fontosabb egy olyan program, amivel a különböző dolgokat kapcsolgatod. (wifi, kijelző fényereje, gps, stb ...)
A memória hamarosan elég lesz, mert jön a froyo és megoldódik az SD-re való telepítés.
A market nem rossz. Van még hova fejlődnie és fejlődik is szépen. Egyre több és egyre jobb programok kerülnek fel. Eddig nem igazán volt olyan dolog, amire nem találtam volna megoldást. Max néha kompromisszumot kell kötni.
-
Hooper
őstag
Hello!
Rágódok egy ideje a leendő telefonomon, a Dezi és a 3GS között vívódok. Tulajdonképpen meg is győztem magam, ma be is mentem a westenden a VODAhoz, h megvegyem, de természetesen nemvolt még készleten
Ha már telóhoz nem jutottam olvasgattam a fórumot, és csöppet elbizonytalanodtam. A 3GSről 2 ok miatt mondtam le: egy 100feletti készüléknél ne keljen már lemondanom alapszolgáltatásokról, és csak töréssel lehessen "rendesen" használni. Valamint olyan tömeg telefonná vállt h az már kiábrándító
Azonban most a HTCvel kapcsolatban olvastam h ugyanúgy érdemes a JB csak itt ROOTOLÁSnak hívják, ami ráadásul nem is tűnik egyszerűnek. Jól értelmeztem h enélkül kevés az APP és csakis a free-ket lehet elérni?
Valamint az 512es belső memória nekem kicsit szegényesnek tűnik.
Ezen osztoznak az appok, az üzenetek, telefonkönyv, csengőhangok?
Ezekkel a taskkiller jellegű programokkal is folyton játszani kell/érdemes?Bocsánat ha szkeptikusnak tűnök, de a fórumot olvasva elég macerásnak tűnik a telefon de javítsatok ki ha túl aggodom
más: az Android market hol van appok terén az iTuneshez képest? Most töltök le épp bnőmnek egy torrentet amiben van 22gigányi progi (mind full verzio és JBs 3Gsre felrakható..ez azért csöppet elgondolkodtatott :S)
-
LouiS22
veterán
-
ATM_automata
őstag
-
Tiboy86
tag
válasz
ATM_automata #3610 üzenetére
Akkor úgy is feltehetem a kérdést, hogy melyekhez vannak jobb térképek. Sygic fent van már és gond nélkül működik, kevesebb helyet is foglal a fő meghajtón, érdemes iGo-t megnéznem?
-
Tiboy86
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy az iGo egész képernyős legyen?
Egyébként melyik a részletesebb, jobb, a Sygic vagy az iGo?Előre is nagyon szépen köszönöm a választ!
-
Játékos
addikt
Egyébként most néztem a sajátomat, éppen túl vagyok a 24 órán, és 38%-on áll az akksim. Volt kb. 2 óra zenehallgatás fülessel, egy óra böngészés egy kis jutyúb videoval fűszerezve, egy GPS-es távolságmérés az otthonom, és a melóhelyem között (kb. 18 perc, 1700 méter) vagy 10 telefonhívás (összesen 30-40 perc). Estig kibírja, de akár itt is tölthetném a munkahelyemen. Én nem várok többet. Persze nagyon örülnék neki, ha többszörösét bírná, de még eddig nem sikerült olyan helyzetbe kerülnöm, hogy nincs áram a közelben, és lemerül a telefon.
-
Játékos
addikt
Egyrészt: pótakksi, vagy külső akksi/töltő, szivargyujtótöltő, hálózat, akármi, amin USB van, napelemes tültő, stb...(sőt, én csináltam pici zselés akksiból szaré'-hugyé' töltőt magamnak kiránduláshoz
)
másrészt: igen, ennyit fogyaszt a többi kütyü is. Egy laptoppal se tudsz hetekig netezni, pedig nagyobb az akksija, mint szegény Desi... -
ATM_automata
őstag
Az én korábbi szabad memóriával kapcsolatos kérdésemre senki nem tud semmi okosat mondani?
-
bazsoo
csendes tag
Ujra ugyan az a gondom
Fel ora wifis metezestol miert esik 100%rol 85%ra az akksi?
Mit csinalok rosszul?
Ez mindenkinel igy van? Ilyen gyorsan merul?
Es ez normalis? -
Integra
titán
miért van az, hogy nem fogadja el, hogy a hancent sms-t használom tartósan?
állandóan, mikor kapok egy sms-t, mindig feljön a program kiválasztó ablak, hogy melyik alkalmazást akarom használni hozzá, kiválasztom a handcent-et, kipipálva, hogy tartósan ezt akarom használni, és erre mégis, a következő sms-nél mintha semmit sem állítottam volna be... és ugyanez van a képnéző program esetén is.
ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest