Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
A telefont teljesen alap állapotba visszaállítani, a Factory Data Reset el lehet?
RazorGTR1 : most sikerült a kapcsolat, Windows
-
Hege-Zs
tag
Software update:2.29.405.5
-
Hege-Zs
tag
A kezem össze tenném két napért
Nem túl sokat nyomkodom(bár akkor intenzíven:net,zene,market,stb) és mióta megvettem,minden nap töltöm,de szerintem egy reális 1,5 napra belehet állni hogyha már nem akkora újdonság...nekem még az -
r4z
nagyúr
Hát kapásból a 2 nap valószínűleg nem lesz meg egyikkel sem. Ha játék alatt komolyabb multitouchot és 3D-t igénylő játékokat (Gameloft) érted, akkor Nexus S, ha megfelel az Angry Birds, Doodle Jump és társai, akkor Desire. Anyagminőségben jobb, a Sense felület pedig alázza a gyárit - persze mobilinternettel az igazi. Fényképezésből a Nexus S a jobb, muzikalitásban is jobb (ha ugyanaz a hangchip van benne, mint a Galaxy S-ben), bár utóbbiban a Desire is teljesen korrekt. Ha ennyi lenne a használat, akkor viszont felesleges buherálni a Desire-t is (a kevés belső memória miatt szokták általában), tökéletesen használható out-of-box állapotban is. A Gingerbreadet pedig a Desire is megkapja, még ebben a negyedévben. Ha van lehetőséged rá, próbáld ki mindkettőt.
Criton: Teljesen normális. 16GiB = ~14,5GB Azt, hogy miért nem ismeri fel a telefont a Win, fogalmam sincs, elvileg driver nélkül is mennie kéne.
-
Criton
veterán
Telefonnal leformáztam a kártyát. Az normális ,hogy csak 14.73GB ot lát a telefon?
Csináltam egy tesztet is: Write 6.4 Read 5.0 lett.
A régi kártyáról az adatokat nem tudom lementeni most itthon, mert a Windows 7 nem ismeri fel a telefont, ha DiskDrive-ra megyek, pedig a legújabb Drivert raktam fel.Oprendszer Windows7 64bit, ötlet
-
tonyi
tag
"Buherálásra" is hajlandó vagyok. Mire használnám a telefont? Jó kérdés. Telefonálásra elsősorban, aztán játékra. A zenehallgatás és fényképezés nem olyan fontos, de nem baj, ha jobb képet csinál, mint a jelenlegi mobilom, ami egy Nokia 5800. (Csak symbianos telefonom volt/van már 2005 óta)
Mi fontos egy készülékben? Legyen megbízható és mondjuk számomra átlagos napi használat ( kb. 0,5-1 óra telefonálás, 0,5 óra net, 1 óra zenehallgatás vagy játék) mellett bírjon ki 2 napot. Ezt a kétéves 5800-ám vígan teljesíti. -
Hege-Zs
tag
Köszönöm a segítségeket
-
szegto
senior tag
Üdv.
Felraktam a Go Lanchert.
Valahogy el tudom érni a htc-s widgeteket?
Nyomok egy menü gombot a főképernyőn, de csak androidos widgetet látok. -
Criton
veterán
A fólia felrakását úgy ahogy lehet elszúrtam
Majd kell vennem egy újat és akkor remélem, olyas valaki fogja majd felrakni aki ért is hozzáA memóriakártya is megjött. Akkor elég csak a telefonnal megformázni?
A BRANDO gumírozott hátlap védőtok viszont nagyon jó.
Fóliát más is rontotta már el? Vagy csak nekem nem volt egyértelmű a felrakása
-
r4z
nagyúr
-
sssz
őstag
válasz
Hege-Zs #25478 üzenetére
én az opera minit használom, mert kevesebb adatforgalmat generál. ezenkívül tökéletes netezési élményt nyújt. a flasheket picit lassabban kezeli mint a gyári, de én olyanokat nagyon nem nézek, így az opera mini nekem megfelel.
de vigyázz, van a neten opera mobile is, de az nem csökkentett adatforgalommal dolgozik úgy tudom, de ettől függetlenül az is nagyon jó. -
tonyi
tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlásán gondolkodom. Az egyik választottam a Desire, a másik a Nexus S. Bár a két telefon nem egy árkategória, de mivel a Nexus S hardveres alapja a Galaxy S így szerintem a fentebb említett két telefont is össze lehet hasonlítani.
Ami nálam a Desire mellett szól:
-design
-ár
- SenseAmi a Nexus S mellett szól:
-mindig a legfrisebb android
-erősebb hardverMégis melyiket válasszam? Mik a Desire előnyei és hátrányai?
-
Hege-Zs
tag
Erre énis gondoltam
Éppen ezért próbáltam ki 4-szer egymást után....de megpróbálom majd még..hátha.
És szerintetek a netezésre jó a gyári böngésző vagy pedig van annál jobb a marketen?Az internetre visszatérve,nem akarok azon netezni folyamatosan,mert megosztom itthon a netem wifin,és úgy fogok rajta pl market-ezni,de azért jó lenne tudni,hogy mennyit neteztem el az adott hónapban...le is töltöm valamelyik progit
-
sssz
őstag
válasz
Hege-Zs #25475 üzenetére
nem ismerem, én telenoros vagyok. 500mb csomagom van az előfizetési díjban, de soha az életben nem használtam még el 200mb-nél többet, pedig rendszeresen használom a mobilnetet. netezés, facebook, különböző szinronizálások, telepítgetések. persze ha van wifi közelben ráállok, de azért használom bőven.
-
Hege-Zs
tag
Jaj mégvalami...a facebook-os kliens nem akart beengedni...más is találkozott ilyen hibával?
-
sssz
őstag
válasz
Hege-Zs #25463 üzenetére
az elmúlt forgalmat max akkor tudod meg ha a szolgáltatódnál beregisztrálsz az online ügyfélszolgálatra. pl telenornál van ilyen.
ha felrakod pl a netcounter appot a marketről, akkor láthatód a mai naptól bonyolított forgalmadat. akár mobiladatforgalmat, akár wifit, külön-külön.
-
Hege-Zs
tag
04.01.-én vettem a telómat...honnan tudom meg,hogy eddig mennyi internetes adatforgalmat bonyolítottam le?
-
siofok
őstag
énmost amióta Pzoley elkészítette a villain 1.8 data2sd romot,azóta azt használom,és lekopogom nagyon szuperül muzsikál!
Viszont a gps része nálam is elkezdte a hülyéskedést,bár ettől még használható,annyit csinál hogy kb 5-10mp alatt megtalálja a műholdakat,azt 4-5mp-re elfelejti,és utána fixálódik.De ez abszolut nem zavaró.
Viszont aki használja a miren browsert,árulja már el,mit kell állítani,hogy a facebookon lássam a chat partnereket?Múltkori romon belőttem,mutatta,de most egyszerűen nem jövök rá mit csináltam.
a böngésző tipusát chrome-ra állítottam,ugy nem mobilnézetbe teszi,de mégse megy a chat.
-
zolxer
csendes tag
Sziasztok valaki meg tudná mondani nekem hogy ha meglévő előfizetésre veszem a HTC Desire HD-t az telenoros lesz-e vagy független mert nagy a kavalkáz már e téma körül.Köszx
-
dombila
őstag
válasz
Slukkica #25453 üzenetére
Igen, de ez csak a read sebességet növeli, Zolinál meg az írás is bitang gyors volt. Azt mivel érte el?
Bár ha egy SD kártya max 6-7-el tud írni - fizikailag -, akkor a mérőprogramot a megnövelt írás cache méret csapja be egyszerűen. Azt hiszi a mérőprogram, hogy a kártyára írt ki valamennyi adatot adott idő alatt, holott csak a kártya cache-be, és az lassabban ill. később íródik ki a kártyára, de erről a program mit sem tud.
-
Slukkica
őstag
válasz
james008bond #25452 üzenetére
SD speed booster pontosan a neve. Most próbáltam ki. Köszi a tippet.
A program 2048-at mondja a legmegfelelőbbnek. De a speed test ugyanannyit ad mint amikor pzoley által megadott file-ban kézzel írtam be.
A rom amin próbáltam RCmixHD 3.5 A2SD+ Unrotating. Amugy nekem alapon 1024-en volt, 24-25 read-del.
2048-on evvel a programmal 47-51-re ment fel az olvasás. -
dombila
őstag
válasz
pzoley #25446 üzenetére
A sys/devices/virtual/bdi folderben a 179:0, 254:0, 254:1, stb - van egy csomó - folderek melyike mit jelent? Erre van valahol valami leírás? Mert így van 12 folder, mindegyikben egy read_ahead_kb file, és nem tudom melyik mit szabályoz.
Ezek minegyike játszik az SD sebességben, vagy csak 1-2? -
batabe
senior tag
van valakinek otterbox commuter tokja desirehez?
1-2 valós fotót szívesen vennék a már ismert marketinges reklámfotókon kívül, és ha valakinek a közelben lenne (BP), akkor személyesen is megnézném.gondolkozom egy beszerzésén, mert hétvégén volt egy kisebb esése, és hiába volt tokban, pont úgy esett, hogy olyan ponton találkozott a földdel, ahol nem volt tok, és kicsit megnyomta a keretet
-
gps76
őstag
válasz
lefkosia #25412 üzenetére
Nekem volt Galaxy S-em,de nem igazán jött be a túl kontrasztos kijelző miatt zavaró pl.:ezt a fórumot is olvasgatni.
A sebessége meg a szabad ram miatt eléggé be tud lassulni,főleg a 2.2.1 utániaknál. Nem éri meg cserélni,csak ha mp3 lejátszónak sokat használod,mert abban tényleg csúcs. -
racerx
őstag
Kipróbálta már valaki az uj Leedroidot?
-
TothMG
aktív tag
Rendeltem egy ilyen micro sd kártyát:
Kingston SDC4/32GB
Milyen tapasztalatok vannak vele a telefonban?
-
Mik_i
tag
Nekem is furcsa a Skype. Egy ideig oké, aztán elkezd szaggatni és itt jön a furcsaság. Ha szaggatás közben kirakom kihangosításra akkor egyből minden !!megjavul!!. Valami bug lehet, mivel 3m-re van a routertől.
Másik dolog: 15,3 mega szabad helyem volt délelőtt a belső memóriában, aztán a yahoo mailben megnyitottam egy 6 megás .ppt csatolmányt. A telefon rögtön riadózott,h kevés a hely, meg is néztem és a belső memória lecsökkent 9 megára. Elég furcsa képet vághattam,ugyanis a .ppt ott volt az SD gyökérkönyvtárába letöltve. Aztért a biztonság kedvéért áthelyeztem egy másik mappába, de az sem segített. Ezek után kitöröltem a levelet, aztán a kukából is, de csak nem akart vissza menni a szabad hely 9ről 15 megára. Megpróbáltam,h kikapcsolom,de az sem segített.
2.2 Froyo van rajta gyári rommal, rootolva. Move2SD Enabler-rel tulajdonképpen mindent az SD-re próbálok telepíteni, eddig el is voltam úgy ahogy, de ez a csatolmány dolog most megfogott(egyáltalán mi köze egy nyomorult email csatolmánynak az én belső memóriámhoz?). Próbáltam cache-t üríteni, de az sem segített.
Ha valakinek lenne ötlete, hogy mit csináljak azt nagyon megköszönném! -
trblaise
tag
Sziasztok!
Lee szerint ma este elérhetővé válik a LeeDrOiD V3.0 rom. Én már tűkön ülök...
Változások -
Soockit
aktív tag
válasz
sippet #25411 üzenetére
Elszomorítatok, hogy nállam miért van ez... Lehet azért, mert már nincs sok hely rajta? Nekem soha nem volt tökéletes. Mindig szaggatott, nagyon sokszor kifagy. Ugyan ezt mondja egy imserősöm akinek HTC Desire White-ja van és egy másik ismerős akinek Desire HD-ja van.
Mi lehet a probléma?
Soo
-
Nooorby
csendes tag
...és működik!!
nagyon nagy vagyok!
-
Nooorby
csendes tag
Ezzel kezdtem... Factory reset, unrevoked amonra, clkwrd, ugyanezek goldcarddal de semmi. Olyanokat művelt a telefon, amiket még sosem láttam. :-)
Viszont most egy régi módszerrel úgy néz ki sikerül. (r5-desire-roolt-alt) utánna CID megfordít (köszönöm az ötletet) és unrevoked amonra-val.
Felment rá egy z-s rom és most várok türelmesen....
Ha elindul a rom, akkor most már a vodás PVT4-esek is rootolhatóak lesznek (könnyen). :-)
-
sippet
senior tag
válasz
Soockit #25401 üzenetére
nálam tökéletesen működik, 3g-n és wifin keresztül is megy. viszont stabil kapcsolat kell hozzá, szóval járkálni nem nagyon érdemes hívás közben se a lakásban, sem pedig utcán.
nekem a skype-pal az a legnagyobb bajom, hogy ha feljelentkezve maradok, úgy szívja az aksit, amennyire nagyon nem kellene neki, óránként legalább 3-4%, vagy még több, ez pedig szerintem tolerálhatatlan.
delbarta: a nem zabálja az aksit mit jelent? mondjuk óránként, százalékban?
-
r4z
nagyúr
válasz
lefkosia #25406 üzenetére
Én feleslegesnek tartom a cserét, ha meg semmi bajod a Desire-el, akkor meg főleg. De ha tennél egy próbát mással is, akkor én nem állok az utadba.
Annyit azért mindenképpen el kell mondanom, hogy ahhoz, hogy a (gyári) Galaxy S elérje a (gyári) Desire sebességét, egy minimális hekkelés mindenképpen kell. Próbáltam gyári froyoval, és nem győzött meg a sebessége. A ház minőségétől pedig a falra másztam, ahogy a Super AMOLED színeitől is. Hardverben viszont sokkal jobb (3D gyorsításban jobb, és játékoknál érezni is), a nagy belső tárhely is hatalmas pozitívum. A kamera is jobb benne egy kicsit (bár LED nincs mellé).
Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
satel
tag
válasz
janakbacsi #25262 üzenetére
nekem működik...
Ginger Villian V1.7 A2SD++ (PZoley) -
lefkosia
őstag
szerintetek érdemes lecserélni a desire-t, egy galaxy s ért?
Várom válaszotokat, Tibor
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Használjátok a Skype-ot? Én próbálnám, de használhatatlan. szaggat a vonal, sokszor kifagy a program. Telefonon van a program nincs áthelyezve az SD kártyára. a NET jó, mert amikor a telefon NET-jemeg van osztva a számítógéppel akkor a PC-s kliens tökéletesen megy, még úgy, is, hogy a join.me-n meg van osztva a képernyő!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.:
M
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Éjszakai műszak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mesterséges intelligencia topik
- Motoros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest