- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soockit
aktív tag
válasz
sippet #25411 üzenetére
Elszomorítatok, hogy nállam miért van ez... Lehet azért, mert már nincs sok hely rajta? Nekem soha nem volt tökéletes. Mindig szaggatott, nagyon sokszor kifagy. Ugyan ezt mondja egy imserősöm akinek HTC Desire White-ja van és egy másik ismerős akinek Desire HD-ja van.
Mi lehet a probléma?
Soo
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Használjátok a Skype-ot? Én próbálnám, de használhatatlan. szaggat a vonal, sokszor kifagy a program. Telefonon van a program nincs áthelyezve az SD kártyára. a NET jó, mert amikor a telefon NET-jemeg van osztva a számítógéppel akkor a PC-s kliens tökéletesen megy, még úgy, is, hogy a join.me-n meg van osztva a képernyő!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.:
M -
Soockit
aktív tag
Ismét van Desire, fehéret is tudunk hozni, még mindig nagyon jó áron. Részletekért komoly érdeklődőknek a soockitKukac GmailPont Com címen...
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Azt mondjátok már meg nekem, hogy ha valahonnan kimásolok egy telefonszámot akkor azt hogyan tudom felhívni?
Vagy akár a netről elküldük egy telefonszámot a telefonra a Chrome to Phone segítségével. -
Soockit
aktív tag
válasz
Játékos #3801 üzenetére
Átvettem ma a Postán a külső töltőmet.
Ezt rendeltem én is:
LINKAzt mondjátok már el nekem, hogy hogyan csinálják azt, hogy 19-én átutaltam a pénzt PayPal-on, majd 22-én feladták és ma találtam meg a papírt a postaládámban, hogy a posta már 26-án megpróbálta megkisérelni kihozni, persze utána már mi tellett nekik közel 10 napba, hogy újra megpróbálják.
Az is egy kicsit kérdéses nekem, hogy ez a cucc 10$ szállítási költséggel együtt és megjön 4 munkanap alatt Kínából a cucc, múltkor egy levelet adtam fel Bp-Bp és 4 munkanapjukba került ezt teljesíteni. -
Soockit
aktív tag
Én nagyon nem tudom, hogy mi ez a fátyolosság. Elvittem a készüléket, hogy ez a baja. Kicserélték a kamerát. Elhoztam, csináltam egy adot dologról tesztképet, és ugyan olyan szar volt, talán egy kicsit jobb volt. Majd ekkor eladtam egy Desire-t és mondtam a srácnak, hogy nézzük már meg az enyém mellett, és a betekintéskor is fátyolos volt az enyém. Elvittem megint a E-care-ba. Küldik az SMS-t, hogy megjavították a telefont, mehetek érte. Ránézek már a honlapjukon, hogy mit ír ki a rendszer, azt írja, hogy nem csináltak semmit, mert a gyári paramétereknek megfelelő.
Kicsit mérges lettem, felhívtam az egyik vásárlómat akinek ezúton is nagyon szépen köszönöm a rugalmasságát és segítőkészségét, elvittem magammal az E-care-ba. Ott kiadta a srác a telefont, és mondta, hogy mi a helyzet, mondom, hozzátok már ide a tesztkészüléketeket és hozták is és jött a szervíz vezetője. Bekapcsoltam a telefont és mutattam neki, hogy milyen képet készít egy másik gép, milyet csinált az enyém a kameracsere előtt és után. Egymás mellé tettük a három készüléket és a poén, hogy az enyém képe volt a legjobb. Ma csináltam a cégnél a szokásos témáról fotót és jó lett éles volt a kép. Kérdeztem is bent, hogy mit csináltatok vele, mert jobb lett a képe, mondta a srác, hogy semmi tudtával, csak csináltak egy tesztképet ezzel is és a tesztkészülékükkel is, és kirakták gépre, és ugyan olyan jó volt mind a kettő.Az E-care-t pedig mindenkinek csak nagyon ajánlani tudom, nagyon rendesek szerintem.
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap bevittem a készülékem az E-care-ba. Egyből felvették 2 perc alatt elintéztem a leadást, vetettek egy pillantés a hivatalos garipapírra (tehát nyugodtan lehet venni nállam készüléket, lám hivtalos 2 év gar van rá). Majd mondta, hogy 3 nap alatt megjavítják, azt is mondták, hogy nézzem a honlapjukon a Track&Trace menüpont alatt. Ma eszembe jutott, mondom megnézem már, nem hittem a szememnek oda volt írva, hogy megjavítva és hogy a kamerát cserélték. Ma bementem átvettem kb 2 perc alatt, semmit nem kellett aláírom, az adminisztráció egy A4-es lap volt 1 perc alatt kitöltötték. Ma jött friss ropogós árú, tehát ha valakinek kell akkor csak hívjon, még mindig a piac legjobb árán nállam van készülék..
Egy új készülékkel összehasonlítom. Szerintem jó lett, de majd nyugtával dicsérem a napot. Jah és a Zagg fólia is maradt a készüléken. Én nagyon meg vagyok elégedve az E-care-ral. Mindenkinek csak ajánlani tudom.Üdv.:
S -
Soockit
aktív tag
Elvittem szervízbe. Meg jó, hogy magamtól vettem
így van rá 2 év HTC garancia és ha nem csinálják meg, akkor is kicseréltetem szerintem...ugyan az a ROM van egy másik készüléken és egymás mellé tettük a két gépet és az enyémen sokkal rosszabb a kép.
Most beadtam az e-care-ba, várom, hogy mire jutnak, bízom bekkünk, hogy meglelik a probléma okát. -
Soockit
aktív tag
Tudtátok, hogy a HTC indikátor LED tud sárga, kék, cián, zöld színben pompázni? A HadcentSMS-nél vettem észre, belehet állítani színeket és szépen ki is használj a telefon
-
Soockit
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani valamilyen külső akkumulátort? Olyat szeretnék ami fixen kapcsolódik a telefonhoz, tehát nem kábellel, ès annak örülnék ja minèl nagyobb lenne a kapacitása!
-
Soockit
aktív tag
válasz
james008bond #2722 üzenetére
Kikapcsolt állapotban nem ébreszt.
Úgy lehet megoldani, hogy OFFLINE módba teszed.
Programokat a http://prohardver.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/friss.html topikban kereshetsz, de azért ajánlok egy-kettőt amit én ismerek
Főleg ezt a hozzászólást nézd: http://prohardver.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_1-1.htmlVideo: xyzflash, Meridian, mVideoPlayer
Zenelejátszó: Meridian, 3
Hangos navigáció: CoPilot, NDrive, Navigon, SygicKattogó hang kikapcsolása: Menu/Settings/Language&keyboard/Touch input/Text input/Other settings-Sound feedback-nél ne legeyn pipa
Teljes magyarítás nem létezik, de félmegoldás a MoreLocale2, azt töltsd le a Market-ből, pl a Navigon csak ezzel fog magyarul navigálni.
Amikor nézegeted a képet a gyári Photos alkalmazásban és a képre kattintottál akkor Menu/More/Show on map Ha nem kínálja fel ezt a menüpontot akkor nincs a képhez GPS koordináta hozzárendelve. Természetesen PC programmal megteheted, hogy hozzárendelsz az EXIF-ben és akkor ha visszamásolod a telefonra akkor már fel fogja kínálni ezt a lehetőséget. Bármilyen képet el lehet látni Geotag-gel.
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
A következő a gondom: ha beszélgetek akkor minden előjel nélkül megszakad a hívás ha hív egy másik illető és elkezd kicsörögni az illető. Be van elvileg kapcsolva a hívás várakoztatás! Tudjátok, hogy mi lehet a baj. Kapcsoljam ki a várakoztatást?
Soockit
-
Soockit
aktív tag
Engem is érdekelne
Más...
Használtam a Nokia telefonomon a t-zones ingyenes SMS küldését (15db van naponta). Wap oldalt pl az Opera mini tud megjeleníteni, viszont az oldal azzal a hibaüzenettel dob vissza, hogy én nem vagyok T-mobile felhasználó. Régen ez akkor volt, ha nem GPRS/EDG/3G.vel voltam fen, hanem Wi-Fi-vel. Most erre ügyeltem, mégis ezt az üzenetet kaptam. -
Soockit
aktív tag
A Friend Stream-be nem lehet bekötni BUZZ-t vagy Picasaweb-et?
-
-
Soockit
aktív tag
válasz
Soockit #2310 üzenetére
A másik, hogy ha rányomok egy névre a Kedvencekben (Widget: Favorites) akkor kb 30 mp mire tárcsázza az adott illetőt és utána dobja fel ezt a hibaüzenetet.
Most nézem, hogy minden hívás esetén ez van. Ha akarok valakit hívni, rányomok a névre és olyan 30-40 mp eltelik mire hívja és utána feldobja ezt az üzenetet.
Mi baja lehet szerintetek? -
Soockit
aktív tag
válasz
kosturica #2309 üzenetére
Ezt dobja fel egy anlakban a gép:
"Crash
AdvenceSMS has stopped unexpecedly by internal error. Do you want to send detailed report to the developer, so this bug can be fixed? Send/Don't send"Don't Send-re szoktam nyomni, de rendszeresen feldobja. Most raktam újra egy fél napja az egész telefont, frissítettem a legújabb ROM-ra, és ilyeneket dobott fel előzőleg is, és most is mindig.
Minden hívás után feldobja ezt. -
Soockit
aktív tag
válasz
JarrekStar #2283 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom
-
Soockit
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm.
Azt szerteném kérdezni, hogy van valami ajánlásotok arra, hogy hogyan tudok olyan figyelmeztetést beállítani hogy hívnom kell XY-t mondjuk 14:00-kor, akkor csipog a telefon és felajánlja a számot hívásra, de nekem kell elindítanom a hívást.
Üdv.:
Soockit -
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Ti melyik e-mail klienst használjátok. Sok előnyét látom a Gmail-nek és a beépített kliensnek is. A Google Apps-ot használom (cimkék, stb), így mondjuk a cimkéket megjeleníti a Gmail a HTC levélkliense nem... viszont mondjuk a jobb funkció billentyű, nem keres a levelek között... így ha keresni akarok akkor meg kell nyomni a gmail ikonját, Menü> Search....A kontaktoknál, nem jelenik meg, az adott illetőtől kapott levelek...tehát van hátránya a Gmail kliensnek.Nah még egy jelentős hátrány: nem lehet kijelölni az e-mail szövegében
-
Soockit
aktív tag
Nekem nem jött össze a Root. Miután elindítottam a recovery-windows.bat file-t utána ugyan úgy maradt a piros háromszög. Windows Vista 64 alatt. Esetleg az oprendszer lehet a ludas?
-
Soockit
aktív tag
Hogyan lehet visszaállítani a rootolás előtti állapotot?
-
Soockit
aktív tag
Hogyan tudom megoldani, hogy ja jon egy SMS akkor a notifikacios baron ne jelenjen meg az alap uzenet kezelo es a Handcent ertesotese is!
-
Soockit
aktív tag
VoiceCall.... volt a neve. A programok között nem volt megtalálható. A háttérben csücsült.
Más:
Mi miatt lehet az, hogy időnként valami lehalkítja a készüléket. Néma profilba rakja...
Következő dolgokra tudnátok ajánlani programokat:
Profil kezelő
Hívásszűrés (fekete lista-fehér lista kezelés...) -
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet kikapcsolni, hogy ne mondja be a hívó nevét a telefon?
S
-
Soockit
aktív tag
válasz
Intelligencs #1938 üzenetére
Sajnos most a Speedshopban nincs csak matt, majd 18-án érkezik legközelebb. Csak jó lett volna ha már az első naptól rajta van.
Használ valaki ZAGG-ot a készülékén? Az előlapra mindenképpen egy fényes Brandó fóliát akarok, a ZAGG fóliát tapogatni nem olyan jó. Abban viszont a tanácsotokat szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyiket érdemes mefrendelni a Full Body Maximum Coverage-t vagy a Full Body Easy Install-t Az első ugye sokkal többet véd. Árban megegyezik. Csak azt nem tudom, hogy nem fog e felválni az első verzió a sarkokon.
-
Soockit
aktív tag
Tudtok nekem Budapesten mondani valamilyen helyet, ahol tudok venni a Desire-hez Brando fóliát (crystal). Speedshopban csak matt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest