Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
www.bikepics.com
még mondjátok azt, szar a kamerája a dézinek
-
Na sikerült szereznem egy Piel Frama iMagnum tokot ebayről, 4.500 forintért
-
Kicsit kezd tele lenni a hócipellőm a gyári rom-mal
Balaton-Fehérvár környékéről privátban keresnék valakit, aki tenne fel nekem valami normális romot.
más:
Az elképzelhető, hogy a kijelző-külső borítás közé valami kosz tapadt? Vagy pixelhibás lett menet közben a telefonom? -
Nem teljesen ide vágó kérdés. Lecserélném a gyári headset-et, egy akg k319-re. Főleg a zene miatt
Na de, nem tudom, hogy a 32 ohm az megegyezik-e a gyári cuccéval, és ha nem, akkor ebből lehet-e baja a telónak, vagy hallható lesz-e a zene?
-
Az megint egy kemény dolog, hogy a class10es 32gigás microsdhc olcsóbb külföldön mint itthon a 16os
-
Köszönöm a válaszokat, túrok egy 8+os 16gb-set.
Még annyi kérdésem lenne, hogy a cpuban rejlő utasításkészletet melyik videólejátszó használja ki? Mert próbáltam 720as hd filmet lejátszani, de cefetül szaggatott a kép (hang nem), holott ahogy olvasom, mások simán néznek 720as filmet.
Vállal valaki rútolást, és rom telepítést? Én nem merek nekiállni, mert fingom sincs az egészről
Ellenben jobb lenne valami gyorsabb rom, mert a gyári már szaggat néha. Leginkább zenéhez, és filmhez való mixre lenne szükségem. De az sem ártana, ha gyorsulna a cucc, miközben kevésbé kajálná az akksit
-
Hogy lehet magyarítani a 2.2-es Desire-t?
Bocs, nem bírtam kihagyni.Valaki gyújtson pilácsot, hogy a sdhc kártyáknál ezek a classok mi a fityfenét jelölnek pontosan. 1 class 1mb/s ugrást jelöl írás/olvasásban?
-
16-32gb-s microsd-t használ valaki?
-
Tök gyári Dizájörön milyen módon lehet aktiválni a navit? Mert elindítom, és 5-6 perc után még mindig a műholda(ka)t keresi. Aztán megunom, és kilépek a naviból. ötlet plíz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest