- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaszy76
aktív tag
Pontosan olyan volt, mintha a fólia és a kijelző közé levegő szorult volna. Először azt is hittem, de miután levettem a fóliát néztem egy nagyot.
Nekem egyértelműen levegőnek tűnt, a telefon akkor hőingadozásnak sem volt kitéve.szerk: teljesen nyomtalanul szívódott fel egyik pillanatról a másikra.
Szvsz ez csak levegő lehetett. -
T0MEEE
tag
Igen, én is olvasgattam, hogy fejlesztés van meg ilyenek... hát nagyon remélem, hogy csak ez van
Bár érdekes: van egy pár telenoros ismerősöm itt helyben, ők nem panaszkodtak (még).
Amúgy a simem nem egy mai játékos. Emlékszem még egy Nokia 3330-al vettem a Pannonnál praktikummal, olyan 40eFt körülA régi szép idők...
-
-Maci-
addikt
Bakker... Sűrűbben kéne fórumoznom!
Első és leg fontosabb, hogy nagyon szépen köszönöm a türelmes és részletes leírást!
Volt benne olyan új információ, amit le se merek írni...
Nem sorban válaszolok:
2.) De, a gyári böngészőt használom a látványos widget miattKint van fő képernyőn és 1 érintésre elérem a kedvenc könyvjelzőket. Persze, ha tudsz jobbat, nyitott vagyok...
3.)Ilyen hol van? Mármint hogy lehet törölni a maileket?
4.) De, ebből is a gyárit használom, szintén a fullszkrínes widget miatt...
Mindezek ellenére bementem a beállítások/apllicationsba és az adatvesztés teljes tudatában töröltem mindent! Maileket is, böngészőt is.
1.) Köszönöm szépen az app-ot! Leszedtem, pucoltam vele mindent!Mikor kész lettem vissza állítottam a mail fiókot és a böngésző könyvjelzőit.
Most úgy állunk, hogy az egész művelettel kb 10MB hely szabadult fel. Tehát az eddigi ~29.6MB ~40mb-ra hízott.
A makacsul a telefonra települt progik továbbra is ~14MB-ot foglalnak.
Szóval megy ez, de nekem még mindíg gyanús! Igazából nem az kell, hogy sok helyem legyen, csak hogy fölöslegesen ne foglalja semmi. -
-Maci-
addikt
Értem!
Igen, úgy csináltam! Asszem megvan egyébként a hiba! nem kell oda az a "pm", csak annyi, hogy "setinstallocation 2".
Így már azt írja ki a teleo, hogy "acces denied". Tehát tényleg csak rootolva lehetne teloról.
Majd otthon megpróbálom gépről újra.
Ámde a lényeget még mindíg nem értem...
Addig oké, hogy átteszek progikat a memóriakártyára, de azt nagyon nem értem, hogy mitől fogyott el a helyem? A telefonra telepített progik, amiket (még) nem lehetett átteni a kártyára, az 15MB. Most van összesen 30 mega szabad hely.
Ha ma átrakom a magam által feltelepített összes programot, elméletileg 45MB lesz szabad.
De akkor mi foglalja a többit???(Email 5kb határra van állítva és csak az elmúlt 3 napot szedi, sms van kb 100db, a névjegyzékben van kb 20-30 kép.)
-
Skillet
addikt
okés, köszi. elolvasom róluk a teszteket... aztán majd döntök. igen, arra emlékszem, hogy neked az a csomag van. anno pár szót beszéltünk róla. szuper az a csomag. most is pl 180perc csomagban vagyok, és nekem az is elég szokott lenni. +20perc teljesen jó lesz, nem beszélve a netről és a 200sms-ről. szuper
kell nekem
sajna a mostani csomagan ha sms-t írok, az mind plusz költség a havidíjon felül. -
Akoneira
tag
nahát hogy manapság már szeretni sem lehet az embert!!!!
Azért tényleg köszi szépen!!
Egyébként most kicsit izé vagyok mert kb 2 órája nyomogatom folyamatosan és lement 75%-ra....ma utazok haza magyarba és kötve hiszem hogy ki fogja bírni a 10 órás utat akár csak standby-ban a kocsiban...bár nem lesz netkapcsolat...de tudnám preferálni hogyha mondjuk nem merülne el mire hazaérek...
szerintetek folyamatos Angry Birds-től lemerül 10 óra alatt????
-
Akoneira
tag
igen, megcsináltam, illetve hát gondolom hogy megcsináltam, mert ha belemegyek akkor feljönnek a naptárlehetőségek és arra rákattintva már nem tudok mélyebben belemenni, de a gmailes be van jelölve, úgyhogy elméletileg mennie kéne...kivéve ha én vagyok a hülye, ami könnyen lehet
-
jaszy76
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
- A freemail címedet egy az egyben beteszed a gmail fiókodba (web / beállítások / fiókok és importálás)
- Utána akár ott, akár a telefonon a gyári gmail kliensből küldve be ki tudod választani (vagy alapértelmezettnek megadni a webes felületen ha a k9-ben nincs ilyen) azt, hogy a levél címzettje azt lássa, hogy a freemail címedről küldesz neki levelet
- Ezzel egy életre megszabadulnál a telenor smtp-től -
Skillet
addikt
én vaterán vagyok most így. -de volt már máskor is hasonló tapasztalat- kérdeztem embertől pár dolgot. válaszolt. újabb kérdéseket vetett fel a dolog mert eléggé olyan válaszokat adott mint egy politikus
kb ez a : mire vagy kíváncsi? azt nem fogom elárulni.
szóval újra kérdeztem tőle, na arra már napok óta semmi válasz. úgy tűnik nem is akarja eladni azt a valamit, csak árulgatja. -
-
petipetya
nagyúr
Nálam ilyenek az értékek:
HTC Sense: 3,54%
Gmail: 2,64%
Touch Input: 2,04%
Phone: 1,24%
Dolphin Browser Mini: 1,22%
Market: 1,01%
Maps: 0,82%
Google Services Framework: 0,77%
Settings: 0,58%
SMS Popup: 0,3%
Android Assistant: 0,23%
People: 0,11%
News and Weather: 0,09%
Maps: 0,06%
Open Sense Plugin mana: 0,03%
Note Everything: 0,02%
My Uploads: 0,02%
Package Installer: 0,02%
App 2 SD Free: 0,01%
Media Container Service: 0,01%
Mail: 0,0%
Battery Status: 0,0%
Pico TTS: 0,0%
Clock: 0,0%Persze ebben a pillanatban raktam fel, majd meglesem reggel és holnap este is.
-
-Maci-
addikt
Ez az ADW EX mi pontosan? A Marketen megnéztem, de csak egy "homescreen" app-nak tűnik.
Egyébként nálam:
-HTC Sense 4.9%
-Phone 2.1 %
-Google Service Framework 1.7%
-Taskkiler 0.5%
-Android Assistant 0.29%
-Open Sense Plugin Manager 0.15%
-Maps 0.22%
-Mail 0.15%
-Touch Input 0.12%
-Led Me Know 0.12%
-Messages 0.11%
-Battery Status 0.07%
-HTC widget download manager 0.06%
-People 0.04% -
kazmerr
aktív tag
Kösz a tippet, ezt még észre sem vettem, az android assistantban.
Ha csak akkut kell nézni akkor ez jobb, ua mint ami az assinstantban van -
petipetya
nagyúr
Leesett, hiszen nem a Sense-t használod a beépített kapcsolókkal, hanem az Adw Ex Launcher-t.
Ha jól emlékszem, Te írhattad hónapokkal ezelőtt az app topicban a widgetsoid-ról, hogy csak a HTC-nél működik egyből rábökésre a ki-bekapcsolás az értesítési sávban, ugye? Akkor még kavicsom volt.
-
Criton
veterán
A HTC hozzáállásával van a baj amit most pld Desire terén csinálnak.
Desire előtt volt egy Herom, ott is ez a cirkusz ment.
Miért nem mondja a HTC, hogy 1Updatet kapnak a telefonok azt kész, sokkal tisztább lenne minden és akkor nem kell ígérgetni.
Itt bent a cégnél egyik kolléga most vett Sensationt, és nekem eddig nem nagyon jött be. -
nagyati67
csendes tag
Köszi a tanácsot!
Természetesen kicsit később, mikor már lenyugodtam, utólag megtaláltam a gyári beállítások visszaállítását. Totál illogikus helyen, az SD és telefon tárolóhely menüpont legalján, úgy, hogy nem fért a képernyőre. Adatvédelem menüpont nincs. Ezt a hangerő-bűvészkedést elmentettem!
Kösz még egyszer! -
Skillet
addikt
-
rekid
addikt
Kimeno levelek kiszolgaloja:
TELENOROS internetkapcsolattal rendelkezőknek:
- SMTP szerver: mail.telenor.hu
- SMTP port: 25Ha telenoros vagy.
Elvileg mukodnie kell. -
Xaels
félisten
A mail beállítások az ingyenes e-mail szolgáltatóknál úgy néz ki, hogy imap/pop részhez címedhez tartozó beállítások kellenek míg az smtp részhez a mobilszolgáltatódé kell. Ez utóbbi úgy néz ki, hogy ki kell venni a bejelentkezést/login-t majd a (példa a telenor) szolgáltató smtp-jét kell megadni ami ebben az esetben mail.telenor.hu
-
-Maci-
addikt
Szia!
Én úgy tudom, hogy ezek az akkumulátorok már vezérlő elektronikával vannak ellátva. Nem mindegy, hogy mekkora feszültség szintnél hogyan töldöd az akksit. Illetve az akksi töltés nem olyan, mintha egy poharat szeretnél vízzel megtölteni.
Magának a töltésnek, mint folyamatnak emlékeim szerint hiperbolisztikus karakterisztikája van. Szóval a nagy könyv szerint nem szabad részleges töltést végezni, azomban ha jól tudom ezekenek az akksiknak az elektronikája már vezértli a töltést. Mintegy, ráfekteti a görbérbére az aktuális helyzetet.
Ugyan ezen elektronika le is kapcsolja a töltést, ha már feltöltődött az akksi.
Így tudom.Tapasztalatom szerint viszont érezhetően tovább bírja a telefon, ha egész éjjel töltöm. Ez nálam egy rossz szokás, ami még a Nokia2110 hordaléka...
Mindíg éjszaka töltöm és nem szoktam csak úgy ad-hoc 5-10 perce bedugdosni(
).
Persze magamnak ezt is meg tudom magyarázni, hogy miért jó!
Az, hogy neked böfög a telefonod, hogy feltöltődött, nem biztos hogy pontos. Az autódban is csak parasztvakításnak van a vízhőfok visszajelző! (Gondolod, hogy az mindíg 90 fok? :-)) Szóval valahol mélyen el tudom képzelni, hogy attól, hogy neked kiírja, hogy feltöltődött, valójában az akksi nem ért még a töltési karakterisztika végére, csak elérte a jelzéshez beállított feszültségszintet. Ettől még a vezérlőelektronikája engedheti tölteni...
Mondom: Szerintem!Gémél, fészbúk fotó nekem is azonnal frissül! (Gyári rom)
-
bega82
tag
-
bega82
tag
Köszi, megvan.
Akkor asszem megvan hogy csinálom. Az email-t hagyom auto sync-en, a fészbuk, időjárás meg a többit meg kikapcsolom, és azokat kézzel szinkronizálom, ha úgy adódik, hogy szükséges lenne. És akkor egy ilyen átmeneti állapot lesz.
A "Background data" pipáját vegyem ki, vagy maradhat? Az mit csinál tulajdonképpen?szerk: A network mode mi legyen? Most gsm only-n van, az úgy jó? Mert ezt sosem vágtam, hogy mit jelent, mi az a WCDMA pl. ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest