- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Hege-Zs #33717 üzenetére
Restore contacts
De már előttem le is írták... -
syl5
őstag
válasz
Hege-Zs #33050 üzenetére
Igen!
Marketről letöltöd, egy-két gombnyomással ott lesznek a SIM-en a számaid, aztán örülsz.
Nyilván a SIM-en csak számok tárolása lehetséges, és a hosszú neveket sem kezeli (pl.: Wincs Eszter-t levágja Wincs Esz-re), de a lényeg, a számok ott lesznek a SIM-en. Emellet szinkronizálj Google fiókba, meg az SD-re mentés sem árt!Többiek:
Nem tudom minek ezt ennyire túllihegni...
Nyilván nem lehet SIM-re e-mail címeket, képeket, meg egyebeket menteni, de ha egy ócska telefonba (pl.: szerviz esetén cseretelefonba) kellenek a számok, akkor az nem is tudná kezelni a Google fiókot, meg különféle backup fájlokat. -
r4z
nagyúr
-
sssz
őstag
válasz
Hege-Zs #25478 üzenetére
én az opera minit használom, mert kevesebb adatforgalmat generál. ezenkívül tökéletes netezési élményt nyújt. a flasheket picit lassabban kezeli mint a gyári, de én olyanokat nagyon nem nézek, így az opera mini nekem megfelel.
de vigyázz, van a neten opera mobile is, de az nem csökkentett adatforgalommal dolgozik úgy tudom, de ettől függetlenül az is nagyon jó. -
sssz
őstag
válasz
Hege-Zs #25475 üzenetére
nem ismerem, én telenoros vagyok. 500mb csomagom van az előfizetési díjban, de soha az életben nem használtam még el 200mb-nél többet, pedig rendszeresen használom a mobilnetet. netezés, facebook, különböző szinronizálások, telepítgetések. persze ha van wifi közelben ráállok, de azért használom bőven.
-
sssz
őstag
válasz
Hege-Zs #25463 üzenetére
az elmúlt forgalmat max akkor tudod meg ha a szolgáltatódnál beregisztrálsz az online ügyfélszolgálatra. pl telenornál van ilyen.
ha felrakod pl a netcounter appot a marketről, akkor láthatód a mai naptól bonyolított forgalmadat. akár mobiladatforgalmat, akár wifit, külön-külön.
-
james008bond
őstag
válasz
Hege-Zs #25238 üzenetére
Programok törléséhez egyszerűbb, gyorsabb, ha felteszel marketről valamilyen uninstallert. EQ lejátszó pl Power amp, de sztem jobb a Player Pro.
Fájlkezelőnek én a File Expertet ajánlom, tud Wifin kapcsolódni pc-hez és akkor Total Commanderrel egyszerűen tudsz fájlokat mozgatni teló-pc között vagy az sd kártyát rendezgetni. És free. -
dombila
őstag
válasz
Hege-Zs #25238 üzenetére
Ha olyan kétablakos "osztott képes" file managerre gondolsz, olyan nem nagyon van.
Installált programok törlése: Settings - Applications - Manage Applications - kiválasztod és uninstall. Ennyi.
Az elején az ember sok programot kipróbál és sok erre a sorsra jutZenelejátszáshoz nincs tippem, mert én alig (szinte nem) használom erre. De biztos lesz aki tud tanácsot adni, mert sok "audiofil" van itt a fórumon!
-
dombila
őstag
válasz
Hege-Zs #25226 üzenetére
A Market-en több ezer program van, mindenki azt használja ami tetszik. Mindenkinek más a "mindenképpen érdemes" is, így ebben elég nehéz tanácsot adni. (Konkrét kérdés esetén lehet csak)
A Market-et PC-ről is tudod használni [link], ott van egy install gomb, amin keresztül "ráküldi" a telefonodra, de magához a .apk programfile-okhoz, csak akkor tudsz - legálisan - hozzáférni, ha az a fejlesztő oldalán letölthető. (Market-on nem) Ezt fejlesztője válogatja, hogy mikor van így. De ilyenkor sem elég a telefonra másolni, installálni akkor is kell.
A memória kártyát a HTC ROM menüjében sehol nem találod meg, mert nincs benne ilyen funkció. Erre "mindenképpen érdemes" leszedni a Market-.ról egy file managert: pl. Astro File Manager, ES file explorer. -
sssz
őstag
válasz
Hege-Zs #25191 üzenetére
az elixir nevű app is azt csinálja mint az apndroid. automatikusan beír egy szót az apn beállításokba így nem tud automatikusan fellépni a netre a teló.
ki lehet rakni a képernyőre widgetként, mint egy kapcsolót, csak rá kell böknöd ha akarsz neteni. akkor bekapcsol, ha nem akarsz akkor újabb bökés és kikapcsol. én ezt használom, nekem bevált. -
Slukkica
őstag
válasz
Hege-Zs #25191 üzenetére
Mind a két megoldás jó. APNdroid is meg a kézi átálítás is. Ha nem mindent törölsz ki hanem mondjuk az APN - wnm részhez beszursz egy karaktert. Akkor nem lesz net tuti.
És ha akarsz akkor csak azt az egy karaktert vissza kitőrlöd és voálá, megy a net
Különben ezt csinálja a progi is amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest