Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
musspici
tag
A következő van oda írva a rom telepítési követelményeibe: cm7 hboot . Ez pontosan mit is takar? Amonra 2.0.1-el lett rootolva a telefon+ s-off Alpharev 1.8-cal. Megpróbálhatok így feltenni bármilyen rom-ot, max. nem megy fel? Vagy van valami komolyabb következménye, ha valami előkészület nem stimmel?
összefüggésben van a hboot a recovery-vel? Ha másik recoveryt szeretnék feltenni, akkor újra unrevoked, és immár az érintett img fájlt kell választani.
Sorry, de lassan két hete csak olvasgatok és csak egyre nagyobb a káosz a fejemben. De ma már szeretnék új romot. -
delbarta
senior tag
Kb. egy hete az InsertCoin a2sd+ [Sense2.1+Sense3.0 GingerBread] romot használom. Ez valami elképesztően jó. A v17-ben már megoldották a sense újraindulást problémát is. Már működik a videó felvétel is. Baromi gyors a rom, mégis a béka segge alatt van a quadrant tesztben, ebből látszik, hogy nem túl megbízhatók az ilyent tesztek. Ami nagyon tetszik benne, a beépített VOIP hívás, végre nem kell külön app, és nagyon jó minőségben hallanak rajta, nincs késés, visszhang. A videófelvétel alatt is működik az autofókusz vagy kézzel megbökve, egyedi fókusz. A 3.0-ás lockscreen, a kibővített gyorsbeállítások fül az értesítési mezőben is nagyon jó. Ez a leghasználhatóbb rom, amit eddig próbáltam.
-
Viper26
nagyúr
Nagyon el van találva ez a 3.0 lockscreen.
-
Zirowe
nagyúr
Legfrissebb ic-vel mindenkinek megy rendesen a push gmail-en?
Nekem standby módban egyáltalân nem jelzi a maileket, csak ha bekapcsolom és manuálisan frissíten.
Wifi always on-ra van állítva.. -
racerx
őstag
Másnak is szarul kezeli(te) az Insertcoin 17 a BT kapcsolatot. Mert nekem a kocsiban lévővel szinte használhatatlan, Kapcsolódik, de négse működik rendesen. Visszarktam a rcmixs-t és az meg jó. Mondjuk a BT kihangosítóm se 100-as de, vmi van az insertcoinnal az biztos. Fórumban is olvastam vmit erről. Lehet h ez az uj RIL kavarhat ide is be.
-
Youri
veterán
-
Steve1207
veterán
Kb fél perce történt az eset. RCMixS 1.1, USB-n töltöttem, feltöltődött 100%-ra gondolom, mivel előtte amikor néztem 95% körül mozgott. A lényeg, hogy amint feltöltődött újraindult a teló. Nem babráltam, csak azt vettem észre az asztalon, hogy rezeg egyet meg világít a htc logo.
Valakinek csinált már ilyen újraindulást? Mitől lehet egyáltalán?
-
james008bond
őstag
IC oldalán extrák között ez mit csinál pontosan?
wifi-n-a2sd-cm7-update
media-profiles-update
fix_mobile_connection -
racerx
őstag
válasz
james008bond #27160 üzenetére
Rc az alapja az ic nek. Sztem egy kicsit csicsázza, előbb belerak ezt azt ,fixeket.
-
Zirowe
nagyúr
Inkább azt mondja már meg nekem vki, hogy insertcoin gingersense romjábam, ha magyar nyelvre van állítva, hogyan lehet eltüntetni a számológépből azt a förmedvény hatalmas téglalapot a "mindent töröl" felirattal, anélkül, hogy át kéne állítani a nyelvet?
Vmi ritka ronda..Esetleg egy régebbi hd romban lévő számológép apk-t fel lehet cserélni vele vajon?
-
LouiS22
veterán
válasz
james008bond #27164 üzenetére
Király. Hétvégén ROM-csere
-
LouiS22
veterán
válasz
Megengedek magamnak egy hülye kérdést: ezekben az új GB ROM-okban ott figyel a magyar nyelv? Nem mintha fontos lenne, de eléggé hozzászoktam az elmúlt hónapokban
-
Youri
veterán
válasz
egyenek rothadt almát
-
Steve1207
veterán
válasz
james008bond #27129 üzenetére
A fórumában is írták sokan armonra és cw-vel is, hogy nem megy fel az 1.0, sokaknál bootloopolt.
-
sssz
őstag
válasz
chilimester #27153 üzenetére
Autostart program?? Nekem is telenoros van de nekem ilyen nincsen rajta.
-
sippet
senior tag
válasz
james008bond #27145 üzenetére
a gingervillain már lassan egy hete 2.3.4 alapú.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LouiS22 #27118 üzenetére
Ez konkrétan nem bug, hanem feature!
Arról van csak szó, hogy hiányzik egy kis opció sms íráskor (ami pl: nokiákon megtalálható), hogy ne használja a kibővített karakterkészletet (unicode).
Már korábban linkeltem egy módosítást htc_ime billentyűzethez, ami átalakítja az összes ékezetet balradölősre, így az smsek mindig 160 karakteresek lesznek.
Itt tölthető le.
Fontos, hogy ez csak az sms írásnál fog működni, mail vagy weboldalra íráskor szerencsére nem, szóval szerintem ez egy jó gyógyír.
-
chilimester
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Telenornál vásárolt Desire mobilomon lévő Telenor logós Autostart nevű programot ha leszedem/uninstallálom akkor mi történik? Köszi a válaszokat és bocsi ha esetleg korábban már felmerült ez a kérdés, de én nem találtam.
-
sippet
senior tag
válasz
racerx #27131 üzenetére
hát igen, szerintem a sense romok fejlesztése egy idő után teljesen feleslegessé válik a dézire, a 2.1-es verzióval a hardver elérte a teljesítménye határát. a 3-ból persze lehet még portolgatni ezt-azt, ahogy azt csinálják is, de egy idő után ez a vonal gyaníthatóan el fog halni. jövője leginkább az aosp romoknak lehet, szinte biztos vagyok benne, hogy amíg a nexus one-ra van fejlesztő, addig a desire-re is lesz, úgyhogy fogunk még mi a telefonon ice cream sandwichet futtatni (már akinek meg lesz addig a teló
), de ice cream sandwich-en alapuló sense-t nem valószínű.
-
racerx
őstag
válasz
james008bond #27136 üzenetére
Az valami long sms- bugra válasz. Hogy mi ez, nem tudom, én nem tapasztaltam. Ill. nem smsezek sokat.
-
james008bond
őstag
Már letölthető a Nexus One GRJ22 jelzésű Android 2.3.4 frissítése.
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #27138 üzenetére
Mégis működik, csak a backup/retoreból raktam vissza, de ki/bekapcs után már megint jó. Érdekes, hogy ez a progi saját mentése volt, nem Titanium.
-
zso79
őstag
válasz
james008bond #27138 üzenetére
Van.
-
james008bond
őstag
RcMix 1.1-nél Blokkolt hívók program van? Mert IC-nél nem találom.
Korábbi hívásszűrő programom is mintha nem szűrne -
zso79
őstag
válasz
james008bond #27136 üzenetére
Annak ehhez semmi köze, különben már nem létezne ez a probléma
-
racerx
őstag
Ezeket fogják is. Ha jól láttam a Sensationának az ára még csak 45% ban jött össze, ugyhogy van idő
. Még pár hónapiog pörögni fog a rom, addigra éri el azt a szintet, amit az előbb irtam.
Meg aztán ha tényleg nem lehet rootolni ezeket az uj készülékeket, akkor meg sok időt nem fognak elvenni a fejlesztőktől.Pl csak közeli példát mondjak, a DHD se pörög annyira, pedig azt még nyitott.
-
racerx
őstag
Addigra már kb mindent ki fognal kozni ebből a portolásból, ugyhogy nem aggódok. Minden romnál így volt. A régieket nem nagyon fejlesztik, (nem is lehet), nincs mit ügyködni vele. Majd jönnek az ujabb portok (sensation), de abból meg nem hiszem hogy normális használható (sebességű) dolgot ki lehetene hozni, ugyhogy desirére kb ennél az s-es portnál van a vég (megspékelve 3-mas sense cuccokkal).
-
Viper26
nagyúr
válasz
james008bond #27120 üzenetére
Igen, időnként felnézek én is, de lehetetlen bármit is csinálni ott mostanában.
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #27122 üzenetére
Ha úgy is van, mit csinálna vele egyelőre?
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #27120 üzenetére
jaja, csak ha megveszi a Sensation-jét, akkor ne felejtsen el foglalkozni a Dézivel
-
james008bond
őstag
Nagyon jó lett IC oldala az xda-n!
Szerintem egész jó fejlesztő! Előbb jön ki javításokkal, mint a rom alapjául szolgáló RcMix!
/ráadásul IC fel is ment gond nélkül, 8 óra alatt 2%-ot "esett" akku /
Valaki nyithatna már egy másik szerveren egy újabb UOT Kitchent! Napok óta gyakorlatilag lehetetlen bejutni...
-
LouiS22
veterán
válasz
siofok #27045 üzenetére
A karakter csökkenés nem a Handcent és nem is az IME hibája, a Google programozóinak kellene végre megoldani a normális karakterkódolást és nem csak az angolszász karakterekben gondolkodniuk. Rakhatsz fel bármilyen üzenetküldő programot, IME-t, egyik sem fogja helyesen kezelni az ékezeteket. Lehet, hogy te azt fogod hinni, mert úgy látod, de javaslom, hogy ha tényleg ezt hiszed, akkor küldj magadnak egy-egy teszt SMS-t, ezzel a szöveggel: "árvíztűrőtükörfúrógép". Szinte biztosan vagy balra dőlő ékezettel fog megérkezni, vagy csonkolja majd az ékezeteket.
Összefoglalva: rendszerszintű bugról van szó, amiről tud is Google, de alacsony a hiba besorolása, ezért nem foglalkoznak vele érdemben. Mondjuk valahol értem is: van egy tízmilliós ország, ahol kb. 100 ezer ember használ Androidos készüléket.
-
Viper26
nagyúr
Felraktam Gingerbread keyboard-ot, de hiába választom ki, nem használja a teló.
-
Youri
veterán
válasz
Drbonci #27113 üzenetére
ömm.... kis képzavart vélek felfedezni
Szóval, EZT töltsd le, és hajrá. Nem bonyi, csak kapcsold be az usb debuggingot, azt hajrá. Ezzel bisszaáll a gyári rom, olyan lesz, mintha most vetted volna ki a dobozból. Ez a RUU, vagyis a Rom Upgrade Utility.
Utána, ha megvagy, akkor mehet rá a root. És akkor próbáld újra a dolgot. -
Steve1207
veterán
RCMixS 1.1 nagyon gyors
Gond nélkül felment, ArmonRA recoveryvel is, nem volt gond, mint az 1.0-nál!
-
Youri
veterán
válasz
Drbonci #27111 üzenetére
Jó fele. Csak mint írtam is, meg linkeltem is, kellett volna egy RUU. Vagyis a gyári rom vissza, és azt rootolni. Mert az S-OFF Tool NEM működik főzött romokon, olyanokon, amin bármilyen script - a2sd(+)(+), d2ext, data2we stb - megy. Ilyen esetben pont az fog történni, mint most veled is, meg korábban velem is
-
Drbonci
aktív tag
Megpróbáltam ezt az s-off-ot megcsinálni a vége az lett hogy most a recovery-ig eljut de onnan sehova . Ténykedésem végén ezek voltak az utolsó képek :
http://kepkezelo.com/images/8ipxo6s9ik2vka8ae60.jpg
http://kepkezelo.com/images/94xhce3c2v7iczvjgqz.jpgitt álldogált kb negyedóráig , majd mivel nem történt semmi lehúztam a gépről a telefont .
Sajna angol tudásom nem kielégitő ezért is kérek segítséget . -
gofry
senior tag
Hírek:
-az európai desire HD-kre elindult ma a frissítés gingerbread-re.
-hamarosan jön a viber androidra is...végre nem csak iphone-on lesz normális telefonálós app
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos autók - motorok
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest