Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #24990 üzenetére
Úgy látszik nálad minden ROM ezt csinálja !! Nem gondolod ezek után, / még ha bug-os is a ROM, és nálad mindegyiknél szinte ugyan az a jelenség / hogy akkor nem biztos, hogy a ROM-mal van a gond ??
-
Peti_KM900
tag
válasz
james008bond #24998 üzenetére
Ez a NewSense egyedi rom-nak számít?
Mert ha igen, akkor rootolás és rom felrakás.
A garim gondolom ugrik ilyen esetben... -
james008bond
őstag
válasz
Peti_KM900 #24997 üzenetére
Persze. Csak előtte még 1-2 dolgot meg kell csinálj, ami az első hozzászólásban is le van írva.
-
Peti_KM900
tag
Ha föltenném azt a NewSense rom-ot, akkor teljesen magyar nyelvű lenne a gép és működne rendesen?
-
Peti_KM900
tag
Kicsit rosszúl fogalmaztam, azt tudom ,hogy lehet.Csak nem tudom, hogyan kell megcsinálni.
-
bega82
tag
LLacitól szeretném kérdezni, hogy mikor lesz magyarítás a dizájörhöz, meg hogy hogyan kell rootolni, és hogy hogy lehetne több szabad hely, mert hamar betelik, meg azt is szeretném tudni, hogy lesz-e hivatalos 2.3 a telóhoz!?
-
james008bond
őstag
Tudja-e valaki, mi a csudától van az, hogy ugyanarra a romra az UOT által kreált fw felmegy gond nélkül ( max a progit fc-nek
) máskor viszont a htc feliraton se jut tovább? Másik kérdés: kernel frissítés ugyanolyan körülmények között szintén egyszer végigmegy csont nélkül, máskor meg szintén htc felirat lesz belőle? Már a tököm van ki ettől. Veszek egy normális telefont, amire pakolni is lehet a programokat, nemcsak a vitrin mögött nézegetni
-
Drbonci
aktív tag
válasz
Peti_KM900 #24987 üzenetére
Lehet persze , teszel bele .
-
llaszlo
veterán
válasz
Peti_KM900 #24987 üzenetére
Kereső bakker. -
Peti_KM900
tag
Helló!
Most tervezek/terveztem venni a T-nél egy ilyen telót.
A teszt olvasása közben megdöbbenve láttam, hogy nincs benne magyar nyelv.
Ezt lehet valahogy orvosloni?
Előre is köszi a segítséget. -
lefkosia
őstag
válasz
C.Brigante #24983 üzenetére
kacatot? Nem is igaz!
-
lefkosia
őstag
már megtaláltam a keresett oldalt
-
lefkosia
őstag
Sziasztok!
A mai napon lettem tulajdonosa e remek készüléknek. Eddig hd2-m volt. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg tudnátok e mondani olyan oldalt, amin részletes leírás találok a rom frissítésben ( tudástár ). Illetve segítséget szeretnék kérni, hogy 2.3.3-ból véleményetek szerint melyik a legjobb.
Segítségeteket előre is köszönöm
lefkosia
-
llaszlo
veterán
válasz
delbarta #24976 üzenetére
Nekem minden megy azzal a rommal. 179 app van most telepítve. Ha jól emlékszem. Nekem is csak a kevés hellyel van a gondom. Remélem sikerül megcsinálnom vagy zoleynak az a2sd++ scriptet.
spbtv is megy vele. FC-t csak olyan appnál találtam aminél egyébként is szokott lenni, hogy ha titániummal rakom vissza. De ezt már megszoktam ennél a pár appnál. -
delbarta
senior tag
válasz
llaszlo #24963 üzenetére
Kösz, lehet, hogy kipróbálom, egyedül az zavar egy kicsit, hogy ext4-et használ.
(#24973) gps76: Tegnap reggel feldobtam az alex-v 1.5-ös hd romot. Ez a2sd+-os ext3-at használ. Ez most atomstabil, gyors, csak nincs már több helyem telepíteni. 106 app után már csak 19MB szabad helyem van. Egy fc nem volt amióta felraktam, teljesen furcsa is így használni egy romot.
. Sajnos ez sem az igazi, ebben még megvan az a hiba, hogy nincs kép, csak hang az spbtv használatakor, és a gameloft-os játékok kezdő videói helyett is csak csíkozott valami megy. Mindegy, most amíg lenyugszom egy kicsit ezt fogom használni. Lehet, hogy megvárom a gyári 2.3-as rendszert, áprilisra ígérik.
-
slice14
veterán
Sziasztok, mit tudtok a Gingerbrend-be már lesz magyar lokalizáció? Persze a HTC által kiadotra gondolok.
-
gps76
őstag
válasz
delbarta #24960 üzenetére
Na én is így vagyok ezzel a telóval,hogy csereberélem a rom-okat és vagy hiányzik valami az épp aktuális progi,ami nekem kellene és csak a gyáriban van benne,vagy megvan szinte minden,de lassú,időnként fagyogat. Már lassan hülyét kapok a sok recovery-zéstől.
Próbáld ki a miniSense rom-ot,ami nekem - kb.5 napja - tetszik,mert sok sallang ki van szedve belőle,gyors is,de legalább nem FC-zik.
Ha nem létszükség a sense,a Defrost lenne az igazi,de azok meg lemaradtak eléggé,pedig a 6.1a nagyon jól összerakott valami.
a CM 7 rc2-t kipróbáltam,de ezek átesnek a ló másik oldalára:lehet módosítani mindent amit el lehet képzelni rajta,de alap dolgokkal meg kínlódik a telefon.james008bond
ekem volt SGS-em is,de az meg ahogy le lett írva néhány nap használat után,jól belakva meg belassul - gondolom a kevés szabad ram miatt.
Ráadásul dícsérgetik mindenfelé a Samoled kijelző ilyen gyönyörű,meg olyan szép,csak pl.:ha az Opera minivel olvasom a ph oldalait,majd kiég a szemem,annyira kontrasztos.
Van egy ZTE Blade-em is,hát mit mondjak egyre jobb rom-okat csinálnak rá,és azok is stabilan futnak,tele hasznos dolgokkal. Árához képest nagyon jó kis teló,és procin kívűl ugyanaz a chipset hajtja,mint a desire-t -
jaszy76
aktív tag
válasz
james008bond #24970 üzenetére
Nekem már okozott FC-ket.
Backup vissza, UOT-vel megint megcsináltam, utána jó lett. -
james008bond
őstag
Ha UOT Kitchenen készített módosítást flesselem, az okozhat a később telepített progik esetén fc-ket, beállítások elfelejtését?
Valamint kernel telepítés esetén fagyást boot közben, illetve ezt mi okozhatja?data2ext romról van szó. -
dombila
őstag
Így van, nem elég az init.d-be másolni a scriptet, jogokat is kell állítani rajta. Az updater-script többek között ezt a jogot is állítja (pl. elindíthatóvá teszi a file-t - 0755) és elindítja az init.d-ben lévő scriptet.
Gondolom, ha adb-vel teszi az ember a helyére az a2sd scriptet, akkor az updater-script helyett kézzel kell a jogokat is beállítani, és elindítani a scriptet.
Csak ezután kellene a reboot. -
potyi23
senior tag
hi. A full wipe ha ertem mindent torol a telrol.Beleértve a gyari romot,es a beállitasokat is?Rom csere elott enis mindent menteni szeretnek rola,de nagyon fontos dolgaim nincsenek rajta,sms,konyvjelzok,stb ilyen meg nincs rajta,szoval azert is akarom kiprobalni mas romot.Ha belepek a recovery menube backup and restore ugyis tudok csinalni mentest a telrol ?! A kerdesem az volna h olvastam h sokan a titanium backupot mondjak jonak.Mivel masabb ennel?az biztosan mindent ment ugye?Akkor ajanlatos nekemis azzal lementeni a dolgaimat? ja,ugyebar lecsereltem a telemhez kapott kartyat 16 gb s full ures uj kartyara.es a regi gyari 4gbs kartyamon pedig voltak cuccok,pl:android secure,footprints,mp3,playlist,stb .ezeket vissza kell masolnom az uj kartyamra,vagy nemszukseges? koszi...
-
llaszlo
veterán
válasz
Cool HD a2sd telepítve kb 160-170 app és hibátlanul működik. De eddig minddel (LeeDroid, MIUI,Cool Z, CM7) így ment.
És én legalább egy hétig használok egy romot. Ezt már elég régóta nyúzom, igaz közben egy hét próbán volt a CM7. De utána CHD restore és továbbra sincs semmi gondom vele. De egyikkel sem volt igazán max nem tetszett a kinézete pl a CM7-nek.
A hiba az Ön készülékében van. -
james008bond
őstag
válasz
Igen, én is azt mondom, venni kell másikat. Jelenleg SGS, vagy várni az újakra ( 2 mag, több Giga tárhely... ) beszoptuk ezzel a Desirevel. Állandóan baszkurálom, másra sincs időm, mégse az igazi. Bár barátomnak SGS van, nem rootolt, panaszkodik, ha sok progit telepít, lelassul. Sztem ez nem is lesz másképp. Tök olyan, mint a Windows. Ha telepítesz rá, lelassul, bizonytalanná válik.
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Gyakorlati tanácsot kérek. Tudtok ajánlani olyan sense romot, ami stabilan és gyorsan működik 180 egyedi appal együtt, nem csak önmagában?
Már kismilliót kipróbáltam, de ilyen sok programmal ezek a data2sd romok mind előbb-utóbb megadják magukat. Persze néhány 10-20 progival jól mennek, de sokkal már nem.
Iszonyatosan unom már az állandó rom cserét, nem igaz, hogy nem találok egy stabil, gyors romot, ami nem kezd egy el idő után FC-zni.
Csak jöjjön már ki a samsung galaxy s II, vagy a htc pyramid és akkor ez a teló megy a levesbe. Nagyon elcseszték ezt a telefont ezzel a 147MB telepítési hellyel.
-
aki miui-t keres, próbálja ki az xda-s miui XJ-t egyelőre hibátlan.
viszont van egy kérdésem: véletlenül eltüntettem a kamera ikont a desktopról. hogyan tudom ezt miui alatt visszavarázsolni?
-
dani3l
őstag
tud valaki segiteni, hogyan tudom a billentyüzetet megvaltoztatni? a nyelv es billentyüzetbeallitasoknal volt egy Gingerbread-keyboard, meg fölraktam egy ime modot is, mindegyik ott van a listaban, mindegyiket lehet allitgatni, viszont nem tudom beallitani öket.. gondolom ott kene lenniük, ahol ki tudom valasztani, hogy qwertz, telefonbillentyüzet, meg hasonlok, de ott csak 3 van, es egyik sincs köztük..
-
r4z
nagyúr
Kijött a CM7 RC3.
-
siofok
őstag
válasz
kgab83 #24948 üzenetére
az lg kamera pro,azt ajánlották már ittis többen!'próbát megér!
igaz ez nem a pro,hanem a free,de 1 próbát megér -
kgab83
csendes tag
válasz
llaszlo #24942 üzenetére
Okok. Köszi. Most már legalább tudom, hogy nálam van a hiba. Lehet tesztből visszarakom a gyári rootolt desire romot, hogy azzal is csinálja-e. Ha igen, akkor nem tudom, hogy mit csináljak. De thx. Ha esetleg még tudnátok mondani egy videó felvevő progit, azt megköszönném :-D
-
llaszlo
veterán
Passz a logcat-nél ennyit írt ki: Lehet, hogy még várnom kellett volna? Ilyenkor már elindul máskor a bootolás.
--------- beginning of /dev/log/main
I//system/xbin/busybox( 63): Welcome to Android 2.2.1 /
I//system/xbin/busybox( 63): vm.swappiness = 0
I//system/xbin/busybox( 63): vm.min_free_kbytes = 4096
I//system/xbin/busybox( 63): vm.dirty_expire_centisecs = 600
I//system/xbin/busybox( 63): vm.oom_kill_allocating_task = 1
I//system/xbin/busybox( 63): vm.vfs_cache_pressure = 100
I//system/xbin/busybox( 63): kernel.panic_on_oops = 0
I//system/xbin/busybox( 63): kernel.tainted = 0
I//system/xbin/busybox( 63): net.ipv4.ip_forward = 0
I//system/xbin/busybox( 63): net.ipv4.conf.default.rp_filter = 1
I//system/xbin/busybox( 63): kernel.sysrq = 0
I//system/xbin/busybox( 63): kernel.core_uses_pid = 1
I//system/xbin/busybox( 63): net.ipv4.tcp_fin_timeout = 30
I//system/xbin/busybox( 63): net.ipv4.tcp_keepalive_time = 1200
I//system/xbin/busybox( 63): net.ipv4.tcp_window_scaling = 0
I//system/xbin/busybox( 63): mkdir failed for /system/sd/data, File exists -
kgab83
csendes tag
Köszi a gyors választ, de sajnos így sem jó. Setcpu-val performance módba rakom. 1190 Mhz-n ketyeg, de a videófelvétel hangja még mindig sokat csúszik :-( Pedig a felbontást is visszavettem ratyira... Nincs esetleg egy ilyen kamera progi? Mert azt szívesen tesztelném, hátha azzal nem csinálja.
-
llaszlo
veterán
-
siofok
őstag
válasz
vatomi #24934 üzenetére
pedig akkor tuti nálad van vmi bibi!!
próbáld meg a gingervillain 1.7-et!Az nálam hibátlanul fut,igaz a data2sd-s változata.
Nálam a ginger a2sd romok nem akarnak elhagyni 1 bizonyos hibát.Lehet az cyanogen féle,vagy akár gingervillain,vagy oxigen,mindegyik a2sd-s-ben ugyanaz a hiba jelentkezik nála.De a zoli féle data2sd scriptel viszont tökéletes eddig!Igaz még csak 1 napja tesztelem a gv1.7 data2sd-t.Jah,még annyi,hogy viszont nálam eggyetlen-egy data2sd-s romon nemakar menni a smooth calendar.
akár hd,akár ginger,akár froyo.ugyanaz a romon a2sd-n megy, data2sd-n nemmegy!
-
llaszlo
veterán
Zoley: Ha valamikor ráérsz nézz már rá a Cool HD-s romra és az a2sd++ scriptre. Mert nekem még a bootloopig sem jut el.
-
vatomi
aktív tag
válasz
pzoley #24917 üzenetére
Ezt most nem igazán értem. Ha rootolok, abból a gépen kellene valaminek maradnia? Vagy a telefonról kellene kitallóznom valamit? Valami file-t vár a program és gőzöm sincs mit.
Egyébként kipróbáltam a leedroid 2.3d desire a2sd++ romod is, ő is elszáltt az első 10 percben restart után. Még jó, hogy a gyári romról mentettem nand-ot, így 3 perc alatt mindig van hibátlan telóm, tudok kísérletezni.
-
kgab83
csendes tag
Szevasztok!
Ezt a kérdést már több fórumban feltettem (itt is, de nem kaptam választ). PZoley féle HD-ROM-ot használok (HD-ROM-FN-V5.0/ V5.1-1.84.62.2-data2ext++). Nagyon meg vagyok vele elégedve, de van egy problémám. Amikor videót veszek fel, a hang mindig elcsúszik a képtől. Eddig az összes HD-ROM produkálta ezt, pedig már volt fent egypár. Nekem Fontosabb lenne, hogy tudjak rendes hanggal videót készíteni, mint a HD felbontás. Másnál is jelentkezett már ez a probléma? Ha igen, akkor mi a megoldás? Ha van egyáltalán. Vagy van e esetleg valahol egy jó videófelvevő program, ami nem produkálja ezt a hibát? Bocsánat, hogy még egyszer megkérdeztem, de nagyon szeretném megoldani ezt. Előre is kösz :-)
-
prezson
tag
Korábban már keresett más is, én is próbálgattam, tud vki vmi jó magyar szótárt a dezihez? SMS küldése közben rengeteg szót nem ismer, jó volna valami bővebb cucc alá...
-
prezson
tag
válasz
james008bond #24923 üzenetére
Én sony agybadugós fülest használok, viszont akit egy kicsit is érdekel az egészségének megóvása, annak ajánlom az equalizert
Playerpro kiegészítőjével tökéletesen lehet állítgatni a dolgokat, a mély jobb a fülnek, a magas hangok hosszú távon károsítják a szőrsejteket a belső fülben és hallásromlást okoznak
Úgyhogy én módosítottam is ennek megfelelően.
-
-
-
james008bond
őstag
Hát igen gyönyörűen szól! Nálam elvert 1 Sony, AKG és Senheiser fülest! Persze, hozzátartozik ehhez az is, hogy azért ez drágább volt. Viszont igaz, hogy sokkal kiegyenlítettebb a hangképe, mint az előbbieknek, ahol valamilyen tartományban eltolódtak. A hangtérről most nem szólok, az megérdemel(ne) egy külön "post"-ot
-
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #24919 üzenetére
Nekem a Hard Rock vonalon remekel jelenleg is. Már most is agyonveri az eddigieket, mi lesz itt, ha bejáratódik...
-
r4z
nagyúr
Xears címszavakban:
Megjött. Kibontottam. Elámultam a kiegészítők hadán.Kipróbáltam.
Lehidaltam.
És most nem lehet az arcomról levakarni azt a konstans vigyort
-
dombila
őstag
válasz
llaszlo #24895 üzenetére
Most vettem észre, hogy Zoli már válaszolt.
A Zoli áldalán található HD 4.7/4.8, ill. HD 5.2-ben is benne van. Onnan ki tudod szedni (system/ect/init.d -ben).Az újdonsága az, hogy az app-ok mellett az adatokat is átteszi. A GV 1.6-ban is használta a Zoli, így valszeg több ROM-ban is megy, de erre ő tudna igazából válaszolni.
HD ill. sima Sense romokban tuti megy. -
pzoley
őstag
válasz
vatomi #24901 üzenetére
Szia, így elsőre egyből az derül ki, logika lapján, hogy a class6-os kártyáddal gond van. Mert ugye ugyan azt a rom-ot tetted mind a kettőre, és a class4-esre fel ment.
Ha a boot animáció mindig újra indul, az egyértelműen kártya hibára utal, és az ext partíció hiba miatt. Megoldás : Szedd le a QtADB 0.8-as programot PC-re. Indítsd el, tedd fel a class6-os sd kártyára valamelyik rom-ot. Recovery, flash-eld fel. Ha kész a flash, kapcsold össze az USB-n keresztül a PC-vel. A QtADB észreveszi, és rákattintasz a Logcat ikonra.
Akkor elő jön egy üres Logcat ablak. Ezután csinálj a telefonon egy system reboot now-ot.
Az ablakban lehet látni, hogy mit csinál a teleptő éppen. Ha látod, hogy már újra indulgat, vagy esetleg már feltelepítette a rom-ot akkor egy jobb egér gomb a Logcat ablakon, export, és mentsd el egy txt fájlba a log-ot. Dobd fel az email címemre, és megmondom mi a gond.
Majd kiderül hogy miért nem megy fel a rom. Egyenlőre ennyit tudok segíteni. -
vatomi
aktív tag
válasz
pzoley #24894 üzenetére
Tudom, el is olvastam és az is csak megerősített, hogy mindent jól csinálok. Most leírom, pl este hogy ment végig egy ilyen. 8GB memóriakártya elsődleges FAT32 elől utána 1db ext3 formátumra formázva frissen. Természetesen mindkettő elsődleges. FAT32-re felmásolva a zip telepítő. Írhatnám bármelyiket, próbáltam a 4.7-et, az 5.1-et amíg fent volt és tegnap az 5.2-t. Restart a recovery-be wipe all user vagy mi először, utána wipe cache majd wipe dalvik cache. Utána install zip a kártyáról majd reboot amikor végzett. A class6 kártya ezek után nem hajlandó 20 perc után sem továbblépni a kis androidot figurát hegesztő robotkaron, gyanítom bootloop. Class4 végigmegy, elindul. Direkt nem állítok be semmit, amint eljutok addig, power gomb, mobilnet offline és várok vele. Pár perc után quick system info és nézem a proc terhelést. Nem mozdul, akkor egy reboot majd beállítottam a gmail fiókot és a facebook for androidot. Semmi mást nem raktam fel és már a gmail itt FC-zett amit teljes restart után sem hozott már helyre semmi. Most mit tudtam itt elrontani?
Bocs, ha értetlennek tűnnök de az utolsó stabilan működő HD rom nálam talán a 4.2 volt. Vagy a 4.3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest