Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz bbalika81 #15099 üzenetére
tippre lemaradt a wipe. ext partíciót létrehoztad ? (megfelelő méretben)
radio mikora ?[ Szerkesztve ]
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
pzoley
őstag
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz bbalika81 #15107 üzenetére
primary az ext3 és fat32 is ugye ? wipe-ok, csak futtatod manuális a kívánt rom .zip-jét vársz. első boot sok ideig is eltarthat, típustól függően 5-15p akár (data2ext-esek alapból lassabban mennek, hd rom-ok nagyobbak mint a sense-esek, sense-esek nagyobbak mint a pucér droid romok )
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
Faby
senior tag
válasz bbalika81 #17699 üzenetére
Minitoolban a partíció tulajdonságainál állítsd át active, primary-ra mindkettőt (fat32 és ext 2,3 is): partíció kijelöl, jobb gomb, modify, set partition as primary.
Ext partíció csak az A2SD+ és DATA2SD scripteket használó romokhoz kell, de ha eljutottál oda, hogy kevés a hely, és rootolsz, akkor mindenképpen ilyen romot kell használnod, akkor meg már kell az EXT partíció.
Gyárilag csak fat32-re formázott a kártya, ha alakítasz rajta, mindenképpen mentsd le a tartalmát, és a partícionálás és formázás után mehet vissza a maradó fat32 partícióra, az ext pedig üres, oda majd a teló fog dolgozni.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
bbalika81
aktív tag
válasz bbalika81 #17705 üzenetére
na magához tért, már látja az sd-t. ext3at csináltam meg hagytam partició nélkül is 64mb-t, lehet ettől javult meg? fat32 activra állítottam, de az elmult 3 honapban nem volt az és mégis ment....
ha ext-et használja a2sd akkprquick system info miért csak 67mb-ot ír mikor 512 mb-t csináltam ext-nek? -
prezson
tag
válasz bbalika81 #19386 üzenetére
Nekem is ez volt, akku ku, wipeoltam, újra felraktam minden, aztán sikerült. Ja, talán ott ronthattad el, hogy amikor felraktad a saját romot, utána hagyd ,hogy elinduljon, felépüljön - aztán amikor bejött a home képernyő, itt nyomj kikapcsot, majd menj a recoverybe és ilyenkor rakd fel a data+-zipet. Nálam legalábbis így ment.
-
pzoley
őstag
válasz bbalika81 #19402 üzenetére
Csináld meg a Mini tool-lal, lecsatlakozás a pc-ről, majd tedd vissza és nézd meg, hogy akkor is meg van-e.Ha igen, install rom, nézd meg az sysinfo-val a szabad helyeket !!!
Ha stimmel, akkor recovery, flash data script, ha 2 percnél tovább van kint a htc felirat akkor ext partíciós hiba.Akku ki, vedd ki az sd kártyát, be kártyaolvasóba, és nézd meg az ext partíciódat, és írd meg mit látsz !!!#19392 !!!
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz bbalika81 #20775 üzenetére
Na végre egy jó hír
A market letöltésnél a prioritás miatt lassul be a letöltés idejére, de ez természetes. De ilyen, hogy képernyő nem éled fel, gombra nem reagál, nálam sem fordult elő soha !!
A naptárnál be lehet állítani, hogy mit mutasson a Show the detailed layout-nál. -
pzoley
őstag
válasz bbalika81 #20775 üzenetére
Elkészült az új, extended partíció formatálásása flash-ből, automatikusan. 25-35% sebesség javulás ami tesztekkel kimutatható, és a használat során is tapasztalható !! A flash-ből működő Backup, Restore már ezt a formatáló scriptet használja. Ma felteszem az oldalamra, leírással együtt.
Nem kell változtatnod semmit, csak csinálsz vele egy nand + extended backup, majd Restore nand + extended és már újra is van formázva a 3. partíció. -
pzoley
őstag
válasz bbalika81 #20785 üzenetére
Igen, mert a 3. partíciót semmi nem menti !! Ezért csináltam meg a Backup, Restore flash-elhető zip-eket.
Tehát Recovery, Backup, Install zip from sdcard, data2extended_backup.zip, ha lefut akkor kész egy komplett mentésed.
Ha vissza akarod állítani, akkor Recovery, Restore, install zip from sdcard, data2extended_restore.zip, és kész egy komplett helyreállítás, és közben a data2extended_restore.zip megcsinálja az új formatálást, mielőtt visszatenné a lementett 3. extended partíciót, ami tömörítve van !!
De a honlapon le lesz írva részletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 Gb
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest