Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sippet
senior tag
válasz
bbalika81 #31987 üzenetére
na várjál, ezt most nem értem. tehát úgy adtad le szervízbe, hogy
1. szervizelés előtt nem mentetted le róla az adatokat, és nem nyomtál rá nandroid backupot.
2. most azért nem akarsz resetet csinálni, mert akkor elvesznek róla az adataid.ezek szerint egy rootolt, nem gyári recovery-s telefont adtál le szervízbe, amihez ők nem nyúltak hozzá, csak a hardveres hibát javították? ráadásul megszüntették alóla a rootot, de az adataid, amiket most le akarsz menteni, rajta maradtak? ezt nem nagyon tudom neked most elhinni.
ha viszont úgyis legyalulták (vagy te magad legyalultad) a custom recoveryt, akkor mi az istennek akarsz egy szűz telefonra nandroid backupot ereszteni?
-
Nova91
tag
válasz
bbalika81 #31882 üzenetére
Rosszul fogalmaztam
Szóval formázom a SD-t majd az SD-re felrakom a rom-ot (be másolom a zip-et) majd recoveriből full wipe és rom telepítés.
Mert azt írtad, hogy full wipe után egyből telepítsem a rom-ot, de full wipe után már nem is lesz ext partíciom elvileg. Ez a része nem világos.
-
dombila
őstag
válasz
bbalika81 #30816 üzenetére
Azért egy dolgot ne feledjünk el! A Salsa kijelzője 320x480-as. Ez 2.5-szer kevesebb képpont, mint a Desire-ben. Ennek a lekezeléséhez kevesebb memória is elég, és ez okozhat már eltérést a software-ben is.
Ráadásul a Salsa specifikációjában Internal Phone Storage szerepel, ami a HTC új specifikációi szerint nem azonos a ROM-mal! Ez az Internal Phone Storage a szabad internal-t adja meg. (lásd Sensationt, ahol ez 1.1 GB).
A Desire-nél még az össz memóriát adták meg, itt már a szabadot. Nézd meg a HTC oldalán. Desire: ROM ill. RAM, Salsa: Internal Phone Storage, RAM.Nem derül ki mekkora a Salsa gyári ROM-ja.
-
Skillet
addikt
válasz
bbalika81 #30816 üzenetére
Nagyon sok mindent tudna ez a hardver. Sense 2.1 simán, de én még a 3.0-át is megkockáztatom. Szerintem egy titka van, optimalizálás. Az meg, hogy egy 3.0 lockscreen-t simán kaphatnánk, nem is kellene kérdés legyen. Rengeteg jó cucc elférne ha kidobnák a sok semmit a romból. Ha valaki hiányol valamit, töltse le.
-
Herpike
tag
válasz
bbalika81 #30750 üzenetére
bbalika81...nem akarlak elkeseríteni....de ismerősömnek is ezek a problémái voltak. Elvitte az e-caresekhez, 2hét után SE tudták megmondani mibaja....kiküldték külföldi szervízbe (nem említette hova) ott se tudták megmondani mi a probléma...de annyit kiderítettek, hogy az alaplappal lesz a gond....kapott szépen ezek után 1 új alaplapot és 3 és fél hét után visszakapta a Dézit
Egy kérdésem....miért van az, h én Januárban vettem a Telenornál Dézit és 2.2Droid van rajta most....miért van az hogy Haver vette áprilisban és neki a bekapcsolás utáni frissítésnél egyből megkapta a Froyot?! -
dombila
őstag
válasz
bbalika81 #29505 üzenetére
Csatlakoztam, feltettem a 2.9a-t.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. (2.3.3 Android, 2.1 Sense). A rendszer app-ok mind a NAND-ban vannak, emiatt nagyon gyors. Nekem nem tűnik semmivel sem lassabbnak, mint a 2.2 gyári verzió. A Sense 3.0-ból semmi nincs benne, tiszta 2.1.
Simán, akadásmentesen megy benne minden. Ha valaki a HTC Android 2.3/Sense 2.1 frissítését várja, ne tegye - itt van
! És még csak nincs is benne korlátozva a Sense semmilyen része, ahogy azt a HTC most épp ígéri.
-
-
-
LouiS22
veterán
válasz
bbalika81 #28603 üzenetére
Ha lesz egy kis időm, akkor át akarom majd nézni a komplett magyar fordítást, mert pár helyen van benne elgépelés, plusz egy-két dolgot lusta voltam lefordítani (jellemzően azok a funkciók, amiket itthon nem használunk).
Egyébként ha van észrevételetek a fordítással kapcsolatban, akkor szóljatok, és ha jogos, akkor javítom.
-
LouiS22
veterán
válasz
bbalika81 #28589 üzenetére
Persze, én csinálom a magyarítást, úgyhogy elég gyakran beszélünk. Elméletileg mindjárt kapok egy új beta verziót, az elmúlt 20 percben a villogást teszteltük. Azt mondja, hogy van rá megoldás.
Egyébként most is tudsz rajta változtatni, ha kicsit ismered a root explorert, de a villogás meg fog szűnni a képernyő kikapcsolása után.
Ha módosítani akarsz, akkor
/sys/devices/platform/leds-microp/leds/blue
itt lesz egy brightness nevű fájl, permission, és adj mindhárom lehetőségnél write-ra is jogot.
Majd jelzem, hogy a beta működik-e, ha igen, akkor a következő frissítésnél már benne lesz
-
LouiS22
veterán
válasz
bbalika81 #28572 üzenetére
Azért, mert Ginger alapú a ROM, és abban máshogy kezelődik a villogás. Elméletileg a Led Me Know nevű alkalmazás fejlesztője hamarosan kiadja azt a verziót, ami kezelni fogja. Azért ne rohanj letölteni a Marketbe, mert ott még a régi verzió van fent. Esetleg telepítheted, és ha megjelenik az új verzió, akkor frissíthetsz
-
Xaels
félisten
válasz
bbalika81 #28371 üzenetére
Szintén zenész, csak én a céges előfizetés miatt vagyok náluk 2-szeresen. Én függetlenül ruházok be rá. Ezt a telefont már hosszabb távra tervezem és egyelőre kérdéses, hogy marad-e a Telenor a céggel szerződésben vagy mással kötnek szerződést és akkor legalább szabadon dönthetek majd melyik szolgáltató mellé teszem le a voksom, milyen feltételekkel.
-
trblaise
tag
válasz
bbalika81 #27940 üzenetére
Ó, a csudiba.
Az első hozzászólásban van link, ahol vannak gyári romok és radiok. Tudnál olyat ajánlani, ami megfelelő a telefonomhoz? (kártyafüggetlen, két év HTC garanciás) Miben tér el egy unroot egy hagyományos rom cserétől?
RazorGTR1: neked is köszönöm a választ! -
Zirowe
nagyúr
válasz
bbalika81 #27904 üzenetére
S-on-nál nem tudsz írni systemben, ha be van bootolva a rendszer.
Ezért kell recoveryben mountolni a system mappát, hogy tudjad írni, de csak akkir tudod, amíg a recoveryben vagy.
A törlés/cseréhez a legegyszerübb a qtadb használata, ahol egyenesen a sytem mappába tudsz matatni, vagy a telepített rendszer alkalmazások listáján keresztül is tudsz törölni.
Egyszerű, gyors, és semmi szükség s-off-ra. -
golya87
őstag
válasz
bbalika81 #27852 üzenetére
Húúú de nagyon okos vagy! Tapsvihar!
Tudok olvasni, azért kössz a segítséget. Nem kértem, hogy itt írja, pü-ben kértem. És ha jól gondolom, egyszer sem hangzott el az a szó, hogy függetlenítés vagy hasonlóak, direkt figyeltem rá. Na mind1!
Ha valaki "hasznos" segítséget tudna nyújtani, az legyen már kedves megosztani pü-ben. Fontos lenne.Köszi!
-
james008bond
őstag
válasz
bbalika81 #27022 üzenetére
Úgy emlékszem, RcMix HD 3.xx-ben is volt ilyen nagy cache. Mondjuk, így Marketről vagy bárhonnan nagyobb fájlokat is gond nélkül lehet telepíteni. Mondjuk, a mostani rom több progi egyszerre letöltése/telepítése közben se jön annyira zavarba, mint a korábbiak. Persze, lehet csak azért mert nincs trükközés a scriptekkel. Egyelőre. Sajnos. Mert már vészesen fogy az Internal.
-
james008bond
őstag
válasz
bbalika81 #27007 üzenetére
Szia!
0.9 volt fent, kis ideig, fasza volt, de kamera hiánya miatt most az InsertCoin van fent, de ez az RcMixre épül, viszont ma délután szeretném feltenni az 1.0-ás RcMixS-t. Egyébként IC-t második napja használom és szerintem szuper!!! Nagyon gyors, pörgős, nem gondolkodik, 3D játékélmény is nagyon kafa ( Asphalt 5, 6, Modern Combat 2 szinte 100% akadás mentesen fut, a fogyasztásról ma már írtam ( magam is alig hiszem el ), korábban feltettem egy Atrix-al készült HD videót / vhonnan letöltöttem / és most tök egyenletesen, normális sebességgel játssza vissza. Kamera 800-as felbontás mellett szintén full. 1280p-nél nálam sajnos különösen vibrál vagy lebeg időnként visszajátszásnál, de egyébként tényleg használható. Szóval elsőre / 2 napja / jónak tűnik. -
satel
tag
-
-
pzoley
őstag
válasz
bbalika81 #21330 üzenetére
Nem értelek félre, de ha még hibás adatok is lennének a /data részen, az app-nak akkor is frissíteni kellett volna, és a rosszat felül írni az új, jó adattal !!
Az, hogy nem frissítette az rossz adatot
Ha az sd kártyád rosszalkodik, és ReadOnly-ba mountolja fel a telefon, az már előfordult másoknál is az eredeti Froyo-val.
De nekem soha nem jöttek elő ilyen hibák.
Az, hogy az eredeti egyből jól mutatta, ez lehet a sima újraindítás miatt is.
Tedd vissza a mentést, és nézd meg úgy. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- 3D nyomtatás
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Külpolitika
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest