Hirdetés
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
Segítsen már valaki. Miért olyan jó az anysoft keyboard?
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #26996 üzenetére
Pontosan.
Ha CWM van fent, akkor hagyd ki nyugodtan a ROM Managert, mert ugyanazt használja, csak FakeFlash-eli a recoveryt.
A gyári power menü használható teljes biztonsággal, a leírásban is ez van benne.
Örülj neki, hogy lassú, őstag lettél
-
james008bond
őstag
Nagyon szépen köszönöm!!!
Akkor így, ha most az appjaimat beteszem ebbe a Robocik mappába, majd feltelepítem az új RcMixS-t, akkor indulás után magától feltelepíti a programjaimat?
A miért bejegyzéshez: nekem CWM 2.5.0.7 van fent, ha a ROM Managert is felteszem, akkor innen csináljam a reboot-->recovery-t? Ha jól értem? Akkor itt sem ajánlott használni a gyári Power menüből a recovery-t?
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #26994 üzenetére
Autoinstall
1. lehetőség:
Hozz létre a memóriakártya gyökerén egy Robocik mappát, abban pedig egy app.user mappát, majd ebbe helyezd át a meglévő ROM-od data/app mappájából az összes apk-t. Első indításnál magától fel fogja telepíteni mindet.2. lehetőség:
Ha már felraktad a ROM-ot (és nem csináltad ezt meg), ugyanezt végezd el, majd recoveryből végezz data wipe-ot (/data, /cache, dalvik és /sd-ext), majd indítsd újra a telefont. Ugyanúgy felrakja mindet.A miért, miért bejegyzés lényege, hogy 2 recoveryt használjunk. Egy flashelt AmonRA-t és egy ROM Manager által fakeflash-elt CWM-ot. Előbbit a power menüből (vagy Quick Boot-tal, ízlés szerint), utóbbit a ROM Managerből kell indítani (reboot into recovery opció).
-
james008bond
őstag
EZT lefordítaná valaki?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=988570Autoinstall tutorial for dummies
Option 1.
If you are coming from ANY other ROM, do this before flashing RCMix S
Create a folder named Robocik on the root of sd card, in that folder, create a subfolder named app.user.
Use file explorer which allows you to go to data folder in your PHONE memory. You need to go to data/app folder, then select all apps, copy and paste them to your newly created Robocik/app.user folder on sd card root. I used Root Explorer, not sure if other file explorers will have same functionality.
Flash ROM, sit back and enjoy autoinstallOption 2.
If you already flashed RCMix S do this to make your apps autoinstall on next wipe.
Install all your apps
Skip step 1. and use steps 2. and 3. from Option 1.why why why ?!
guys, why do you want to stick to a recovery which causes so much problems ?!
it is easy for you to say "i am going back until it is fixed", well i dont know how to fix that, but i have ra recovery on my phone for couple of months now and never got any problems with that, either installing roms or any usb brick... but i had both with CM recovery...i know that there are some features in the CM recovery which are not in ra recovery... but then you can just use rom manager to "boot into recovery", it is not booting to the one you have flashed on the phone, it is using its own update.zip, so actually you can have both recoverys available almost any time...
you want CM recovery, use rom manager to reboot to recovery.
you want ra recovery, use advanced power menu to reboot to recovery...so simple and so good
Kösz szépen!
-
racerx
őstag
válasz
Steve1207 #26989 üzenetére
NEkem felment 2507-es cw -al simán. Viszont itt is érdekes, hogy titaniummal visisarkom az appokat, és az anysoft key itt se jelenik meg az appok között az app drawerben, viszont a minden máshol ott van, látszik (beállítások, applikációk kezelése). HA uninstallálom, és a marketből telepítem, akkor is detto.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #26988 üzenetére
-
Steve1207
veterán
válasz
james008bond #26988 üzenetére
Nálam nem ment ArmonRA-val (tudom, használjak CW-t, de eddig minden ment, ha meg nem akkor csak szignálás kérdése volt). Szóval bootloop lett belőle. Teljesen behalt a rendszer, utána más rom se akart felmenni, folyamatos bootloopot generált. Ahogy néztem van akinél CW-vel is ugyanezt csinálta.
Megoldás az lett, hogy ext3 partíciót formázni kellett teljes egészében.
Csak ha valaki beleszaladna ilyenbe.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Gaál Bernát #26985 üzenetére
Te komolyan egy több, mint egy éves hsz-re válaszoltál?
-
Youri
veterán
Amúgy a különböző főzött romokon van, de azok meg olyanok is
-
dokee78
félisten
Köszi a válaszokat.
-
gofry
senior tag
srácok:
Silicon Power 8GB MicroSD Class 6
vagy
A-data 8GB micro SDHC Class6 AUSDH8GCL6-RA1 -
dokee78
félisten
Van a Desire-re hivatalos 2.2 verzió?
Ha van akkor a magyar nyelv benne van? -
musspici
tag
Bogarászom folyamatosan a különböző fórumokat, de azt még nem találtam meg leírva, hogy miként lehet visszatenni a "gyári" RUU romot. Azért kérdem, mert ugye a főzött romok zip-ben kerülnek a kártyára. Amit én találtam gyári rom gyűjteményt abban pedig exe - kiterjesztésűek a fájlok.
-
cenzi
csendes tag
Én ezt ajánlom: Take MS 16GB Class 6
Én innen rendeltem pont ezt a típust, nagyon jó, megérte. -
musspici
tag
Ami a linket illeti: Új vagyok köztetek, nem tudom mennyire ildomos itt más fórumokra mutogatni.
Azonban örülök, hogy hasznosnak gondoljátok.CWM-mel is úgy működik a rom csere, hogy zip az SD-re és recovery-ből install zip? Valahol mintha olvastam volna, hogy Android SDK kell. Esetleg az máshoz kell?
Ha teszem azt most flash-elem az Amonrát valamelyik CWM-re, azt később vissza tudom állítani? -
Zirowe
nagyúr
válasz
james008bond #26951 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy ha elromlana a telefon, de hbootba még kapcsolható, viszont ruu nem telepíthető rá, akkor a garancia ezzel a mozdulattal szépen ugrik is, mert egy csinos kis rózsaszín alpharev felirat lesz az hbootban felül.
-
Youri
veterán
Ez a v16 kicsit lassabb, mint volt a v14, és a wifire is több a panasz :S
-
racerx
őstag
Azért ennél a insertcoinnál van pár érdekes dolog, pl hiába rakom fel az anysoft keyb-ot, nem jelenik meg az app drawerben.De egyébként használható..
Megnézzük az rcmixet akkor -
Youri
veterán
Én amikor először próbáltam, akkor nem vettem figyelembe, azt az utasítást, hogy scriptelt rommal ne próbálkozzak.... Nem s-offolta, de legalább legyilkolta a romot
szóval nandroid vissza, RUU, unrevoked, 3005 CWM flash, majd s-off, majd alpharev hboot.... fastboot windows alatt nem akart működni, linux alá be kellett erőszakolni, mert a linuxos sdk-ban nincs benne :S szóval egy napig elvoltam vele
-
mumk1
addikt
válasz
Mondjuk az S-OFF elkészítésének nehézsége ki is merül egy lemezképfájl kiírása CD-re műveletbe..
-
Youri
veterán
válasz
stock RUU visszaállítja, nem örökérvényű az S-OFF sem, és a gyári MTD is letölthető
-
james008bond
őstag
Ez az S-OFF és NAND partícionálás nagyon komoly? Vagyis veszélyes művelet? Visszaállítható?
Jelenleg CWM 2.5.0.7 van fent és eddig gond nélkül működik, nem szívesen babrálnék vele, azaz cserélném le, ha nem muszáj. Egyébként tavaly júniusi AMOLED-es telefonom van, ha ez valamit számít ebben az esetben. -
dombila
őstag
Musspici kolléga küldött nekem priviben egy linket, amit szerintem kár nem közreadni. Olyan mint az első hozzászólás csak részletesebb, de angol. [link]
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #26948 üzenetére
Nyugalom. Akkor vársz pár napot.
Nem tudom mi történne, de megpróbálhatod egy Nandroid után. Holnap felrakom a CM7 HBOOT-ot, aztán hadd szóljon!
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #26946 üzenetére
NAND átparticionálás kell hozzá. Ne tedd fel a simára, arra van külön telepítő.
-
james008bond
őstag
Ez itt mit jelent:
RCMixS_v1.0_++_CM7Hboot.zip ?
S-OFF és NAND átméretezés kell hozzá? Sima gyárilag partícionált Desire NAND-ra feltehetem, vagy nem?
-
Youri
veterán
Meggyőztetek akkor, class 6. Nem vagyok én a saját pénzem ellensége
Ismertek valaki megbízható embert akár innen, akár máshonnan, aki jó áron ad el jó minőségben?
-
Tonnyy
csendes tag
Hello
Tegnap vettem meg a Desireemet és idáig nagyon bejön a telefon.
Kérdésem lenne hogy ha sokat használom a telefont egy huzamba akkor elkezd melegedni a hátulja és hogy ez valami hiba vagy mindenkinek ilyen?? -
válasz
james008bond #26930 üzenetére
nem tetszik az a kék-sárga csicsa.
(ha jól emlékszem, hogy az az)
-
Steve1207
veterán
Én is Class10-zel vagyok jelenleg. Telóba tényleg nem az igazi, van ahol nagyon gyors, de "lag"-ol kisebb fájloknál. Adatok tárolására átlag feletti, de ha rendszer fut róla észrevehető a lassulás.
Ettől eltekintve gépben nagyon gyors a sebessége, nem bánom, hogy megvan, lesz helye ha cserélném, de az előző okok miatt class 6, ahogy a többiek is javasolják!
Slukkica: Nekem se ment fel armonra-val, de újraszignóztam a romot és gond nélkül felment egyből.
-
james008bond
őstag
Nehogy 10-est vegyél! Vagy inkább, DE! Vedd meg az enyémet! Énm áttértem Class 6-ra, és hidd el, gyorsabb, kisebb fájlok mozgatásában jobb, mint a Class 10, és olcsóbb is. SilPow nálam kb 9MB ír, 20 körül olvas, telóban mérve. PC kártyaolvasó kombóval 14/17 MB!!!
Most futott le egy Qualcomm teszt, elsőre 31.3 FPS, és SetCpu-val proci órajale NINCS megemelve, alsó érték 384-ra állítrva, ondemand. Most megy a 2. teszt...elég egyenletes, ez is lesz 30 fölött...31.4 FPSMost felhúzom 1.2-re, performance...31.7...32.0
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #26921 üzenetére
Akkor nem tudom, én még nem tapasztaltam nem irányított sense újratöltést
Quadrant az semmihez nincs optimalizálva. A Froyos data2ext rom, ami volt korábban 2000+ pontot kapott, közben meg sokkal lasabb volt mibt ez a maga 800 feletti pontjaival. -
Slukkica
őstag
Igen már van rá [gyógyszer].
Nekem még nem dobta ki!
-
Slukkica
őstag
válasz
james008bond #26897 üzenetére
Erre gondoltam.
A wifivel nálam nem jelentkeztek a gondok. Nem dobta el egyszer sem. Még valamikor a v13-nál kétszer tapasztaltam hogy elszált a wifi kapcsolat de 15-20mp alatt visszakapcsolódott. -
james008bond
őstag
Azt se tudom, merre keressem a Spare akármit
, tényleg, nem nyúltam hozzá. Asphaltot majd még futtatok, mert engem is meglepett, de szetm ennyit optimalizálhatták a 2.3.3 rom-ot, gondolom, különben mi értelme lett volna kiadni?
Mondjuk Quadrant elég érdekes: 1000 pont körül, 3D videók közül első futtatásakor csak fekete képernyő, viszont a rom működés közben hasít. Quadrant NINCS "optimalizálva" a 2.3 verzióhoz, ez látszik.
-
james008bond
őstag
Hát, nekem, most nézem, 2783 fotó van fent, elkezdem görgetni és ahogy a kijelző aljára ér, már szinte be is töltött 12 képet...sztem azért ez nem rossz. Persze, ez a Galéria azért elég fapados. Ja, most nézem, a diavetítés is folyamatosan megy. Viszont kilépéskor a Sense is kilövi magát.
-
r4z
nagyúr
válasz
musspici #26911 üzenetére
A NAND Flash szektorméretét jelenti. Most már nincsenek gondok, mehet mindegyik PVT4-es rootolása AmonRA-val, aztán S-OFF, és mehet fel a 2.5.1.8-as vagy a 3.0.0.5-ös CWM.
Youri: Az SD sebességétől is függ a futása, mivel azon van kint az alkalmazás és minden egyéb adat.
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #26905 üzenetére
Újratöltődést még nem tapasztaltam ezekkel a romokkal. Spare partsban nem állítottad át a killinget aggressivra? Mert attól lehet.
Az Asphaltra meg nem találok szavakat. Neked melyik rom van fent? Az sd-m classa befolyásolhatja? -
musspici
tag
Lehet egy kérdéssel több? Azt már tudom, hogy "erasesize 20000"-es a telefonom. Homályosítsatok fel kérlek, hogy mit jelent ez a szám és milyen összefüggésben van a root-tal?
-
gofry
senior tag
válasz
james008bond #26894 üzenetére
nekem egy dolog nem tetszett, a galéria a régi régi még talán froyo -s első verzió. Irdatlan lassú. a HD romban sőt a 2.1 es gb-ben is sokkal jobb. Erre azért odafigyelhettek volna az insertcoin készítésekor ..
Emiatt ment vissza a DTP 1.6
-
Zirowe
nagyúr
válasz
james008bond #26895 üzenetére
Mondjuk az a hang kicsit idegesítő is tud lenni..
-
james008bond
őstag
Asphalt 5, 6: kb 1 órája mentem mindkettővel 1-1 pályát, gyakorlatilag akadásmentes volt, 5-nél végig külső nézetből, 6-nál nagyrészt belsőből, de külső nézetben is nagyon faszán hasított / jó nem egy SGS /, de a korábbiakhoz képest igen egyenletes sebességgel, de biztos, hogy 10fps-nél gyorsabban.
-
Youri
veterán
válasz
Zirowe #26893 üzenetére
Kíváncsian várom
jövő év előtt nem tervezem a cserét, ha meg ezt tudják portolni, akkor pláne.
26894 james008bond: Na azt hogy csináltad? Én most néztem, és kb 10 fps volt az aszfalt :S
26895 james008bond: igen, azóta nekem is megoldódott.
Amúgy v14-ről v16-ra frissítve, mintha kevesebb memória lenne szabadon.
-
zso79
őstag
Azoktól kérdezném, akik a legújabb IC-t használják:
- találtak megoldást a lockscreen+hívás elutasítás+unlock problémára?
- megoldható, hogy ne dobja ki néha a sense-t a memóriából?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 2042
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest