Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gofry
senior tag
válasz kokler #18000 üzenetére
de ez az Nem hiszem , hogy a HTCnek ne lenne válasza rá majd, de basszus srácok....desire 2010 január, most eltelt egy év, még szép hogy van előrelépés.
Most meg fogtok kövezni, de valamilyen szinten a szifon 4 is kiforrottabb néhány dologban. Ez van , megy előre a világ[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
hardveresen az iphone4 valóban odaver a desire-nek, ez nem is kérdés:
- gpu
- kijelző (felbontás és multitouch)
- előlapi kamera
- a hátlapi kamera is fényévekkel jobba desire-nek persze, hogy vannak előnyei, szoftveresen pedig ezerszer inkább android (ha elém raknák a kettőt, hogy válasszak, mai napig a desire lenne a nyerő), mint ios, de ezek ettől még tények. ahogy az is, hogy az atrix pedig az iphone-t is simán állva hagyja. kokler listáján az 1gb ram nem is szerepel, pedig az se kutya.
kokler: van egy olyan érzésem, hogy tegra nem lesz mostanában a htc-kben. két magos procival meg kell várni az új generációs snapdragonokat.
[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
válasz dukaiii #18001 üzenetére
szia!igen próbáltam,bevallom őszintén elöször feltettem pzoley félét,de nálam iszonyat lassú lett vmiért.igaz nem 1az1-be tettem fel,hanem vettemki,és tettem bele appokat.Lényeg hogy lassu volt nálam,akadozott.Utána feltettem az 1.7c-t azt használom,az a legfrissebb.Egyébként az 1.2-őt használtam eddig,minden gond nélkül,csak unatkoztam,és azért frissítettem.
OnePlus nord 2t
-
kokler
aktív tag
válasz premete #18009 üzenetére
Most olvastam, hogy a T-Mobile UK most csökkentette a korlátlan net "fair use policy"-jét 500MB-ra
Úgy tűnik, már ott sem fenékig tejfel az élet.''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
dukaiii
csendes tag
Köszi szépen a választ. Még annyit hogy az A2SD+ alap ment, vagy itt is el kellett indítani a scriptet egy app ból? (Ezzel nem igazán vagyok tisztában, lehet hülye kérdés. )
[ Szerkesztve ]
-
-
premete
veterán
válasz kokler #18010 üzenetére
Ebben a formában nem igaz, mert a linken az szerepel, hogy az 500 MB-os korlát csak video letöltésre vonatkozik, netezésre és e-mailre nem. Valamint nem a korlátlan netről írnak, hanem egy 3 GB-os csomagról, az sem mindegy szerintem.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz dukaiii #18016 üzenetére
A romok leírásában szokott szerepelni, hogy kell-e külön scriptet futtatni; ha a2sd+ szerepel a nevében, akkor valószínűleg benne van a script, de meg tudod Te is nézni, a /system/etc/init-d mappában szoktak lenni.
-
trblaise
tag
Sziasztok!
Szerintetek mitől lehet az, hogy a gps látja a műholdakat (7-10 darabot), de tíz alkalomból max. kétszer sikerül használnia is? Amíg nem használja ugye magát a gps funkciót sem lehet igénybe venni. Ugyanezt csinálta rootolás előtt és után is. Rootolás előtt volt szervízben is, ahol kapott egy rom reflash-t, aztán utána ideig-óráig működött. Elég idegesítő, mert nem arról van szó, hogy egyáltalán nem működik, hanem arról, hogy nem 100%-ig.
Valakinek ötlete?Bónuszkérdés: ha Leedroid rom-ot frissítek újabb verziószámra, elég csak a kártyára felrakni az új zip-et és recovery-ből telepíteni?
-
r4z
nagyúr
válasz premete #18022 üzenetére
premete, ha már itt vagy:
Hogyan lehet rávarázsolni egy DATA2EXT scriptet egy már belakott A2SD+ alapú ROM-ra? Lehetséges egyáltalán? Ha nem, a sem baj, csak írd már le kérlek, hogyan lehet kicserélni a ROM telepítőjében a scriptet.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
cotag
senior tag
Valaki tud olcsó forrást hátlap ügyben?
Hol érdemes venni, van tapasztalat?
(szekszárd,paks környéki guru keressen meg pü-ben, lenne egy kis pénzes melóm...
-
premete
veterán
Az enyémnél így lenne, de másik romoknál lehet, hogy másképp van.
1, SDCARD újraparticionálása
Első Partició: FAT32 - maradék MB
Második Partició: EXT4 - 768MB
Harmadik Partició: EXT4 - 256MBRom szerkesztése:
1. Rom megnyitása winrar-ral
2. Az 40a2sd script eltávolítása a \system\etc\init.d könyvtárból
3. Az 01data2ext script bemásolása a \system\etc\init.d könyvtárba.
4. Az mkfs.ext4 bemásolása a /system.xbin könyvtárba
6. A rom telepítése.Elméletileg, de még én sem csináltam meg, mert az oxygen romnál semmi értelmét nem látom a data2ext-nek, így is gyors a cucc, és rengeteg a szabad hely, illetve a data2extről sok negatív vélemény van az xda-deven.
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz racerx #17994 üzenetére
A kamera képén rengeteget ront egyébként a védő üveg.. anélkül a telefon egész elfogadható képet készít.. ráadásul ahogy nézegettem a hátlapon lévő védő üveg szépen lassan befoltosodott.. ahhoz tudnám hasonlítani mintha só marta volna - egyébként lehet is hogy a kéz izzadtsága.
sippet-el egyetértek. Ne essünk abba a hibába hogy próbáljuk megmagyarázni hogy valami sz*r... ez olyan iPhone mentalitás.
Egy 100ezer +os telefonnál elvárható lenne hogy ne úgy szóljon a hangszóró mint egy kukásvödör. Erre balgaság azt mondani hogy, nem ezen kell zenét hallgatni..
Én vagyok az utolsó aki telefonnal fényképez, de szerintem is indokolatlan hogy egy 2010ben megjelenő felső kategóriás készülékbe egy alsó kategóriás kamerát (vagy hangszórót) raknak.
Ha vennél 1 porsche-t 50misiért és trabant ülések lennének benne majd visszamész reklamálni, h kérem szépen ez bitang kényelmetlen, majd annyit válaszolnának h otthon a fotelben kényelmeskedjél "kisk*cs*g", szerintem Te is pislognál[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
válasz Hooper #18027 üzenetére
teljesen igazad van!!!Én személy szerint egyre jobban kezdek kiábrándulni belőle.Konkrétan sajnálom hogy pénzt attam ki rá.
Meg ahogy ráfogjuk,hogy nem zenehallgatásra való,ráfogjuk hogy nem fényképezésre,ráfogjuk hogy nem helyettesíti a gps-t.Akkor meg igazából ha ezeket összeszedjük,akkor nemis való semmi többre még 1 drága telefonse,mint az 5E ft-os??[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
ZoliM@ster
aktív tag
Üdv.!
Látom vannak negatív hangok is a készülékkel kapcsolatban.A közeljövőben tervezem telefon vásárlását,és ha lehet kérnék egy kis segítséget.
2 készülék van versenyben nála:Samsung S8500 Wave,és a HTC Desire
Wave topicot olvasok már hetek óta,véleményeket stb.Azzal a készülékkel 2 problémám lenne:kis méretű kijelző,kevés RAM.Ezt viszont kompenzálja az ára.Ha kérhetném egy pár véleménnyel segítenétek a választásomat?Nagyjából képben vagyok a rendszerek közötti különbséggel,ill. a telefonok főbb erényeivel/hibáival is,de pár szubjektív véleményre kíváncsi lennék,hogy csak nem ad ki az ember 80-100e Ft-ot tájékozódás nélkül.
Köszönöm előre is!
Üdv.
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
racerx
őstag
válasz ZoliM@ster #18031 üzenetére
Kb két napja volt itt a Desire Vs Wave kérdés. Olvass vissza.
-
Viper26
nagyúr
Nagy lendülettel neki akartam állni az FB és a Twitter account-oknak Oxygen alatt, aztán leesett, hogy azt ne akarjam.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Hooper
őstag
válasz ZoliM@ster #18031 üzenetére
Anno néztem én is a wave-t már nem nagyon emlékszem rá pontosan miket tud illetve miket nem, annyi megmaradt, h nem a desire ellenfele.
Desi mellett alternatívaként a galaxyt nézd meg még esetleg.Minden telefonnal kapcsolatban vannak negatív dolgok, ha lenne tökéletes mindenki azt venné.
Én csak arra utaltam, h ismerjük be a hibát és ne magyarázzuk.Ami desinél szerintem hiba, az a rossz hangszóró, a gyenge(?) kamera, ezt én nem tudom alátámasztani, a gyors merülés - de elvileg egyik hasonló méretű kijelzővel és procival szerelt telefon nem bírja kemény használat mellett 12óránál tovább.
(bár egy ismerősöm az új almájára azt mondja h 2napig lazán megy, pedig használja rendesen)
A kevés RAM, de ez uj ROMal orvolsolható.
Több gondot én nem tudnék felsorolni, talán még a 3G kezelése nem túl jó, mert sokszor megy el a vétel vagy szakad meg telefonálás közben ha zárt helyen vagyok. Ez persze lehet a szolgálató hibája is. -
negro
őstag
Olvasgattam itt a kommenteket es erdekes. Eloszor is, nem kene szarra "hekkelni" geek mondjara a telot es mukodne minden rajta. Zarojel bezarva. A GPS nekem tokeletesen megy, MOTONAV is barmi. Jol lathato a kijelzo, eleg hangos is stb. A fenzkepezo resze meg pont , h telefonhoz kepest jo kepet csinal! Az egyik titka, h 100-as ISO val kell pl, nem automata fokusszal hanem 1x beloni es 2mp shoot keszleltetest kell hasznalni hisz a gomb megnyomasa kozben mozog a telo es igy szar eletlen kepet tudsz csak csinalni, viszont igy gombot megnyomni majd fikszen tudod tartani es eleg jo kepet lehet vele loni. Lehetoleg vakuval ha nem fenyes nappal van.
Zenet meg ugy hallgatm vele, h rakottem autora gyak ott meg semmi gondom nem volt vele ugyancsak jol szolt. A fulese h milyen nem tudom de ne varjunk gyari fullhallgatotol eszement hangzast.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Sugi89
csendes tag
-
dombila
senior tag
válasz Sugi89 #18038 üzenetére
A Wifi teljesen független a SIM kártyától, még SIM nélkül is lehet Wifi-zni, mivel a Wifi-t nem a mobiltelefon szolgáltató nyújtja neked, hanem valamilyen access point. Pl. otthoni router, publikus Wifi (kávézó, étterem, plaza, szálloda,...)
Amire te gondolhatsz az a 3G szolgáltatás (mobilinternet). Ez viszont különböző SIM kártyákkal különböző beállítást igényel, minden szolgáltatónál mást és mást. Így teljesen logikusan nem fog "simán" működni egy SIM csere után, mert adott esetben az előző SIM-hez tartozó szolgáltató beállításait akarja használni. Ha 3G-zel és SIM-et cserélsz, akkor a Mobilnet beállításokat is át kell állítgatnod.
Nem tudom van-e a Market-on olyan program, ami többféle 3G beállítást tudna tárolni és mindig csak választani kellene közülük.
-
premete
veterán
válasz Pluto69 #18040 üzenetére
Nézd meg a két képet, mindkettőt ugyanaz írta, csak az egyik lehet igaz, kizárásos alapon.
Ha nem érted, akkor ne szólj bele, ahogy múltkor az omimózus "fizetnek nekem, hogy kritizáljak" témakörben kifejtett véleményedre.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz Pluto69 #18043 üzenetére
Nem is azt írtam, hogy te voltál, csak ahogy kommentáltad. Ahogy ebben a T-mobilos dologban: Mindkét képet a t-mobile weboldaláról szedtük le, a fő kép szerint 2 év teljeskörű garancia van a desirére, alatta a garanciális feltételeknél pedig 12 hónap t-mobilos, plusz 12 hónap korlátozott, amit a gyártó ad, és a gyártó weboldalára küldenek további információkért, ahol 2 év korlátozott garancia szerepel.. Most melyik az igaz, mindkettőt a T-Mobile írja?
-
Hooper
őstag
A szolgáltató általában csak 1év garit ad, a fennmaradó az a gyartoi - htcnel +1.
De tokmind1 mert nem csinálnak mást az 1év alatt mint hogy beveszik a telefont, majd elküldik a gyártó hivatalos szervizebe.
Én anno a voda + Nokia parossal jártam így.
3hónap után bementem mert nem volt jó a bill.
Vodanal közölték h vagy ők intézik 2hét alatt, vagy vigyem át a szomszédban lévő (westendrol van szo) hivatalos Nokia szervizbe ha nem akarok sokat várni.
Átvittem és 2nap alatt megvolt. -
premete
veterán
válasz Hooper #18045 üzenetére
A T-mobil odaírja pofátlanul a 2 év teljeskörű garit, majd a részletezésnél megcáfolja.
Volt egy Dell laptopom, amire 3 év teljeskörű garancia volt, az akkura is, valamint bármilyen töréskárra is. Na, ez a teljeskörű garancia, nem az, hogy egy romfrissítés után már elhajtanak a halál faxára.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
r4z
nagyúr
Pluto69 és premete!
Ha már mindenképpen offolni szeretnétek, ne vitázzatok már, mert kezd a topic csatatérré válni, a feszültség tapintható. Inkább tárgyaljuk ki, ki milyen sört szeret, mi a véleménye a télről, vagy inkább maradjunk a témánál, ami nem más, mint:
HTC Desire - A vágy nem titkos tárgya
Nem kell a vitaBÉKE!
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
llaszlo
veterán
válasz premete #18046 üzenetére
Miért is cáfolná meg saját magát?
Te valamit nagyon félre értelmezel.2 év teljeskörű jótállást vállalnak a Desire-re
Teljes körű jótállás: a készülékre és a készülékcsomagban lévő tartozékokra is kiterjed. A készülékre vonatkozó jótállás jellegéről a Jótállási jegyen illetve egyes termékek weboldalán, honlapunkon tájékozódhat. A kiegészítő (teljes körű vagy korlátozott) jótállás időtartama alatt a készülék (és tartozékainak) jótállása nem indul újra, függetlenül a javítás módjától.
Mi ellentétes mivel? Amit betettél screenshotot ott is azt írtam, hogy a Desire-re 2 év teljes gari van. Én mindig ugyanazt írtam max te értelmezted rosszul. És a T oldalán is mindenhol az van.
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Igen, lassan már olyan ez a topik..mintha nem is a Desireről szólna. Kissé leült a fórum, mintha már nem lenne mit írni a telefonról. Inkább vitáztok itt ilyen átb@szós T-Mobilos szövegekről. Én már megtanultam saját bőrömön, addig vagyunk jó nekik, amíg ÚJ készüléket, ÚJ előfizetést vásárolunk, azaz vastagon költjük a pénzt, aztán ha probléma adódik ( akár garanciális ), mintha eltévedtünk volna a Galaxisban és egy idegen bolygón landoltunk volna. Nem is beszélve a "hűségkedvezményekről". Na ezen csak és tudok! OFF.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Windows 11
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest