Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
válasz
james008bond
üzenetére
Igen te linkelted.
De a hóesés meg az óra nem ugyan olyan mint leedroidon vagy gyári rom-on.... mert az is fancy widget.
Akkor vszin a ROM jeleníti meg máshogy..... -
premete
veterán
PÜ, ha kell, de:
Saját célra készült, támogatás nincs hozzá, lehet, nem is tetszik a kigyomlálás, bár bele lehet tenni mindent a /data/app könyvtárba, vagy később telepíthető, van hely a /data-n is és az sd-n annyi, amekkora az ext partició (dalvik és rendszerfájlok nélkül) -
törölt tag
Sziasztok,
a Telenor-nál most kapható Desire-ről tud vki vmi infót ?
- sim lock
- branding
- Android verzió 2.1 a honlap szerint, de már rég 2.2-nek kéne lennie. Upgrade ?Ez a három dolog érdekelne.
Köszönöm és üdv,
EK.

-
racerx
őstag
válasz
LouiS22
üzenetére
Én fél óra (vagy egy óra) után untam meg )lélekben már felkészültem a legrosszabbra, előkerestem a régi k750-esemet, hogy majd azt használom amíg szervizben lesz a HTC
, a 3. fázisnál állt csak állt..., lehuztam ujtaindítottam ,és amikor az alpharev splash screen jött be, már bizakodtam, és amikor a teló elindult vigyorogtam. De azért az az 1 óra eléggé sokat elvette az életemből 
-
premete
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
Nem, qtek9000-esre főzött.

-
premete
veterán
Ha valakinek kell a legfrissebb, gyári HTC-rom, érintetlen, leszámítva a rootolást

[link] -
szegto
senior tag
Valaki tudja esetleg hogy ezt az órát hogyan tudnám felrakni Leedroidra? vagyis a kérdés inkább hogy honnan.
Kép
Vagy csak ROM cserével lehetne? Melyik ROM ez? -
LouiS22
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
Nincs véletlenül ext partíción ugyanaz az apk? Csak egy ötlet. Ja, esetleg még próbáld ki azt, hogy indítás előtt az applicationson keresztül törlöd az adott program data és cache részét. Még nézd meg root explorerrel, hogy milyen jogosultságai vannak a .apk-nak (permissions).
-
james008bond
őstag
válasz
LouiS22
üzenetére
Semmi baj. Olvasgatva a fórumot, elég sokszor írogatnak ilyeneket. A helyzet az, hogy nem műszaki értelmiségi vagyok, amit tudok, itt szereztem információt, tapasztalatot telefon buhera címen. Néha lámának tűnhetek
, de azért akad olyan aki felvilágosít és így tanulok tőle.Namármost újabb kérdésem van. A system mappába jócskán telepítettem. Néhány progi - jellemzően, de nem kizárólag - játékok FC-vel lépnek ki, mikor indítanám. Már rájöttem, hogy root explorellel a rendszermappából tudom telepíteni és működik! Viszont törölni is tudom az adott programot ezzel a módszerrel, de törlés - és reboot - után a menüben mégis ott az ikonja az adott programnak. Ezt hogyan lehet onnan eltüntetni? És amíg a saját telepített progijaimat törlöm a system mappából, addig ugye nem lehet nagyobb fennakadás a rendszer működésében?
Kösz a segítséget! -
premete
veterán
Mivel a gingerbread egyelőre nem az igazi, a legfrissebb HTC gyári romot kicsit átszabtam, ahogy nekem tetszik: [link]
Főbb módosítások:
rootolt
BusyBox
kikapcsolva boot screen sounds
Zipaligned all *.apk files to optimize RAM usage
Deodexed
task killer tweak for speed hozzáadva
/data/app funckció
Nano text editor + sysro/sysrw
Bash (command shell)
Apps2SD és dalvik2sd (ext partició kell hozzá!
etc/init.d scripts support (busybox run-parts)
Systemből kigyomlálva facebook, twitter, flickr, stock, wallpapers, stb.
Systembe egy halom apk integrálva, mint terminal, linda manager, quadrant, callmeter NG, barcode scanner, shootme, skype, spbtv, sysinfo, startup auditor, stb.
snq-kernel
Notificationbar powerwidget+ akkukijelzés
trackball wake és unlock hozzáadva
Így kb. 300 MB szabad rammal és a /data-n kb 130 MB szabad hellyel indul, az akku az éjjel, bekapcsolt 3G-vel 6%-ot csökkent, 8 óra alatt..
Nekem elég gyors és megy minden.
-
LouiS22
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
Nem beszólás akart lenni, sajnálom, ha félreértetted.
-
racerx
őstag
válasz
kokler
üzenetére
Várni kell majd magához tér. Sztem az accuweather nincs mindig a helyzet magaslatán (pl volt ez téma a leedroid fórumán is). Ha meg napokig rossz (pl nálam állandóan ugyanazt a helyet mutatta) akkor ujrainstall minden előröl. Nálam vmi progi, beállítás elb..ta (fogalmam se volt hogy mi), és csak ez segített.
-
siofok
őstag
Másnak is ujraindul a telló,ha huzamosabb ideig kintvan -5fok körüli levegőn?Én most vettem észre az este.ma kiváncsiságból kiraktam,hogy a hidegtől volt-e a reboot,és megint csinálta is.
-
kokler
aktív tag
A weather widget nem akarja megtalálni, hogy merre vagyok. Egyszer csak megőrült és nem tudom, mit lehetne vele még csinálni. Volt már weather (és widget-ek) clear data és clear cache, de most is csak annyi ír, hogy current location. Leedroid 2.2f extended és az első 2 héten minden OK volt

-
HIJ
őstag
Az mitől lehet, hogy amióta reflextsense ROM van fent, nem csatlakozik a wifi hálózatokhoz automatikusan? Bele kell menni egészen a wifi beállításokig, hogy észhez térjen... Ott már nem kell csinálnom semmit, auto csatlakozik.
-
mumk
tag
válasz
james008bond
üzenetére
S-OFF, de ezzel csak óvatosan. A táblázatban láthatod, hogy a data++ partició milyen system/cache/data méreteket eredményez.
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond
üzenetére
Már tudom: a system-be betett apk.-okat frissíteni lehet, de törölölni nem. Viszont így is FC volt az a néhány apk, melyek az előbbi telepítéskor is "kiakadtak".
-
Danny750
őstag
Akinek nem sikerült Android Mini figurát szerezni és szeretne ,az írjon PÜ-t!
(ha sokan összegyűlünk akkor jobban megéri rendelni ,mert elosztanánk a postát)
-
premete
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
Én mindig telepakolom a /systemet, mert abba csak akkor kerül valami, ha témát, vagy frissítéskor nagyobb programot teszek bele (ezért hagyok 10-20 MB szabad helyet). Lehet frissíteni az alkalmazásokat ott is egyébként.
Az már többször ki lett tárgyalva, hogy a /data miért csökken, olvass vissza. -
gofry
senior tag
Sandisk mobile ultra Akit érdekelt esetleg, erről az sd ről lenne szó
-
MartOOn
addikt
Akinek nem sikerült Android Mini figurát szerezni és szeretne ,az írjon PÜ-t!
(ha sokan összegyűlünk akkor jobban megéri rendelni ,mert elosztanánk a postát)
-
james008bond
őstag
válasz
premete
üzenetére
PZoley leírását követtem és a data/app könyvtárba másoltam a progikat. Leírásában az áll, hogy a system/app könyvtárba nem ajánlott pakolni, mert csak flesseléssel lehet frissíteni.
Ami még érdekes, hogy a progik indítgatása után az Internal Storage csökken ( Co-Pilot lehet települt )a System storage viszont nem változik, ugyanannyi, mint főzés előtt volt. Pedig jócskán pakoltam bele. -
szata.68
senior tag
Feltettem pzoley light carbon témáját.
Nekem nagyon bejön,mindenkinek csak ajánlani tudom! -
premete
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
Passz, nekem egy FC sem volt. Biztos, hogy a /system könyvtárba pakoltad a cuccokat?
-
zedii
aktív tag
üdv, mindenki
ha app-okat szeretnék teljes verziókat, de nincs paypal-lom, hogy lehet beszerezni a teljes szoftvert? tud valaki egy linket, ahol akár pc-re le lehet tölteni? bocsi ha nagyon kezdő volt, a kérés
de ez lassan a második hetem az androiddal meg ezzel az eszméletlen telóval 
köszönöm
konkrétan pl.: ez érdekelt volna, meg az igo vagy valami egyéb hasznos amivel navigációt lehet használni -
premete
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
10 MB-ot azért hagyj szabadon legalább.
-
james008bond
őstag
-
mumk
tag
válasz
premete
üzenetére
Minden MIUI többet zabál, ezt már észrevettem én is. Pont a hétvégén döbbentem rá, amikor pzoley HD romját tesztelgettem, hogy egész szombaton csesztettem és alig merült valamit. A MIUI már rég töltőért sírt volna.
Viszont engem nem izgat, ha merül töltöm. Cserébe baromi gyors, stabil, most már telepakolva minden földi jóval.
Most data++ partícióra pakoltam, hely hegyekkel. -
LouiS22
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
Nem csesztetés, de ritka egy problémás egyén vagy

-
james008bond
őstag
válasz
james008bond
üzenetére
Na 3. letöltés úgy néz ki, sikerült.
-
james008bond
őstag
2x töltöttem le az oldalról ( 1x kb 60-70 MB volt, aztán meg 148 MB ), de egyszer se ment fel a telóra, hibaüzenettel szállt el az elején, amikor meg akarta nyitni a .zip-et. Most töltöm 3x...
Valami nem ok. Most néztem pc-n a nagyobb fájlt, és azt írja a Tot Comm, hogy az archívumnak nincs vége. Remélem, ami most jön, annak lesz! -
pzoley
őstag
válasz
racerx
üzenetére
Én ma tettem fel egy HD mod-ot, Light Carbon, kék visszajelzők,kör % akku kijelzés töltés közben is, és HD animáció.Van egy két olyan rész, / pl amikor a főképernyő a háttér, és az ugye tele van zsúfolva/ akkor egy kicsit mintha lassabb lenne, de az összes többi az teljesen jó.De ez is csak csicsa, de jó néz ki.

gofry vetted ??
-
mumk
tag
válasz
premete
üzenetére
Ha más nem, azért a [screen off animáció] az ott van.
Mint egy képcső hibás ff tévé a 70' évekből. 
-
premete
veterán
-
Faby
senior tag
Kérdésem elsősorban pzoley-hoz szól, de ha más is tud segíteni, rajta.
Az 1.1+ HD romját használom, egész pontosan ezt:

Azt vettem észre, hogy a video nem működik. Fényképezni tudok, de amint átváltok videóra, semmire nem reagál, csak kilépni tudok. Ilyenkor már fényképezés sem megy, és valószínűleg valami be is ragad, mert kb 1,5 óra alatt a 80%-os akksit csontra (0%) le is merítette, és elég forró is volt.
Mi lehet a gond, más találkozott-e valami hasonlóval?
Cseréljek romot? Melyikre?
Kösz.
-
premete
veterán
Kipróbáltam a gingerbread RC-t. Hát, nem győzött meg ebben az állapotban:
- automatikus fényerő ugyanúgy nem megy, mint az összes AOSP-romban
- fapados, de nagyon
- stream videónál se kép, se hang (HD-romoknál legalább hang van)
Úgyhogy nem ajánlom senkinek most. -
gofry
senior tag
Srácok azt hiszem van egy Sandisk mobile ultra pro 16 GB eladóm
Akit érdekel dobjon egy privit.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, a 3. fázisnál állt csak állt..., lehuztam ujtaindítottam ,és amikor az alpharev splash screen jött be, már bizakodtam, és amikor a teló elindult vigyorogtam. De azért az az 1 óra eléggé sokat elvette az életemből

.
, de azért akad olyan aki felvilágosít és így tanulok tőle.

de ez lassan a második hetem az androiddal meg ezzel az eszméletlen telóval