Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Titanium backup-ból csak az SD-n lévő mappából tudom törölni amire már nincs szükség?Mert maga az app nem engedi.
-
dukaiii
csendes tag
Hello Mindenki!
Úgy egy hónapja lettem Desire (Telenoros, legutolsó hivatalos Froyo fissítés van rajta) tulaj és pár napja már forgatom ezt a fórumot és gondolkozom a rootoláson, de még sosem csináltam ezért először kérdeznék mielőtt hülyeséget csinálnék.
Szóval pzoley HD romjára gondoltam, de mint most előbb olvastam, még az oldalán nem az van fennt amit pü -be keringett és már működik a kamera rendesen (gondolom még tesztelik), de ez még mellékes.
Nulladik kérdés : HD rom gyorsabb/jobb végülis mint a sima Dézi?
Első kérdésem, hogy rootolás előtt tudom úgy backupolni a rendszert (AmonRa vagy stb..), hogy ha valami gáz lenne a telóval szervízbe ne szívassanak meg a garanciával?Második és ennek még én is utána nézek jobban, ez a GoldCard-os dolog nem teljesen tiszta nekem, hogy akkor ez végülis mire jó/kell? Erre megy a rootolatlan rendszer szólgáltatói telóról, hogy aztán vissza lehessen rakni garancia végett?
Lehet hülyeságek de biztos szeretnék lenni, aztán még kérdezek csak ezek tisztuljanak ki.
Köszi. -
bbalika81
aktív tag
csak hogy tanuljak vmit....
az usb brick pontosan mit takar?
a készülék végül is hibátlanul működik, kártya nélkül, de nincs probléma semmivel.Most nézem premete oldalát. Sztem már ott el fogok akadni, hogy sdk parancsot írok be, mert bár fent van az sdk tools, de eddig még semmire nem reagált...
Telefont sem látja..
-
bbalika81
aktív tag
Üdv
Volna egy kis problémám.....Dézi nem látja az sd-t!!!! A pc látja és hibátlanul működik. Root-olt de most egy gyárival egyező rom van fent, a kártyán egy primary fat 32 és egy ext2 van.(ext-nek is primarinak kell lennie?)
Igazából akkor kezdődött a baj amikor felraktam ezt a romot:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997
ezt a radiot: Radio-32.44.00.32U_5.09.05.30_2
és ezt a kernelt: couttstech-2.6.32.27_OC1190_HAVS@875mV_CMBattFix_BFS_BFQViszont a kernelnél kifagyott a kicsike, állandóan újra indult, próbáltam még 2szer, újra raktam romot stb.,de a kernelnél megint kifagyott. úgyhogy hagytam a kernelt és csak a romot és a radiot raktam fel.
Ekkor akartam csinálni egy bizt másolatot a kártyáról és a windows azt irta, írásvédett a file szüntessem meg....Csináltam egy két tesztet az sd-n meg újra formáztam és mint ahogy írtam a gépben tökéletesen működik, viszont a desire nem látja...Gyárilag kaptam hozzá samsung sdhc 4gb class2 kártyáról van szó.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Ha mindent úgy csinálsz, ahogy le van írva, nem merül fel a kérdés
Egyébként ezeket az akkumulárokat nem érdemes lenullázni annak ellenére sem, hogy gyakorlatilag nem tudod teljesen lemeríteni. A lemerítéssel csak az élettartamukat csökkented.És én ezzel rá is jöttem (szerintem), hogy miről is szól ez a "formázás". Kibővíti az akku használati tartományát a szoftver, ergo ha azt jelzi a cucc, hogy 2%, akkor az valóban 2% lesz, nem mondjuk 12%. Meg lehet nézni: ha magától kikapcsol, olyan 6-7%-nál jár. Ha ezután visszakapcsolod (már töltőre dugva), 1%-ot ír a töltöttségjelző. Hova tűnt
Damon Hilla maradék 5-6 százalék? Le lett csalva. Szerintem erről szól a formázás: nem csalja le a szoftver a tényleges kapacitásból azt a biztonsági értéket, ami nem árt, ha megmarad. Hosszú távon ez az akku teljesítményének a csökkenését okozza, amennyiben kihasználod a teljes tartományt.
Szerintem -
sippet
senior tag
válasz
LouiS22 #17676 üzenetére
én most is aosp romot használok, úgyhogy a sense nem érdekel. tudom, hogy mit tud, és tudom, mit lehet kihozni az aosp verziókból, ennek tudatában nincs rá szükségem.
de válaszolva a kérdésedre, az a jó benne, hogy
1. ez a legfrissebb verzió, márpedig ez elvi kérdés
2. a motorháztető alatt eddig elég jól bele tudtak mindig nyúlkálni a rendszerekbe a google mérnökei, valószínűleg most sem múlt el nyom nélkül a verzióváltás.
3. ha csak abból indulunk ki, hogy a hardvereink mire képesek, akkor maradhatnánk az 1.6-nál is, hiszen azóta ilyen szempontból nem fejlődött sokat az android. a jit-re, a natív a2sd-re, a gyorsabb böngészőre talán nem vágyott a userek többsége a 2.1-2.2 váltásnál? pedig hardvert nem cseréltünk közben, én legalábbis bitzos nem, és mégis látványos volt a javulás. -
Pint
csendes tag
Aksi kalibrálás, már valaki szólt róla ebben a fórumban, megcsináltam:
Tehát:
1. bekacsolt állapotban töltsd 8 - 8,5 órát
2. leveszed a tápról, kikacsolod, majd visszadugod kikapcsolt állapotba 1 - 1,1/4 órát
3. bekapcsolod, vársz 2 percet, majd újra kikapcsolod bebootolás után, és megint visszadugod 1 - 1,1/4 órára.
4. leveszed, ezzel elvileg meg is vagy.Állítólag olyan 30% - ot dobsz az aksin.
HTC - től van az info, de ha rákeresel a Google - ban: http://myhtcdesire.com/tag/battery-life
Ennyi meg egy bambi.
:-)
-
Mörk
csendes tag
(#17665) Stunts666; (#17671) RazorGTR1; (#17672) racerx
kösz szépen megnézegetem őket -
SteeWe
aktív tag
válasz
Zirowe #17656 üzenetére
Talán ez lehet: [How to double battery Life]
Ok, már válaszoltak, de legalább itt a link is.
[ Szerkesztve ]
-
Faby
senior tag
Na sikerült megoldani az appok visszatelepülés problémáit, hála az itt kapott tanácsoknak, működött a mindenféle netkapcsolat nélküli első indítással. (SIM + wifi nélkül)
Azóta tesztelgetem a pzoley féle legutolsó romot (v1.1)
Eddig jó, FC nem volt.
Kicsit átszabtam az UOT kitchen segedelmével a notif bart, hogyan lehetne betenni a power controlt oda, mert a főzés során felajánlja ugyan az ikonokat, de végül nem megy, csak a programok listája jelenik meg?
Néhány észrevétel még:
Nekem speciel bejött a főképernyő forgatása is a korábbi romban, ezt vissza lehet varázsolni valahogyan?
Illetve nem jön be ez a billentyűzet a kurzor nyilakkal, szerintem a trackball mellett felesleges, és csak a helyet veszi el a gomboktól. Akinek, mint nekem is, elég méretes ujjai vannak, sokat számít. Föl lehet tenni valahogy a régebbi, nyilak nélküli verziót?Kérdezném még, hogy a gyári Részvények (Stock) alkalmazást el lehet büntetlenül távolítani, és ha igen, hogy célszerű?
Videofelvétel elvileg működik 720p-ben, nem fagy ki, mint a korábbiak, a kép azonban színes, szivárványos csíkok halmaza a visszajátszásnál, hang azonban van rendesen.
+ egy kérdés a végére: PDF olvasáshoz (könyv) mi az ajánlott? Adobe reader, vagy valami más?
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
Viper26 #17668 üzenetére
Oxygen 1.0.4, itt találsz róla leírást.
-
Viper26
nagyúr
Jelenleg melyik Sense nélküli ROM tekinthető a legjobbnak stabilitás/sebesség terén?
-
Zirowe
nagyúr
Baromi nagy, és az előlapi kamerán kívül a "szokásos unalmas htc belső", ami már lassan egy éve változatlan..
Azért remélem a samsung hamarosan végre bővíteni fogja a gyártósorokat, így a többi gyártó is végre visszatérhet az amoledhez, esetleg elkezdhetné a htc is használni a samoledet..
[ Szerkesztve ]
-
gofry
senior tag
http://www.androidpolice.com/2011/01/06/hands-on-htc-thunderbolt-official-4-3-inch-display-froyo-and-lte/ HTC Thunderbolt, durranás helyett csak pukkanás
-
Mörk
csendes tag
Szeretnék eg yfájl átvivőprogit wifin keresztül dézi, és gép között erre az OnAir megfeflelő, vagy van vmi jobb?
-
Pter_
tag
válasz
pzoley #17655 üzenetére
No igen ez nem rossz megoldás, csak így a galériában sem forgatja el a képeket.
Próbáltam nemrég én is az Aurax 8.2-t látom többen is írtatok most róla. Nekem iszonyatosan lassú volt, és nem tudom, hogy miért, a quick system infóban néztem, komolyabb feladatoknál is, hogy ugyan 100%-on pörgött a proci, de csak 384Mh-en. Nem találtam olyan menüt, ahol ezt állítani lehetett volna, más Rom meg alapból 1Ghz körüli teljesítményen megy. Én voltam béna? -
Zirowe
nagyúr
válasz
racerx #17658 üzenetére
Nem, én tisztában vagyok az akksi teljesítményével, meg hogyan lehet azon javítani, csak vettem egy új akksit és gondoltam javítok a teló "feedbackjén", ami még a régire van beállva..
Mintha lett volna olyan leírás, ami a batt stat törlést is javasolja, vagy az tök mindegy?
-
sippet
senior tag
válasz
pzoley #17643 üzenetére
melyik ketton? tudtommal eddig csak a nexus s-re jelent meg. az xda- n ket gyakorlott fejleszto is kalapalja az aosp gingerbreadet, de a videofelvetel egyelore nem mukodik, es nem is nagyon tudnak vele mit kezdeni, ugyhogy mindenki a nexus 1-ra kiadott frissitest varja, mint a messiast.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Zirowe #17656 üzenetére
To also help with Battery Life you can do these steps exactly: 1) Turn your device ON and Charge the device for 8 hours or more 2) Unplug the device and Turn the phone OFF and charge for 1 hour 3) Unplug the device Turn ON wait 2 minutes and Turn OFF and charge for another hour Your battery life should almost double, we have tested this on our devices and other agents have seen a major difference as well.
-
Zirowe
nagyúr
Még régebben olvastam vhol neten egy eljárásról, amivel javítani lehet az akksi teljesítményét és a telefon töltöttségi kijelzését.
Vmi olyasmi volt, hogy feltölt, hagyni hogy kikapcsol, battery stat törlés, megint feltölt..
Vagy tudom is én
Na, ha valaki tudja, hogy miről beszélek, az meg tudná mondani nekem, hogy merre találom ezt a leírást? -
pzoley
őstag
válasz
CSiPet2 #17652 üzenetére
Kilehet a Beállítások, Megjelenés, Képernyő aut. elforg.. pipa ki.
Nekem megy, meg a tesztelőknek, majd upgrade-lem.
Nem lehet olyan csinálni, hogy mindenki elégedett legyen, de eddig mindenkinek tetszett ez a funkció
Vagy ott az 1.1 ami nem csinálja helyből a forgatást.[ Szerkesztve ]
-
CSiPet2
tag
válasz
redbiro #17649 üzenetére
Amúgy ez nekem is előjött, de nálam meg rcmixhd rom esetén. A gond ott volt, hogy nálam az újraindítás is csak percekre oldotta meg a dolgot. Gyakorlatilag használhatatlan lett a készülék. Szal full wipe, felraktam pzoley rom-ját, most békesség van... Hogy mi okozta nem tudom, de nálam is az android system ette a procit. Külön érdekesség, hogy mindezt úgy kezdte el, hogy bementem vizsgára (előtte már vagy 3 napig nem buheráltam a készüléket, nem telepítettem új cuccot), majd 2óra múlva miután végeztem, már 100%-on pörgött.
mod: Még egy tünet! Az összes .nomedia fájl eltűnt az sd kártyáról. Nem vicc. Az összes felszívódott (4-5). Már pedig sok helyre én tettem be, 100% hogy ott volt; Pl az mp3-akhoz raktam be, hogy az albumborítókat ne listázza a galéria, most új rom telepítés után raktam vissza a fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
CSiPet2
tag
Pzoley az új hd-romodban ki lehet kapcsolni valahogy a sense elfektetését? Rém hülyén tud kinézni egy két esetben; de ha nem lehet az se túl nagy baj. Jah és a 720p felvétel még nincs benne a honlapon lévő verzióban, ugye? Enyém jelenleg eléggé nem vesz fel.
-
sziasztok!
mostanában elkezdte csinálni, hogy váratlanul felugrik a procihasználat 100%-ra.
spare parts és quick system info is azt mondja, hogy az Android System pörgeti procit, amit értelemszerűen lelőni nem lehet, csak a reboot segít.sőt, az imént magától újra is indult, de nem a htc felirattól, hanem a leedroid féle boot képernyőtől és a procit ugyanúgy pörgette utána is.
ezután a reboot (amit már én nyomok és a htc felirattal indul) visszaállít mindent.
valaki találkozott már ilyennel?
remélem van megoldás, csak ezért nem szeretnék romot cserélni, ha nem muszáj.a teló rootolt, Leedroid 2.2f rom van rajta.
-
Viper26
nagyúr
Létezik az, hogy Aurax 8.2 alatt csak Edge van??Mert úgy néz ki...
Így meg rohadt lassú a net.
A másik, hogy a Beautiful widgets mindig átlátszó marad, akárhogy is állítom be. -
telya
aktív tag
az oke, de amig egy konkret fasza modellben lesz tegra2, az meg gondolom nem a napokban lesz, ha meg is jelenik a kozeljovoben, tuti nem lesz olcso, en meg nem nagyon szannek a telora tobbet 80k-nal, amibol epphogy kijon a 3 szobanforgo telo valamelyike hasznaltan..
egyebkent jelen pillanatban az sgs-t latom talan eselyesebbnek kicsit, mint a tobbit, ezt meg jol atgondolom..
-
pzoley
őstag
A Gingerbread már kint van hivatalosan is 2 készüléken. Pár napja szedtem le, és próbálom portolni Desire-re.Ez a legbiztosabb ellenőrzés, hogy eredet-e : updater script :
ez a nem eredeti :
format("yaffs2", "MTD", "system");
mount("yaffs2", "MTD", "system", "/system");
és az erdeti :
format("ext4", "MTD", "/dev/block/mmcblk0p2");
mount("ext4", "MTD", "/dev/block/mmcblk0p2", "/system");
Ugyan is az eredeti ext4 partíciókat használ a nand-ba !! -
r4z
nagyúr
A multitouch-os gyengeségek csak játéknál ütköznek ki, nagyításnál (pinch-to-zoom) semmilyen hiba nem lép fel. A Nexus One-t és a Desire-t is érinti a probléma, mivel az érintőpanel azonos bennük.
SGS-el nem tudom jelenleg mi a helyzet, legutóbb még csak hackeléssel lehetett rátenni a 2.2-t. A további frissítésekkel (Gingerbread) kapcsolatban még nincs hír. Annyit tudni biztosan, hogy a Nexus One heteken (vagy akár napokon) belül megkapja a 2.3-at. A Desire és a SGS további frissítése kérdéses. Ha viszont nem ijedsz meg a moddolástól, mind a három készülékre elérhető már a Gingerbread kisebb-nagyobb hiányosságokkal.Az akkuidő mind a három készüléknél a következő:
Folyamatos nyüstöléssel 4-6 óra (játék, internetezés)
Aktív használattal 1 nap
Kímélő üzemmódban 2-3 nap is elérhető (ha nagyon nem használod, a 4 nap is meglehet)Szerk: arról viszont ne feledkezz meg, hogy még a SGS teljesítménye is eltörpül a most bejelentett Tegra2-re épített modellektől
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
az sgs-nek mondjuk az erosebb 3d teljesitmenye sem gyenge erv, ebbol a szempontbol az jovotallobnak tunik, a legujabb google teloban is amit most adtak ki ugyanaz a hw van meg. egyre bizonytalanabb vagyok
ami meg szempont lehet: hallottam hogy multitouch szempontjabol a nexus one (es talan a desire is) nincs teljesen a toppon, sokszor pontatlanul erzekeli mar 2 ujjas lefogasnal is.. ez sgs-nel mennyire all fent?
sgs-re tenyleg nincs meg rendesen 2.2 sem, szoval ott meg lassabban jonnek a frissitesek?
illetve aksiban a 3 telo hogy viszonyul egymashoz? -
DaviD202
aktív tag
Sziasztok
Lassan 2 hónapja Desire tulaj vagyok. A telefon nagyon király, jelenleg LeeDroid rommal használom, a2sd-vel. Egy itteni sráctól vettem egy 8 gigás class6 microsd-t 5k-ért és azzal használom az apps2SD-t, szóval nagyon gyors a kicsike még így is hogy a programok nagy rész ext4 partíción van a memkarin. Aki meg akarja csinálni az szerezzen be egy ubuntu live cd-t/pendrive-ot és ott a Gparted nevü kis cuccal csináljon egy Fat32, majd egy ext4 particiot. Szóval mindenkinek tudom ajánlani
üdv
-
Hooper
őstag
desire topikban? Hát lehet iPhonet
Egyébként Desire szvsz. Írtad az SGSt..ha fontos a nagyobb kijelző, mert ezen tervezed a "mozizást", esetleg fontos h jól szóljon a hangszóró akkor az sem rossz alternatíva.. nekem anyagminőség miatt az gagyinak tűnt, de ezt is ember válogatja.
Dezinál ami nekem negatívum az a kevés belső memória, de ez ROOTal orvosolható, és a pocsék hangszóró, de ez megszokható..én hamar túl tettem magam rajta mert nem szeretem amúgy sem ha trendi zeneszámok csicseregnek a telefonomból
A polifonikusak tűrhetően szólnak. -
r4z
nagyúr
Mi természetesen a Desire-t választanánk, bármilyen meglepő
Igaz, hogy a Nexus One-ra hamarabb jönnek ki a frissítések, de semmilyen gyártói beavatkozás nincs benne, ami érintené a felhasználói élményt, a teljesen csupasz Android rendszer van rajta. Hidd el, nem hülyeség a HTC Sense, ez a HTC legnagyobb ütőkártyája a Nexus One-nal, meg úgy általában az összes Androidos készülékkel szemben.
Az SGS-nek nagyobb a teljesítménye, mint a másik kettőnek, de használat közben nem igazán érződik, laggol a menü, időnként belassul a készülék. Nem utolsó sorban a Samsung felülete egy hulladék, általában az az első a hozzáértőknél, hogy letörlik a fenébe. Ha játszani szeretnél, akkor viszont ezt vedd, mert a komolyabb játékok akadoznak a másik két eszköznél. Ebben az esetben viszont mondj le a jó minőségű burkolatról, a LED villanótól és az állapotjelző LED-ről (tudom, apróságnak tűnik, de nagyon hasznos). Itt van viszont magyar nyelv - nem mintha nehéz lenne azt a pár angol kifejezést megérteni.
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
hali. mostanaban akarok beruhazni valamilyen androidos telora, a legnagyobb eselyes a desire es a nexus one (esetleg sgs vagy ha tudtok hasonlot, mondhattok), hasznaltan vennem es ahogy lattam, olyan 80k kornyeken mennek mostanaban ezek jo allapotban, garival. ti melyiket valasztanatok? nexus one-ra ahogy hallottam, hamarabb jonnek a frissitesek (ott mar van 2.3 talan, desire-hoz van mar/lesz?), es 2 mikrofonja van noise cancellinghez, a desire-ben viszont van radio, optikai trackpadje van, meg van ra htc sense amit jonak mondanak (ez utobbi nem kulonosebben szempont sztem). szoval ti mit valasztanatok?
-
Joachim
tag
Elnéztem...
Újra megcsináltam az összeállítást Aurax 8.2 kiválasztásával.
Bootanim ezúttal sem volt kiválasztva.
Most sikerült telepíteni recovery-ből a zip-et, viszont csak az akku ikonja cserélődött le a notification bar és egyéb finomságok továbbra is a ROM eredetijével megegyező.Valami nem klappol!?
-
negro
őstag
Hello, Reg jartam erre. 2 hete
Olvastam kint van mar Android 2.3. De elerheto ez mar Desire-ra? Automaituks frissetes keresesnel ad lehetosegt egy 2.29.405.2 -es verziora de ez nem a Gingerbread ugye?
-
Viper26
nagyúr
Wipe sorrendje mindegy?
-
janos1988
addikt
Foliat hogy lehet rola levenni egyszeruen?
-
Pint
csendes tag
Sziasztok, akit érdekel, megcsináltam az aksi kalibrálást - MŰKÖDIK! 1,5 napig bírja, folyamatos Bluetooth, némi wifi, és nem kevés beszéd mellett.
-
Joachim
tag
Köszönöm!
Kreáltam egy összeállítást a saját ízlésemnek megfelelően az UOT Kitchen-ben, létrehozott egy .zip-et, amit recovery-ben flasheltem.
Ezután már nem indul a telefon...
Bootlogo -> rezgés - > bootlogo -> rezgés.... végtelen ciklusban.
Most újraflashelem az AuraxTSense 8.2-t.Ötlet mi lehet a probléma?
Így jártam szimplán az akku ikonnal is, amit még a rootolás és aurax telepítés után próbáltam.
Ennyire zárt a ROM, hogy semmi nem enged vagy valamit nem jól csináltam rootoláskor vagy utána?Köszi a választ!
-
gofry
senior tag
válasz
james008bond #17617 üzenetére
Ma láttam élőben egy desire hd-t meg slc-ds pannons desire-t (az új pvt4-et)
Igazat kell adnom edenykenek a desire hd szépsége relatív élőben (meglehetősen bénán néz ki a fekete érintőpanel csík rajta és picit gagyi hatást kelt), viszont a nagysága nem annyira vészes.
Az SLCD-s desire pedig igaz klassz bevásárlóközpontos neonfényben furán fakónak tűnt az amoledhez képest, és az anyagminőség is tényleg romlott az én első szériás telóm óta.
Úgy látszik itt is nagy úr lett a költséghatékonyság
Persze ezek szubjektív dolgok -
james008bond
őstag
Asszem úgy oldottam meg, hogy a teló konfigurálásakor, rom telepítés után, nem adtam meg a google fiókomat
, ezután visszaraktam Titaniumból, sd-n kigyűjtött apk-kból ami kellett, ezután léptem fel a google fiókomba, és ekkor más csak frissíteni akarta a progikat. Asszem ez már működött nálam.
-
r4z
nagyúr
-
LouiS22
veterán
Segíteni nem, de gyaníthatóan a HTC - de az is lehet, hogy a google? - épített be valami "bónuszt", ami a gmail account egy általunk nem látható területére küldi el az appok adatait, és onnan tölti vissza. Szerintem egyébként hasznos, bár először én is meglepődtem, amikor a Titaniumból töltöttem volna vissza és már ott voltak
-
Faby
senior tag
Azt hittem, megtaláltam a megoldást az appok automatikus visszatelepülése problémára, de mégsem. Találtam az adatvédelem beállításainál opciót:
az automatikus visszatöltés ki volt pipálva, ahogy a képen is. Kivettem a pipát, mindkét dobozból, csináltam egy szinkronizálást a Gmail fiókkal, majd telepítettem pzoley HD romját, és vártam a csodát. Nos, nem jött be, az appok visszamentek automatikusan.
Valaki tudna ebben segíteni? Van ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
ferke72
aktív tag
Köszi!
Egy biztos mivel talált fent frissítést amikor megkaptam a telót rá is ment..
2.2-öt...Elmegyek itt a környékben szervízessel megnézetem,remélem nem veszi majd el azzal hogy jó darabig nélkülözzem...Amit írtál hogy helyreállt mit jelent,korrigálták a hibát és ráfrissítettek?
Főleg ha nem ad helyette másikat... -
r4z
nagyúr
válasz
Joachim #17599 üzenetére
Szia!
Természetesen dekódolom az üzenetem. Látogass el az UOT Kitchen oldalára, ott tudod személyre szabni a status bart, illetve minden hozzá kapcsolódó vizuális elemet.
Engem is internetezés közben idegesített, de fel van írva nekem, mit hogyan kell beállítani megint, ha esetleg frissülne a ROM
Frissítés nekem is jött korábban, ne foglalkozz vele.
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Sikeresen megvolt az első ROM flash-em.
Pzoley új HD romát tettem fel, egész jól működik
Annyi kérdésem lenne h AmonRa-ban a wipe alatt data, cache és davlik mellet a battery statsot is töröltem, okozhat ez vmi gondot a toltottseg visszajelzésben? -
Viper26
nagyúr
Elvileg az Aurax 8.2-ben van data2EXT is.Vagyis ebben az esetben az ext partíciót használná a készülék internal-ként.
Remélem nem mondtam túl nagy hülyeséget.
De mégis hogyan lehet ezt működésre bírni benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest