Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
r4z
nagyúr
válasz
prezson #17894 üzenetére
1: általában az alkalmazásokon belül tudod állítani a frissítési intervallumot. Ez wifi és mobilnet esetén is ugyanazt a beállítást takarja.
2. Ha jól tudom a Droidwall és a JuiceDefender az a két legismertebb program ami ezt tudja. Én nem használok ilyet, csak hallottam róla, majd valaki megmondja neked a tutit.
-
prezson
tag
Néhány kérdésem lenne
1) Vizsgaidőszakban itthon vagyok tartósan napokig, wifit bekapcsolom a mobilomon - hol lehet beállítani, hogy milyen gyakran szinkronizáljon, kérje le az adatokat, nézze meg, h jött-e email, fb-on valami üzenet stb?
2) Ugyanez a kérdés adott mobilinternetre. Illetve még az lenne a kérdésem, hogy van vmi progi, amivel be lehet állítani, hogy csak az meg az s program használhatja a mobilnetet? Nem szeretném, ha hamar túllépném a megengedett limitet.
-
llaszlo
veterán
-
Viper26
nagyúr
Már mászik is fel a HD ROM:
HD-ROM-FN V1.1 1.72.405.2 A2SD+
Újraindítás előtt meg is kapta a másik kernelt, most bootol...remélhetőleg!
-
Viper26
nagyúr
válasz
james008bond #17882 üzenetére
Na igen, arra jobb mást használni, annak kicsit drága volt.
-
Viper26
nagyúr
válasz
james008bond #17880 üzenetére
Most már igen, de ha telepít egyébként sem b@sztatom.
-
Brain75
senior tag
válasz
zolilaoce #17873 üzenetére
Hát akkor ha más nincs akkor sajnos szervíz és valószínű alaplap csere.
Murphy törvénye sajnos: ami el tud romlani az el is romlik.
Belenyúltál egy olyanba ami sajnos hibás. Emiatt még ne mond azt hogy ez szar, mert sajnos én is amikor vettem az autómat (újjonan) és az nem 130 000 Ft volt, 2 nap elteltével váltót cseréltek benne. Kiderült hogy gyári hibás volt és sajnos felrobbant benne 2 fogaskerék.Kicserélték és adtak még bónuszba egy év garit is. Ezt te valószínűleg nem fogsz kapni rá pluszba de biztosan kicserélik és utána működni fog rendesen.
-
siofok
őstag
köszönöm mindenkinek!!!
Elszaladtam az az 1 sor felett!!!elnézést a hülye kérdésér!
Azt tudom hogy kell ext,csak a fat-okkal voltam bajban hogy mennyi kell.De akkor a pzoley extended romjaihoz kell a 2db fat ugye?jah és nálam is jelentkezett a kameraüveg foltosodás.
akkor vigyem be ahol vettem,és cseréltessem?[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
sziasztok!
ennél a rom telepítésénél elég az 1 fat32,és az 1 db ext partíció?az 1.7c-t raknám fel.
mert nemigazán tudtam ezt kivenni belőle.
baadnwz rom 1.7c -
Brain75
senior tag
válasz
zolilaoce #17864 üzenetére
Ha mondjuk felhívod a Telenor központot (ingyenes).
Lerakod a telefont az asztalra és ha elölről nézed a telcsit akkor a ball felső sarkában van a zsenzor amit ha megközelítesz akkor kikapcsolja a képernyőt.
olyan 3 cm távolságból már kikapcsolja a képernyőt, de csak hívás közben.Nekem is szokott olyan lenni hogy ha a fülemhez emelem és mondjuk nem takarom el a szenzort a fülemmel akkor a pofázmányommal megszakítom a hívást de ez USER hiba és nem telefon.
Mondom volt olyan ember akinél a SIM hibájából csinálta a megszakításokat és SIM csere után rendbejött a dolog.
-
Viper26
nagyúr
Radio vagy kernel cserénél mi a teendő?
Gondolom recovery-ből apply zip...
Át kell nevezni, vagy kell wipe-olni valamit?
Nem csináltam még, és nem szeretnék semmit elrontani. -
zolilaoce
tag
válasz
sippet #17861 üzenetére
Hello Mindenki!
Köszi a válaszokat.
- A tükör előtti tesztelést nehéz kivitelezni, mert nem minden alkalommal szakad meg a hívás. Kb. 10 alkalomból 6-szor (ami azért elég rossz arány). De vannak olyan számok, amiknek a hívásakor rendszeres, hogy 3-szor megszakad a hívás és csak 4. alkalommal tudok hosszabban beszélni.
Kérdés:
Valahogy lehet még tesztelni a távolságmérő szenzort?- Telenor hálózatról van szó.
Köszi
-
sippet
senior tag
válasz
zolilaoce #17860 üzenetére
a távolságmérő szenzorod működik? vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak nem nyomod eléggé közel az füledhez a készülék tetejét beszélgetés közben, és emiatt az arcoddal kinyomod a beszélgetést. tükör előtt nézd meg, hogy kikapcsol-e a képernyő hívás közben, vagy sem.
-
zolilaoce
tag
Szia!
Köszi a segítséget a Factory resetet megcsináltam a hétvégén, de még mindig állandóan megszakad a hívásom. Kicsit azért idegesítő, hogy egy 130.000 Ft-os telót nem tudok telefonálásra használni...
Egyéb ötlet?
Ha nincsen semmi más ötlet, hogy mi lehet, akkor viszem szervizbe.
Köszi
Zoli -
premete
veterán
válasz
racerx #17856 üzenetére
Nem okozhatja a legújabb rádió? Amikor feltettem, jónak tűnt, de pár nap után, mindegyik romnál kb. duplája lett a standby fogyasztás és a használat közbeni is.
Erről beszélek, ril-estől: 32.54.00.32U_5.14.05.17_RADIO.zip
Most visszatettem ezt: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2.zip
Kíváncsi vagyok, hogy segít-e, majd jelzem. -
racerx
őstag
Basszus , azért érdekes ez az android/desire. Épp a napokban örömködtem, hogy miylen faszán fogyaszt a teló (leedroid+legujabb radio). Pár napja meg az eddigi idle 0,5,1 % felment majd 2-re, és használat közben is szemmel láthatóan jobban merül.
Batteryt kalibráltam , semmit se telepítettem, minden ugyanaz mint amikor jó volt
Szzem feladom ennek a megértését, és hagyom a pi..ba! Ugyis töltőm otthon, a kocsiban.
Csak ku.vára bosszantó, hogy NINCS EGYÉRTELMŰ magyarázat. -
Zirowe
nagyúr
Komoly témák között egy kis fun.
Ha megszeretnénk tréfálni ismerőseinket azzal, hogy nekünk van egyedül a világon a legfrissebb androidunk, mint például nekem:
Akkor kövessétek ezen leírást.
Minden androidos telón működik elvileg, gyakorlatilag pedig semmi hatással nincs a telefonra, csak mókázásra jó.. -
szabfila
csendes tag
Sziasztok! Azt kérdezném azoktól akiknek Case-Mate Torque védőtokjuk van, jó ez a tok, hogy mennyire használható a telefon a tokban, illetve, hogy milyen a mellé járó védőfólia? Nekem igazából nem a mindennapi használatra kell, hanem csak amikor pecázok.
-
LouiS22
veterán
Minden fasza pzoley ROM-jával, leszámítva, hogy az idióta nyilas IME van benne, és egyszerűen nem tudom kicserélni...
Zoley: hogy a viharba rakjam bele a Z ROM-jában található IME-t (ami alatt nincsenek a navigációs nyilak)?
-
racerx
őstag
válasz
llaszlo #17841 üzenetére
Hát ez tök érdekes, nekem eddig mindig frissült, csak most szólt (ill azon csodálkoztam, hogy nem érem el, csak market enablerrel), és akkor látom hogy 4 dolcsi. Lehet h, akkor töltöttem le, amikor free volt.. Mondjuk hülye fejemmel az astrot vettem meg, így van 3 fájlkezelőm, astro, root, és es file expl. Jó lenne egyben ezt a 3 -mat összegyúrni.
Vagy a tökömtuggya, nem emlékszem h ez warez lenne..
[ Szerkesztve ]
-
gofry
senior tag
ez egy ismerős dolog, meg az extended néha hajlamos egy restarttal köszönteni a usereket. Hiába nagyon gyors az adatkezelése a HDnek, valahogy nem szereti teljesen ezt a hardvert
Magyar szavak: mentsd ki a fat32 partícióról az adataidat, formázd mindkettő / három partíciód, adatok vissza, rom fel -
Straw
senior tag
Nekem tegnap olyat csinált, hogy volt fent egy HD rom és egyik percről a másikra istentelenül belassult, de használhatatlanul, majd újraindítottam, recovery full wipe és a memkariról fel raktam a leedroidot. Most is az van fent, viszont valahogy maradtak benne magyar szavak, pl, widgeteknél calendar, de a programok között naptár.
Ez mitől lehet? -
racerx
őstag
Basszus, mióta lett fizetős a Root Explorer???
-
racerx
őstag
Igen XDA-s mod. Sztem ott megvan.
De ide feltettem
[link] -
llaszlo
veterán
Nyilván nem véletlenül ilyen olcsó. Olcsó húsnak híg a leve.
"Sokkal tovább tart a silány minőség miatti bosszankodás, mint az olcsó ár felett érzett öröm. "Dr. Bakanek György MOB.A Pulseal nem nagyon volt gondom. Csak kicsit lassú meg a hangminősége az nagyon gáz. Igaz azt is adták (20e webshop) 25e-ért és elég gyorsan csökkent az ára. Kb at volt a reális ára. Bár most, hogy cseréltetem így jó, hogy 49-ért vettem.
A fülesnél nekem az a lényeg, hogy ne zúgjon, mint állat, mert a Pulsenál ez nagyon gáz volt. És inkább előadásokat meg hangoskönyvet hallgatok, mint zenét. Arra meg szerintem bőven jó a Desire.
-
rekid
addikt
válasz
llaszlo #17824 üzenetére
Olyan sokat nem várnék egy olyan cégtől aki képes a huawei alá licitálni.
A huawei uzletpolitikája kb. ugy nez ki hogy a nagy gyártók feléért adják a tavközlési cuccaikat függetlenül a nagy gyartó árajánlatától.Ez tapasztalat.
Egy kis hatterinfo: Rengeteg telefon internet tv szolgáltató vált ciscorol egyéb gyártó készülekeire (routerek switchek átjatszok stb ...) eddig huawei kb felarert adta a cuccait sot az elejn mernököt mellekeltek az eszközök mellé 24 oraban hogy ha gáz van akkor nonstop kinai mernök supportolot. (NEM vicc) Namost jött a ZTE es huawei alá licitál.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
llaszlo #17824 üzenetére
A gyári füles erős közepes. Zúgni nem zúg, a hangja egész jó, csak hosszú távon kissé kényelmetlen (nekem). A távvezérlő gombok viszont hasznosak, kényelmessé teszik a használatot. Én PowerAMP-t használok - de a gyári lejátszó is nagyon jó minőségben játssza le a zenéket. Sony MDR-XD300-zal és MDR-V700DJ-vel nagyon jó a minőség a gyári player alatt, tehát a fülhallgató a gyenge pont, ami természetesen kiküszöbölhető.
-
Hooper
őstag
válasz
llaszlo #17824 üzenetére
A gyári fülest én soha semmihez nem használtam (zenehallgatás).
Headsetként már próbáltam vele - hívás/skyp- és meglepően jó volt.
Szerintem a hangvezérlő jó lehet a telefonba: külső hangfalra is kötöttem már rá, és a telórol ment a zene meg a rádiót is kipróbáltam így, és szépen szólt, csak a saját kis hangszórói egyenlőek a kukás vödör hangzásával. -
TheProb
veterán
-
-
Hooper
őstag
-
Hooper
őstag
-
llaszlo
veterán
Én korábban Pulse-nál csináltam olyat, hogy az internal storage mappájába felmountoltam a FAT-et. Bár lehet, hogy nem az internal storage helyére. Erre már nem emlékszem pontosan. Azóta gondolkoztam olyanon is, hogy csinálok mégegy EXT partíciót és azt mountolom fel. Így tudom titkosítani az adatokat egy esetleges telefon ellopás esetén. Bár még a gyakorlatban nem tudom kipróbálni, mert szervízben van a telóm.
Igaz ez a módszer csak addig működik amíg újra nem indítom a telót. Ha valahogy meg lehetne adni, hogy ezt állandóan oda csatolja az lenne az igazi. Talán az a2sd-vel ez megoldható.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
prezson #17805 üzenetére
A beállításokat is lementi, én erre használom többek között. A Home képernyőre neked kell visszaraknod az ikonokat, miegymást. Az egy speciális eset, ha mindent visszaraksz és van home replacement appod is. Ha ez fennáll, rakj vissza mindent - akár beállításokkal együtt -, és utána rakd vissza a home replacementet, beállításokkal együtt. Elvileg ugyanaz a kép fog fogadni, ahogy elmentetted a dolgokat.
Más: van egy belakott ROM-om (Aurax 8.2), amin A2SD+ script fut. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet megoldani, hogy az Ext partíciót internal-ként lássa a rendszer? Ha jól tudom ezt a DATA2EXT script tudja. Azt hogy tudom rávarázsolni a már fent lévő, belakott rendszeremre?
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Nem kell lementeni, van olyan img ott, amivel vissza tudod állítani, illetve a gyári RUU is visszatesz mindent. [parancsok bővebben]
-
Aryan
senior tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a gyári nand partíció méretét szeretném majd megváltoztatni viszont előtte ezt leszeretném menteni valahogy. Ez az oldal alapján csinálom: alpharev
[ Szerkesztve ]
-
válasz
james008bond #17803 üzenetére
én a sima a2sd+-ot tenném fel.
ext3-at érdemes formázni előtte, hogy a fent lévő progik ne kavarjanak be az új rom alatt? -
LouiS22
veterán
válasz
prezson #17805 üzenetére
Kb. 10 perc alatt vissza tudod állítani kézzel is. Vissza tudja állítani, de semmi garancia nincs arra, hogy az újonnan feltett ROM-ban nem változtattak valamit egy programban (bővítés, hibajavítás), és ha TB-ből rakod vissza, akkor szépen felülírod az újat a régivel, aminek a vége izgalmas Force Close lesz
-
Viper26
nagyúr
Class 6-os SP a következőt mutatja teszt után:
Write: 2.21 MB/s
Read: 3.92 MB/sAhogy látom lassab mint kéne, de miért?
-
HIJ
őstag
válasz
Baboon #17795 üzenetére
Nekem is ez volt. Nem is tudtam megoldani 100%osan... Valami változott, mert régebbi HD romokkal ment szépen ez a képváltásos módszer. Most az van, hogy az összes google contact törölve van és csak telóról használom. Először megpróbáltam csak azokat névjegyeket törölni, amik a widgeten szerepelnek. Ezek után már nem szinkronizált a googleval. Aztán rom csere és azt vettem észre, hogy bármit módosítok a google névjegyeken azonnal megszűnik a szinkronizáció... Úgyhogy jól berágtam és nem googlézok névjegytéren... Néha a FB is bejátszik, akkor megint vissza kell állítani a képet annál aki azzal van linkelve. Ezen a téren kicsit bugzik a sense...
-
siofok
őstag
Sajnos vannak olyan emberek,akik nehezen tudják viselni,hogy másnak esetleg tágabb a tudásköre mint a sajátja.Jah és hogy esetleg egyre többen szólítják meg a másik embert segítség végett.
-
Pter_
tag
Megjelent a legújabb Leedroid 2.3D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.