- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
pusszycat #2148 üzenetére
Ha cukor nélkül iszod, akkor király vagy, más esetben víz
Én szerencsés vagyok, imádom a vizet, napi 4-5 liter bármikor lemegy, évek óta, unalmamban is, de, ki kell ábrándítsalak, rohadt ráncos vagyok 40 évesen, pedig úszok, futok, edzek. Ez sokkal inkább alkat, vagy nem tudom, Nekem fiatalon is nyúlós volt az arcomon a bőr, tiszta Jim Carrey style grimaszokat csináltam, ami akkor még vicces volt, mára megbosszúlta magát, mert egyre ráncosabb vagyok.
Az egészség szempontjából a zsigeri zsír, vázizomtömeg, testzsír fontosabb. A bmi nem pontos, és a health által javasolt ideális testsúlyt sem szabad komolyan venni.
Amúgy én így állok, 40 évesen, 185cm magassággal. -
col
addikt
válasz
pusszycat #2124 üzenetére
Még "etetem" a perecet,mert alacsony a töltöttsége és így nem települ. De majd leírom, milyen gyorsan/lassan ment fel.
Hát nem fél perc volt, de jóval gyorsabban települt és töltődött is le, mint a korábbiaknál. Kb 4 perc az indítástól a teljes településig, újraindulásig.
-
col
addikt
válasz
pusszycat #2049 üzenetére
Biztos kényelmesebb lenne, de a telefon meg a pontos távolságméréshez úgyis kell. Nem tudom, hogy a perec képes lenne-e tárolni ennyit a memóriájában, ezen felül azt sem, hogy az audio- és adatforgalom tudna-e így működni benne párhuzamosan a BT-n. Ráadásul az aksija is kevés lenne így, akkor még ennyit sem bírna ilyen használattal.
Kétlem, hogy ilyen szerepel a fejlesztéseik között -
col
addikt
válasz
pusszycat #2047 üzenetére
Mármint a perecen?
Sokra nem mennél vele szerintem, mert nincs ilyen lehetőség, hogy le is játszhasd.
Ez alapvetően fitness célokat szolgál és nem szórakoztató elektronikaNejem úgy használja, hogy gyaloglás közben a BT fülessel hallgat zenét a telefonról és a pereccel méri az aktivitást
-
Cyborg
őstag
válasz
pusszycat #2014 üzenetére
Persze, állítható, csak én azt hittem ezt beállítja az app alapból. De nem. Most beállítottam 178ra, mert 42 éves vagyok.
Amúgy futáshoz pl én egy lyukkal szorosabbra teszem a csatot, mert úgy sokkal pontosabban mér, vagy 10zel kevesebbet. A szokásos módon hordva futás közben sokat mozgott a band 4 a kezemen, és többet mért.
-
Cyborg
őstag
válasz
pusszycat #1939 üzenetére
Én nem bringazok, de futni szoktam, összesen eddig egyszer volt olyan, pont áprilisban, hogy valamiért 20 perc után leállt a pulzusmérés. Egyébként Nekem etéren még nem volt gondom, minden működik, mégha nem is halál pontos.
... ha már ugyis biciklizel. Ha gondolod próbáld ki Te is. Én futásnál altalaban az endomondot is futtatom párhuzamosan(régóta használom, és mittudomén, legyenek meg ott is a futások), néha még a google saját útvonalak appot is elindítom kíváncsiságból, és képzeld, mind a 3 app más távot mutat a végén, mondjuk 5km-re vetítve már 10% különbség is van az appok között, pedig ugyanazt a gps-t használják
-
guipapa
csendes tag
válasz
pusszycat #1864 üzenetére
Nem Huawei a telefonom, de az év elején felraktam a Huawei App Gallery-t.. Most frissítettem (a Galleryt) és azon belül a Huawei programokat és a Magic Earth Navi-t is javasolta frissíteni. Ő meg térkép frissítést adott. Más változást (a perec sárkányán kívül) nem látok.
-
BandiHUN
veterán
válasz
pusszycat #1805 üzenetére
Azt hittem,most zuhanni fog egy jót karácsonyszezonra,így csak egyet vettem+túl jónak tűnt,hogy igaz legyen
De most már az a shop nem is létezik
Táncsak nem jön ki a rendőrség visszavenni
A HB4 egyébként elegánsabb,olvashatóbb,és tesztelve szauna és thermálvízállóságra.A Mi-t dolgozni használom,hatótávja másfélszerese a HB4-nek,simán az 50 méteres csarnokot átlövi légvonalban
-
BandiHUN
veterán
válasz
pusszycat #1800 üzenetére
Én mindkettőt használom ugyanúgy.Csak a Mi Band testreszabhatósága és akkuideje...
A HB4 lett az ünnepi óra
Mondjuk közrejátszott,hogy 6300-ért tudtam venni MB4-et Alin,Horváth raktárból...elgyengültem.Annyit a hülyének is,és 6 nap alatt ittvoltNekem is tiszta szőr a karom,de mindkettő egyformán mér pulzust,pontosan.Egyébként a Mi Band beszámolja a manuális méréseket,és külön lista van róluk,nekem ez fontos volt.Plusz mindig aktuálist mutat főképernyőn is,a témák miatt megoldható,hogy azt lássam,amit akarok az adatokból.A Mi Bandage sem 1 súlycsoport a Health appal,ráadásul magyar fejlesztés.
-
BandiHUN
veterán
válasz
pusszycat #1768 üzenetére
Nekem 40 körül szokott lenni az alja,pedig 192 centi vagyok,és 125 kiló
Lehet a magasság is érdekes a súlyhoz...viszont nálam inkább az a morci,hogy mostanában bevásárlás után felmenve a másodikra,jön a 130-as riasztás.Sajna már megvan a téli macitest,és még hol az ünnepek
-
válasz
pusszycat #1453 üzenetére
Eddig még egyik honor,huawei vagy akár xiaomi karkötő sem tudott magyarul.Soha egyik sem.Az okosórák és okoskarkötők 99,9%-a nem tud,soha nem is tudott és nem is fog tudni magyarul.Képtelen vagyok elhinni hogy ez változni fog valaha a világtörténelem során.Az alkalmazás viszont magyar.Az a lényeg.A karkötőn az a néhány sor és szó ami angol(run,swim,heart rate,workout,more,stb) igazán nem zavaró.Az üzenetek,értesítések magyarul jelennek meg eddig is és ezután is.
-
kmarci25
veterán
válasz
pusszycat #1190 üzenetére
Én abban nem bízok, hogy az általános lépéshosszt korrigálták volna. Optimize the accuracy of distance in single exercise. Az a baj, hogy azt nem tudom, mit takar a single exercise. Ha a pl. a szabdtéri futást, amit a karperecen indítok, akkor haladás, mert az is erősen túl van lőve. Legutóbb 99 cm-t írt, ami tuti rossz adat, akkorákat nem szökellek.
Ha gps-szel futottam, akkor olyan 83-85 cm-es lépshosszt számolt, ami már jobbnak tűnik. Ez pl. eléggé zavaró, mert ha nem viszek telefont (márpedig nem szeretnék vinni), akkor a perec tök jó, hogy pl. 4 km-t mutat, miközben csak 3,5 volt...
-
Cyborg
őstag
válasz
pusszycat #1190 üzenetére
Képzeljük azt, hogy azt mi értük el, a rengeteg mennyiségű e-maillel a hazai honor support felé!
Remélem beválik a frissítés, mert fél évig vártunk rá ,és nem biztos, hogy lesz több, lassan jönnie kell a Honor Band 5-nek már
Amúgy azt hittem , hogy már sose tölti át a perecre(majd egy órán át tartott, már megőrültem) ,másnak is nyögve-nyelős volt?
Én titkon azért vmi előrelépést várok úszásban is, bár sajnos a visszaszámlálás ideje nem változott(Nekem az a 3 másodperc kevés, mielőtt elindul a számláló, jobb lenne 5-10 másodperc), de, ha már a lépéstávok javulnak, már elégedett leszek....még továbbra is imádom a HB4-et, és továbbra se látok (jobb) alternatívát, mindent tud, ami kell nekem, és nem sajnálom, van már rajta jópár karc, véletlen ütődés, de nem zavar, mert, ha akarok, veszek egy másikat, de, ha egy watch GT-m lenne, már sírnék, és a nagyobb kijelző/gps kivételével kb majdnem ugyanazt az élményt nyújtja mindkettő, kivéve, hogy nem hiszem, hogy tudnék aludni egy watch GT-vel a kezemen.
Most is ezt venném, vagy a huawei band 3 pro-t.
-
col
addikt
válasz
pusszycat #1062 üzenetére
Állandó a BT kapcsolat (ha csak ki nem megyek a hatótávból, de ismét összekapcsolódik, ha hatótávon belül kerülök). A telefonomon is állandóan megy a GPS. Csak az Egészség program nincs állandóan nyitva, legtöbbször bezárom. Ha ismét indítom az Egészség programot, azonnal szinkronizál is a pereccel (lépésszámot pl.).
De ilyen módon is hiba nélkül megy az értesítés, hívásjelzés, stb., ha hatótávon belül vagyok. -
col
addikt
válasz
pusszycat #1060 üzenetére
Nálam is van eltérés, ráadásul a telefonomon több időjárás progi is fent van (ezek sem egyforma adatokat mutatnak, de jól lehet interpolálni
).
Amúgy automatikusan nekem nagyon ritkán frissíti az adatokat, inkább akkor, ha belépek az Egészség programba, mert nincs állandóan nyitva az sem. -
col
addikt
válasz
pusszycat #1058 üzenetére
Magától értetődő, hogy kell a GPS, különben honnan tudná az aktuális helyen lévő időjárást. A Huawei Egészség program ez alapján kéri le az időjárás-szolgáltatótól az adatokat. Az, hogy melyiket használja nem tudom, de nem nagyon van olyan időjárás program sem, ami hajszálra egyforma infókat adna. Még az ismert, nagy és hasonló programoknál is adott esetben több fok lehet az eltérés.
Ha nem használná, akkor az Északi Sarktól a Déli Sarkig bárhonnan szolgáltathatna időjárás adatokat. -
Cyborg
őstag
válasz
pusszycat #1056 üzenetére
Hiába ezek a dolgok, semmi köze egymáshoz a kettőnek. GPS is felesleges, mert a huawei app nem onnan szedi a hőmérséklet adatot, mint pl. a telefon.
Az, hogy egyformán mutatnak a telefonnal, az puszta véletlen szerintem, és nem az általad írt hókuszpókusz eredménye
...nálam is így megy, és nem egyformán mutatnak. Bár azt hozzáteszem, hogy most, hogy itt a nyár, egyre nagyobb eséllyel fognak egyformán mutatni, mert mindkettő kánikulát fog mutatni. De amikor változékonyabb idő volt, simán mutatott két ellentétes adatot a karperec, és a teló.
...volt, hogy a perec pontosabban jelezte pl. az esőt. -
col
addikt
válasz
pusszycat #833 üzenetére
Egyelőre fogalmam sincs
Jó lenne, ha esetleg más is kipróbálná, nehogy nálam legyen a hiba és téves következtetésekre jussunk
(Én IPhone készülékkel használom.)Azóta újabb 500 lépés volt
és az eredmény ugyanaz, kb 90 cm továbbra is a lépéshossz.
Plusz kiegészítés. Nejem 158 cm. és neki is 87 cm-es lépéshosszal számol szinte állandóan. Ami irreális
-
col
addikt
válasz
pusszycat #828 üzenetére
Hazudj a magasságodról,az a kalibráló.
Hát megtettemés nem.
A 185 cm-es magasságomat 140 cm-nek hazudtam.
Így is megtettem jó pár lépést (több, mint 500-at).
Érdemi és lényegi változás nem volt a lépéshossz kiszámolásában - így a megtett távolságban sem -, ugyanúgy kb 90-95 cm a lépéshossz, amivel számolt, és ezzel pedig jóval nagyon távolságot ad meg, mint a valós. (Kb 20% a csalás felfelé.)
Ezek után lövésem nincs, miből számolja a lépéshosszot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest