- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
njnl
aktív tag
Sziasztok!
Abba furcsa helyzetbe kerültem, hogy a karkötő bármit is csinálok jelzi ha a telefon ébreszt. Ha minden értesítés ki van kapcsolva, akkor is. Már újraindítás, reset, újrapárosítás minden megvolt, de ez rezeg mintha muszáj volna. Valaki járt már így?
(Megelőzve a kérdést, nem, nem azért van, elég zavaró amikor én a szobában alszom a gyerek meg felkel a nappaliszekrényen vibrátort játszó karkötőre...
)
-
njnl
aktív tag
Mióta működik az a funkció, hogy amelyik értesítést elolvasom a telefonon, az eltűnik a karkötő üzenet mappájából? Nekem ez marhára csak most tűnt fel
-
njnl
aktív tag
Véletlenül se vegye senki támadásnak inkább csak elmélkedés volt. Egyszer majd ráveszem magam, hogy összehasonlítsam a légnyomásos felkarmérőt, a mellkaspántot és a karkötőt. Egyre kíváncsibb vagyok az eredményre.
-
njnl
aktív tag
Azért nekem ezek a "pontos" válaszok kicsit furcsák. Mi alapján pontos? Mihez viszonyítjuk, milyen igazolás áll a másik oldalon ami megerősíti a pontosság valóságát?
Alváshoz egy darabig használtam merő kiváncsiságból és nálam elég precízen kezelte az elalvást, felkelést, viszont, hogy a ciklusok valóban így alakultak e, azt csak gondolhatom.
Pár alkalommal volt rajtam edzés, tekerés közben a pulzust ott nézegettem nagyjából jó lehetett, viszont ha elmozdul a csuklón már nagyobb a szórás. Mondjuk én a mindennapi életben nem is használom a folyamatos mérést, egyszerűen nem érdekel és sajnálom rá az akkumulátor kapacitását. -
njnl
aktív tag
Barátnőm is akar egy karkötőt vagy órát, de előtte kipróbálja az enyémet. Az Iphonejára telepítettem a Health appot és megdöbbentem, hogy mennyivel másabb, főleg dizájnosabb az iosre készített app.
-
njnl
aktív tag
Szia, nekem ma jött meg [innen]. Tizenegy munkanap volt a szállítási idő. 3.8$ érték volt a csomagolásra írva. Áfa fizetés 20$ felett, áfa + vámérték 150$ felett van (céges feladó esetén). Azért a vámosok sem hülyék, röntgen, illetve bontás után felülbírálhatják a megadott értéket. Viszont ez egy okoskarkötő amiből hatmilliárd féle létezik és nagyon ritka esetben nagyértékűek. Ennek ellenére a helyedben én is külön rendelném, bár áfával terhelve is jobban megéri mint itthon venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest