- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
guipapa #2199 üzenetére
Nekem is megvan a HB4, tökéletesen megy, csak nekiadtam a gyereknek, én meg beújítottam egy Huawei Band 3 Pro-t, majd 1 hónapja váltottam Honor Magic Watch 2-re.
Jobban bírja, mint a HB4, minden sz.r be van kapcsolva rajta, és még úgy is hetente töltöm, hogy több óra GPS-es edzés is megy vele.
40ezer volt Spanyol raktárból, imádom -
Cyborg
őstag
válasz
guipapa #2163 üzenetére
Használd egészséggel! 🙂
Én rendszeresen úszok a 4 essel, igazából, ahogy elindul, ugye lezár a kijelző, és mivel vizes a kezed, meg az óra, és ezért a kapacitív gomb miatt nagyon nehéz mondjuk menetközben megnézni, hogy hol tartasz, ezért talán a 6-osba a fizikai gomb az sokkal jobban fog jönni, könnyebb talán megállítani az úszást menet közben.
Kíváncsi leszek a tapasztalataidra, ha nem felejted el, gyere vissza majd, ha megjön. Most váltottam band 3 prora a GPS miatt, de úszásban ugyanúgy téved, mint a band 4.Én kicsit sokallom az árát a band 6-nak ahhoz képest, hogy nincs benne GPS, egy huawei watch fit helyett meg inkább egy watch GT1-et vennék még mindig. Viszont nem tudom tudnék-e aludni egy ekkora órában.
-
Cyborg
őstag
válasz
PociAti #2160 üzenetére
Itt arról volt szó, hogy Honor Band 4 van neki, és már nagyon várja a 6-ot. Én erre írtam, hogy felesleges várni, ha elégedett a 4el, és, hacsak nem megy tönkre, csak pénzkidobás lecserélni, hisz csak a design lesz más.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de a lényeg érthető volt szerintem, hogy szerintem felesleges várni, váltani.
...persze ez csak én véleményem. -
Cyborg
őstag
válasz
pusszycat #2148 üzenetére
Ha cukor nélkül iszod, akkor király vagy, más esetben víz
Én szerencsés vagyok, imádom a vizet, napi 4-5 liter bármikor lemegy, évek óta, unalmamban is, de, ki kell ábrándítsalak, rohadt ráncos vagyok 40 évesen, pedig úszok, futok, edzek. Ez sokkal inkább alkat, vagy nem tudom, Nekem fiatalon is nyúlós volt az arcomon a bőr, tiszta Jim Carrey style grimaszokat csináltam, ami akkor még vicces volt, mára megbosszúlta magát, mert egyre ráncosabb vagyok.
Az egészség szempontjából a zsigeri zsír, vázizomtömeg, testzsír fontosabb. A bmi nem pontos, és a health által javasolt ideális testsúlyt sem szabad komolyan venni.
Amúgy én így állok, 40 évesen, 185cm magassággal. -
Cyborg
őstag
válasz
DamianB #2145 üzenetére
Én eljutottam arra a szintre már, hogy szeretnék egy rendes óra forma órát.
Egy "rendes" óra is lenne 30-40ezer, ha nem Curren, Naviforce , és társait veszed aliról, és, ha így nézzük, akkor már nem is olyan drága egy okosóra.
Imádom a karkötőmet, mert nem zavar, nem érzem a kezemen, tudok benne aludni, de nem mutat sehogy, és, ahogy én bejártam ezt az utat ehhez a felismeréshez, szerintem Te is be fogod idővel
-
Cyborg
őstag
válasz
DamianB #2143 üzenetére
Hát igen, sajnos ez ilyen.
Nincs köztes állapot. Egy huawei band 3/4 pro tökéletesen tudja ugyanazt tizenezerért, mint pl a 42mm watch gt2 40 ezerért, a 46mm meg a hangszóróval tud többet 45 ezerért.
Egyedül az óra forma, meg a nagyobb akksi, amivel többet tudnak.
Még az watch gt 1 van esetleg 30 körül újonnan.
Nekem is a mi fit miatt nem játszik a xiaomi, utálom, ráadásul a huawei healthben már benne van több száz km futásom, meg egy csomó edzés, úszás, séta, meg van egy okos mérlegem is.
Még érik benned is kicsit a gondolat, és meg fogod venni a watch gt2-őt🙂 -
Cyborg
őstag
válasz
LostData #2069 üzenetére
Sziasztok,
csak kíváncsiságból megnéznétek, hogy Nektek mennyit mér mostanában átlagos lépéshosszra?
Nekem úgy tűnik megjavult újabban, vagy lehet, frissítés óta, csak nem vettem észre.Újabban 60-80 között méri az átlagos lépéshosszt Nekem a Band 4 is,és a Huawei Band 3 pro is, régebben ezt megtárgyaltuk, és el ingedtük a témát, hiszen mindenkinek rendre 90-100cm-es lépéshosszokat számolt a karkötő.
-
Cyborg
őstag
válasz
pusszycat #2014 üzenetére
Persze, állítható, csak én azt hittem ezt beállítja az app alapból. De nem. Most beállítottam 178ra, mert 42 éves vagyok.
Amúgy futáshoz pl én egy lyukkal szorosabbra teszem a csatot, mert úgy sokkal pontosabban mér, vagy 10zel kevesebbet. A szokásos módon hordva futás közben sokat mozgott a band 4 a kezemen, és többet mért.
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Véletlenül beléptem a pulzusszám beállításokba a health appban, és azt vettem észre, hogy a maximális pulzusszám 190en van, holott ugye 220-az életkor alapján nekem kevesebbnek kellene lennie.
Én meg voltam győződve, hogy ezt a health app kiszámolja alapból, hiszen nem nagy matek, és az életkor adatok meg vannak adva a profilban.Esetleg erre érdemes figyelni, hiszen így ugye módosultak a pulzus tartományok is (az aerob, a aerob, meg ilyenek), nem mintha számítana, hiszen úgyis a mozgás a lényeg, csak mint érdekesség, ma fedeztem fel.
-
Cyborg
őstag
válasz
pusszycat #1939 üzenetére
Én nem bringazok, de futni szoktam, összesen eddig egyszer volt olyan, pont áprilisban, hogy valamiért 20 perc után leállt a pulzusmérés. Egyébként Nekem etéren még nem volt gondom, minden működik, mégha nem is halál pontos.
... ha már ugyis biciklizel. Ha gondolod próbáld ki Te is. Én futásnál altalaban az endomondot is futtatom párhuzamosan(régóta használom, és mittudomén, legyenek meg ott is a futások), néha még a google saját útvonalak appot is elindítom kíváncsiságból, és képzeld, mind a 3 app más távot mutat a végén, mondjuk 5km-re vetítve már 10% különbség is van az appok között, pedig ugyanazt a gps-t használják
-
Cyborg
őstag
Remélem javítottak az úszás felismerésen, mert elég rossz lett az utóbbi hónapokban, egyszer nem sikerült annyit mérnie, mint amennyit valójában úsztam
-
Cyborg
őstag
válasz
Dreimus #1658 üzenetére
A kijelző a legnagyobb fogyasztó.
Neki nem kapcsol be karlendítésre állandóan, csak, ha rányom, így alig használja a kijelzőt.
Nálam rengetegszer bekapcsol, azt veszem észre, meg szerintem másnál is, aki használja a kezétNekem minden be van kapcsolva, kivéve a pulzusmérést, így 5-6 napot, folyamatos pulzusméréssel 4 napot bírt kb.
-
Cyborg
őstag
Srácok,
A főoldalon ezt meg lehet változtatni, hogy az összes tevékenységet mutassa, ne csak a futást? Nem jöttem rá, hogy hol lehetne átállítani, ha egyáltalán lehetségesSoha életemben nem futottam még ennyit, de mellé úszok is, meg tornázok is rendszeresen, de mivel a többit nem mutatja, ezért csesztet
-
Cyborg
őstag
válasz
Ladybird66 #1645 üzenetére
Értelek, de ha az ébrenlét nem járul fizikai mozgással, egyéb tevékenységgel, szerinted miből tudná kitalálni a karperec, hogy Te ébren vagy-e éppen? Nincs rajta kamera, nem látja a szemed, hogy nyitva van-e. Nálam pl nem is megy a folyamatos pulzusmérés már jó ideje, de az alvásfigyelés megy tökéletesen, uh tuti nem használja a pulzusmérőt erre, csak a giroszkóp adatait elemzi, némi szoftveres hókusz-pókusszal.
Mint, ahogy krisz727 is írta, simán alvásnak néz egy filmnézést. Ez nem hiba, ez nem probléma, hanem ez egyszerűen csak ilyen, ilyen is volt. -
Cyborg
őstag
válasz
Ladybird66 #1641 üzenetére
A tényleges felkelést pontosan jelzi, de azt azért ne várd tőle, hogy egy átfordulást, vagy órára pillantást ébrenlétnek nézzen. Annyira nem mindenható a cucc
-
Cyborg
őstag
válasz
kmarci25 #1614 üzenetére
Pont ugyanígy van nálam is.. Próbáltam minél gyorsabban kilépni a revolutból, meg lezárni a telefont, de én is csak arról kaptam értesítést , amiről Te. Küldettem magamnak haverral 1Ft-ot, arról se jött semmi.
Nem tudom, hol a gond de ez annyira nem is érdekel engem egyébként, mert , ha revoluttal vásárolok, mindig kezemben a telefon, így látom, mennyit fizetek, így nem kell külön értesítés róla. Mondjuk én egyelőre csak ali-ebay, meg ilyenekre használom. -
Cyborg
őstag
válasz
bromi84 #1596 üzenetére
NFC-t nem tudod használni, és HB4-nél mindegy volt, hogy honnan rendeled, ezt nem tudom, hogy változott-e a HB5 esetében.
A Global verzió nem is tartalmazza az NFC-t, mivel kínán kívül amúgy sem lehet használni, az angol nyelvet meg szerintem a kínai is tudja, de majd kíjavít, akinek van HB5 -
Cyborg
őstag
Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik az új frissítéssel "javítottak" a lépésszámlálón is.
Szarabb lett, most beállt olyan stabil 1m körüli értékre -
Cyborg
őstag
válasz
SirRasor #1505 üzenetére
Skillet
Nem az utat tapossátok ki, csak együtt szívtok, és várjátok a frissítést
De, mint a HB4, ez is be fog állni, aztán jó lesz.
Sirrasor
Igazad van, ugyanannyiért én is az újabbat vettem volna, mert tudom, hogy úgyis kijavítják a hibákat, egyszer
Az adaptív pulzusmérés miben különbözik a korábbitól? -
Cyborg
őstag
Ma rekordot döntöttem lépéshosszban.
Elmentem futni, karperecen indítottam a futást kísérlet képpen, googlen előtte lemodellezve 5,2km, endomondoval mérve 5,26km, google saját útvonalakban rögzítve 5,23km. A karkötő 5,7km-t mért, és 111 cm volt az átlagos lépéshosszom -
Cyborg
őstag
válasz
PociAti #1432 üzenetére
Na és? Mi van akkor, ha GPS hiányában abszolút értékben véve nem pontos a megtett táv? Egy margitszigeti kör 5,35 km, ha a HB4 mást mutat, attól még teljesítette az illető a távot.
Semmi nincs akkor, ez ízlés kérdése, mint írtam. Aki futni akar, az fut úgy is, ha nem tudja a távot, és nem tudja a pulzusát, ergo régen is futottak emberek, amikor még nem volt fitnesz karkötő, tehát nem ez a lényeg. Mégegyszer leírom, hogy ÉN! úgy vagyok vele, ha már van egy ilyenem, akkor az mérjen nagyjából pontosan, én nem a margit szigeten futok, hanem kint a szélparkban össze-vissza a pampán, uh szeretem tudni, mennyi a pontos táv. Hogy miért? Csak úgy
Nem kell baszakodni a lépéshossz beállítással, kalibrálással, ha van gps-ed, lesz pontos távod, és kész.
ÉN! 3 megoldást látok erre az apróságra:
1. Állítsák monduk 70cm-re fixen, azzal is pontosabb lesz, mint eddig valaha. A 90cm az túlzás!
2. Valahogy tegyék bele a magasságot a számítási képletbe, és akkor nem fog ekkorát tévedni
3. Vegyék ki a 3,14-ba, ne mutassa a lépéshosszt, nem érdekel, rohadtul lényegtelen adat, viszont így, hogy látom, hogy mekkorát csal, rohadtul zavar!Nem akartam/akarok vitát generálni, csak leírtam a véleményemet.
-
Cyborg
őstag
válasz
SirRasor #1429 üzenetére
Ezt már kitárgyaltuk korábban párszor, hogy nem tudjuk pontosan miért, de nagyon rosszul számolja a lépéseket a HB4.
185cm vagyok, és 60-70cm között van az átlagos lépésem, ennek ellenére 80-110 között számol nálam mindig.
Unokatesóm nem panaszkodott a Band 3 Pro gps-ére, kb. telefon gyorsasággal talál jelet.
...nem vettem belekötésnek -
-
Cyborg
őstag
Szerintem.
A HB4 nagyon jó cucc, minden baromsága ellenére is. Lehet, hogy jobb a HB5, meg a MB4 is, de, hogy pár watchface, meg egyéb új semmirevaló funkció miatt váltsak, az kizárt. Az MB4-et továbbra is szét kell szedni a töltéshez, mégha ritkán is kell, de már ettől is kiráz a hideg, meg én is utáom a Mifitet.
Az értesítések megjönnek, alvást jól figyel, pulzust pontosan mér a HB4, az üzemidő is teljesen emészthető Nekem, 20-80% között tudom tartani mindig, nem okoz gondot a rátöltés, ütöm-vágom, nem sajnálom, szóval nem érzem a késztetést, hogy váltsak.
Ami miatt váltok majd, az a GPS, pl. Az zavar, hogy, ha appban indítom a futást, és felkötöm a telefont a karomra, a perec csak a pulzust mutatja, semmi mást, és, hiába állítom le az appban az edzést, a karperec továbbra is méri a pulzust, ott is le kell állítani külön (Meizu M6, Android 7, és nem tervezek huawei vásárlást, emiatt meg főleg nem
) Már futottam annyit, hogy ez a kezdeti, és lezáró procedúra kezd zavarni kicsit, meg melegszik a telefonom is közben.
Év végén érkezik a Huawei Band 4 Pro, kíváncsi leszek, mi lesz benne, mennyivel lesz jobb, mint a Band 3 Pro.
Unokatesómnak Band3 Pro van, imádja, megnézegettem, nem sokkal nagyobb, mint a HB4, tehát abban is lehet aludni. A kijelzője nekem csúnyábbnak tűnik picit, mint a HB4-é, szőrösebbek a karakterek, csak 3 watchface van, és egyik se vmi ütős, viszont nem kell szarakodni telefonnal futásnál, hogy legyen nyomvonal. Már elég jó árban van, 11 ezer körül megvan az Aliról, ahonnan a HB4-et vettem, uh, ha a Band 4 Pro nem hoz semmi extrát, és, vagy drága lesz, veszek egy Huawei Band 3 Pro-t, oszt csókolom.Szerintem
-
Cyborg
őstag
válasz
Black_Raven #1411 üzenetére
... csak fél órát szarakodtam, hogy telefonnal fényképezve is olvasható legyen a szöveg, de a topikért mindent
-
Cyborg
őstag
-
Cyborg
őstag
Nézzétek meg légyszi , hogy nálatok megy-e.
Azt írja a health, hogy a nyelvi fájlt nem tudja letölteni, ezért angol marad, ami nem baj, de az alvás elemzésnél nem jönnek be azok a leírások, amik csak angol nyelvű telefonon jönnek be.
...ja, Nekem jönnek a viber értesítések meizu telefonon, legfrissebb health mellett is.
-
Cyborg
őstag
válasz
pusszycat #1190 üzenetére
Képzeljük azt, hogy azt mi értük el, a rengeteg mennyiségű e-maillel a hazai honor support felé!
Remélem beválik a frissítés, mert fél évig vártunk rá ,és nem biztos, hogy lesz több, lassan jönnie kell a Honor Band 5-nek már
Amúgy azt hittem , hogy már sose tölti át a perecre(majd egy órán át tartott, már megőrültem) ,másnak is nyögve-nyelős volt?
Én titkon azért vmi előrelépést várok úszásban is, bár sajnos a visszaszámlálás ideje nem változott(Nekem az a 3 másodperc kevés, mielőtt elindul a számláló, jobb lenne 5-10 másodperc), de, ha már a lépéstávok javulnak, már elégedett leszek....még továbbra is imádom a HB4-et, és továbbra se látok (jobb) alternatívát, mindent tud, ami kell nekem, és nem sajnálom, van már rajta jópár karc, véletlen ütődés, de nem zavar, mert, ha akarok, veszek egy másikat, de, ha egy watch GT-m lenne, már sírnék, és a nagyobb kijelző/gps kivételével kb majdnem ugyanazt az élményt nyújtja mindkettő, kivéve, hogy nem hiszem, hogy tudnék aludni egy watch GT-vel a kezemen.
Most is ezt venném, vagy a huawei band 3 pro-t.
-
Cyborg
őstag
válasz
fant0mi #1083 üzenetére
Szia,
Most kipróbáltam ezt az ébresztés dolgot.
Nekem egyet rezeg csak, amikor a telefon ébresztője szól, de, ha a health appban állítok be ébresztőt, akkor rezeg rendesen, van szundi, meg elutasít funkció is.
A rezgés nekem teljesen rendben van, az utolsó frissítéssel erősebb lett, már majd szetrázza a perecet.
Nálam is Mi band 2-őt váltott, ahhoz képest 10x jobban rezeg a hb4, a mi band 2-őt csak szökőévente vettem észre. -
Cyborg
őstag
Hát nem tudom.
Ugyanakkora kijelző, 100 helyett 135mah akksi, de pl csak 3 tengelyes GIRO a hb4 6 tengelyesével szemben.
A többi funkció ugyanaz mindkettőben, az, hogy hogyan adja elő ezt, az már más kérdés, viszont a 2x-es árért, és mivel, hogy több, mint 1 évvel frissebb készülék, illik is jobbnak lennie.Szerk.
Bocs, látom, nem teljesen 2x annyiba kerül a mi band 4, csak drágább, nem néztem hol az alja, olyan 50USD körül láttam. -
Cyborg
őstag
válasz
pusszycat #1056 üzenetére
Hiába ezek a dolgok, semmi köze egymáshoz a kettőnek. GPS is felesleges, mert a huawei app nem onnan szedi a hőmérséklet adatot, mint pl. a telefon.
Az, hogy egyformán mutatnak a telefonnal, az puszta véletlen szerintem, és nem az általad írt hókuszpókusz eredménye
...nálam is így megy, és nem egyformán mutatnak. Bár azt hozzáteszem, hogy most, hogy itt a nyár, egyre nagyobb eséllyel fognak egyformán mutatni, mert mindkettő kánikulát fog mutatni. De amikor változékonyabb idő volt, simán mutatott két ellentétes adatot a karperec, és a teló.
...volt, hogy a perec pontosabban jelezte pl. az esőt. -
Cyborg
őstag
válasz
kmarci25 #1026 üzenetére
Hát igen, de inkább így legyen, mint fordítva :-)
Hétvégén leesett a kezemről a perec kiesett a pöcök a szíjból, pont a fürdőben, egy 1,5méteres medencében. Marha nagy szerencsém volt, hogy ráléptem, és nagy nehezen ki tudtam halászni a medence aljáról.
A tartalék szíjak pöcökkel jönnek amúgy? Lehet, hogy kellene vennem, mert az egyik elég könnyen kijön, és pedig nem is szoktam soha szét szedni.
-
Cyborg
őstag
Nem gondoltam (nagyon) komolyan, ott volt az ördögös smiley. De nem adok igazat, én és marci segítettünk neki, hogy hol találja, amit keres, Te meg az én hszemre reagáltál.
...ezt pedig tudjuk, és hetente átbeszéljük, hogy ami az egyiknek ott van, a másiknak nincs ott :-)
...no para, nem vagyok ideges te se legyél
...máskor jobban figyelek a szóhasználatra. -
Cyborg
őstag
Mégis mit vársz el tőle? Esetleg olvasson gondolatot?
A benne lévő szenzorokra tud csak támaszkodni, nincs szeme, nem látja, hogy nyitva van a szemed, nincs füle, nem hallja, hogy beszélsz, érthető, hogy nem mindig tud különbséget tenni. Túl nagyok az elvárásaid, ha elfogadod, hogy ezek a dolgok, amiket Te elvársz, kivitelezhetetlenek ezzel a hardverrel, szerintem boldog leszel vele
Nyilván vannak komolyabb cuccok a neten etéren, de én pl. nem tudnék egy órával a kezemen aludni, így örülök, hogy van egy ilyenem, amiben nem fáj aludni.Így van, mutatja az időt, rezeg, ha jön valami, amit megérzek, ellentétben a telóval, amit sose veszek észremár a legkisebb hangzavarban sem, a többi az csak múló hóbort, egy plusz, amire hamar ráun az ember.
A pulzust én sem nézem már annyira, a lépés az jó, mert látom, ha semmit nem mozgok, és motivál, hogy mozogjak, és az is fontos nekem, hogy szól, ha túl sokat ülök a gép előtt. Észre se veszem, úgy megy az idő, a leggyakoribb reakcióm az szokott lenni, hogy: "basszus, eltelt egy óra?"...na mindegy én örülök ezeknek a plusz dolgoknak, és örülök, hogy 8500Ft-ból tapasztaltam meg ezeket, mert valószínüleg egy 100ezres órával is ugyanitt tartanék most, hogy: "Pulzust sem nézem már. Lépés rendszerint 10e felett van naponta, munkámból adódóan... de ez sem érdekel." , uh spóroltunk 90ezret!
...ez volt a mai Szabó Péter adag
-
Cyborg
őstag
válasz
Black_Raven #923 üzenetére
Ja, nem sok, tényleg, csk mióta kertes ház van, nincs kutyasétáltatás, ami volt napi 2km minimum, meg a több irodai munka is betett Nekem. Ne de majd, ha jön jobb idő :-)
-
Cyborg
őstag
válasz
szabolcs5757 #920 üzenetére
Én speciel az alvás figyeléssel meg vagyok elégedve, a régi Mi band 2-őmnél sokkal pontosabb, és még a délutáni szundikat is számolja, még azt is amikor a szg előtt ülve aludtam el
DE, csak angol nyelvű telefonon mutatja a szöveges javaslatokat. Magyar nyelvre nincs lefordítva a részletes szöveges elemzésAz üzenetek gyorsan jönnek, az üzenetek görgetése darabos kicsit, de túl lehet élni. Nokiával nincs tapasztalatom sajnos.
Skillet, Neked mi a gondod vele?
-
Cyborg
őstag
válasz
Black_Raven #907 üzenetére
...sőt, frissítés óta az alvás adatot se írja ki, rá kell mindig kattintanom, hogy meg tudjam nézni
10.000 lépés naponta?
Nekem 8.000 a cél, de azt is csak heti 4x érem el. Fűnyirásnál persze megvan lazán a 12.000lépés is -
Cyborg
őstag
Én is megírtam már ezt nekik, 20 másik bug, észrevétel, és javaslat mellett:-)
Összehoztam egy jó hosszú levelet nekik.
Megköszönték, továbbították az illetékesek felé, de mivel azóta nem volt frissítés a perecre, nem tudjuk, hogy változott -e:-)
Írtam a health appról bőven, azóta azt frissítették, de rosszabb lett. Mostmár nem látom a lépések se a főoldalon -
Cyborg
őstag
Persze, senki se akart vitát generálni, és senkit se érdekel, hogy kinek van igaza, mert valójában tényleg egál, hiszen tényleg ugyanannyival tölt minden eszközről, de szinte mindenkinél voltak "anomáliák" a legelső töltésnél, és mindenkinél más trükk vált be. Én kivártam, és feltöltött úgy is, csak lassabban, mint azóta, pedig ugyanazt a töltőt használom.
Többiek.
Mi band-es témával kapcsolatban csak annyit fűznék hozzá, és ez egyben szerintem elszomorító is, hogy kollegám is pont ezek miatt a hülyeségek miatt volt kénytelen Mi Fit helyett, Mi bandage-et, és, vagy Mi notifier alkalmazást használni, mert azokkal működött rendesen a mi band 3-asa. De kérem szépen, milyen az már, hogy külső appal jobban működik a karkötő, mint egy gyári appal? Vérlázító -
Cyborg
őstag
Bocs Black_Raven, nem bírtam magammal, és kipróbáltam
20%-on volt a karperec,uh engedte a max delejt
Telóról töltve OTG-n: 70mA
Szg. USB 2.0-ól : 70mA
Szg. USB 3.0-ról: 70mA
1A-es fali töltőről: 70mA
2A-es fali töltőről: 70mA
QC 2.0-ás fali töltőről:70mA80mA-ről indul, majd kb 1 másodperc után beáll 70mA-re.
Az első töltés nekem is kacifántos volt, de azóta semmi gond vele, és a merüléssel sincs gond
-
Cyborg
őstag
Kijelző sokkal jobb, forma sokkal jobb, töltés egyszerűbb, de az üzemidő szarabb.
Mindent bekapcsolva 4, max 5 napot bír.
Üzenetek stabilan jönnek, néha hamarabb rezeg, mint a telefonom, de komolyan
Kijelzi a hívó fél nevét rendesen.
Külső appal nem kommunikál, csak a sajátjával. -
Cyborg
őstag
-
Cyborg
őstag
Úgy néz ki tényleg semmi köze a magasságnak a lépéshosszhoz. Tegnap kipróbáltam. Mentem egy kört 185cm-es magassággal is, meg utána 145cm-essel.
145cm-rel 8perc alatt, 550m, 773lépés, 96lépés/perc-el 71cm-es lépés hosszt számolt
185cm-rel 7,5 perc alatt 520m, 756 lépés, 103 lépés/perc- el 69cm-es lépés hosszt számolt.
Egy régebbi Gps-es adat ugyanerre a körre 185cm-eel
6,5perc alatt 570m, 729lépés 112lépés/perc-el 78cm-es lépés hosszt számolt.Találtam olyan régebbi séta adatot is, ahol ugyanezt az 520, vagy 570m-t 20perc alatt tettem meg, 587lépést mért csak, 32lépés /perccel, és 89cm-es lépéshosszt számolt.Az már igen kellemetlen, az inkább pocsolya átlépés, kizárt, hogy ekkorákat lépjek akár 1-nél többet, nemhogy 500métert. Én úgy figyeltem meg, hogy kb. 70cm alatt valahol az átlagos lépéshosszom.
Tehát valahogy számolja ezeket az adatokat, szerintem lépésszámláló adatokat veti valahogy össze az egy perc alatti lépések számával, és vagy még valami, vagy nem tudom, de ugye, ha már eleve csal a lépés számláló 5-10% között, akkor már minden úszik.
Amúgy tegnap kipróbáltam azt is, hogy pont 100at lépek, és akár szépen lenditve a kezet, akár zsebre rakva, akár nem odafigyelve a karlenditésre rendre 106 felett számolta a lépéseket.
...na mindegy, mindenki tudja, hogy ezeket az adatokat nem lehet készpénznek venni, és kb. mindegyik ilyen.
Reméljük, hogy kalibrálnak még rajta egy kicsit, és akkor nem fog ennyivel többet számolni. -
Cyborg
őstag
válasz
Jumbozorz #681 üzenetére
Elkezdtem számolgatni picit, és azt vettem észre, hogy kb. olyan 90cm-nek számol egy lépést, valamelyik nap 8000 lépésre 8km-t számolt, ami 1m-es lépéseket ad, ami bődületes.
Nem vagyok én se kicsi a 185centis magasságommal, de még az én lépéseim is sokkal közelebb vannak a 70cm-hez, mint a 90-hez.
...persze tiszta sor, hogy GPS nélkül sose lesz pontos a lépésekből megtett távolság, és tudom, hogy ezt egy algoritmus saccolja meg a magasság adatokból, de szerintem akkor is erős a 90cm-es lépés. -
Cyborg
őstag
Vannak ilyen érdekes dolgok.
Kollega Mi band 3-asa Sokkal több mindent tudott iphonnal, mint androiddal! Sőt, xiaomival! nem írta ki a hívó nevét mi band 3 az istennek se, olyan gondjai voltak, amik iphonnal soha. Aztán kénytelen volt feltenni másik appot, mert a gyári mifit szar. Mi bandage-el használja, ami egy magyar srác fejlesztése, azzal tökéletes most.
-
Cyborg
őstag
Folyamatosan fut a háttérben, le is van lockolva, de nem megy így se Nekem, még akkor sem, ha épp bent vagyok az appban. Valahogy nem adja neki a flyme, vagy az android 7 kevés neki. Hozzáteszem a flyme os -t nem érdekli a jogosultságok, és lockolások, mindent bezár egy idő után, ha lockolva van, ha nem
-
Cyborg
őstag
A #688 hsz-ben a kérdésem így hangzott pontosan:
"Hívás némításra rájött már valaki, lehet egyáltalán ezen olyat?"
Erre írta (#689) V.Stryker hogy működik, de aztán nem fejtette ki teljesen.
Ha nem lehet, hát nem lehet, nem baj, csak tudjam
(Halkan jegyzem meg, h Mi bandek tudják) -
Cyborg
őstag
válasz
kmarci25 #696 üzenetére
Hát igen, a kijelző, meg a vibra motor, ami sok esetben párban megy
...amit észrevettem viszont, és dícséretes, hogy éjjel nem rezeg, ha üzenetet kapok, sosincs némítva a telefonom, így általában hallom, ha e-mail, üzenet jön, de szerencsére nagyon toleráns a HB4, ő hagy aludni.
Viszont, ami baromság, hogy le tudom állítani az appban indított edzést is karperecről, de ilyenkor nyilván csak a karperecen áll le az edzés, az app megy továbbA telefon némítás nekem továbbra se megy, lehet, hogy az is csak Huawei/Honor telóval megy?
-
Cyborg
őstag
Ezt az akksi témát amúgy már kiveséztük egyszer, de végülis nem árt az ismétlés
Egyébként Nekem nem bír annyit a Band, én mondjuk sok értesítést kapok, és, mivel karlendítésre kapcsol be, így sokszor feleslegesen villan fel a kijelző, amikor mozdul a kezem. Fényerő maxon mindig. Viszont azt vettem észre, hogy, ha ki van kapcsolva a folyamatos pulzusmérés, akkor is hetente töltőre dugom, azt hittem a folyamatos pulzusmérés többet eszik.
Régen kérdezte valaki, hogy mennyivel tölti az akksiját a Band, lemértem, 80-nal indít eg pillanatra, de utána beáll 70mA-re, és azzal tölt utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest