- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guipapa
csendes tag
Itt a VÉGE?
Február óta nem szóltok...
Én is feladom. Band 6 úszás közben "minden eltűnik üzemmódba" kerül. nem kapcsol ki, mert ha tápot kap, megy tovább.... -
guipapa
csendes tag
-
guipapa
csendes tag
Megszerettem a Band 4-t, cseréltem Mi Band 5-re, három napig bírtam, visszakukáztam a Honort, most én is várok.
Itt is sürgetem!
https://device-wiki.com/en/honor-band-6-release-date-review-specifications.html
-
guipapa
csendes tag
válasz
kmarci25 #1888 üzenetére
Az én percem májusi, de ez is elfáradt, vagy megunta a telefon párját. A perecen van alvásadat, de a telefonon nincs.
A múlt évben minden jól működöt. Az év elején jött rá ez a "Nincs alvás adat." Már harmadszor ebben az évben. Most a reset, újratelepítés sem segít.
Kell cserélnünk Band 5-re? -
guipapa
csendes tag
válasz
pusszycat #1864 üzenetére
Nem Huawei a telefonom, de az év elején felraktam a Huawei App Gallery-t.. Most frissítettem (a Galleryt) és azon belül a Huawei programokat és a Magic Earth Navi-t is javasolta frissíteni. Ő meg térkép frissítést adott. Más változást (a perec sárkányán kívül) nem látok.
-
guipapa
csendes tag
válasz
Psychlo #1262 üzenetére
Gondolom már megoldódott...
Telepítésnél angolra kellett átállítanom a telefon nyelvét. Telepítés… frissítés... nekem is jött egy hívás, nem írta ki a telefonkönyvben hozzárendelt nevet.
Telefont átállítottam magyar nyelvűre... frissítgetés, töltögetés.... a program is magyarodott, hopp egy hívás - azóta kiírja a hívó nevét.
(Ez a kilencedik (nem a legdrágább) kütyüm, nagyon jól működik, csak az edzésekkel ügyetlenkedek még. Pl. úszásra készülve, a zuhanyozásnál ráfröccsenő víz, kikapcsolta a karkötőt. Stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest