- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
Sziasztok,
Nem újkeletű a probléma nálam, de most kezdett el zavarni.
Iphone-al (iOS 14.8, de régebbi verziókkal is) használom az eszközt, ez fontos lehet.
Minden értesítést mutat az eszköz (telefon hívás, messenger üzenet, sms, stb) kivétel a WhatsApp.
Valaki esetleg találkozott már ezzel a problémával? valami ötlet?
Megjegyezném, a telefon minden értesítést jelez az alkalmazástól.Köszi a válaszokat!
-
Cyborg
őstag
válasz
guipapa #2199 üzenetére
Nekem is megvan a HB4, tökéletesen megy, csak nekiadtam a gyereknek, én meg beújítottam egy Huawei Band 3 Pro-t, majd 1 hónapja váltottam Honor Magic Watch 2-re.
Jobban bírja, mint a HB4, minden sz.r be van kapcsolva rajta, és még úgy is hetente töltöm, hogy több óra GPS-es edzés is megy vele.
40ezer volt Spanyol raktárból, imádom -
guipapa
csendes tag
Itt a VÉGE?
Február óta nem szóltok...
Én is feladom. Band 6 úszás közben "minden eltűnik üzemmódba" kerül. nem kapcsol ki, mert ha tápot kap, megy tovább.... -
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen üzenetet:
Not enough storage, unsynced data may be lost if you continue.Ezzel tudok valamit kezdeni? Köszi!
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Egy olyan problémája lenne ismerősömnek, hogy fel szeretné tölteni az órát de nem indul el a töltés és mondtam neki, hogy próbálja meg újra indítani de a kijelző nem reagál csak annyit, hogy ki be lehet kapcsolni de nem tud a menübe lépkedni. Nem lehet valahogy a menü nélkül újra indítani mint a teló amikor lefagy?
-
LostData
csendes tag
Sziasztok!
Csak nekem vacakol mostanság a huawei health app?
Ha elindítom, próbál a band 4-el szinkronizálni, de egy idő után egyszerűen csak bezárja magát az app.
Később helyrejön, de azért furcsa, hogy maga a szinkronizálás is lassabb, mint régen volt, és néha még le is hal az app.
Iphone-al használom, ha ez jelent valamit.
-
dave0825
őstag
válasz
kmarci25 #2172 üzenetére
Közben megoldódott. Írtam neki, hogy max. törölje az alkalmazás adatait, állítson be mindent újra, és talán jó lesz. Erre írta, hogy jól összenyomkodott mindent előtte nap, és jó lett. Kérdeztem, mi volt a gond, de nem tudja, azt mondta, csak nyomkodott mindent...
Ebből aztán lehet tanulni. -
kmarci25
veterán
válasz
dave0825 #2171 üzenetére
Nekem mindenre jelez, de korábban viber-rel volt hasonló probléma. Azt nézd még meg, hogy a facebook és a messenger appoknak milyen értesítéstípusok vannak engedélyezve (valószínűleg az alkalmazásinformációk alatt találod). Célszerű mindent bepipálni, és így is kipróbálni.
-
dave0825
őstag
Üdv.
Nem tudom pontosan, hogy barátomnak Honor band 4 vagy 5 van-e, de olyan gondja van, hogy se a facebook, se a messenger nem értesít a karkötőjén. Telefonon (P30 Pro) megjön az értesítés egyből, de az óra nem jelez.
Health beállítását megnéztem, be van jelölve mindegyik alkalmazás, a rendszerbeállításokban is megnéztem, hogy a Health hozzáfér az értesítésekhez. Korábban jó volt neki, pár napja csinálja ezt.
Telefon, óra újraindítás volt. Alkalmazások frissek, direkt kérdeztem.
Mit lehetne még tenni, vagy szokott ilyen előfordulni nálatok?
Max a Health alkalmazás adatainak törlése, majd újra beállítások megoldhatnák? -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
van közületek valaki, akinél rendesen működik miui 12 (redmi note 9 pro) alatt a huawei health app + honor band 4 kombó? a program megkapott minden engedélyt meg a szokásos miui okosságok (autostart,akksioptimalizáció,lakatolás) és piszok random módon működik. a telefonhívásra konkrétan egyszer jelzett eddig az óra és az üzenetekkel sem jobb a helyzet. -
Cyborg
őstag
válasz
guipapa #2163 üzenetére
Használd egészséggel! 🙂
Én rendszeresen úszok a 4 essel, igazából, ahogy elindul, ugye lezár a kijelző, és mivel vizes a kezed, meg az óra, és ezért a kapacitív gomb miatt nagyon nehéz mondjuk menetközben megnézni, hogy hol tartasz, ezért talán a 6-osba a fizikai gomb az sokkal jobban fog jönni, könnyebb talán megállítani az úszást menet közben.
Kíváncsi leszek a tapasztalataidra, ha nem felejted el, gyere vissza majd, ha megjön. Most váltottam band 3 prora a GPS miatt, de úszásban ugyanúgy téved, mint a band 4.Én kicsit sokallom az árát a band 6-nak ahhoz képest, hogy nincs benne GPS, egy huawei watch fit helyett meg inkább egy watch GT1-et vennék még mindig. Viszont nem tudom tudnék-e aludni egy ekkora órában.
-
guipapa
csendes tag
-
RBJ
addikt
Én meg pont dolgozó miatt hordok bandot. Hétvégén Xiaomi watch.
-
Cyborg
őstag
válasz
PociAti #2160 üzenetére
Itt arról volt szó, hogy Honor Band 4 van neki, és már nagyon várja a 6-ot. Én erre írtam, hogy felesleges várni, ha elégedett a 4el, és, hacsak nem megy tönkre, csak pénzkidobás lecserélni, hisz csak a design lesz más.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de a lényeg érthető volt szerintem, hogy szerintem felesleges várni, váltani.
...persze ez csak én véleményem. -
PociAti
őstag
Az előrelépés nem jó kifejezés, sokkal inkább váltás lenne.
Ha a topikban szereplő eszköz óra lenne, akkor nagyon sokan nem vásároltuk volna meg, mert minket zavar a nagy méret, így nem hordanánk se éjjel, se nappal. Az esetleges plusz funkciók és képességek sem segítenének a méretkülönbségből adódó váltás elfogadásában. -
guipapa
csendes tag
Megszerettem a Band 4-t, cseréltem Mi Band 5-re, három napig bírtam, visszakukáztam a Honort, most én is várok.
Itt is sürgetem!
https://device-wiki.com/en/honor-band-6-release-date-review-specifications.html
-
Cyborg
őstag
válasz
pusszycat #2148 üzenetére
Ha cukor nélkül iszod, akkor király vagy, más esetben víz
Én szerencsés vagyok, imádom a vizet, napi 4-5 liter bármikor lemegy, évek óta, unalmamban is, de, ki kell ábrándítsalak, rohadt ráncos vagyok 40 évesen, pedig úszok, futok, edzek. Ez sokkal inkább alkat, vagy nem tudom, Nekem fiatalon is nyúlós volt az arcomon a bőr, tiszta Jim Carrey style grimaszokat csináltam, ami akkor még vicces volt, mára megbosszúlta magát, mert egyre ráncosabb vagyok.
Az egészség szempontjából a zsigeri zsír, vázizomtömeg, testzsír fontosabb. A bmi nem pontos, és a health által javasolt ideális testsúlyt sem szabad komolyan venni.
Amúgy én így állok, 40 évesen, 185cm magassággal. -
Cyborg
őstag
válasz
DamianB #2145 üzenetére
Én eljutottam arra a szintre már, hogy szeretnék egy rendes óra forma órát.
Egy "rendes" óra is lenne 30-40ezer, ha nem Curren, Naviforce , és társait veszed aliról, és, ha így nézzük, akkor már nem is olyan drága egy okosóra.
Imádom a karkötőmet, mert nem zavar, nem érzem a kezemen, tudok benne aludni, de nem mutat sehogy, és, ahogy én bejártam ezt az utat ehhez a felismeréshez, szerintem Te is be fogod idővel
-
Cyborg
őstag
válasz
DamianB #2143 üzenetére
Hát igen, sajnos ez ilyen.
Nincs köztes állapot. Egy huawei band 3/4 pro tökéletesen tudja ugyanazt tizenezerért, mint pl a 42mm watch gt2 40 ezerért, a 46mm meg a hangszóróval tud többet 45 ezerért.
Egyedül az óra forma, meg a nagyobb akksi, amivel többet tudnak.
Még az watch gt 1 van esetleg 30 körül újonnan.
Nekem is a mi fit miatt nem játszik a xiaomi, utálom, ráadásul a huawei healthben már benne van több száz km futásom, meg egy csomó edzés, úszás, séta, meg van egy okos mérlegem is.
Még érik benned is kicsit a gondolat, és meg fogod venni a watch gt2-őt🙂 -
Jogos . Másnap dobta fel ezt az akciót a rendeljkinait ennyit meg ér hogy bele kukantsak honor band 6 ugye nincs a huawei órák drágák . Egyedül ebben a honor watch se ben látok rációt lehet azt is megrendelem az amazfit meg megy öcsémnek csak sokkalom az árát és nincs benne tárhely hogy pakoljak rá zenét. Régen mikor írtam ebbe a csoportban akkor is mondtam hogy 10 k az én tűréshatárom ez most felment 15k ra de ha Honor watch se annyira bejönk akkor már 35 k nál tartok .
Huawei Health appja az eddigi legjobb amit láttam használtam azért ragaszkodok ennyire az ő eszközeihez.
-
Nos úgy döntöttem hogy rendelek egy Amazfit pace ebben az akcióban 15k
Kipróbálom . Itthon nem fogok venni 3-4 ezer forintért strapet kintről meg nem fogok várni hónapokat . Ha esetleg valakit érdekel band 4 em foilaval írjon nyugodtan.
Valószínűleg később vissza térek a Honorhoz . -
kmarci25
veterán
válasz
DamianB #2134 üzenetére
Akkor lehet csak en fogtam ki egy gyártási hibás darabot a szíjból. Nekem nagyon gyorsan szétment.
Én már tervezem a váltást, év vége felé egy Samsung watch 3ra. Teljesen más kategória, tudom, de már régóta szeretnék egy kevésbé sportos, sokfunkciós valamit a csuklómra. -
válasz
kmarci25 #1983 üzenetére
Nos nem tudom végül melyikünk nyert annyi lett a karkötőnek de nem magától egy elég nagydarab kollégám egy gyakorlás során elég alaposan vizsgált állt és lemorzsolta rólam a karkötőt .
Mondta kifizeti utána de mondtam hagyja nem az pár száz Ft a probléma csak nincs kedvem megint heteket várni. -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok, Az óra által jelzett "kellj fel és járj" jelzésének gyakoriságát lehet változtatni?
Köszi szépen.
-
col
addikt
válasz
pusszycat #2124 üzenetére
Még "etetem" a perecet,mert alacsony a töltöttsége és így nem települ. De majd leírom, milyen gyorsan/lassan ment fel.
Hát nem fél perc volt, de jóval gyorsabban települt és töltődött is le, mint a korábbiaknál. Kb 4 perc az indítástól a teljes településig, újraindulásig.
-
pusszycat
nagyúr
Tegnap jelzett a perec új firmware. 3 MB körül. Ja ennyi szokott lenni. De túl hamar felrakta. Ezt nem értem máskor tököl vele 4-5 percet.
Fura.
Ez a firmware jött rá. 1.0.10.78
Nem ez volt rá eredetileg, olyan ismerős?
-
samir
tag
üdv
Olyan kérdésem lenne hogy a karkötőnek az a neve hogy honor band 4-37B
Ez a 37B mit jelent vagy miben különbözik pl. 2EF vagy nemtudom milyenek vannak még -
kmarci25
veterán
válasz
szabolcs5757 #2109 üzenetére
Nem is erre akarom alapozni. De amúgy magas a vérnyomásom, gyógyszert is szedek, mérenm is naponta, felkaros vérnyomásmérővel. Az óra egy plusz lehetőséget jelentene, és ha már veszek ilyesmit, akkor azt szeretném, hogy legyen benne ez is. Mert a leírások alapján én is azt látom, hogy pl. a Huawei órája egy jóval egyszerűbb szerkezet, amit persze (részben) az árában is érződik.
-
szabolcs5757
csendes tag
válasz
kmarci25 #2105 üzenetére
A vérnyomás mérés kapcsán én túl nagy reményt nem fűznék hozzá. A mindennapokban használt vérnyomásmérő módszer Riva-Rocci nevéhez fűződik és egyszerű fizikai alapja van, aminek alapvető eleme a kar mandzsettával történő elszorítása. Ezeken kívül fontos a pontos vérnyomásméréshez a megfelelő testhelyzet, mandzsetta méret, lábak pozíciója, hát megtámasztása stb. Ha ezek nem felelnek meg, akkor akár 10-20 Hgmm eltérés is lehet a "felső" értékben. Ami akár már 2 súlyossági kategóriát is jelenthet a magasvérnyomás betegség kategorizálásánál. Minél távolabb méred a felkarodtól (jelen esetben a csuklón), szintén annál pontatlanabb lesz a kapott érték (esetleges szűkületek, érelmeszesedés, fejlődési rendellenesség, stb). Poénnak mindenképpen jó, meg egy tájékoztatást adhat de semmikép nem érdemes erre alapozni.
EKG funkció egyes esetekben ténylegesen hasznos lehet, akár életmentő is, főleg bizonyos ritmuszavarok kiszűrésében, de ennek pontossága szintén nem ér fel az orvosi eszközökével és sokszor tévesen jelez problémát vagy éppen egyáltalán nem jelez, amikor baj van.Ne érts félre, nem lebeszélni akarlak, de szerintem nem éri meg az egészségi állapotod erre alapozni, főleg ha számodra ezek fontos dolgok
-
Skynet258
veterán
válasz
kmarci25 #2107 üzenetére
Az alvásmonitorozást és rezgéses ébresztést szeretem de órában sosem aludnék, leginkább emiatt. Meg techb*zikent elfér rajtam minden ilyen szar.
De nem vennék például okosórát a Huawei-től... Nálam van most egy Watch GT 2 Pro, nagyon szép, nagyon sokáig bírja egy töltéssel de csak egy óra formába csomagolt aktivitásmérő, nem egy igazi okosóra mint az Active... Szóval ha band-ről lépnél felfelé akkor a Tizen rendszer jó alternatíva.
-
Skynet258
veterán
válasz
kmarci25 #2105 üzenetére
Nekem Active 2 van a bal karomon és Honor Band a jobb karomon, szóval igen, más világ a kettő.
Vérnyomás már feltehető, EKG még csak firmware frissítés után, hivatalosan még ezeket nem aktiválták. De egyébként jó cucc, ha továbblépnél a band kategóriáról akkor jó az irány.
-
PociAti
őstag
Ezek voltak a korai pletykák, ez pedig pár hetes a HuaweiCentral-ról.
A Honor Band 6 késik, már július végén meg kellett volna jelennie amennyiben tartották volna a szokásos menetrendet. A Honor Band karperecek a Honor telefonok X sorozatával együtt szokott megjelenni. A Band 4 a X8-cal együtt jelent meg 2018-ban, a Band 5 az X9-cel 2019-ben, és most az 5G-s X10-zel (és X10 Max 5G-vel) párhuzamosan nem jelent meg a Honor Band 6.
A vírus is kissé beleszólt a fejlesztésekbe, és közben ez a piac is átalakult. Az okos órák eleinte nehezen törték át az emberek ingerküszöbét, mert meglehetősen korlátos volt a használatuk, és mikor már kezdték temetni őket, szép lassan egyre komolyabb szereplői a kütyü piacnak. Szinte észrevétlenül, de egyre természetesebb kiegészítők lettek, és a Huawei is egyre több energiát fektet beléjük. Korábban évente csak 1 okosórát mutattak be, de 2 napja (szeptember 4-én) jelentették be a Watch ES és a GS Pro órákat.
A friss pletykák szerint a Honor Band 6-ról se mondtak le, csak az órákat előre vették. A késéssel elvileg akár jól is járhatunk, ha fejlettebb technológia kerül bele (pl. BT 5.0, nagyobb hatótáv, sebesség, üzemidő). -
RBJ
addikt
Utód van már láthatáron?
Néztem a mi band 5 t de ott is azt mondják nem sok előrelépés van.
Honor band 6? -
krisz727
tag
Mondjuk már a hatévesem ,mától már 7,este abba alszik,nézi mennyit aludt,meg látja a pulzusát.elpártoltam huawei irányba
Érdekel majd hogy a frissítés után látni fogja e a telefon blutusz eszközként.csatlakozik az egészség alkalmazáshoz minden működik vele csak pl a smart lock emiatt nem megy a telefonnal.
Majd ránézek valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Napelem
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest