- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Ezek voltak a korai pletykák, ez pedig pár hetes a HuaweiCentral-ról.
A Honor Band 6 késik, már július végén meg kellett volna jelennie amennyiben tartották volna a szokásos menetrendet. A Honor Band karperecek a Honor telefonok X sorozatával együtt szokott megjelenni. A Band 4 a X8-cal együtt jelent meg 2018-ban, a Band 5 az X9-cel 2019-ben, és most az 5G-s X10-zel (és X10 Max 5G-vel) párhuzamosan nem jelent meg a Honor Band 6.
A vírus is kissé beleszólt a fejlesztésekbe, és közben ez a piac is átalakult. Az okos órák eleinte nehezen törték át az emberek ingerküszöbét, mert meglehetősen korlátos volt a használatuk, és mikor már kezdték temetni őket, szép lassan egyre komolyabb szereplői a kütyü piacnak. Szinte észrevétlenül, de egyre természetesebb kiegészítők lettek, és a Huawei is egyre több energiát fektet beléjük. Korábban évente csak 1 okosórát mutattak be, de 2 napja (szeptember 4-én) jelentették be a Watch ES és a GS Pro órákat.
A friss pletykák szerint a Honor Band 6-ról se mondtak le, csak az órákat előre vették. A késéssel elvileg akár jól is járhatunk, ha fejlettebb technológia kerül bele (pl. BT 5.0, nagyobb hatótáv, sebesség, üzemidő). -
krisz727
tag
-
kmarci25
veterán
Igen, én is ezt találtam ki. Májusban vettem a HB4-et, most nem cserélem le, főleg, hogy ki vagyok vele békülve. Ha tényleg nyaranta hozzák az új modelleket, akkor pont jó lesz egy év múlva váltani.
SirRasor: nekem ugyan Band 2 volt, feleségemnek van 3, de már megbántam, hogy azt vettem neki még év elején. Tényleg a Mi Fit eléggé sz@rkupac, sokkal nehezebben kezelhető, mint a Health. Nálam a Band2 BT-je is jóval kisebb hatótávú volt, és random el is dobta a jelet. Ja, és hogy mókolni kell (a Band 3-nál), hogy az üzeneteknél, vagy hívónál magyar ékezetet írjon és ne kérdőjeleket, az meg a pont az i-re. Nem tudom, hogy ez a 4-nél hogy van, de amennyire olvastam ugyanígy.
-
Cyborg
őstag
Hát nem tudom.
Ugyanakkora kijelző, 100 helyett 135mah akksi, de pl csak 3 tengelyes GIRO a hb4 6 tengelyesével szemben.
A többi funkció ugyanaz mindkettőben, az, hogy hogyan adja elő ezt, az már más kérdés, viszont a 2x-es árért, és mivel, hogy több, mint 1 évvel frissebb készülék, illik is jobbnak lennie.Szerk.
Bocs, látom, nem teljesen 2x annyiba kerül a mi band 4, csak drágább, nem néztem hol az alja, olyan 50USD körül láttam. -
Skillet
addikt
Milyen időjárás jelentésen? Mi band 3-on sokkal jobb az időjárás felület (mondjuk kb ez az egyetlen jobb dolog). Külön menüpont, meg lehet nézni a következő 2 nap idöjárását is. Honor band 4 alatt csak a bal felső sarokban lévő kis részt kapta az időjárás. Aminél azt sem tudom, egyáltalán honnan szedi az infókat. Talán a gugliból.
-
-
Cyborg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest