- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovi87
csendes újonc
válasz
kmarci25 #1664 üzenetére
Én elég rossz alvó vagyok, általában sokat forgolódok mire sikerül elaludni. Az esetek nagyrészében már ezt is alvásnak számolja.. Múltkor egyszer direkt figyeltem, fél 1kor még ébren voltam 3/4 5kor meg szólt az ébresztő. Ez nagyjából 4 óra alvás, az óra szerint meg aludtam majdnem 7et. Elég nagy eltérés ahhoz, hogy kikapcsoljam mert így fölösleges.
Ha már van benne pulzusmérés nem tudom azt miért nem veszi figyelembe az elemzéskor. Biztos pontosabb lenne.. -
Kovi87
csendes újonc
válasz
Ladybird66 #1645 üzenetére
Iszonyat pontatlan az alvásfigyelés. Rendszeresen többet számol mint a valós. Én ki is kapcsoltam a francba, le is veszem estére a perecet..
-
Kovi87
csendes újonc
válasz
Black_Raven #1565 üzenetére
Elvileg igen, ezt tudom. Gyakorlatilag meg egyetlen frissítést sem jelzett eddig csak ha rákerestem
-
Kovi87
csendes újonc
válasz
Black_Raven #1561 üzenetére
Aaaaz tényleg rég volt
Nem értem nekem miért nem dobta ki, tegnap is néztem. Na mindegy. Legalább jók az új face-k -
Kovi87
csendes újonc
válasz
Black_Raven #1558 üzenetére
Hát te nagyon menő lehetsz ha 100 éve megkaptad hallod
-
Kovi87
csendes újonc
válasz
Skillet #1243 üzenetére
Volt rajta fólia, csak felhólyagosodott és leszedtem
Bár a kőporos fal ellen nem sokat védett volna szerintem. Odacsaptam már én is pár dolognak, azt kibírta, ezt már nem. Csodálkozok is, hogy eddig nem karcoltam meg
Polírozni nem nagyon akarnám, ne vékonyodjon. Meg nehogy bemattuljon. Lehet kapni ilyen kitöltő géleket, olyasmire gondoltam, hátha..
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest