Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
Akkor marad a topik. Amikor több üzenet jön innen egymás után(az új hsz-ek miatt), akkor mindig ránézek a topikra "mi ez a mozgolódás". Tegnapelőtt is így volt, és mi volt? hát a frissités..nosza hamar fel is raktam. Az appot általában csak délelőtt nézem, ezért a topik biztosabb, nem maradsz le semmiről.
-
Skillet
addikt
Valaki linkelte itt, hogy gorilla glass-os
hát tuti nem. Sima műanyag. És szerintem nem valószínű, hogy el lehetne tüntetni. Nekem fólia van rajta, mindenkinek csak ajánlani tudom. Odacsaptam már rengeteg helyre, de egyelőre nagyon jól bírja. Egy fólia csere talán már kijárna neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest