- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Az új face olyan fejlesztés, amit egy mozdulattal a HB4-be is be lehetne tenni. (Ha akarnák.)
Előzetesen úgy tűnik nincs sok látványos fejlesztés, amivel könnyen átcsábíthatók a régi tulajdonosok.
A pulzusmérő szenzort is tovább finomították, és lesznek más hasonló apróságok. Ugyanazt tudom mondani mint korábban, meg kell várni a hiteles tapasztalatokat. Az sem kizárt, hogy az üzemidő is nőni fog (az új szenzor miatt).
-
Skillerz
aktív tag
Nekem az a furcsa, hogy valamelyik nap a héten nekem is kimaradt, és már egyszer én is panaszkodtam ezen a forumon, hogy nem számolja. Erre valaki írta, hogy neki is kb az a nap maradt ki. Nem szeretem a konteokat, de marha érdekes, hogy közel azonos napokon nem számolja több készülék sem. Nekem is a 14. (péntek) maradt ki.
-
PociAti
őstag
Azt az ID-t valószínűleg csak a HB4 és az androidos eszköz összepárosításához kellett. Ha több azonos gyártmányú csuklópánt lenne a hatósugáron belül, tudnia kellene a készüléknek melyik pánthoz csatlakozzon. Illetve adatvédelmi okokból nem lenne szerencsés, ha illetéktelenek hozzájutnának pl. az egészségügyi adataidhoz.
Az én készülékembe csak az összepárosítás miatt tettem SIM kártyát, megkaptam rá az SMS-ben a kódot, beírtam a Huawei Healthbe, aztán kiszedtem a SIM-et, és hetek óta gond nélkül használom. Naponta, vagy 1-2 naponta összeszinkronizálom az androidos eszközzel. (Pedig a hozzá kapcsolódó appokat is rendszerint kilövöm.) Csak az 1.0.10.20 firmware van fent, nem a legfrissebb.
Nálad valami összezavarodhatott, ha ismét ID-t kér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest