- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Ha még nem oldódott meg:
Megnéztem az asszony mobilján, (neki van Band 4 a családban) és az Egészség appban az Eszközök alatt az Band 4-re nyomva, a Készülékbeállításokban, van egy olyan, hogy "Ne zavarj" és abban kapcsold be a "Ne zavarjon amikor nincs viselve"-t. Esetleg emiatt rezeghet akkor is, ha nincs a karodon.
Nekem Watch GT-m van, ez a menü nekem hiányzik, mivel az órában van. -
Szpisti
addikt
válasz
Ladybird66 #1641 üzenetére
Az asszonyomnak van ilyen órája, de ő is panaszkodik, mióta csak megvan, hogy több perces ébrenléteket, (mellékhelyiség meglátogatása) többnyire nem észleli. Furi, nekem Huawei Watch GT-m van, azzal ilyen gond nincsen. Számít, hogy nincs túl szorosan a csuklóján? Sőt, lazán. De a pulzust tökéletesen mutatja...
-
Szpisti
addikt
Az asszonyomnak van ilyen okos karkötője és a strandon a víz alá téve egyből bekapcsolt a kijelző, sőt ilyenkor el is állítódott benne pár dolog, pl. az óra stílisa. Ezért inkább levette.
Kérdésem az volna ez normális?
Azt gondoltam, hogy ez az óra ha 50 méterig vízálló és úszást is lehet vele monitorozni, akkor miért csinálja ezt? -
Szpisti
addikt
Sziasztok! Honnan lehet pótszíjjat rendelni hozzá, ami hamar meg is jön? (fehér, rózsaszín)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest