- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
Solicidium #1818 üzenetére
Amennyire emlékszem, nálam kikapcsolt GPS-sel a Huawei Health nem hajlandó elindulni.
-
csendes
addikt
válasz
zazira2 #1807 üzenetére
HA a Huawei Mobile Cloud szinkronizálást beállítottad, illetve elvégezted, akkor az új telefonon is be tudsz lépni a Huawei azonosítóddal és minden adat meglesz. Ha Android-ról váltasz iOS-re vagy fordítva, akkor lehetnek gondok, mivel nem egészen egyformán működik a Health alkalmazás a két rendszeren.
Az jó kérdés, hogy a karkötőn hány napra visszamenőleg vannak meg az adatok. -
csendes
addikt
válasz
V.Stryker #1790 üzenetére
Szerintem: A Huawei Health applikációhoz több eszközt tudsz párosítani (okosóra, okoskarkötő, okosmérleg, stb.). Ezek adatait a felhőben tudod tárolni egy Huawei account-tal. Amikor a gyári visszaállítás megtörténik, a személyes adatok törlődnek az eszközről. Annyit illik megcsinálni, hogy törlöd a karkötőt a Health applikációban, illetve a beállításoknál a BT eszközök közül. A karkötőn el tudja dönteni az új tulajdonos, hogy milyen mobil eszköztől fogadja el a párosítást.
-
csendes
addikt
-
csendes
addikt
válasz
Janaboy #1680 üzenetére
? Egyszer egyébként valami elindult pár percig, de akkor lehet, hogy éppen folyamatosra állítottam. A folyamatos pulzusmérés miatt korábban írtam a Huawei támogatásnak, mert akkor be sem lehetett kapcsolni, azt ígérték, hogy javítják. Most már be lehet kapcsolni, de nem látszik semmi.
-
csendes
addikt
Új Honor Band 4, legfrissebb firmware, csak a lépésszámláló adatai mennek át a telefonra, a pulzusmérés nem. Samsung A6, android 9, 10.0.0.533 Health. Akkor ez most szervíz? Amióta a Fahrenheit-et celsius-ra váltottam, a hőmérséklet sem frissül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest