- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LostData
csendes tag
-
kmarci25
veterán
-
moordavid
aktív tag
válasz
fant0mi #1603 üzenetére
A firmware-t már frissítettem rögtön első nap, majd utána még egyszer mert megint talált frissítést. Ráadásul a második frissítésben új számlapokat is említettek, youtube-on látható videóban pedig ugye magán az appon keresztül válogatnak csillió számlap között... Na ez utóbbi lehetőséget miért nem találom már persze azon kívűl, hogy láma (Még lámább.) lennék.
-
kmarci25
veterán
válasz
fant0mi #1310 üzenetére
Nálam általában az is segít, ha csak leveszem a töltőről és visszateszem, nem kell resetelni.
Varshi: én lértem hozzá fóliát, és jött is. Nemrég pedig még pluszban kettő újat. Elég könnyen karcolódnak ezek, és sikerült egy nagyobb és több kisebb karcot szereznem. Már zavart, ezért vettem az újakat. Szerintem érdemes egyből 2-3-at rendelni.
-
Cyborg
őstag
válasz
fant0mi #1083 üzenetére
Szia,
Most kipróbáltam ezt az ébresztés dolgot.
Nekem egyet rezeg csak, amikor a telefon ébresztője szól, de, ha a health appban állítok be ébresztőt, akkor rezeg rendesen, van szundi, meg elutasít funkció is.
A rezgés nekem teljesen rendben van, az utolsó frissítéssel erősebb lett, már majd szetrázza a perecet.
Nálam is Mi band 2-őt váltott, ahhoz képest 10x jobban rezeg a hb4, a mi band 2-őt csak szökőévente vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest