- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
guipapa #2199 üzenetére
Nekem is megvan a HB4, tökéletesen megy, csak nekiadtam a gyereknek, én meg beújítottam egy Huawei Band 3 Pro-t, majd 1 hónapja váltottam Honor Magic Watch 2-re.
Jobban bírja, mint a HB4, minden sz.r be van kapcsolva rajta, és még úgy is hetente töltöm, hogy több óra GPS-es edzés is megy vele.
40ezer volt Spanyol raktárból, imádom -
Cyborg
őstag
válasz
guipapa #2163 üzenetére
Használd egészséggel! 🙂
Én rendszeresen úszok a 4 essel, igazából, ahogy elindul, ugye lezár a kijelző, és mivel vizes a kezed, meg az óra, és ezért a kapacitív gomb miatt nagyon nehéz mondjuk menetközben megnézni, hogy hol tartasz, ezért talán a 6-osba a fizikai gomb az sokkal jobban fog jönni, könnyebb talán megállítani az úszást menet közben.
Kíváncsi leszek a tapasztalataidra, ha nem felejted el, gyere vissza majd, ha megjön. Most váltottam band 3 prora a GPS miatt, de úszásban ugyanúgy téved, mint a band 4.Én kicsit sokallom az árát a band 6-nak ahhoz képest, hogy nincs benne GPS, egy huawei watch fit helyett meg inkább egy watch GT1-et vennék még mindig. Viszont nem tudom tudnék-e aludni egy ekkora órában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest