- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
Lakatolva majdnem mindig jo (es alig eszik vmit az app az akkubol, ellentetben a mifittel).
Nekem igy nem lovi ki, de ennek ellenere van, hogy ha elhagyom a bt vonzaskorzetet, es visszajovok, nem csatlakozik automatikusan vissza. De ekkor eleg az appot aktivalni s rendben lesz.
Anno irta vki, hogy a helymeghatarozaso jogot is meg kell adni az appnak. -
fant0mi
őstag
App 10.0.0.533 mar egy honapja kb. (Nincs is frissebb a play aruhazban.)
Ma az appon belul rakerestem a firmware-re, hozta is a friss 60-as vegut.
Changelog: Increases system stability. -
fant0mi
őstag
-
fant0mi
őstag
Frissult a Health app. Megint redesign volt. De nem is ez az erdekes. Hanem hogy mar latja a telefon bluetooth menuje a karperecet (eddig csak a health app latta). Nem huawei/honor a keszulekem. Szoval most mar fel lehet venni trusted devicenak a smartlockban.
-
fant0mi
őstag
válasz
Dreimus #1656 üzenetére
Nem tulzok. Szeptember 2-an toltottem, majd utana 15-en. Csak az ertesitesek van bekapcsolva. Trusleep ki, pulzusmeres ki, ora mutatasa mozgasra ki, mi van meg? Szoval mindent kikapcsoltam.
Ertesites emailre, viberre, messengerre, ha zarolva a telefonkepernyo, ez van csak bekapcsolva. -
fant0mi
őstag
válasz
Szpisti #1653 üzenetére
Nem szamit. A giroszkopnak mindegy.
Nekem neha ejszaka azt is ebrenletnek vette, mikor intezivet forgolodtam, kidobtam az agybol a felesleges parnat. Amikor ki kellett setalni a mellekesbe, azt mindig jelezte. Legalabbis trusleep uzemmodban biztos.Most kikapcsoltam a trusleepet, mert nem erdekel, kevesebbet is eszik a perec, most mar birja 2 hetig.
-
fant0mi
őstag
válasz
Black_Raven #1543 üzenetére
A truesleep jobban eszi az akksit? Bekapcsoltam mert tok erdekes. Volt. Most mar meg sem nezem. Viszont zavar, hogy a miband 25-30 napos keszenleti ideje helyett ezt hetente toltom. Ha kikapcsolnam a truesleepet es nyernek meg par nap akkuidot, akkor kikapcsolnam.
-
fant0mi
őstag
válasz
Black_Raven #1543 üzenetére
En hangos helyen dolgozom, aztan nem mindig hallom meg, ha csorog a telefon (a rezgoje meg gyenge). De a karperec rezgeset eszreveszem. Ezt a kijelzot mar jol latni, igy mar orat sem hordok. Ez a 2 miatt van.
(Regen anno a miband 1-est meg a kimeletes ebresztes miatt vettem, asszony felkelt az ebresztomre es nem tudott visszaaludni, aztan karperecre keltem, es szent lett a beke.) -
fant0mi
őstag
válasz
Black_Raven #1520 üzenetére
A feher-sarga watchface kifejezettem kva jo lett.
-
fant0mi
őstag
Nfc nincs.
Megbizhato eszkozokhoz sem adhato, nem is latszik a bluetooth eszkozok kozott, mert nem a szabvany kommunikaciot hasznalja, hanem a huawei health appon keresztul erheto csak el.
Ha tele van (max 10) a messages, akkor a listazasa kisse akadozva, nem folyamatos, de amugy az ertesitesek azonnal megjonnek ra (sot, elobb rezeg egy picit, mint ahogy a telefon pittyogna). -
fant0mi
őstag
Most vettem, egy Mi Band 2-t valtott.
Pro:
Kepernyo lathatosaga
Uzenetek megjelenitese
Kontra:
Nagyon gyenge rezges
Ebreszto csak par masodpercig rezeg, utana magatol elmegy sleep-be
Nem lehet trusted device-nak felvenni (nem a szabvanyos bt kommunikaciot hasznalja)Ha nem lenne kvajol lathato napfenyben is a kijelzoje, menne is vissza a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest