- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Black_Raven
veterán
Akkor marad a topik. Amikor több üzenet jön innen egymás után(az új hsz-ek miatt), akkor mindig ránézek a topikra "mi ez a mozgolódás". Tegnapelőtt is így volt, és mi volt? hát a frissités..nosza hamar fel is raktam. Az appot általában csak délelőtt nézem, ezért a topik biztosabb, nem maradsz le semmiről.
-
Black_Raven
veterán
Természetesen, én is arra használom. Ránézek hogy ki hív vagy ki írt nekem. Nálam ez a fő funkció és az idő. Másra már ritkán használom. Eleinte még ment a pulzus és az true sleep is, de már nem. Az alvást és lépést az appban szoktam nézni, részletesség nélkül. Eredetileg az értesitő led hiánya miatt vettem, mert utálom az AOD/képernyő villogást/csengőhangot. A telefon, csak rezgőn van, de mindenre előkapkodni zsebből brusztos. Ezért kell a perec..Lecserélni csak akkor fogom, ha megunom.(igaz 1 évnél tovább semmit nem használok)
-
Black_Raven
veterán
Sztem ezt már nem nagyon fogják javitgatni, mert mert kint a HB5. Ezen is csodálkoztam, mert azért nem eröltették túl magukat idáig sem, sőt azon sem lepődnék meg, ha több update nem is lenne. Nekem megfelel így, ahogy van, egyedül még 2-3 watchface elfért volna, ilyen mint a sárga, csak más szinben is.
-
Black_Raven
veterán
válasz
SonOfOden #1485 üzenetére
A helyhozzáférés be van kapcsolva? Már régen olvastam valahol, hogy a p8 litehoz nem lehet okosórát vagy karkötőt párosítani. Szériahiba. Minden mást igen. A telefon topikjában kérdezz rá, illetve a kereső segitségével keress rá, szerintem jól emlékszem sorry. Mondjuk annyit mondanék hogy a bluetooth menüben pont nem látható a HB 4, mivel nem a menüből kell csatlakoznia hanem kizárólag az appból.
-
Black_Raven
veterán
Vérlázitó, de legalább egy miscolci dev csinálta meg hozzá a csodás appot, és így már nem számit semmi. Magyar csinálta magyaroknak, mert a kínai xart bele. Minden tiszteletem az Övé. Más. A pewrbank is 1A-val tölt.
Viszont Samuval nekem sem rakta le a telót, de tegnap addig baxtattam a Honor tippel, amíg megjavult, de csak az Alkalmazásokban, miután visszakapta az Egészség app a Hiváslisták engedélyét. Szóval érdemes nyüstölni, és volt egy perec reset is előtte. -
Black_Raven
veterán
Azt hittem jött vmi jó kis frissités, mert már zsibbad a karom, a sok rezgéstől, erre csak a szokásos..
-
Black_Raven
veterán
Ez azt jelenti, az összes be van kapcsolva. Nekem is be volt alapból, csak én kikapcsoltam, ami fölösleges nekem.Az iOS nem engedi, nem baj, csak egy funkció vesztés. Én Honorral használtam előszór, de ahhoz képest, már a Samuval is buktam pár funkciót.
(Kamera&hívásoknál)Hiába android, a saját márkát szereti a legjobban.
Hát istenem, de akkor sem váltok vissza egyelőre.
Látom az iPhone merül mint a balta. -
Black_Raven
veterán
Igen, vegyél neki új telefont is.
Csak vicceltem! Az Egészség appból kell párositani, jobbra fennt a + jelre kattintasz és a többit ő intézi. A Bluetooth-t kapcsold ki, majd az app bekapcsolja magának, csak majd okézd le. Fontos! Amíg párosodnak, kapcsold be a Helymeghatározást!(utána kikapcsolhatod) -
Black_Raven
veterán
Azt nem is tudtam hogy lehet fotózni a pereccel, ha megnyitom a Kamera appot, a perecen megjelenik a kamera ikon, és rábökve már exponál is a teló, és kész a kép.
-
-
Black_Raven
veterán
Igen, csak ennek az átlója, nem teljes kör. Látod azt nem tudtam, hogy ugyanaz a technológia(alvás/pulzus), de mégis többen azt írták, hogy drasztikusan nő az üzemidő, ha ez a két fogyasztó ki van kapcsolva. A vibra motor pont jó, kb mint a Huawei A2-ben volt.(mert ez is volt).A kijelző a HB4-ben tényleg szép, jó lenne még Watchface. Szerintem barátok leszünk a pereccel. Mintha Veled is találkoztunk volna már régebben, talán Xiaomi topikban.
Csak azóta picit megváltoztam, minden értelemben.
-
Black_Raven
veterán
A Watch2 kijelzője simán kétszer ekkora volt, és azon futott ám egy android Oreo op.rendszer, beállitott Gmail fiókokkal, négymagos processzorral, szóval még kevés is volt a 420mah akksi egy telefon tudásához ami egy órába van gyömöszölve. A Band2Pro kijelzője gyönyörüen látszik, csak napsütésben nulla. Sajnos nem olvastad el a HSZemet rendesen, a gyengusz vibra motor miatt váltottam a Proról. Viszont hogy a HB4 a kijelző miatt eszik majd ennyit, azt nem hinném. Pedig többször beleolvastam a fórumba is, és a tesztjét is, de 1 hét üzemidő jött le kb. De sztem az itt írtak alapján, nem a kijelző a ludas, hanem a pulzus és alvás figyelés csipeget.:) Mindenesetre marad, mert szükségem van rá, és a Honor Playemnek is bejön.
-
Black_Raven
veterán
Sztem a 4 nap elég karcsú. Nekem Huawei Band 2 Pro volt perecem, és ugyanígy automata pulzus figyeléssel 2 hétig ment simán. Azért adtam el, mert a vibra motor sztem nagyon gyenge volt, és itt jön a meglepi, aztán vettem egy Huawei Watch 2 eSimet, és az is ment 2-3 napig, automata pulzussal. Ezért gondoltam hogy a Band 4 elmegy kb 10 napig a régi beállitással. De nem.
-
Black_Raven
veterán
Nem görcsölök rajta, csak jó lenne tudni hogy ez ilyen, vagy esetleg gyári hibás, mert 3 napon belűl ki tudom cseréltetni.:) a xart meg nem kéne megtartanom. Arról nem is beszélve hogy 10%ot merül naponta legalább, és az alvás nincs is bekapcsolva.
Igen erre én is gondoltam, de nincs időm, esetleg ha megkérnélek néznéd egész éjszaka hogy mit csinál a perec? -
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
A pulzus mérés időpontját is lazán kezeli. A teló órájához viszomyitva.[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest