- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brucka
tag
Érdekes, mostanában nekem is össze vissza jönnek át az értesítések és sokszor az újra indítás sem segít..
Meg ma vettem észre, hogy futásnál vmiért nem használja a gps-t az app. Furcsa volt, hogy ugyanaz a táv amit régen futottam több, mint 1km-el 'hosszabb lett'. Pár hónapig sajnos nem futhattam, így nem használtam, változott ebben valami?
Honor 10em és korábban óráról indítva is használta a gps-t. -
brucka
tag
Lehetséges, hogy vmi változott a lépés számlálóval?
Mintha mostanában jóval kevesebbet mérne. Pl vmelyik nap 5000 körül mért munkában az óra ,az app meg 12000 körül. Az app mindig többet szokott számolni, de nem ilyen sokkal.. -
brucka
tag
Nálatok nem hülyült meg az alvás figyelő az óra átállítás miatt?
3.36nál beadta az unalmast, pedig 6.30kor keltem. -
brucka
tag
válasz
Jumbozorz #1673 üzenetére
Majdnem 3 hónapja van meg és nekem is 30 perc van beállítva, de eddig mindig pontosan abban a percben ébresztett ami be volt állítva. Lehet rosszul értelmezem ezt a funkciót, de nem kellett volna azért legalább néhányszor pár perccel korábban keltenie?
Sokszor volt, hogy az app szerint a mély alvás közepén keltett. -
brucka
tag
Sokat beszéltetek most az alvás figyelésről, az nálam elég pontosan működik..
Viszont arra lennék kíváncsi, hogy mi a tapasztalatotok az intelligens ébresztéssel? -
-
brucka
tag
Sziasztok
Aliról rendeltem 2 karperecet és ma kaptan vmi sms-t a postától.
Létezik, hogy kell utána vámot vagy vmit fizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest