- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jogos . Másnap dobta fel ezt az akciót a rendeljkinait ennyit meg ér hogy bele kukantsak honor band 6 ugye nincs a huawei órák drágák . Egyedül ebben a honor watch se ben látok rációt lehet azt is megrendelem az amazfit meg megy öcsémnek csak sokkalom az árát és nincs benne tárhely hogy pakoljak rá zenét. Régen mikor írtam ebbe a csoportban akkor is mondtam hogy 10 k az én tűréshatárom ez most felment 15k ra de ha Honor watch se annyira bejönk akkor már 35 k nál tartok .
Huawei Health appja az eddigi legjobb amit láttam használtam azért ragaszkodok ennyire az ő eszközeihez.
-
Nos úgy döntöttem hogy rendelek egy Amazfit pace ebben az akcióban 15k
Kipróbálom . Itthon nem fogok venni 3-4 ezer forintért strapet kintről meg nem fogok várni hónapokat . Ha esetleg valakit érdekel band 4 em foilaval írjon nyugodtan.
Valószínűleg később vissza térek a Honorhoz . -
válasz
kmarci25 #1983 üzenetére
Nos nem tudom végül melyikünk nyert annyi lett a karkötőnek de nem magától egy elég nagydarab kollégám egy gyakorlás során elég alaposan vizsgált állt és lemorzsolta rólam a karkötőt .
Mondta kifizeti utána de mondtam hagyja nem az pár száz Ft a probléma csak nincs kedvem megint heteket várni. -
Két hónap várakozás után megjött az új szíj . Nos volt egy fórum társ aki szidta ezeket a stíjakat vagy velem van a baj vagy nem de semmi problémám nincs a szíjjal igaz még csak egy napja van a kezemen. Pluszban rendeltem mellé kijelzővédőt.
Szíj plusz kettő foila 600 ft volt -
Nem vagyok iPhone fan sose volt meg valószínűleg sose lesz.
De az iOS valóban telefonon tartja a személyes adataid siri elvileg offline is dolgozik és külön a hardveres védelem van az adatoknak ami Android telokon nincs. Pár részlet amit így hallottam biztonsági szakiktól persze nem azt mondták ők se hogy az iOS tökéletes biztonsági szempontból . -
válasz
Black_Raven #628 üzenetére
Nincs mentségem csak hogy reggel kelés után kómában írtam .
Nem lesz semmi nem vagyok gyerek . Amúgy se fenyegettelek .
Nem vagyok száj karatés szerda délelőtt megyek elvileg a margitszigetre ha meg akarsz találni .Elmúlt időszakban ugyan azok a kérdések jönnek fel újra újra és mikor ugyan azt olvasod és még ki is emeli az már uncsi. Senki se olvas vissza.
Az akkumulátor kijelzés ilyen mindenkinek nincs ebben semmi furcsa dolog mi bandnel asszem még elnagyoltabb . Hogy konstruktív is legyek .
-
válasz
Cranberries #625 üzenetére
Feleslegesen pedig ne szed félkövére a szöveget.
-
Nekem is négy nap az üzemidő.
Wow bocsi hogy most nézek be nem is gondoltam volna ennyi mindenkinek probléma ez . Nos az alap tanácsom amit írtam is minimum 3mg melatonin kapszula lefekvés előtt fél órával. Az egyik kollégám is szed egy gyógynövény alapút majd megkérdezem tőle . Vicces hogy írtad a sört mert az egyik legjobban altató ital nem .
A korai kelés érdekes dolog mert ebből is volt bajom őszinte leszek erre még nagyon nincs meg oldasom vissza szoktam feküdni és erőltetem az alvást hülyén hangzik de működik általában. Melotoninhoz vissza térve csodát nem fog okozni de mintha valahogy tényleg jobbat aludnek utána és a karkötő szerint is így van azért merem ennyire ajánlani . Alapvető alvás előtti tippekbe nem megyek bele mert sztem ezeket mind tudjátok lehet róla találni sok infót. -
Egy kis segítség annak akinek ugyan az a probléma előjön mint nekem . Kétszer újra csatlakoztattam a karkötőt utána stabil lett az első után is eldobálta a második után jó, több napja stabil .
-
Most kérnék segítséget én is nem találja a telefont . Többször újra indítottam telefont is karkötőt is de semmi valakinek esetleg ötlete ? Nem is látja a karkötőt a telefon.
-
Közben egy kis kritika most voltam edzésen másfél óra volt és elszámolt 23 percet mozgásnak
-
Azért annyit hozzátennék hogy nekem a Déli szundimat is tudta mérni a mi band 2 erre nem volt képes.
Annyira meg tetszett a rendszer hogy tervezem Huawei mérleg vételét valakinek van tapasztalata esetleg ez ügyben.?
-
-
Van tétlenség figyelmeztetés én kikapcsoltam .
Az alvás mérés sokkal jobbnak látom mint a mi bandet még a délutáni szundimat is mérte.
Pulzust nem adja át a a fitnek.
A viselése már nem olyan zavaró mint az elején szinte észre sem veszem már.
Mi band 3 nak is valami ilyesminek kellett volna lennie és maradtam volna azon a rendszeren.Lépés számlálóval tényleg van egy kis baj többet mér.
-
Nekem is ma jött meg . na nézzük mi band 2 után milyenek látom.
+funkcionalitás nagyon jó értem ez alatt az applikációt tudást ennyi pénzért
+ kijelző nem gondoltam hogy ennyit számít de nekem számít-amire viszont készüljenek az emberek és remélem késöbb ezt nem veszem észre de most így egyből kényelmetlenebb mint a mi band 2 azt észre se vettem a kezemen ezt észre veszem és nem a súlya miatt egyzserűen túl hosszú
Összeségében rendben van pár hét múlva jövök egy hosszabb tesztettel . Egy valami fog hiányozni a Mi band notify pont mire kezdtem hozzá szokni a második karkötő szakadt el és itt lett elegem . pár kérdésem lenne .
Zenét itt tudok vele irányítani ?
Számlapot lehet e cserélni mert nem találta. -
Hali
Mi band 3 és ezen a karkötön gondolkodok kinából venném mi a véleményetek szabad onnan venni meg vagytok elégedve vele eddig mi band 2 van de sok problémám van vele .
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest