- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Közben elment a Honor, itt a Mi Band 4. Jelentem fos. A pulzusmeres egy vicc, értesítés jelzés egy vicc... Nem is lehet egy napon említeni. A Honor javára...
-
V.Stryker
nagyúr
Ha szeretném eladni a Band 4-et, akkor honnan töröljem és van valami spec módja, hogy visszaállítsam gyári alapra?
-
V.Stryker
nagyúr
Valakinek esetleg valami más ötlete? Az egészség appot egyáltalán nem korlátozza az akku, minden joga megvan, ehhez képest automatikusan nem kapcsolódik. Pl. ma itthon felejtettem töltőn. Most hazajöttem, felvettem a karomra, itt van mellette ma telefon és a bt jel offline-t jelez.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Mobilt váltottam, iPhone-t androidos xiaomira. Olyan jelenségbe ütköztem, hogy ha távolabb megyek a telefontól és szétkapcsol bt-n a karkötővel, akkor utána b.szik összekapcsolódni egy jó ideig. Hogy lehet ezt orvosolni?
-
V.Stryker
nagyúr
Az új szoftverrel de krva lassú lett a reggeli szinkronizálás....
Amúgy nálam nem hülyült be az óraátállítás miatt. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Black_Raven #1745 üzenetére
Az óra 5 óra 7 perc alvást ír.... Ebből 50 perc szundi ért át.
-
V.Stryker
nagyúr
Annyira jól sikerült a frissítés, hogy az egész éjszakás alvásra 51 perc szundit ír.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Black_Raven #1725 üzenetére
Nekem iPhone-on nincs frissítés hozzá.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Black_Raven #1723 üzenetére
Nekem ezt nem is jelzi. 10.0.10.58 az aktuális verzióm és nem is talál újabbat.
-
V.Stryker
nagyúr
Rég volt már firmware frissítés nem?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
beyruth82 #475 üzenetére
Nekem is ez a gond... korán kelők vagyunk. Reggel 5-re van ébresztő, hogy mire a gyerekek kelnek (6), addig kényelmes kávézás, esetleg egy kis szobabiciklizés beleférjen, mert estére már nincs energia rá. Ennek ellenére ma is kicsivel 4 után már keltem. És folyamatosan ez van mostanság. Este 9kor meg csuklom össze, mivel napközben nincs lehetőség aludni.
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem legutóbbi frissítések óta az alvásnál a heti összesítőt nem tudom megnézni, mert kilép az app. Megnéznétek,hogy nálatok hogy viselkedik?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
pusszycat #322 üzenetére
Igen, jó lenne ha be lehetne pontosan állítani,hogy félóránkén, óránként mérje. Egyébként nem csak ez hiányosság, hanem hogy ha pl. kikapcsolod a folyamatos pulzusmérést, akkor az sem kerül be a naplóba, amikor te manuálisan megméred. Amit nem is értek,hogy miért nem csinál.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Davebowman #269 üzenetére
És miért nem veszitek fel ha hívnak?
Viccet félre téve... nem tudom mi lehet. De ha írtok honoréknak, válaszolni fognak. support.my@hihonor.com
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Davebowman #255 üzenetére
Pont ennyi és működik. (iPhonnal nálam)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Davebowman #252 üzenetére
Nálam tökéletesen működik ez a funkció. Frissítve van a Band?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Nálatok sem tud mit kezdeni a délutáni alvással? Itthon fetrengek betegen, alszom kicsit...az órán az éjszakai alváshoz hozzáadódik, de az applikációban nincs nyoma.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
pusszycat #203 üzenetére
Én a szobakerékpár pulzusmérőjével hasonlítottam össze és nagyjából tökre ugyanazt mutatta mindkettő.
Az még okozhat téves értéket ha nincs jól a karodon az óra. Úgy kell rajtalegyen, hogy ne szorítsa el a kezed, de ne is lötyögjön, hanem stabilan érintkezzen a bőrrel.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
pusszycat #157 üzenetére
Gondoltam bakker, hogy így működik. A gond ott van, hogy ha kikapcsolom, akkor jobb lenne ha eltünne az ikon teljesen.
A másik, ami mostanában tűnik fel mindkét ilyen óránál, hogy az elején az értesítések nagyon patentűl pontosan működtek. Viszont pár napja mindkettőnél beragad az értesítési ikon, hiába olvassuk el, ott marad, restart után tűnik el. Illetve. hogy késve jönnek is meg az értesítések. Nem értem miért, mert azóta nem frissült, igazából szoftveresen egyik oldalról sem történt semmi változtatás.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A telón kikapcsoltam a hőmérséklet megjelenítést, mert téves értéket mutat és nagyon beavatkozni nem lehet. Viszont a kikapcsolás ellenére még mindig ott virít a kijelzőn. Ez bug vagy feature?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest