- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
beyruth82 #1452 üzenetére
A linkelt oldalrol van...
Menu fully supports 14 languages, they're Simple Chinese, Traditional Chinese, English, Russian, Spanish, Portuguese, French, German, Italian, Finnish, Dutch, Polish, Greek and Czech.
És alatta a HB5 mindenféle nyelveken fotózva.
És még lejjebb hogy a magyar is készülőben.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
beyruth82 #717 üzenetére
Én soha nem dohányoztam,ellenben ha diétázom rögtön lemegy a vérnyomásom és a pulzus is. Meg fordítva.
Cyborg@ Igaz,h nem állítható mennyit számoljon lépésnek de talán ha beírnád,h 150 cm vagy lehet pontosabban számolná.
gyuri2008@ Gondolom minél kisebb éjszaka (meg nappal) annál jobb állapotban van a szív.
-
celf
őstag
válasz
beyruth82 #658 üzenetére
Itt nem erről van szó. Hanem intellectual property lopásról és felelősségre vonhatóságról. De nem csak IP, hanem mindenféle patent lopásról, amit Kína nyílt színen csinál. Mit gondolsz, mit művel az adataiddal?
Nyugaton akkor is van egy bizonyos szintű felelősségvállalás. Kínában nincs, vagyis az állami gépezet szépen benyel mindent.Másrészt meg who the hell are you?
Már bocs.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
beyruth82 #475 üzenetére
Nekem is ez a gond... korán kelők vagyunk. Reggel 5-re van ébresztő, hogy mire a gyerekek kelnek (6), addig kényelmes kávézás, esetleg egy kis szobabiciklizés beleférjen, mert estére már nincs energia rá. Ennek ellenére ma is kicsivel 4 után már keltem. És folyamatosan ez van mostanság. Este 9kor meg csuklom össze, mivel napközben nincs lehetőség aludni.
-
PociAti
őstag
válasz
beyruth82 #305 üzenetére
Ez már többször felmerült itt (elsősorban a TV-zés kapcsán), és szerintem ez nem feltétlenül a készülék hibája.
Mit mér a készülék? Mozdulatlanságot és pulzust (és talán a testhelyzetet is meg tudja tippelni).
Honnan kellene tudnia egy karpántnak, hogy közben az illetőnek nyitva a szeme, vagy csukva?
És a lényeg: a fizikai pihenés szempontjából talán teljesen mindegy, hogy közben alszik-e valaki, vagy olvas. Idegi szempontból persze nagyon nem mindegy, de napközben sem nézi kinek mennyire stresszes az élete. -
-
rutibala7
újonc
válasz
beyruth82 #75 üzenetére
Kettő Band 4-es került a családba, az egyik tegnap este hajlandó volt frissülni, a másik csak ma, ez utóbbinál az app tegnap még azt jelezte (miközben a másikon már telepitve volt a frissítés), hogy nincs rendelkezésre álló frissítés. Lehet, hogy nem egyszerre kapják a kütyük (vagy az appok)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest