- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
válasz
Black_Raven #1142 üzenetére
Én se szeretem bekapcsolva hagyni a gps-t, a net meg megy ha kell. Meló közben nem nagyon foglalkozom a telóval!
Ha nem fogyaszt sokat a gps akkor nem zavar! amikor netet kap akkor gps-s alapon lefrissíti az időjárás app-om, a facebook-nál ki van kapcsolva a helyalapú, meg ami még kérné a gps-t! -
Dimond G
senior tag
válasz
Black_Raven #1140 üzenetére
Leteszteltem gyorsan!
Gps bekapcsolva, net nincs! Elmentem a másik szobába majd megvártam, amíg jelez, hogy lecsatlakozott! Majd visszamentem a szobába, ahol a teló volt és pár perc múlva megnéztem az órát, volt kapcsolat!
Ezek szerint nem kell neki net csak gps, ha csatlakozni akar! Ez így már elfogadhatóbb! -
Dimond G
senior tag
válasz
Black_Raven #1138 üzenetére
Igen, azzal megy, de én nem akarom mindig bekapcsolva hagyni a gps-t. főleg, mert ahhoz net is kell! Itthon nem használom a teló adatforgalmát max a wifit ha kell!
-
Dimond G
senior tag
Nem. Samsung. Miért?
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy amikor a szobában hagyom a telefont és átmegyek a lakás másik végébe lekapcsolódik az óra. Ezzel nincs is bajom, de mikor visszatérek a szobába, ahol a telóm van, már nem csatlakozik automatikusan! Köszönöm a segítséget!
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Most lettem tulaja ennek a kütyünek! Minden oké vele, csak egy kis segítség kellene!
Az értesítések be vannak állítva, tehát az sms is, de ennek ellenére nem rezeg a karkötő.
Mit kell még beállítanom?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest