- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
pusszycat #1805 üzenetére
Azt hittem,most zuhanni fog egy jót karácsonyszezonra,így csak egyet vettem+túl jónak tűnt,hogy igaz legyen
De most már az a shop nem is létezik
Táncsak nem jön ki a rendőrség visszavenni
A HB4 egyébként elegánsabb,olvashatóbb,és tesztelve szauna és thermálvízállóságra.A Mi-t dolgozni használom,hatótávja másfélszerese a HB4-nek,simán az 50 méteres csarnokot átlövi légvonalban
-
BandiHUN
veterán
válasz
pusszycat #1800 üzenetére
Én mindkettőt használom ugyanúgy.Csak a Mi Band testreszabhatósága és akkuideje...
A HB4 lett az ünnepi óra
Mondjuk közrejátszott,hogy 6300-ért tudtam venni MB4-et Alin,Horváth raktárból...elgyengültem.Annyit a hülyének is,és 6 nap alatt ittvoltNekem is tiszta szőr a karom,de mindkettő egyformán mér pulzust,pontosan.Egyébként a Mi Band beszámolja a manuális méréseket,és külön lista van róluk,nekem ez fontos volt.Plusz mindig aktuálist mutat főképernyőn is,a témák miatt megoldható,hogy azt lássam,amit akarok az adatokból.A Mi Bandage sem 1 súlycsoport a Health appal,ráadásul magyar fejlesztés.
-
BandiHUN
veterán
válasz
pusszycat #1768 üzenetére
Nekem 40 körül szokott lenni az alja,pedig 192 centi vagyok,és 125 kiló
Lehet a magasság is érdekes a súlyhoz...viszont nálam inkább az a morci,hogy mostanában bevásárlás után felmenve a másodikra,jön a 130-as riasztás.Sajna már megvan a téli macitest,és még hol az ünnepek
-
BandiHUN
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest