- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LostData
csendes tag
Sziasztok!
Csak nekem vacakol mostanság a huawei health app?
Ha elindítom, próbál a band 4-el szinkronizálni, de egy idő után egyszerűen csak bezárja magát az app.
Később helyrejön, de azért furcsa, hogy maga a szinkronizálás is lassabb, mint régen volt, és néha még le is hal az app.
Iphone-al használom, ha ez jelent valamit.
-
LostData
csendes tag
válasz
LostData #2021 üzenetére
Időközben megkaptam a "10.000 lépés 21 egymást követő napon" érmet, a "7 egymást követő napon" érmet viszont továbbra sem..
Ez azért érdekes, mert ha 21 egymást követő napon megvolt a 10.000 lépés, akkor ez egyúttal azt is jelenti, hogy 7 egymást követő napon is megvolt, nem?
-
LostData
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Megnéztem, és az adatvédelmi beállításoknál egyedül a "testsúly automatikus frissítése" és az "alkalmazáshasználati adatok megosztása" nincs engedélyezve. Szerintem nem ezek miatt maradhattam érem nélkül, úgyhogy akkor egyelőre várok tovább
De jó kis motiváció egyébként. Korábban csak rápillantottam a lépésszámlálóra érdekességképp, hogy hány lépést tettem meg aznap, de sosem volt célom elérni a 10000-t, így viszont már egy ideje mindig a napi cél elérni ezt az értéket.
-
LostData
csendes tag
Sziasztok!
Nektek rendesen működik a huawei health app-ban az érmék gyűjtése
Van egy olyan megszerezhető érem, hogy 7 egymást követő napon megteszek legalább 10000 lépést, és én már biztos hogy legalább egy hete minden nap elérem a 10000 lépést, mégsem kaptam meg eddig az érmet.
Zavarni nem zavar, nem nagy probléma szerencsére, csak nem tudom hová tenni a dolgot
-
LostData
csendes tag
-
LostData
csendes tag
Igen, háttérbe fog szorulni ez a HB 4 szerintem is, úgyhogy maradunk ezekkel a hátterekkel
Egyébként nagyrészt elégedett vagyok vele én is, az egyik legfontosabb szempont nekem a vízállósága volt, és abban teljesen jól teljesített.A lépésszámlálót még meg sem figyeltem, hogy mennyire pontos, szinte egész nap ülök, de akkor nem annyira megbízható..
-
LostData
csendes tag
És más "hátteret", vagyis megjelenítési sémát sem lehet manuálisan rátenni? Vagy azt csak a band 5 tudja?
-
LostData
csendes tag
-
LostData
csendes tag
Egy másik kérdésem is lenne: csak nekem olyan rossz a "find phone" funckió? 10-ből 1x ha megtalálja a telefont, nem egyszer úgy is próbáltam hogy közvetlen az óra mellett van a telefon, de semmi..
-
LostData
csendes tag
Sziasztok!
Be lehet állítani a honor band 4-en, hogy a kijelző állandóan mutassa az időt, ne pedig csak akkor, ha forgatom a csuklóm?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest